تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بالاخره ازدواج، خوب است یا بد؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۰۹).Ali. نوشته است: [ -> ]خوب من که 16 سالمه .
بچه ای برو اول کنکورتو بده : بعد 18 سالم میشه . بعد میگن بچه بزار بزرگ شی بعد حرف بزن. بعد 20 سالم میشه . میگن درستو تموم کن بعد ! میشم 22 و خودم میخوام ادامه تحصیل بدم میشه 26 بعد میگن سربازی . بعد 2 سال سربازی 28 و 1-2 سال دنبال کار : 30
خوب از همون اول بگین زن نگیر برو دختر بازی چکاریه ؟!
14 سال باید خودمو نگه دارم یعنی ؟؟ بخدا کار سختیه .....

البته فعلا زوده که از این حرفا بزنی ولی امید به خدا باشه.

ما همین خدا اگه نبود تا حالا می مردیمBig Grin
سلام
من عهد کردم اگر قرار باشه دخترم ازدواج کنه،زیاد بالاتر از مهر السنة نرم ، و ظاهرا مهرالسنة حدود 5 میلیون تومان هست در حال حاضر.
با آقا علی موافق هستم ، خانواده ها خیلی پسر ها رو بچه می بینند ، در صورتی که خداوند متعال با این دید نمی بینه.کسی که نیاز به همسر داره برش واجب میشه ازدواج و در شرایط نداشتن نفقه ، بر پدر اون پسر واجب میشه پرداخت نفقه.
جهنم آکنده از عذب هاست
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۰۹).Ali. نوشته است: [ -> ]خوب من که 16 سالمه .
بچه ای برو اول کنکورتو بده : بعد 18 سالم میشه . بعد میگن بچه بزار بزرگ شی بعد حرف بزن. بعد 20 سالم میشه . میگن درستو تموم کن بعد ! میشم 22 و خودم میخوام ادامه تحصیل بدم میشه 26 بعد میگن سربازی . بعد 2 سال سربازی 28 و 1-2 سال دنبال کار : 30
خوب از همون اول بگین زن نگیر برو دختر بازی چکاریه ؟!
14 سال باید خودمو نگه دارم یعنی ؟؟ بخدا کار سختیه .....

خیلی خوب گفتی....
یکی از بچه ها چند وقت پیش داشت یه همچین محاسبه ای میکرد.... میگفت من که این همه سال صبر کردم خب چند سال دیگه ش رو هم صبر میکنم دیگه میریم اون دنیا برای ازدواج...

جدی مگه ما چقدر عمر میکنیم؟ دکتر روازاده میگفت ما یه بررسی کردیم روی کودکانی که الان هفت سال دارند ، اگه به خوردن این تنقلات مضر ادامه بدن 35 سال بیشتر عمر نمیکنن ، همونطور که شما وقتی روند طول عمر انسان رو توی صد سال گذشته ببینید ، عمر انسان هی داره میاد پایین ، تا ده بیست سال پیش عمر بالای صد سال یه افسانه بود الان عمر بالای شصت هفتاد سال یه افسانه س.... یعنی یه جوری شده وقتی یه نفر شصت و پنج سالش میشه همه روز شماری میکنن که همین امروز و فردا عمرش تموم بشه... و همه ش مال تغذیه ی نا سالمه.... حالا ببین ما که اینقدر چیپس و پفک و کاکائو خوردیم چقدر عمر میکنیم!

خب اون بچه ای که اگه اینا رو بخوره 35 سال بیشتر عمر نمیکنه ، با این حسابی که ما کردم پنج سال میتونه زندگی متاهلی داشته باشه (هر چند اون موقع به لطف اکسین و مدرسان شریف و اینا ، مدرک فوق دکترا رو باید بری باهاش توی سبزی فروشی محل شاگردی کنی ، پس از سی سال هم میزنه بالاتر) یعنی حتی ما به اون مرحله میرسیم که دیگه جوون ها ازدواج نکرده عمرشون تموم میشه.

من یه بار تصمیم گرفتم جلوی این سنت بایستم ، و واقعا درک کردم که چقدر سخته!!
(۱۹/بهمن/۹۰ ۱۵:۳۱)محب الزهرا نوشته است: [ -> ]سلام

یه مثال از استاد پدرم

اگر یه فرد پولداری بهت بگه برو تو بازار خرید کن
با چه حالتی میری نو بازار خرید کنی؟؟؟

قطعا با اطمینان میری، چون اون فرد پولداره گفته که برو هزینه اش با من

حالا
خدا که گفته برو ازدواج کن، هزینه اش با من
از اون یارو پولداره پولدار تر هست یا نه؟؟؟

جالبه که اینو میگید و... تازه خوندمش وگرنه زودتر تعجب زده میشدم.....
مثال زیبایی بود [u]ولی بسته زنبور بی عسل بودن[/b]
ما چرا عادت کردیم هر کاری رو میخواهیم انجام بدیم،خودمون شروع میکنیم و میخواهیم خودمون مشکلاتش رو حل کنیم یا فوقش از عاقلای اطرافمون کمک می گیریم
چرا از خدایی که هستیمون از اوست و خودش ما رو در این مسیر زندگی قرار داده کمک نمی گیریم
اول از همه باید توکلمون به خدا عمیق باشه بعد خودمون بریم دنبالش اونوقته که خدا خودش همه کارها رو پیش می بره ،باید به خدا باور قلبی داشته باشی
چه مشکل مادی باشه چه اینکه میترسیم از اینکه همسرمون بعد از ازدواج اونی که نشون میداد نیست و خیلی مشکلای دیگه که همه بهش اشاره کردن
همه رو بسپارید به خدا باور کنید زندگی خودش پیش میره
همسر من وقتی ازدواج کردیم 20 سالش بود ،همه اطرافیانش میگفتن هنوز بچه ای ولی مادرش چنین عقیده ای نداشت چون میگفت وقتی یک پسر میاد میگه قصد ازدواج داره حتما نیازش رو در خودش دیده و به بلوغ ازدواج رسیده
ما اول ازدواج درامد زیادی نداشتیم ولی با کمکهای پدرم و مادر شوهرم (در شرایطی که شوهرش چندین ساله فوت کرده و هنوز توی خونه بچه داره)زندگیمون پیش میرفت
تو زندگی وقتی قانع باشی و خودتو زندگیتو بسپاری دست خدا ،خدا تنهات نمیذاره
یه وقتایی یه جوری مشکلمون حل میشد که واقعا نمیفهمیدیم از کجا رسیده(و به اینکه خدا حتی یک لحظه تنهامون نذاشته ایمان میاوردیم)
هنوز هم درامدمون نسبت به دیگران خیلی کمه و هنوز هم خونه ای برای خودمون نداریم ولی واقعا کفاف زندگیمون رو میده وبرکت میکنه
و توی زندگیمون آرامش و محبتی که هر انسانی بهش نیاز داره هست و خدا رو شاکریم

میخوام بگم که پول و درامد و خونه و این چیزا خوشبختی نمیاره و همه چیز نیست
برای داشتن همسر خوب و مومن هم همیشه بد از نماز سجده کنیدو از خدا همسر مومنی طلب کنید
اگر به خدا ایمان کامل داریم ،خودش همه چیز رو حل میکنه
واقعا ما اونقدر درگیر توهمات زندگی (درس- دانشگاهو....) شدیم که مهم ترین نیاز زندگی خودمون رو فراموش کردیم. نیاز به تکامل روحی کاملا از یاد ها رفته.
هزاران هزار بهانه میاریم که موقعیت ازدواج نداریم. ولی سخن خدا یادمون رفته که میگه من روزی رسان هستم. پس ای انسان از چیزی نگران هستی؟
مگر پدران و مادران ما در شروع زندگی چیزی داشتند؟ اون ها با هم شروع کردند و با هم ساختند تا به فردا برسند.
ولی الان اوضاع طوری شده که ما جوان ها محکوم هستیم زندگی و فردا رو به تنهایی بسازیم و بعد شریک زندگی رو وارد سرنوشت کنیم.
آیا این ظلم در حق ما جوون ها نیست؟
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۵۵)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
من عهد کردم اگر قرار باشه دخترم ازدواج کنه،زیاد بالاتر از مهر السنة نرم ، و ظاهرا مهرالسنة حدود 5 میلیون تومان هست در حال حاضر.
با آقا علی موافق هستم ، خانواده ها خیلی پسر ها رو بچه می بینند ، در صورتی که خداوند متعال با این دید نمی بینه.کسی که نیاز به همسر داره برش واجب میشه ازدواج و در شرایط نداشتن نفقه ، بر پدر اون پسر واجب میشه پرداخت نفقه.

ببخشید، یه سوال پیش اومد اینجا واسم ...
مقدار مهر السنة با احتساب تورم هست ؟ و چطوری تعیین میشه ؟
(۳۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۲۷)blue.blood نوشته است: [ -> ]
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۵۵)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام

ببخشید، یه سوال پیش اومد اینجا واسم ...
مقدار مهر السنة با احتساب تورم هست ؟ و چطوری تعیین میشه ؟
سلام
من دو جور در رادیو معارف و قرآن محاسبه اش رو شنیدم.
اول این که حساب کردند که با مهریه صدیقه کبری سلام الله علیها چه چیزهایی می شده خرید و معادل سازی کردند و حدود 20 میلیون تومان شد (یک جهاز ساده)
روش دوم هم که روایی تر هست 500 درهم نقره می شه که فکر کنم می شد حدود 5-6 میلیون در چند ماه پیش.گفته شد که این سنت رو رسول الله صلی الله علیه و آله و ائمه معصومین علیهم السلام همه اجرا کردند و تنها در یکی دو مورد استثناء به دلیل وجود وکیل (حاکم حبشه) این مقدار بیشتر بوده.
به هنگام بازدید از یک بیمارستان روانى، از روان‌پزشک پرسیدم شما چطور می‌فهمید که یک بیمار روانى به بسترى شدن در بیمارستان نیاز دارد یا نه؟
روان‌پزشک گفت: ما وان حمام را پر از آب می‌کنیم و یک قاشق چایخورى، یک فنجان و یک سطل جلوى بیمار می‌گذاریم و از او می‌خواهیم که وان را خالى کند.
من گفتم: آهان! فهمیدم. آدم عادى باید سطل را بردارد چون بزرگ‌تر است.
روان‌پزشک گفت: نه! آدم عادى درپوش زیر آب وان را بر می‌دارد. شما می‌خواهید تخت‌تان کنار پنجره باشد؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع