با سلام
شرمنده من باز پابرهنه دوییدم وسط حرفاتون ها ولی یه چیزی هم ما بگیم دیگه مردیم آخه!!
یه استادی بود خدا عمرش بده یه حرفی زد باید با آب طلا نوشت اونم این بود:
باهوش ازدواج نمی کنه ولی عاقل چرا!!
حالا ما که هیچ کدومش نیستیم چه گلی به سرمون بگیریم؟؟

اونی که باهوشه به خاطر خرجش و وضعیت اجتماعی و آزادی مجردیش هم که شده ازدواج نمی کنه ولی عاقل خودش رو می سپاره به خدا و بسم الله می گه یه قدم بر می داره بقیه اش رو خدا حل می کنه!!!
موفق باشید
نقل قول:
ازدواج مثل قلعه محاصره شده ایست .
انهایی که بیرون هستند میخوان برن داخل
انهایی که داخل هستند میخوان برن بیرون
آخه آقای وحید معاون محترم تالار کی این قصارو گفته که شما تکرار میکنی .برادر من من و همسرم سالهاست که زیر یک سقف زندگی میکنیم مشکل هم کم نداشتیم (خاصیت زندگی دنیا)ولی هر دو بشدت معتقدیم که زندگی متاهلی به مراتب بهتر از زندگی مجردیه .
لازمه به عرض همه خواهر برادر های عزیزم در تالار برسونم .ازدواج کنید ازدواج به انسان آرامش و خیال جمع می ده ولی بلند پرواز نباشید همینطور ایده آل گرا خدا به همه بنده هاش هم حسن داده هم عیب .ولی همه مخلوق پروردگارن و به نوعی زیبا !
آدمهای با هوش سرباز های امام زمان آدمهای عاقل آدمهای کم هوش و همه آدمها نیاز به ازدواج دارند . این خلقت انسانه و مثل غذا برای انسان لازمه و ربطی به هوش نداره .اتفاقا به کم عقلی ربط داره چون کسی که منکر ازدواجه یک نیاز بزرگ رو ندید گرفته!!
جناب زهرا 11 این مزاح بود با دوستان . میخواستم مجرد ها زیاد هم افسوس نخورند !
ازدواج فی نفسه خوبه اما به شرط شریک زندگی خوب!!
اگر خوب باشه بهشت در دنیا!!
اگر نباشه جهنم در دنیا و اخرت !!
راستی یه جمله دیگه هم هست میگه اگر از مجردیت لذت نمیبری حتما ازدواج کن
اون موقع حتما از فکر دوران مجردیت لذت میبری

موفق باشید
برای من که پدر سخت گیری دارم ازدواج مثله 1 تیره تو 100تا نشون
البته باید بگم همین سختگیری هاست که اشباه رجال رو تبدیل به رجال میکنه
ضمنا استاد رائفی میگفت باید بسیج ازدواج تشکیل بدیم
دمش گرم راست میگه به خدا چون با این وضعیت تا به خودمون بیایم 30 رو رد کردیم
خدایا به داد جوونای این امت برس...
سلام
میخوام از دوستان یه نظر بخوام ، به نظر شما سربازی چقدر مانع ازدواجه؟ یعنی کسی که قبل از سربازی ازدواج میکنه چقدر کارش اشتباه بوده (یا نبوده

)
(۳/اسفند/۹۰ ۱۶:۱۴)Havbb نوشته است: [ -> ]سلام
میخوام از دوستان یه نظر بخوام ، به نظر شما سربازی چقدر مانع ازدواجه؟ یعنی کسی که قبل از سربازی ازدواج میکنه چقدر کارش اشتباه بوده (یا نبوده
)
به نظر من كه خدمت سربازي رو رد كردم ، ازدواج قبل از خدمت و حتي حين خدمت اشتباه هستش . چرا ؟ چون سرباز يعني كاملاً در خدمت نظام بودن و اون زمانهايي رو كه مرخص هستي و يا سربازهايي كه به صورت اداري در بعضي از ارگانها خدمت ميكنن ، اينا همش لطفه . پس چون وضعيت خدمت مشخص نيست ، و اولهاي ازدواج كه حتماً دوست داري هر روز همسرتون رو ببينيد قطعاً سخت خواهد بود . حالا در دوران آموزشي سختتر هم هست ، چون من خودم دوران آموزشيم يزد بود ، مرخصي ميدادن دو روز ، مجردها نميومدن چون سه روز با اتوبوس راهه تا شهرمون ولي متاهل ها با هواپيما ميومدن و يه ناهار با هم ميخوردن بعدش هم برميگشتن . به نظر من اشتباهه. نگهدار بعد از خدمت
ازدواج چیز بسیار بسیار بدیه .
البته دوستان بعد اینکه ازدواج کردن لطفا دیگه حسرت دوران جوونی رو نخورن
نگن یادششش بخیرررررر مجرد بودیممممممممم.
انصافا مجردی عالمی داره که دیگه بعد از ازدواج دیگه هیچوقت تکرار نمیشه!!!

بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر من هم ازدواج بهتر از مجردیه چون با طبع انسان سازگارتره، و البته شریک خوب واقعا نعمتیه!! میگن قبل از ازدواج باید خیلی دقت کرد اما دیگه وقتی ازدواج کردید دیگه چشمتون رو ببندید و بدونید که راه پیشرفتتون همونه و وقتی انسان به خدا توکل میکنه دیگه نباید غمی داشته باشه و از اونجایی که خداوند به همه چیز اگاهه و میدونه هر کدوم از ما در چه شرایطی به کمال میرسیم پس مطمئن باشیم که اگه همسر بد اخلاقی داشتیم از قضا راه کمال ما از همین طریقه،البته طرف مقابل به خاطر بد اخلاقی باید اون دنیا جواب پس بده، یکی از استادامون حرف قشنگی میزد ، میگفت توی قران همه نمونه اومده ،آسیه در خونه فرعون ایمان اوورد و بهشتی شد،زن حضرت لوط کافر شد(شوهر پیامبر هم داشته باشیم الزاما سعادتمند نمیشیم) اونم از ابولهب و زنش که جفت کافر بودند و حضرت ابراهیم و زنانشون که مومن بودند، خلاصه اینو به اونایی میگم که فکر میکنن همسر خوبی ندارند:با همسر بد هم میشه به جاهای خوب رسید البته انکار نمیکنم که سخت تر.
تعریف خیر و شر:هر چیز که باعث شه ادم به خدا نزدیک شه خیر و هر چیز ادم رو از خدا دور کنه شره، مثلا پول باعث میشه من از خدا دور شم(حتی به اندازه دقیقه ای تاخیر در نماز) اون شره، یه وقت هست ادم یه بیماری میگیره به خدا نزدیک میشه،اون خیره.
خلاصه خیر و شر زندگی فقط به انتخاب رفتار و اعمال خودمون بستگی داره
و من هم از روی تجربه میگم که اگه شرایطش رو دارید ازدواج کنید، هم پسر خوب هست هم دختر خوب، فقط توکل میخواد.
سلام
ازدواج نه تنها عالی است ، بلکه متعالی است! فقط به شرط این که از روی تحقیق باشه.
خوب نه تنها انتخاب همسر ، بلکه انتخاب مرجع تقلید ، انتخاب دکتر ، انتخاب دوست ، انتخاب محل سکونت ، انتخاب محل تحصیل ، انتخاب رشته تحصیلی ، انتخاب کار ، انتخاب بین خوب و بد ، همه این ها ممکنه در صورت اشتباه مهلک باشند.پس بدبخت ازدواج چه گناهی کرده.
مثل این که بگیم فلانی رفته رکتر بعد تجویز اشتباه کرده مرده ، فرداش همه بگن دکتر رفت اشتباهه.