[quote='mohammad727' pid='85234' dateline='1326818302']
گمان كنم شما فقط فصد بحث كردن داريد وگرنه قوم بني اسرائيل هم با اين همه برهان مجاب شده بود
تا حالا هر کسی که در اثبات ضمیر ناخود آگاه اینجا حرفی زده ... از این بحث اختیار در ناخودآگاهی طفره رفته است ... شما اگه برهانی در مورد این موضوع اختیار در پست های قبلی میبینید لطفا یک بار دیگه اینجا پیستش کنید یا لا اقل آدرس صفحه اش رو بگید .
(۲۷/دی/۹۰ ۱۸:۱۹)Vblock نوشته است: [ -> ]آقا انجام نميده! انجام نميده!
اين همه ساله اهنگ هاي ايراني و خارجي گوش كرديم... (خودم و دوستان اطراف خودم رو عرض ميكنم كسي رگ غيرتش باد نكنه)
موقع جشن و شادي (كه البته نداشتيم) اهنگ اندي و سندي و يه مشت دي ديگه رو گذاشتيم
تو ناراحتيامون اهنگ خارجي با ريتم ملو و غمگين گوش داديم و ...
بعد از قرني يه سري اومدن اينارو برگردان كردن و يه سري جملات و معاني ديگه از توشون دراوردن كه رو من مخاطب بعد اينهمه سال تاثيري نداشته و نداره و نخواهد داشت.
مثل اين ميمونه كسي يه بار به من بگه:
تو خري!
يه بار ديگه بگه:
تو گلي!
بعد برگردان و رمزگشايي كردن دومي معلوم بشه منظورش همون تو خري بوده!
خوب ظاهرا و باطنا فكر ميكني رو من تاثيري داره؟ يعني من ضمير ناخوداگاهم كه نه هفت جد و ابادمم نميتونن وقتي كسي بهشون ميگه تو گلي برداشت كنن كه منظور يارو تو خري بوده.
داداش شما میخواید شوربا درست کنید؟

برگردان موسیقی تاپیک جدا داره
(۲۷/دی/۹۰ ۱۸:۲۱)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ] (۲۷/دی/۹۰ ۱۸:۱۴)ali73 نوشته است: [ -> ]1-پردازش میکنه ولی شما روش کنترلی ندارید.یعنی خود مغز بدون کنترل شما اینکارو انجام میده
[/font]
[font=B Mitra]چطور بدون اینکه من متوجه بشم پردازش میکنه ( یعنی هیچ ارتباطی بین خودآگاه و ناخودآگاه نیست ) اما زمانی که ناخودآگاه چیزی رو متوجه میشه و شباهت ها رو درک میکنه ، خودآگاه هم متوجه میشه و روش تاثیر میگذاره ( یعنی الان دیگه بینشون ارتباط هست ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا جان یا ارتباط بین خودآگاه و ناخودآگاه هست یا نیست ... اگه هست که نمیشه اون پردازش کنه و من نفهمم و اگه نیست ، پس زمانی که اون چیزی میفهمه ، من نباید بفهمم ... !!!!!!!!!
ای خدا
کدوم شهری؟(میخوام بیام دعوا)اونروز با یکی صحبت میکردیم به این نتیجه رسیدیم که بعضی مواقع باید به زور متوسل شد

برادر من من برات مثال زدم تو هی پیچوندیش،نگاه کن من میگم شما سه سالت هم که باشه بری ژاپن حس میکنی اونا مثل همن ولی ایرانی ها رو متفاوت میبینی.حالا میگم آخه شما سه سالگی یعنی تو خیابون که رد میشی نگاه میکنی بفهمی کی چه جوریه و جزئیات رو بخاطر میسپاری؟خوب اگه اینجوریه پس ژاپنی ها رو هم باید به جزئیاتشون نگاه کنی تفاوتاشونو میفهمی.
در حالی که اینطوری نیست.چرا؟من با تاکید میگم من میگم به خاطر اینه که شما ایرانی ها رو زیاد تو چشمتون بودن مغزتون تصاویر رو بدون اینکه به شما کاری داشته باشه،پردازش میکنه بنابراین وقتی چند نفر ایرانی میبینی مغزت عادت کرده و ناخودآگاه تو اون نقاطی که معمولا تفاوت پیدا میکرده دنبال تفاوت میگرده.حالا ژاپنی ها نقاط تفاوتشون فرق داره بنابراین مغز براحتی نمیتونه تفاوت ها رو حس کنه و باید خود فرد بگرده دنبال تفاوت
این ناخودآگاه به مرور زمان تاثیرش متفاوت میشه.چرا که وقتی شما بچه هستید بسیاری از کاربرد های مغزتون رو نمیتونید ازش استفاده کنید ولی به مرور که بزرگ میشید نقاط بیشتری از مغزتون رو میشناسید بنابراین دامنه فعالیت های ناخودآگاهتون کاهش پیدا میکنه.بخاطر همینه که بیشتر تو کودکی تلاش میشه که ناخودآگاه جهت پیدا کنه.اینی که میگن برای نوزاد قرآن پخش کنید هم فکر کنم مال همینه
و در باب ارتباط بین خود آگاه و ناخودآگاه ارتباط وجود داره ولی کی گفته اگه قرار باشه ارتباط باشه حتما شما باید اون پردازش میکنه بفهمید.من که نگفتم خودآگاه بر ناخودآگاه ناظره.من فکر میکنم در اینمورد هیچی نگفتم ولی چیزی که میگم اینه که ناخودآگاه بر تصمیمات خودآگاه اثر میزاره
از این برادر بشنوید که در این صحبت هیچ کس به نتیجه نمیرسد چرا که اگر قرار بود نتیجه ای گرفته شود تا کنون گرفته میشد.همانطور که میبینید از با سابقه ها هم کسی شرکت نکرده چون میدونه بی نتیجه است یعنی نه اینوری ها قانع میشن نه اونوری ها پس به نظر من بهتره دیگه مثل من هی دلیل های قبلیمونو تکرار نکنیم و بزاریم تا دلیل درستی برای حرفمون پیدا کنیم،دلیلی جدید و اینجا قرار بدیم.
در ضمن روح هم وجود نداره

سلام
تا حدودی مباحثی که دوستان نوشتند را خوندم
یکم از بحث منحرف شدیم
من اطلاعات زیادی در ارتباط با ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه ندارم فقط در این حد میدونم که نیت افراد تاثیر گذاره
تا حالا توجه کردید در دین اسلام ثواب و جزای هر کاری به نیت کننده کار بستگی داره ؟!
تا حالا بهش فکر کردید که چرا اینقدر باید روی نیت مانور بدند ؟؟
یه چیزهایی هست که گفتنش و یا توضیح دادنش سخته ولی هست نمیشه منکرش شد
این موضوع تاثیر گذاره
مثل نماد های شیطانی
اگر از لحاظ منطقی به این موضوع نگاه کنیم بعضی از نماد های شیطانی شباهت خیلی زیادی به اشکال هندسی و ریاضیات دارند که در نوع خودشون میتونه جالب و شاید زیبا باشه اما چرا میگیم بدند ؟؟زشتند ؟؟
بخاطر این نیست که شاید ما را یاد بدی ها میندازند
باشه شما ها درست میگید ما شاید ندونیم اصلا تفسیر این علامت ها چیه یا کدومش شیطانیه
اما ایا به تاثیر انرژی ها و انتقال اونها اعتقاد دارید ؟؟
منِ نوعی میرم یه مجسمه تزیینی میخرم میذارم تو دکور خونمون من نه کودکم نه نفهم
اگر این مجسمه با نیت بد (یا به اصطلاح انرژی منفی ) ساخته شده باشه ناخودآگاه روی شخصیت من تاثیر میذاره اون انرژی را انتقال میده
مسئله مهمتری که وجود داره اینه:
شاید اون بچه نفهمه چیزی حالیش نشه و حتی وقتی کتاب از بین بره یا دیگه نشونش ندیم به یاد نیاره چی دیده ولی باید توجه کنیم که این نمادها در قالب کتاب و برنامه کودک و اسباب بازی هر روز و هر ساعت برای کودکان ما نمایش داده میشوند
عمق فاجعه اینجاست که اونها تکرار میشند
نمیدونم منظور خودما رسوندم یا نه ولی باید باور کنیم که اگر تاثیر گذار نبود این همه داستان و کارتون مبتذل ساخته نمیشد
يه عمره دارين موزيك برگردان ميكنيد و تصوير از سوراخ سونبه هاي برنامه ها ميكشيد بيرون و به خودتون القا مي كنيد كه اينا همه تو ضمير ناخودآگاه تاثير داره... اما ظاهرا خبري نيست

(۲۸/دی/۹۰ ۱۲:۱۷)Vblock نوشته است: [ -> ]يه عمره دارين موزيك برگردان ميكنيد و تصوير از سوراخ سونبه هاي برنامه ها ميكشيد بيرون و به خودتون القا مي كنيد كه اينا همه تو ضمير ناخودآگاه تاثير داره... اما ظاهرا خبري نيست 
دوستان که در ظاهراًنش بحثی ندارند، باطناًنش مسئله است.