تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بالاخره ازدواج، خوب است یا بد؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
دوست عزیز پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) گفتند که افرادی که اینطور هستند ، از ما نیستنتد.

یکم تفکر خودتون رو نسبت به ازدواج عوش کنید Blush
سلام
ما جوانا دلمون میخواد ازدواج کنیم ولی جیبمون با این خرجومخارج نمی زاره یه قلم اجاره خونه تو تهران ( شهرری ) 300یا 400 پات آب میخوره یعنی نصف حقوق با بقیش هم میشه یه 15یا20 روزی زندگی کرد 10 روز هم باید باد هوا بخوریم به نظر شما میشه ازدواج کرد Huh
شما درامدت خوبه که !

ما واسه اول زندگی روی 300 -400 تومن کلا حساب کردیم که دیدم کلا نمیشه.
(۲۰/مرداد/۹۱ ۱۶:۴۹)mostafa1367 نوشته است: [ -> ]سلام
ما جوانا دلمون میخواد ازدواج کنیم ولی جیبمون با این خرجومخارج نمی زاره یه قلم اجاره خونه تو تهران ( شهرری ) 300یا 400 پات آب میخوره یعنی نصف حقوق با بقیش هم میشه یه 15یا20 روزی زندگی کرد 10 روز هم باید باد هوا بخوریم به نظر شما میشه ازدواج کرد Huh
سلام
بستگی داره تعریف شما از زندگی چی باشه.با این احتساب من الآن باید مرده باشمBig Grin.
هرچند بگم که خیلی وقته گوشت و مرغ هم نخریدم و ذخائر هم تقریبا رو به اتمام هست ، اما خوب باز هم میشه زندگی کرد.
با عدس پلو هم آدم می تونه زندگی کنه ، خوب هم زندگی کنه.
با سلام
آقای mahdi mir شما باید بری پای صحبت کسانی بنشینی که از ازدواجشون راض هستن و نه کسانی که شکست خوردن. در ضمن به نظر میاد که این حرفها، حرفهای کسی هست که دوست نداره ازدواج کنه و بهانه میاره. من واقعا نظر آقایون رو نمیدونم ولی الان دارم میپرسم آیا به نظرتون مرد کم عقلی وجود داره که با این شرایط تن به بردگی و بندگی بده؟ اگر جوابتون بله هستش به قسمت اول سوال دقت کنید، جواب تو خودشه و دیگه اینکه اون دختری هم که چنین شرایطی رو طلب میکنه خیلی نرمال به نظر نمیاد. شما اگر در گزینه هایی که برای ازدواج انتخاب می کنید یه ذره دقت کنید،بعد از اون ازدواج برای شما هم شیرین و خواستنی خواهد شد.
با اینکه من این تاپیک رو دیر دیدم ولی دوستان نفستون از جای گرم در میاد ، وقتی میرین برای خواستگاری قیافمونم اینشکلیهBig Grin، اولین چیزایی که ازت میپرسنHuh،خونه داری،ماشین چی؟حقوقت چقدر؟(بعدم این جمله چندش آور ) آخه گدا که از توبیشترپولدار!!!!!!!!Angryوآخرش هم موقع خروج از خونه این میشهSad
اگه شما به خدا توکل کنید خدا به دل اون خانواده میندازه که از شما خوششون بیاد ، مهر دختر و پسر رو هم به دل همدیگه میندازه!
البته اگه خدای شما مثل خدای یهود ، دست و پا چلفتی باشه قطعا چنین کارهایی ازش بر نمیاد ، خودتون ببینید خداتون چقدر قدرت داره!

پی نوشت: و باز هم همون بحثهای تکراری :دی
به نظر من اگر کسی زیر بار این حرفها یعنی مادیات نره، توقعات هم کم میشه. ببخشید آقای فرزاد 313 ، شما واقعا همچین جمله ای شنیدید؟ چه قدر این خونواده بی کلاس و بی فرهنگ بودن که این مدلی حرف میزدن. باز هم میگم در انتخابتون دقت کنید. فقط دنبال ظاهر یه دختر بودن و زیبایی و رنگ ولباسش بودن، چنین عواقبی رو هم داره. نمیگم شما اینطورید ولی من شخصا کسی رو میشناسم که دنبا یه دختر لاغر و به قول خودش تک دختر و خانواده خارج رفته و ... از این دست معیارها بود. ما نشنیدیم این آقا بگه یه زن نجیب و سر به زیر و خانواده دار میخوام. حرفی از حیا و حجاب و دین نبود. هر چی بود همه از ظاهر دختر خانمها بود. عاقبتش رو هم دیدیم.علاوه بر مهریه، خونه اش رو هم به باد داد و نفقه برای بچه هم میده. بگذریم که با چه وضعی همسر محترم رو با دو سه تا مرد غریبه تو خونه خودش پیدا کرد. وقتی خونه از پای پست ویران باشه و هر چی معیار اشتباه بگذاریم ملاک انتخاب، پس توقعات عجیب و غریب هم بوجود میاد.
از آمریکا بد می گویید متوسط سن ازدواج در آمریکا کمتر از ایران است .
(۲۰/آذر/۹۱ ۲۲:۰۵)مهرآریا نوشته است: [ -> ]از آمریکا بد می گویید متوسط سن ازدواج در آمریکا کمتر از ایران است .
مدرک ... ؟؟؟
حرف بدون سند هیچ ارزشی ندارد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع