(۲۵/دی/۹۰ ۲۱:۰۵)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]
علی 73 جان ...
خب همون مثال خودتو میگیرم ... داری از کوچه رد میشی و یه سری جزئیات میبینی ... . مثلا خراش روی دیوار . لکه روی آسفالت و ... خیلی خوب یعنی شما چون هر روز لکه روی آسفالت رو میبینی ، خم میشی روی آسلفالت و با دقت نگاهش میکنی تا شاید چیز جدیدی از توش دربیاد ؟؟؟
بابا به خدا اون بچه هم ... اون قسمت پایین گل و گیاه رو مثل قسمت های بالایی اش میدونه و فکر میکنه این هم یه چیزی مثل بقیه گل و گیاه هاست و اصلا نمیاد آنالیز کنه تصویر رو ...
برادر من من نگفتم که اینجوری خم میشی آسفالتو نگاه میکنی.میگم اون میره تو حافظت و خواه یا ناخواه اگه یه موقع چیزی شبیه اونو ببینی مغزت ناخودآگاه بهش یه عکس العملی نشون میده و یه حس آشنایی با محیط خواهی داشت
البته مساله اینجاست که اگه آدم بخواد همه چیزو به نقاط شناخته شده بدن ربط بده آقا من میگن روح وجود نداره،بیا برای من اثبات کن وجود داره.
شما الان تا نشونت ندن ضمیر ناخودآگاه کجاست من که فکر نمیکنم قبول کنید وجود داره.
راستی یه سوال(فقط سواله و قصد دارم که بفهمم من درست فکر کردم یا نه)چرا ما وقتی چینی ها رو میبینیم همشونو مثل هم میبینیم؟ولی ایرانی ها رو نه؟اونا هم بر عکسن
علی جان ...
حرفت رو قبول دارم . وقتی شما یک چیزیو میبینی حتی لکه آسفالت در حافظه ثبت میشه و این امکان وجود داره که با دیدن چیزی شبیه اون از دوباره یاد همون لکه بیوفتی . ولی بحث من اینه که بچه اصلا کلمه S E X (همون لکه ) رو نمیبینه ... یا حتی در خیلی از عکس هایی که دوستان گذاشتند ، محال ممکنه که بچه بتونه اونو تشخیص بده . ( تو یکی از پست های صفحه قبل هم توضیحش دادم که چرا نمی تونه ببینه .)
دوما ... بله برای اثبات وجود روح هم باید بشه استدلال کرد و اگر من استدلالی برای اثبات روح نمیدیدم و یا دلیل برای رد کردنش داشتم ، مطمئن باش منکر وجود روح میشدم . ولی وجود روح اثبات منطقی داره ( اینجا جاش نیست ) . و برای اثبات حتما نیازی هم به دیدنش نیست .
سوما سوالت هم باز مربوط به همون بحث اوله . چون بیشتر چهره هایی رو که در حافظه ات ثبت کردی چهره های ایرانی بوده و خیلی کم چینی ژاپنی ثبت کردی ... برای همین ذهنت روی چهره های ایرانی پردازش بیشتری کرده و به اونها مسلط تر است ... شما جور دیگه ای فکر می کنی ؟؟؟
(۲۶/دی/۹۰ ۱۵:۵۲)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]علی جان ...
حرفت رو قبول دارم . وقتی شما یک چیزیو میبینی حتی لکه آسفالت در حافظه ثبت میشه و این امکان وجود داره که با دیدن چیزی شبیه اون از دوباره یاد همون لکه بیوفتی . ولی بحث من اینه که بچه اصلا کلمه S E X (همون لکه ) رو نمیبینه ... یا حتی در خیلی از عکس هایی که دوستان گذاشتند ، محال ممکنه که بچه بتونه اونو تشخیص بده . ( تو یکی از پست های صفحه قبل هم توضیحش دادم که چرا نمی تونه ببینه .)
دوما ... بله برای اثبات وجود روح هم باید بشه استدلال کرد و اگر من استدلالی برای اثبات روح نمیدیدم و یا دلیل برای رد کردنش داشتم ، مطمئن باش منکر وجود روح میشدم . ولی وجود روح اثبات منطقی داره ( اینجا جاش نیست ) . و برای اثبات حتما نیازی هم به دیدنش نیست .
سوما سوالت هم باز مربوط به همون بحث اوله . چون بیشتر چهره هایی رو که در حافظه ات ثبت کردی چهره های ایرانی بوده و خیلی کم چینی ژاپنی ثبت کردی ... برای همین ذهنت روی چهره های ایرانی پردازش بیشتری کرده و به اونها مسلط تر است ... شما جور دیگه ای فکر می کنی ؟؟؟
این تصویر بحث من نبود گر چه این تصویر هم از دید من تاثیر می گذارد چرا که مغز بسیار فراتر از اون چیزی که شما فکر میکنید عمل میکنه و وقتی به مدت مدید و تعداد کثیر اینگونه تصاویر رو ببینه یه احساس آشنایی و نزدیکی با اینگونه تصاویر پیدا میکنه ولی صحبت من پیرامون این بود که بگم ناخودآگاه وجود داره و شما بهش میگید حافظه،در حالی که قسمتی از همون حافظه خود بخود و با وجود اینکه ممکنه شما دیگه قسمت آگاهتون چیزی از اون خاطره رو نتونه بیاد بیاره نسبت به موارد آشنا واکنش نشون میده که به اون قسمت مز که اینکارو میکنه گفته میشه ناخودآگاه
خوب خيلي وقته دوستان چهار تا عكس و شكل و كلمه و فلان و بيسيار تو فيلم ها و برنامه هاي كودك و مجلات ميذارن و تهش ميگن ميدونيد كه اينا تو ضمير ناخوداگاه تاثير داره!
حالا يكي بياد بگه چه تاثيري؟ يكي بياد بگه چجوري اخه؟
براي مثال بنده ي خونه اباد از بچگي با محصولات والت ديزني بزرگ شدم. علا الدين و پري دريايي و گوژپشت و زيباي خفته و غيره خوراك شب و روز من بود.(حالا ممكنه بعضي هاش محصولات ديزني نباشه) اون موقع ها هم روي VHS نيگا ميكردم.
حالا من بزرگ شدم... اقا شدم برام خودم. اما عجيبه كه نميدونم چه تاثيري روم گذاشته؟
داشتم تاپيك ها رو ميگشتم و ميخوندم غريب به نصف كارتونها رو شما تحليل كرده بوديد و گفته بوديد كودك ذهنش فلان هست و تاثير ميذاره و ... اما چرا تاثيري نذاشت رو ما؟
حقيقتش(تا حالا جايي نگفتم):
- من از ديدن كارتون علاالدين لذت ميبردم خصوصا از جشن و پايكوبي هاي اون جيني ابي.
- من از ديدن زيباي خفته عصباني ميشدم! چون اون ملكه سرزمين تاريكي نمي ذاشت اين جماعت خوش باشن و درست روز تولد دخترشون اومد و گند زد به مراسم.
- من از ديدن پري درياي كلي ذوق ميكردم... نه به خاطر ظاهر بد حجاب و غير اسلاميش! بلكه به خاطر رفتار و صدا و اوازهاش... بارها شده بود كه وقتي ميخوند منم باهاش دسته و پا شكسته ميخوندم(البته اگه كسي تو خونه نبود چون جلو جم خجالت ميكشيدم)
و باور كنيد هميشه به شخصيت هاي داستان به چشم خواهري نگاه كردم! يعني هيچوقت زومم رو نبود رو فلان شخصيت... يا مثلا بعضي عكس هارو دوستان ميذارن كه تو فلان كارتون كه من ديده بودم اون موقع كه اصلا فك نكنم روحمم فهميده باشه اون موقع و حتي الانش كه نيگا ميكنم! البته شايدم يه مقدار ضريب هوشيم پاينه!
![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
بهر حال...
(اگرم الان از ديد خودتون ميبينيد يه مقدار انحراف دارم نسبت به اعتقادات شما مال تاثير اينا نيست... منم تا 3-4 سال پيش حسينيه ميرفتم و ... بعدها كتاب خوندم و دست نوشته و سخنراني و ... كه اينجا جاش نيست كه رو اينا بحث كنيم)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اين نوشته هاي بالايي تو تاپيك ديگه بود كه قفل شد و منتقل شديم اينجا منتهي من فقط تو يه صفحه يا تو يه جمله جوابم رو ميخوام...
من كه تقريبا يه موش نيمه ازمايشگاهي بودم تو اينجور قضايا يكي بگه چرا تاثيري نداشته؟
جناب علی 73
خوب دقت کن ... فرضا شما 2000 فایل داری و این 2000 فایل رو در تعداد زیادی پوشه بدون نشانه گذاری ذخیره میکنی . خب حالا اگه بهت بگن پوشه 479 رو پیدا کن ... شاید با گشتن معمولی نتونی به این راحتی ها پیداش کنی اما اگر بیای و در قسمت سرچ ویندوز ، بخشی از اسم اون فایل رو سرچ کنی . فایل 479 به دست میاد .
حافظه هم دقیقا همینه ، بله اون چیزی که شما میگی حافظه خودآگاه شاید هر چی زور بزنه نتونه فلان خاطره رو پیدا کنه اما وقتی چیزی را مشابه بخشی از خاطره مورد نظر در ذهنتان میاد ، در واقع شما در حافظه تان سرچ کردید و فایل مورد نظر رو پیدا کردید . که صد البته این سرچ کردن هم به صورت ارادی است و شما باز هم اختیار دارید ... و باز هم اختیار همان خودآگاه است .
جناب vblock ...
دلیلش اینه که شما اون زمان بچه بودید و نمی توانستید برخی مسایل رو پردازش کنید ... چیزی که یک عده اینجا منکرش اند . یک دلیل دیگه هم داره و اون هم اینه که اختیار دست انسانه و میتونه خودش رو در مسیر های مختلف بندازه ... شاید شما وقتی بزرگ شدید و عقلتان به برخی مسایل رسید و قدرت بالای پردازش پیدا کردید ، خودتان را در فضایی قرار دادید که اینطوری بار اومدید ... و باز هم اختیار و باز هم خودآگاهی !!!
و صد البته سوشیانت گل که اینقدر در وصف حال ما شعر میگه ... 
همین که من اینجا اومدم و دارم نظراتم رو با بقیه بچه ها که نظر مخالف دارند مطرح می کنم و ازشون می خوام که جوابم رو بدهند ، خودش مسئله جهل مرکب رو منتفی می کنه ... چون کسی که جاهل مرکب است ، فکر می کنه که میدونه و دیگه نیازی نمیبینی که با مخالف به بحث بنشینه ... اما اون کسی که از بحث فرار میکنه و فکر میکنه که علامه دهر است و نیازی به مطرح کردن عقاید در بین مخالفین در خود نمیبینه و میگه که بگذار مخالف در نادانی خودش بمونه ، دقیقا این فرد نمونه بارز جاهل مرکب است .
یک سوال دارم از دیدگاه نوین که تجربی خوندن
سلول های عصبی تا چه زمانی تولید میشن؟
منظورم همون سلول های مغزه حالا نمیدونم همون عصبیه یا نه.یعنی میگم سلولهای مربوط به فکر کردن تا چه زمانی تولید میشن
(۲۶/دی/۹۰ ۱۹:۲۲)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]جناب vblock ...
دلیلش اینه که شما اون زمان بچه بودید و نمی توانستید برخی مسایل رو پردازش کنید ... چیزی که یک عده اینجا منکرش اند . یک دلیل دیگه هم داره و اون هم اینه که اختیار دست انسانه و میتونه خودش رو در مسیر های مختلف بندازه ... شاید شما وقتی بزرگ شدید و عقلتان به برخی مسایل رسید و قدرت بالای پردازش پیدا کردید ، خودتان را در فضایی قرار دادید که اینطوری بار اومدید ... و باز هم اختیار و باز هم خودآگاهی !!!
خوب من هنوز جوابم رو نگرفتم... اين ضمير ناخوداگاه پدرسوخته چيكار ميكنه پس؟
بالاخره دوستان ميگن تاثير بد داره. خوب كجا؟ تو علاالدين كه نيگاه ميكني اكثر دخترخانما كمترين نوع حجاب رو دارن... چرا بنده ي كه تا راهنمايي هم مخاطب پر و پا قرض اين برنامه ها بودم منحرف جنسي يا ... نشدم؟
من فكر ميكنم مشكل خودمونيم كه منحرف شديم و الان هم هر چيزي رو بهونه ميكنيم. فكر ميكنيم داريم از فرزندامون مراقب مي كنيم!
همین که من اینجا اومدم و دارم نظراتم رو با بقیه بچه ها که نظر مخالف دارند مطرح می کنم و ازشون می خوام که جوابم رو بدهند ، خودش مسئله جهل مرکب رو منتفی می کنه ... چون کسی که جاهل مرکب است ، فکر می کنه که میدونه و دیگه نیازی نمیبینی که با مخالف به بحث بنشینه ... اما اون کسی که از بحث فرار میکنه و فکر میکنه که علامه دهر است و نیازی به مطرح کردن عقاید در بین مخالفین در خود نمیبینه و میگه که بگذار مخالف در نادانی خودش بمونه ، دقیقا این فرد نمونه بارز جاهل مرکب است .
[/quote]
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست من قضیه این نیست که من نخوام به بحث بنشینم . بحث ضمیر خود آگاه و ناخودآگاه احتیاج به تحقیق کامل و دلایل مستند داره تا بتونه کسانی رو که تو این زمینه اطلاعی ندارن و قصد اطلاع پیدا کردن هم ندارن قانع کنه .
از عهده بیشتر بچه های تالار خارجه که بتونن با دلایلی که میارید شما رو قانع کنن و این بحث ناتمام خواهد ماند
پس :
احتیاج به کسی داره تا وقت بزاره ، تحقیق کنه و به جای شما که دنبال جواب هستید تمام اطلاعات رو جمع آوری کنه تا بتونه جواب شخص شما رو بده و من با این مخالفم و اعتقاد دارم هر کسی در مرحله اول مسئول تحقیق در مورد ابهامات خودشه بعد دیگران .
در ضمن من و امسال من مسئول دانا کردن مخالف نیستیم . مسئولیم مسیر رو نشون بدیم ( امر به معروف و نهی از منکر ) .
دوست من تمام حرف من اینه که اگر شما منکر ضمیر ناخودآگاه هستید منابعی هست که میتونید از اون استفاده کنید و اگر رفتید سراغش و چند تا کتاب خوندید و یا یه سرچ کوچیک توی گوگل کردید و به جواب نرسیدید میتونید بگید بر این مبنا و این دلایل من وجود ضمیر ناخودآگاه رو رد میکنم اما شما به طور کامل این قضیه رو تو پست اول رد کردید یعنی هیچ اطلاعی از وجودیت ضمیر ناخودآگاه ندارید .
اساتید و دکترانی هستند که با عمری تحقیق وجود ضمیر ناخودآگاه رو ثابت کردند . دکتر آزمندیان از جمله اونهاست .
تحقیق خیلی مهمه دوست من .
پاینده باشید.