تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بالاخره ازدواج، خوب است یا بد؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
سلام به دوست هاي اين صفحه(از اول تا اخر)
من يه چيز ميگم ولي دوستان انصافا" نخنديد و اگه هم خنديديد،حداقل كم بخنديد.

من 20 سالمه و وقتي تو خونه ميگم ازدواج،پدر و مادرم ميگن هنوز بچه اي!BlushBlushBlushBlush
آقاشهرام
خودت چی فکرمیکنی؟
میتونی خرج خانواده بدی یانه؟ میتونی پول قبوض برق وآب وتلفن و موبایل وگازو..........بدیSmile
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۰۱)علمدار133 نوشته است: [ -> ]آقاشهرام
خودت چی فکرمیکنی؟
میتونی خرج خانواده بدی یانه؟ میتونی پول قبوض برق وآب وتلفن و موبایل وگازو..........بدیSmile

خرج که در میاد برادر Blush

مشکل کار هست که بشه باهاش این خرج ها رو داد

به نظرم بیکاری جزء مهمترین دلایل بالا رفتن سن ازدواج هست
خوب همون میشه دیگه منم همین رو میگم نمیخوام باز کنم کلی گفتم وقتی کار خوب داشته باشی میتونی خرج خانواده بد البته کارخوب
می بینم که...
آقایون این بحث رو گرفتن دستشون و دارن با نظرات هم حال میکنن.
یکی میگه فلان و صد نفر میان و می گن احسنت! منم همین طور! آره بابا! تو فامیل ما هم همین جوره...
مسأله مهریه رو مطرح کردین که یکی از مشکلات زوج های جوانه.
من سعی میکنم خیلی خلاصه به چند تای دیگه اشاره کنم که تو بعضی هاش دخترها و تو بعضی هاش پسرها مقصرند.
1. توی این دوره و زمونه، من قسم میخورم که هیشکی نیست که توی اطرافیانش یه دونه معتاد درجه یک ندیده باشه. یکی از دلایل طلاق توی مملکت ما، روی آوردن آقایان به سیگار، تریاک و در نهایت حشیش و قرص های اکسه. (دلیلش در بحران شماره 2 نمود پیدا میکنه.)
2. رفیق بازی: 70-80% جوونهایی که ما دیدیم از ازدواجشون راضی نبودن، به خاطر این بوده که همسرشون با رفیق هاش زیاد میپلکه و اون ها خوششون نمیاد. رفیق هم به خاطر تأثیر زیادی که داره شما رو ممکنه معتاد بکنه، هرزه بکنه و یا شما رو به هزار و یک بدبینی به همسرتون راهنمایی کنه. چه رفیق های دختر و چه پسر، بهتره که بعد از ازدواج در حد بسیار زیادی محدود بشن.
3. خانواده ها: یه مثلی روانشناس ها دارن که خیلی جالبه. ازدواج مثل یه میز میمونه. 3 تا پایه ازدواج خانواده هستن و یه پایه اش همسر. اگه یه پایه بلنگه یا بشکنه، میز نمی افته، ممکنه خم بشه، اما نمی افته. اما اگه سه تا پایه بشکنن یا خراب باشن، سقوط ازدواج حتمیه. برادر من! خواهر من! با کسی ازدواج کن که مامان و باباش، فرهنگش، تحصیلات خانوادگیش، حتی مدل خونه و زندگی پدر و مادرش شبیه مال پدر و مادر خودت باشه. به خدا این باعث میشه اختلافات کمتر بشه.
4. دیدن ماهواره: اگه این زهرماری از خونه های ایرانی ها برداشته میشد، هیچ کس از زنش توقع نداشت مثل هنرپیشه ها لباس بپوشه و بیاد جلوش. توجه کنین که من نگفتم که زن باید بوی قورمه سبزی بده. اما پسری که هر روز یه دختر بلوند توی ماهواره و فیلم میبینه، به جون خودم یه روزی میرسه که از موهای مشکی زن ایرانیش کلافه میشه. بهش میگه برو رنگ کن. دختره رنگ میکنه، اما به پوست و چشمش نمیاد. یا باید کل قیافه رو عوض کنه واسه خاطر دل آقا، یا آقاشون کم کم دیر بیاد خونه و بره سراغ کسی که بلوند و چشم آبیه. (موضوع هیکل رو هم که آقای رائفی پور 200 باری مطرح کردن.)
همین دیشب سیاوش اردلان توی برنامه نوبت شما از مردم ایران میپرسید که نظرشون در مورد خانواده چیه؟
مردم هم یکی از یکی گاگول تر، همه از فامیلشون بد میگفتن.
یکی پیش خودش نگفت چرا بی بی سی باید این سوال رو از مردم بپرسه. اونا میخوان ببینن کانون خانواده رو چقدر تونستن خراب کنن. ظاهراً هم مردم جوابهایی که میخواستن رو بهشون دادن.
دوستان من!
تفاوت ها در همه آدم ها دیده میشه. هیچ دو تا آدمی که مثل هم نیستن. با کسی ازدواج کنین که تفاوتهاتون لج همدیگه رو در نیاره.
سلام دوباره
من حديثي از پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)شنيدم كه ميفرمايند:هر مسلماني كه از ترس فقر ازدواج نكند،از ما نيست.

من خيلي روي اين حديث فكر كردم اما به نتيجه اي نرسيدم،شما يه نظري بديد

الان من دارم درهردوره12تاقبض رو پرداخت میکنم البته اگه همه رو شمرده باشم او دیدی آب جامونده بود شد13تا حالا خودتون 13 ضربدر.............کنین ببینین چقدرمیشه
البته پول خوراک ولباس و شهریه مدرسه وعوارض ومالیات و حق اصناف و کادوی فامیل وبیماری و...............اوه چقدرشد تاحالا فکرنکرده بودم!!!
خودمونیم ماهم یلی هستیم براخودمون همینقدرکه کمرراست میکنیم هنر کردیم!!!!
ضمن تشكر از نظر هاي يك طرفه ي شما بايد بگم كه شما فقط به نصفش(اون هم ايراد اقايان) اشاره كرديد،پس كمي هم به ايراد خانومها نگاه هنيد كه من يك هزارم از اونها رو ميگم.
1-توي اين دوره زمونه هيچ دختري نيست كه بدون ارايش به بيرون بيايد و يكي از دلايل طلاق تو كشور ما روي اوردن خانومها به ارايش در بيرون منزل و بد حجابي هستند.

2-همان اندازه كه مردان رفيق بازند زنان هم رفيق بازند،درضمن هر رفيقي كه ادم رو معتاد و هرزه نميكنه،ما خودمان دوستاني مسلماني داريم كه شايد به دليل وجود چنين دوستاني هنوز معتاد نشده ايم و خيلي از موفقيت هاي زندگيمان را مديون انها هستيم.

3-من قبول دارم كه ميزان ثروت و تحصيلات طرفين هرچه قدر به هم نرديك باشد اين همه بهتر است ولي مسئله ي عشق ثروت نميشناسد و همين حالا بيشتر جوانان تحصيل كرده يا در حال تحصيل هستند.

4-ديدن دختر خاله يا دختر عمه:،متآسفانه بيشتر دختران و زنان وقتي ميبينند شوهر يكي از فاميل هايشان به انها انگشتر طلا خريده زود به فكر مي افتند و طبق اصول روانشناسانه ي خود به شوهر خود ميگويند چون فلاني يه انگشتر خريده تو هم بايد براي من 5 سرويس طلا(هندي،فرانسوي،ايتاليايي،ايراني،اسلواكي)بخري و در صورت نخريدن مرد،زن خواهد گفت(تو منو دوست نداري)

اين بحث ها به دليل اشنا شدن بيشتر طرفين با مشكلات هم و سعي هر دو طرف براي بهبود اين وضع است،نه به خاطر ........

راستي دوستاني كه وضع مالي انها توپ است،بدانيد كه با با پا كردن تو يه كفش و گفتن (زن ميخام) شايد باعث از بين بردن خود و همسر اينده ي خود شديد،چون شرط دوم ازدواج(بعد از بلوغ جنسي)بلوغ فكريه،خودتون كه منظور من رو بهتر از همه ميفهميد.
و خانوم هايي كه به انها پيشنهاد ازدواج ميشه بدونيد كه مهريه مهمه ولي نه به اندازه ي تعداد سكه هاي تولدتان(ان هم ميلادي)
به اميد درك طرفين از يكديگر!

نقل قول:ثالثاً در خانواده همسر من و خانواده خود من، من تنها کسی بودم که مهریه ام 114 تا سکه بود و بقیه 300-400 تا به بالا و من تنها کسی بودم که سرویس طلای عروسیم رو خیلی کوچیک برداشتم و خرید عروسی تقریباً انجام ندادم.

اینکه 114 تا از 300 بهتر است شکی نیست ولی واقعا فکر می کنید 114 سکه مقدار ناقابلی است
114* 650000= 74100000
74100000 / 200000 = 370 ماه
370 / 12 = 30 سال
همین 114 سکه ناقابل و بی ارزش از نظر شما ، معادل پس انداز 30 سال یک آدمی است که بتواند ماهی 200 هزار تومن ذخیره کند
بعد در این شرایط شما خودتون را مثالا کم توقع فرض می کنید !!!! پس وای به حال آدم های پر توقع !!!!!!

---------------------
اینکه ازدواج خوب است یا بد؟ سوال آدم های ابله و نادان است !

اینکه زن خوب است یا مرد بازهم سوال آدم های نادان است؟

نه زن خوب وکامل است و نه مرد؟!

این خانواده است که خوب وکامل است

خانواده هم یعنی یک مرد و زن در کنار هم و برای رسیدن به این امر ازدواج لازم است پس ازدواج خوب است

مشکلات اقتصادی برای شکل گیری ازدواج در زمان ما دو منشا دارد

یک تجمل طلبی که راه کار اون قناعت است امام علی(علیه السلام) : ثروت مند ترین مردم قانع ترین آنهاست

دو مشکلات واقعی اقتصادی که یک سری آن برمی گردد به تنبلی ما مردم به خصوص جوان ها و یک سری آن بر می گردد به ضعف حکومت ، پدر سوختگی بعضی ها ، عدم اجرا دستورات اسلام و ...

خوب من که 16 سالمه .
بچه ای برو اول کنکورتو بده : بعد 18 سالم میشه . بعد میگن بچه بزار بزرگ شی بعد حرف بزن. بعد 20 سالم میشه . میگن درستو تموم کن بعد ! میشم 22 و خودم میخوام ادامه تحصیل بدم میشه 26 بعد میگن سربازی . بعد 2 سال سربازی 28 و 1-2 سال دنبال کار : 30
خوب از همون اول بگین زن نگیر برو دختر بازی چکاریه ؟!
14 سال باید خودمو نگه دارم یعنی ؟؟ بخدا کار سختیه .....
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع