تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلمه ی s e x در کتاب داستاد کودکان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
خب مسلما اين پديده، يك چيز بيخودي نيست، چون در واقع يك رخداد در آينده رو از قبل ديديدم ولي توي حافظمون نيست.پس اين كجا بايد ثبت شده باشه؟تو ضمير ناخودآگاه يا جاي ديگه؟به نظر من تو ضمير ناخودآگاه ذخيره شده.چون دقيقا اون واقعه رو با جزييات به ياد مياريم در صورتي كه حافظه معمولا وقايع رو دقيقا به ياد نمياره!
(۲۹/دی/۹۰ ۱۲:۴۱)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]
(۲۹/دی/۹۰ ۱۱:۳۸)t.kam67 نوشته است: [ -> ]اگر ضمير ناخودآگاه نداريم اين پديده رو چطور توجيه ميكنيد كه گاهي اوقات يه صحنه اي رو ميبينيم كه دقيقا قبلا توي خواب يا جايي شبيه اون ديده بوديم!؟

شما مثل اینکه منظورتون رویای صادقه است .
البته این موضوع فقط در حد حدس و گمان است ولی من از هر کی پرسیدم گفته که این موضوع به خاطر اینه که در حالت خواب ، روح از قالب مادی ( جسم ) خارج شده و وارد عالم فرا ماده می شود .
در این عالم فرا ماده دیگر محدودیت های زمانی و مکانی به این شکل نداریم و روح ما میتونه در زمان آینده سفر کنه و حقایقی رو ببینه . وقتی هم که شما بیدار میشی و اون صحنه رو میبینی و به نظر آشنا میاد برات برای اینه که روحت در اون زمان سفر کرده و اون صحنه رو دیده .
دقت کنید تحت هیچ عنوان عقلانی نیست که بگیم بخشی از وجود مادی انسان توانسته به آینده سفر کنه و صحنه هایی از آینده رو ببینه ...
برادر من من میخواستم قبلا اینو بنویسم گفتم ولش کن ناراحت میشه
ولی شما مشخصا و بطور خاص مغرورین.چرا؟بخاطر اینکه اصلا این نام کاربری رو که گذاشتین مشخص میکنه فردی هستین که میخواین دینو با تفکرات خودتون مطابق کنید،حال اونکه شما باید با دین تطابق پیدا کنید.
از طرف دیگه این چیزی که این عضو گرامی گفتن ،شما اگه سوره ملک رو بخونید و تفسیرشو بخونید میبینید که گفته اجنه به آسمانها میرفتن تا حقایق الهی رو بشنون و خدا شهاب ها رو تیرهایی برای روندن اونا قرار داد
میگن مقدرات الهی از آسمون توسط فرشته ها به زمین آورده میشه روح آدم ها بعضی مواقع بعضی از اونا رو میبینه
وقتی آدم بیدار میشه یادش نمیاد ولی وقتی صحنه رو میبینه بعضی مواقع یادش میاد
علی آقا بابت انتقادت ممنون ... آره خودم می دونم خیلی مغرورم . حتی شاید بیشتر از اون چیزی که شما فکرش رو می کنید ... البته الان بهتر شدم ، اگه 3 سال پیشم رو میدیدی چی می گفتی ؟؟؟
ولی در مورد نام کاربری باید بگم داری از روی ظاهر قضاوت می کنی ... که این نوع قضاوت صد در صد غلطه ... در ضمن چطوری با یک عبارت (دیدگاه نوین) به این نتیجه رسیدی که من میخوام دین رو با خودم مطابقت بدم به جای اینکه خودم رو با دین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
در مورد اون رویای صادقه هم ... ببینید گاهی اوقات شما میخوابید و بعد از بیدار شدن خواب رو یادتون میاد و گاهی اوقات هم یادتون نمیاد . پس این چیزی که دیدید در حافظه ( حالا شما به حافظه بگو ناخودآگاه ) ثبت میشه اما مثل خیلی خاطرات دیگه که فراموش می کنیم ... این هم به یاد آوردنش سخته و با دیدن اون لحظه به یادمون میاد .
اینم داشته باشید . چون روح و جسم تا حد زیادی (نه کاملا) از هم مستقل اند ، خیلی طبیعی است که وقتی روح جیزی رو درک میکنه ، انتقالش به جسم به سادگی امکان پذیر نباشه . و همین باعث میشه وقتی بلند میشید با اینکه شاید چند دقیقه از دیدن خواب نگذشته باشه ، اونو درست به یاد نمیارید ...
سلام خدمت دیدگاه نوین و باقی دوستان از همون اول هم میدونستم این بحث به بیراه میره.
بهتون هم گفتم اول اون اصطلاحات مهم و کلیدی بحث را تعریف کنید. زمانی که رسیدید به یک تعریف مشترک اون وقت با یک پایه مهم بحث را ادامه بدهید.
14 صفحه گذشته و هنوز به جای خاصی نرسیدید.
(۲۹/دی/۹۰ ۱۳:۴۹)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]
علی آقا بابت انتقادت ممنون ... آره خودم می دونم خیلی مغرورم . حتی شاید بیشتر از اون چیزی که شما فکرش رو می کنید ... البته الان بهتر شدم ، اگه 3 سال پیشم رو میدیدی چی می گفتی ؟؟؟
ولی در مورد نام کاربری باید بگم داری از روی ظاهر قضاوت می کنی ... که این نوع قضاوت صد در صد غلطه ... در ضمن چطوری با یک عبارت (دیدگاه نوین) به این نتیجه رسیدی که من میخوام دین رو با خودم مطابقت بدم به جای اینکه خودم رو با دین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
در مورد اون رویای صادقه هم ... ببینید گاهی اوقات شما میخوابید و بعد از بیدار شدن خواب رو یادتون میاد و گاهی اوقات هم یادتون نمیاد . پس این چیزی که دیدید در حافظه ( حالا شما به حافظه بگو ناخودآگاه ) ثبت میشه اما مثل خیلی خاطرات دیگه که فراموش می کنیم ... این هم به یاد آوردنش سخته و با دیدن اون لحظه به یادمون میاد .
اینم داشته باشید . چون روح و جسم تا حد زیادی (نه کاملا) از هم مستقل اند ، خیلی طبیعی است که وقتی روح جیزی رو درک میکنه ، انتقالش به جسم به سادگی امکان پذیر نباشه . و همین باعث میشه وقتی بلند میشید با اینکه شاید چند دقیقه از دیدن خواب نگذشته باشه ، اونو درست به یاد نمیارید ...
من نخواستم این خواب ها رو به ناخودآگاه ربط بدم
شما گفتید غیر ممکنه من گفتم غیر ممکن نیست
بعد اونا خواب نیستن،یعنی عین یه صحنه رو دیدی
رویای صادقه خوابیه که تعبیر داره و تعبیرش به حقیقت می پیونده
در ضمن از رو نام کاربری خالی نبود بعضی از ارسال هاتونو هم نگاه کردم
گفتید سه سال پیش مغرور تر بودید،منم تو یه پستی گفتم آدما تو این سن(مثل خودم)همینجورین و کم کم پخته میشن
شاید 2 یا 3 سال دیگه ناخودآگاهو هم بپذیریدBig Grin
(۲۹/دی/۹۰ ۱۵:۴۴)ali73 نوشته است: [ -> ]من نخواستم این خواب ها رو به ناخودآگاه ربط بدم
شما گفتید غیر ممکنه من گفتم غیر ممکن نیست
بعد اونا خواب نیستن،یعنی عین یه صحنه رو دیدی
رویای صادقه خوابیه که تعبیر داره و تعبیرش به حقیقت می پیونده
در ضمن از رو نام کاربری خالی نبود بعضی از ارسال هاتونو هم نگاه کردم
گفتید سه سال پیش مغرور تر بودید،منم تو یه پستی گفتم آدما تو این سن(مثل خودم)همینجورین و کم کم پخته میشن
شاید 2 یا 3 سال دیگه ناخودآگاهو هم بپذیریدBig Grin

من گفتم که غیر ممکن است که بخشی مادی از انسان بتونه آینده رو ببینه ... چون جسمت تو این زمان است و نمی تونه سفر زمان خارج بشه ( حداقل در شرایط عادی )
و فقط روح انسان است که میتونه از حالت مادی بیرون باشه ... و تا زمانی که نمردی فقط در خوابت است که روح میتونه از جسم خارج شود . پس فقط در خوابت است که ممکنه چیزی رو از آینده ببینی ...
ولی در کل همونطور که خودت هم گفتی ربطی به ناخودآگاه نداره .
(۲۹/دی/۹۰ ۱۵:۴۲)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]سلام خدمت دیدگاه نوین و باقی دوستان از همون اول هم میدونستم این بحث به بیراه میره.
بهتون هم گفتم اول اون اصطلاحات مهم و کلیدی بحث را تعریف کنید. زمانی که رسیدید به یک تعریف مشترک اون وقت با یک پایه مهم بحث را ادامه بدهید.
14 صفحه گذشته و هنوز به جای خاصی نرسیدید.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت دوستان .
درست همون حرفی رو که بنده در صفحه 8 این پست گذاشتم .!!! این بحث به سرانجام نخواهد رسید به دلیل اینکه کارشناس قابلی در رابطه با ضمیر نا خودآگاه نداریم و اطلاعات آقای دیدگاه نوین بالاست .
امیدوارم کسی باشه وقت کنه ، تحقیق کنه و جواب ایشون رو بده تا وقت بچه های تالار بیش از این گرفته نشه .
حرف شمام درسته آقاسید و از بحث زیبای شما در رابطه با اثبات خدا مشخصه که گرداننده بسیار خوبی در بحث هستید .

پاینده باشید .
بدون شرح!!!!!!!!!

[تصویر: 79288111538776695339.jpg][url=http://img4up.com/viewer.php?file=79288111538776695339.jpg][/url]
(۹/اسفند/۹۰ ۱۰:۱۶)nahal_m نوشته است: [ -> ]بدون شرح!!!!!!!!!

[تصویر: 79288111538776695339.jpg][url=http://img4up.com/viewer.php?file=79288111538776695339.jpg][/url]

ببخشید میشه شرحش رو هم بفرمایید؟ Huh
به هر حال، باید یک جوری تعلیم داده بشه به بچه ها که از سوء استفاده در امان بمونند یا نه ؟Huh
نقل قول:منصفانه نگاه کنیم ... بچه تصویر رو میبینه و فرداش یادش میره ... مگه اینکه دوباره بیاری جلو روش ...
بچه ها عين دستگاه ريكوردرند. مگه تو اطرافيانتون بچه مچه ندارين؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع