تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلمه ی s e x در کتاب داستاد کودکان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
[/url]
[url=http://golchinmoh3en.mihanblog.com/post/17]ضمیر ناخودآگاه چیست؟

برای اینکه بتوانیم با ضمیر ناخود آگاه خودمان ارتباط برقرار کنیم نیاز به تمرین های خاصی داریم . اگر بتوانیم با ضمیر ناخودآگاه خود حرف بزنیم زندگی ما دگرگون خواهد شد . انسان در وجود خود دو ضمیر دارد یک ضمیر آگاه و دیگری ضمیر ناخودآگاه . ما با ضمیر آگاه خود کارهای معمولی و روزمره خود را انجام می دهیم مثلا: غذا خوردن ،‌حرف زدن ، راه رفتن ، مطالعه کردن ،‌نوشتن و امثال آن. اما ضمیر ناخود آگاه کارهای غیر ارادی ما را انجام می دهد . ضمیر ناخودآگاه قدرتی عظیم دارد و در عین حال به قول آقای آزمندیان خیلی ساده و زودباور است . ضمیر ناخود آگاه از طریق حواس پنجگانه و فکر اطلاعات خود را دریافت می کند و در کارهای خود از ان ها استفاده می کند . ضمیر ناخود آگاه ما روی تک تک سلول های بدن ما کنترل دارد و دستورات لازم را به آن ها می دهد . فکر می کنید چند سال دیگر بشر بتواند دستگاهی بسازد که تریلیون ها سلول را در یک لحظه کنترل کند. بگذارید تعجب شما را بیشتر کنم. در مغز یک انسان عادی 1000000000000 سلول (یک تریلیون سلول )وجود دارد که از این یک تریلیون ،

100000000000 سلول ( 100 میلیارد سلول) آن فعال هستند یعنی در کار ذخیره سازی اطلاعات شرکت دارند و 900000000000 سلول ( 900 میلیارد سلول) بقیه آن یکصد میلیارد را تغذیه می کنند . هر سلول فعال مغز 24 دندریت ( مثل شاخه درخت)

وجود دارد که اطلاعات در آنجا ذخیره می شوند . اگر یک حساب سرانگشتی بکنیم مغز ما 2400000000000 (2

تریلیون و 400 میلیارد) جا برای ذخیره سازی اطلاعات دارد . یعنی 2 تریلیون و 400 میلیارد چیزی شبیه پوشه در ویندوز . بحث ما در مورد حافظه و یادگیری نیست ولی بد نیست یادآوری کنم که همه مطالبی را که می خوانیم ، همه ی وقایعی را که می بینیم و ‌می شنویم در حافظه ما ثبت می شود باورش سخت است . ممکن است بگویید پس چرا ما آن ها را بیاد نمی آوریم؟ چرا درس که می خوانیم فراموش می کنیم ؟ شماره تلفنی که به ما داده می شود را باید بارها تکرار کنیم تا حفظ کنیم؟ جواب خیلی ساده است . زیرا ما آن اطلاعات را طبقه بندی و نشانه گذاری نمی کنیم. حافظه ما مثل کتابخانه است که اگر کتابها را طبقه بندی

و نشانه گذاری کنیم در موقع لزوم خیلی راحت آن را پیدا می کنیم و لی اگر کتابخانه به هم ریخته باشد برای پیدا کردن یک کتاب خاص چقدر باید به دنبال آن بگردیم.
بگذارید یک مثال بزنم. من یک معلم هستم و دانش آموزانم در حفظ کردن رودهایی که به دریای خزر می ریزند دچار مشکل بودند . من جواب سوال را برای آن ها نشانه گذاری کردم و گفتم هر وقت این سوال را شنیدید عبارت : چاشت سگه را به خاطر بیاورید . چاشت سگه یک کد است . بدین صورت: چ چالوس ا اترک ش شاهرود ت تجن س سفید رود گ گرگان و هـ هراز . به هر حال مغز ما بخشی از وجود ماست بقیه اعضا چگونه کار می کنند . همه و همه را این ضمیر ناخودآگاه کنترل می کند. قدرت ضمیر ناخودآگاه فقط در جسم ما خلاصه نمی شود او می تواند با قدرت جهان هستی هم ارتباط برقرار کند . ضمیر ناخودآگاه این قدرت را دارد که از طریق ضمیر ناخودآگاه دیگران روی آن ها تاثیر بگذارد. ضمیر ناخود آگاه می تواند افراد خاصی که می توانند به شما کمک کنند را سر راه شما قرار دهند .
از جناب استارتر تایپیک خیلی تشکر می کنم ... بنده قبل از اینکه بیام تو گود اول اینو خوندم بعد اولین پستم رو دادم ... اگه دقت کنی میبینی که داخل اولین پستم در مورد این موضوع صحبت کردم ...
من خودم تجربی بود رشته م. این چیزایی که نوشتم نتیجه ی تحقیقات روانشناسی بود آقای تندرو. کسی درمورد اطلاعات شما قضاوت نکرد اگه یه نگاه اجمالی به گفته های خودت بکنی میبینی اونی که داره درمورد اطلاعات بقیه قضاوت میکنه خودتی!!!!!
فقط و فقط حرف یه نفرو قبول داری خودت!
فقط داری بدون تحقیق حمله میکنی.فقط منطق خودتو میپذیری. مطمئن باش اگه حرفی منطقی باشه همه قبولش میکنن. خیلی از چیزایی که میگی درسته اما خیلیاشونم جای بحث وحتی تجدید نظر داره.
اول:
در مورد شما نتیجه گیری نکردم و کلی گفتم.
گفتم اگه اطلاعات ندارید مطالعه کنید. ((اگه...))
به صراحت گفتم ندارید؟؟؟؟!!!!!

دوم :

به علم به اسم روان شناسی اعتقاد دارید یا خیر؟!
اگه دارید که که آن ها- نه من - این حرفایی که من گفتم رو برایتان تکرار میکنند.
بنده عضو تحقیقات و آنالیز اجراییات هستم.
به این مفاهیم آشنایی کامل دارم.

سوم :

یونانیان باستان همگی یک نظر داشتند و بعد ها رد شد.
در صورتی که الان جامعه روان شناس ها همین نظر را دارند و کسی رد نکرده است. ( البته شما یه کمی- نه کلی - موضوع را نادیده میگیرید.)

چهارم:
یونانیان باستان را کنار بگذار...
روایت داریم برای بهتر شدن روابط خانوادگی سوره ی مریم را بخوان...
حالا شما بگو معصوم چرا این حرفو زده؟!
جز این که به ضمیر ناخودآگاهت بر میگرده؟!
(میتونم بیشتر بگم)

پنجم:

آقای رائفی پور بار ها گفتند از خودم نمیگویم. او هم نتایج تحقیقاتش را گفت.
درست مثل بنده که 2 سال است کارم تحقیق روی روان انسان ها است.
البته به جز کار اصلیم.

ششم:
فروش فیلم ها به انتخاب مردم نیست.
یه سوال:
چرا بین امتیاز مردم با فروش نمیتونی یه رابطه درست و درمون پیدا کنی؟
در حال حاضر Avatar فیلم چندم از انتخاب مردمی است و فیلم چندم از لحاظ بودجه اختصاص یافته برای تولید و پخش فیلم و فیلم چندم از لحاظ برنده شدن جوایز جشنواره ها؟!
و اما فیلم چندم از لحاظ فروش؟!
مردم باید دقت کنید باید بعضی از فیلم ها را ببینند.
( که البته صدا و سیما هم دستش درد نکنه، همه رو دوبله میکنه!!!!)

اصلا کار هنر یعنی ضمیر ناخودآگاه
بچه های رشته هنر با توجه به این که فکر کنم امسال دانشجو یا کنکوری هستید، به شما جواب میدهند.

اما خوشم اومد. اهل بحث هستید. اما بازم میگم:
من قضاوتی راجع به شما نکردم.
(۲۶/دی/۹۰ ۱:۰۶)سارا سلطانی نوشته است: [ -> ]من خودم تجربی بود رشته م. این چیزایی که نوشتم نتیجه ی تحقیقات روانشناسی بود آقای تندرو. کسی درمورد اطلاعات شما قضاوت نکرد اگه یه نگاه اجمالی به گفته های خودت بکنی میبینی اونی که داره درمورد اطلاعات بقیه قضاوت میکنه خودتی!!!!!
فقط و فقط حرف یه نفرو قبول داری خودت!
فقط داری بدون تحقیق حمله میکنی.فقط منطق خودتو میپذیری. مطمئن باش اگه حرفی منطقی باشه همه قبولش میکنن. خیلی از چیزایی که میگی درسته اما خیلیاشونم جای بحث وحتی تجدید نظر داره.

بابا از شما بعیده ... شما که تجربی خوندی دیگه باید بدونی ساختار مغز چه شکلی است ... عینا داخل زیست سال سوم آمده .
دوما یه سوال بکنم بهت برنمیخوره ؟؟؟
همین که داری میگی تندرو و اینکه به من میگی فقط حرف خودم رو قبول دارم یک قضاوت نیست ؟؟؟ ( البته من ناراحت نشدم ها )
یا همین که میگی بدون تحقیق حمله میکنی یک قضاوت نیست ؟؟؟
من فکر کنم برخورد اول یکم غلط انداز بود ... حالا شما به بزرگواری خودت ببخش ...
دوستان بحث را منحرف نکنید و به یکدیگر هر چند خیلی کم اگر در توانایی هست(منظور عصبانی نشوید) با دید مثبت نگاه کنید.
وگرنه خودتان میدانید آخرش به این آرامی نخواهد بود.
پس از حذف پست ها توسط مدیران ناراحت نشویم.
با تشکر
(۲۶/دی/۹۰ ۱:۰۸)SideofGames نوشته است: [ -> ]اول:
در مورد شما نتیجه گیری نکردم و کلی گفتم.
گفتم اگه اطلاعات ندارید مطالعه کنید. ((اگه...))
به صراحت گفتم ندارید؟؟؟؟!!!!!

دوم :

به علم به اسم روان شناسی اعتقاد دارید یا خیر؟!
اگه دارید که که آن ها- نه من - این حرفایی که من گفتم رو برایتان تکرار میکنند.
بنده عضو تحقیقات و آنالیز اجراییات هستم.
به این مفاهیم آشنایی کامل دارم.

سوم :

یونانیان باستان همگی یک نظر داشتند و بعد ها رد شد.
در صورتی که الان جامعه روان شناس ها همین نظر را دارند و کسی رد نکرده است. ( البته شما یه کمی- نه کلی - موضوع را نادیده میگیرید.)

چهارم:
یونانیان باستان را کنار بگذار...
روایت داریم برای بهتر شدن روابط خانوادگی سوره ی مریم را بخوان...
حالا شما بگو معصوم چرا این حرفو زده؟!
جز این که به ضمیر ناخودآگاهت بر میگرده؟!
(میتونم بیشتر بگم)

پنجم:

آقای رائفی پور بار ها گفتند از خودم نمیگویم. او هم نتایج تحقیقاتش را گفت.
درست مثل بنده که 2 سال است کارم تحقیق روی روان انسان ها است.
البته به جز کار اصلیم.

ششم:
فروش فیلم ها به انتخاب مردم نیست.
یه سوال:
چرا بین امتیاز مردم با فروش نمیتونی یه رابطه درست و درمون پیدا کنی؟
در حال حاضر Avatar فیلم چندم از انتخاب مردمی است و فیلم چندم از لحاظ بودجه اختصاص یافته برای تولید و پخش فیلم و فیلم چندم از لحاظ برنده شدن جوایز جشنواره ها؟!
و اما فیلم چندم از لحاظ فروش؟!
مردم باید دقت کنید باید بعضی از فیلم ها را ببینند.
( که البته صدا و سیما هم دستش درد نکنه، همه رو دوبله میکنه!!!!)

اصلا کار هنر یعنی ضمیر ناخودآگاه
بچه های رشته هنر با توجه به این که فکر کنم امسال دانشجو یا کنکوری هستید، به شما جواب میدهند.

اما خوشم اومد. اهل بحث هستید. اما بازم میگم:
من قضاوتی راجع به شما نکردم.

اول : اگه قضاوت نکردی که دمت گرم ... Wink
دوم : به علم تا حدودی ، به اسم به هیچ وجه ... نه تنها روانشناسی هر حرفه ای . اسم فقط یک ظاهر است . باطن رو بچسب .
سوم :ملاک فقط روان شناس ها که متاسفانه علمی کاملا کپی شده از علوم غربی است نیستند . در ضمن حرفتون حرف منو تصدیق کرد ، گفتید یونانیان باستان همه یک نظر داشتند و الان همه مخالف و الان هم روان شناسا همه یک نظر دارند . البته اینو نگفتید که ممکن است در آینده همین اتفاق هم برای این باور روانشناسانه بیاد . البته این نه چیزی رو اثبات میکنه و نه رد .
چهارم :لطفا بیشتر توضیح بدهید
پنجم :بله میدونم در این موارد آقای رائفی چیزی از خود ندارند و مقالات بقیه رو کپی پیست می کنند .
ششم :من کی گفتم فروش با انتخاب فیلم کاملا همسو و یکسان است ؟؟؟ من اصلا حرفی زدم ؟؟؟ من گفتم بیشتر خرجی که می کنند ، بازده داره و برمیگرده . حقیقت هم همینه .
هفتم :کار هنر یعنی کار روی ناخودآگاه ... غلطه . اثر هنری رو شما درک می کنی ... پردازش میکنی . دقیق نگاه کن . آگاهانه پردازش میکنی . مغزت دست خودت است . بنده خدا ...
نه یه ذره رو حال اومدیم!!Heart

اول: ممنون، تمام شد و به یه جایی رسید

دوم : باطنش خودشه. روان+شناس. علم غربی و شرقی رو ضمیر ناخودآگاه فرق ندارن!!!

سوم :
آینده هم همه، همین نظر رو دارند. چیز اثبات شده است.
اثبات شده.
اما یونانی ها همه اعتقاد داشتند. فرق اعتقاد با ایمان رو من تو یه پست دیگه گفتم دوباره این جا تکرار نمیکنم.
(بنده های خدا یونانی ها چه قدر ذوق میکنند راجع بهشون تو این جا بحث میشهBig GrinBig Grin)

چهارم:
بیا پایین...

پنجم :
آقای رائفی پور مطالبی رو پژوهش کردند و به ما گفتند که بیشتر ما مدیونشیم. فقط کافیه با بچه های تالار سر استاد بحث کنی. اون وقت....HeartHeartWink

ششم: خوبه، تمام شد و به یه جایی رسید.

هفتم :
دیوونم کردی!!!!!!!!!!Big GrinBig GrinHeartHeart
اثر هنری رو درک میکنم، اگه هنرمند باشم، اگه نباشم چی؟!
اون جوری باید یکی بهم بگه!!
سوال: آیا هنرمند ها فقط برای هنرمند ها، کار میکنند؟! چون فقط آن ها باید درک کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HuhHuhHuh

چهارم:
چرا خدا میگه قرآن رو با صوت بخون؟!
چرا پیامبرش و ... با صوت میخونن؟!
اصلا دلیل این که من سوره ی یس رو که میخونم اشکم جاری میشه چیه؟
مفسر قرآنم که تک تکش رو بفهمم و تا آخرش درکش کنم؟!
میدونی قرآن چه تاثیری رو ضمیر ناخودآگاهت میذاره؟!
صوتی که قرآن داره بی نظیره!!! همه میدونیم. شما، من، همه...
انکار ضمیر ناخودآگاه حتی ذره ایش هم منطقی نیست.
نچ نچ ...
من نمیگم کی روی چی بحث داره کی نداره ... اصلا حرف افراد و اشخاص برام مهم نیست ... مهم دلیلشون برای اثبات مسئله است ... شرقی و غربی هم نداره ...
در ضمن یونانی ها هم مطمئن باش برای اثبات موضوع دلایلی داشتند که در زمان خودشون محکم به نظر می رسید . اینطوری در موردشون قضاوت نکن ... طفلکی ارسطو ... Wink
بله قرآن میتونه بر روی فرد تاثیر بگذاره همونطور که یک حادثه مهم ، وحشتناک ، یک نکته جالب میتونه همون تاثیر رو بگذاره . یک نکته دیگه هم هست اونم اینه که این بحث ناخودآگاه که مطرح است . یک بحث ذاتی است ... و اعتقاد بر این است که در وجود همه هست ... اما همه میدونیم که این تاثیر قرآن بر روی هر کس یکسان نیست ... روی بعضی ها هم تاثیر نداره . روی برخی هم اثر منفی داره .
چی بگم ؟ ... دست رائفی درد نکنه ... Dodgy خدا عوضش بده ... !!!
راستی منظورم اینه که هر چیزی رو که از محیط میگیری ، از صافی مغزت عبور میکنه . و شما کاملا مختاری که اونو از صافی مغزت عبور بدی یانه و یا اینکه هر جور به نظرت درسته از صافی عبورش بدی . این یعنی اختیار ... یعنی آگاهانه .
ناخودآگاهی در عین اختیار میشه جمع ضدین که محاله ...
حالا ممکنه که تو نتونی درکش کنی ... یه نفر برات توضیح میده و تو بازم مختاری توضیح اون رو اونجور که میدونی قبول کنی . و باز هم اختیار !!!
خدا آقای رائفی پور رو واقعا عوضش بده. من یکی قبولش دارم.

راجع به حرفت که قرآن میتونه تاثیرات مختلفی داشته باشه:
من چی گفتم؟!
گفتم ضمیر ناخودآگاه میتونه تغییر کنه!!! اما به این راحتی هم نیست!!!
کار میبره!!!
که این پدرسوخته ها تمام وجودشون رو گذاشتن برای همین کار!!!!!!
چون به قول خودتان خودآگاه یک صافی دارد.
اما ناخودآگاه ندارد، پس به راحتی میتوان در آن نفوذ کرد، اما تغییر دادنش سخت است.

آقا این یونانی ها رو ول کنیم!!!!Big GrinBig Grin
اونا شیمی میخوندن(البته بیشتر)
اینا روان شناسی.
حالا یه سوال:
چرا تو شیمی تا دلت بخواد استثنا داریم؟؟؟؟!!!! به طوری که اصل میشه تبصره، تبصره میشه اصل!!!!!!HuhHuhBig GrinBig GrinBig Grin

اما تو روان شناسی یه تضاد هم نداریم؟!!!
البته به جز این که شما ساختی و هیچ کدومشون قبول ندارن.
اما شیمی دان ها خودشون به این استثنا ها باور دارن.

گفتی یه بحث ذاتی...
آخه عزیزم، ذات یعنی غریزه، غریزه هم یه بخشی از ضمیر ناخودآگاهه!!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع