تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کلمه ی s e x در کتاب داستاد کودکان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(۲۵/دی/۹۰ ۱۴:۴۳)سارا سلطانی نوشته است: [ -> ]درضمن من گفتم بلوغ زودرس، زودرس!بلوغ که به هرحال اتفاق میفته چون امر طبیعیه اما محض اطلاعتون زودرسش غیرطبیعیه!ودیگه فقط یه فرآیند هورمونی نیست.

اگه بلوغ بخواد با ديدن "فقط" يك كلمه ، كه اونهم معلوم نيست بچه معنيش رو ميفهمه يا نه ، اتفاق بيافته ، پس خود شما هم با گذاشتن اين عكسها در اين تاپيك در همين راه كمك قابل ملاحظه اي كرديد ، چون بهرحال نشرش داديد .
(۲۵/دی/۹۰ ۱۵:۱۱)nahal_m نوشته است: [ -> ]

درسته بچه متوجه اون کلمه نمیشه اما توی ذهنش و دقیقا جای مشخص و معینی ثبت میشه(چون اگه میخواستند همه متوجه اعمال شیطانی شون بشن که با هزاران هزار مخالف روبه رو میشن)
اما منم گفته های استاد رو بازگو کردم و قبول هم دارم

چه بحث بيهوده اي . . . ما مضمون رو رها كرديم چسبيديم به ظاهر . . .
(۲۵/دی/۹۰ ۱۵:۲۴)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]خب اگه اون جایی که ثبت میشه واقعا جای معینی است ... میشه لطفا برام توضیح بدین عکس کتاب قصه های بچگیتون هر کدومشون دقیقا چه شکلی بودند ... ؟؟؟ Smile
منصفانه نگاه کنیم ... بچه تصویر رو میبینه و فرداش یادش میره ... مگه اینکه دوباره بیاری جلو روش ...

همينو بگو!!!!!!!!!!!!!!!!!
باز بگن مضمون كار در ذهنش ميمونه يه حرفي!!!
این رو مطالعه کنین. اولین مقاله ای بود که ترجمه کردیم:

نقل قول:ادراک ناخودآگاه

چه اتفاقی می‌افتد اگر پیام‌هایی که در بالا اشاره شد، به صوررت مستقیم وارد ناخودآگاه بیننده شود، بدون اینکه متوجه شود چه اتفاقی افتاده است؟ با استفاده از مفهوم ادراک ناخودآگاه، می‌توان به این هدف نایل شد. اصطلاح تبلیغات ناخودآگاهی در سال 1957 توسط یک محقق بازاریابی به نام جیمز ویکاری 3 ابداع شد؛ او ادعا می‌کرد که می‌تواند از طریق نشان دادن لحظه‌ای پیام‌هایی در مورد مصرف کوکاکولا و پاپ کورن در کسری از زمان روی پرده سینما، کاری کند تا کسانی که سینما رفته بودند، ناخودآگاه، "کوکاکولا بنوشند" و "پاپ کورن بخورند" بدون اینکه متوجه چیزی شوند.

"ادراک ناخودآگاه، فرآیندی برنامه‌ریزی شده توسط متخصصین علوم ارتباطات است، که شما در واکنش نسبت به اطلاعات دریافتی، مطابق با دستورالعمل تعیین شده رفتار می‌کنید، بدون اینکه از دستورالعمل مربوطه اطلاع داشته باشید."

- استیو جاکوبسن، کنترل ذهن در آمریکا

این روش معمولا برای بازاریابی استفاده می‌شود و همه ما می‌دانیم که سکس، همیشه خریدار دارد.

[تصویر: subliminal-1.jpg]

[تصویر: subliminal-2.jpg]

اگر چه برخی ادعا می‌کنند تبلیغات ناخودآگاهی نامؤثر است و یا فقط یک شایعه است، اما مستندات استفاده شدن این روش‌ها در رسانه‌های گروهی، نشان می‌دهد که سازندگان آن کاملا به قدرت آن ایمان دارند. همچنین مطالعات اخیر، مؤثر بودن آن را اثبات کرده است، خصوصا هنگامی که پیام مورد نظر یک پیام منفی باشد.

"تیمی در کالج لندن، که توسط مؤسسه تراست ولکام (Wellcome Trust) پشتیبانی مالی می‌شدند، کشف کردند که ادراک ناخودآگاه به خصوص در القای افکار منفی به خوبی عمل می‌کند. پروفسور نیلی لاوی 4 که تحقیقات را رهبری می‌کرد گفت: "در مورد اینکه آیا مردم می‌توانند اطلاعات عاطفی مانند تصاویر، چهره‌ها و کلمات را به طور ناخودآگاه پردازش کنند، بررسی‌های زیادی صورت گرفت. ما توانستیم نشان دهیم که مردم می‌توانند اطلاعات عاطفی یک پیام ناخودآگاه را درک کنند و همچنین اثبات کردیم به طور قطع اکثر مردم، بیشتر به کلمات منفی توجه می‌کنند."

- یک منبع

نمونه‌ای معروف از یک پیام‌رسانی ناخودآگاه در حوزه روابط سیاسی، در فیلم تبلیغاتی جورج بوش علیه الگور در سال 2000 وجود دارد. در این فیلم درست بعد از نمایش نام الگور، بخش آخر کلمه bureaucrats (به معنای دیوان‌سالار) یعنی کلمه "rats" به معنی موش‌ها، در کسری از ثانیه، به صورت لحظه‌ای نشان داده می‌شود.

[تصویر: rats.jpg]

کشف این ترفند باعث جنبش بزرگی شد، که اگر در ایالات متحده، قوانینی بر علیه پیام‌رسانی ناخودآگاه وجود نداشت، تبلیغات زمین و هوا را پر می‌کرد.
از پیام‌های ناخودآگاه و نیمه خودآگاه در فیلم‌ها و موزیک‌ویدیوها، برای انتقال پیام‌ها و ایده‌های مورد نظر به مخاطب استفاده می‌شود.

اینم لینک مطلب:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18.html
این تاپیک هم یه ربط کوچک داره به موضوع تاپیک که بهتر کمک میکنه به دیدن ماجرا از دیدی بالاتر:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-393.html
مدیر عزیز ...
شما هم که باز همون مثال های قبلی رو تکرار کردید ... وقتی میگید که در سینما با پخش تبلیغ کوکاکولا ، افراد رو وادار به خوردن کرد ، این میشه اشراه مستقیم ... یعنی فرد دقیقا کوکاکولا رو میبینه در تبلیغ و این در مغزش پردازش میشه ... وقتی میگم پردازش میشه عین مفهوم آگاهانه برداشت میشه . حرف من اینه که امکان نداره چیزی بدون اینکه پردازش بشه (ناخودآگاه) روی انسان تاثیر بگذاره . چون اون چیز پردازش نشده مثل محصول خام و نرسیده است و کاری از پیش نمیبره ... و زمانی که تصویر در مغز پردازش نشه که دیگه تاثیر نداره ...
در اون عکس اول تایپیک دقیقا همینطور است همه میدونیم که کودک اون رو درک نمیکنه ... پردازش نمی کنه پس تاثیر نداره .
در برخی مثال هاتون هم همینطوره :
[تصویر: disneysex.jpg][تصویر: 1_5.jpg]
[تصویر: disney-the-rescuers-subliminal.jpg]
در این سه تصویر خودتان هم گفتید تنها عده کمی اند که میتونند این رو بفهمند ... یعنی تنها عده کمی میتونند اینو پردازش کنند تا شاید روشون اثر بگذاره ... ولی اکثریت نمیتونه درک کنه ... نمیتونه پردازش کنه و تاثیری روش نداره .
خواهش میکنم اگه کسی میخواد جواب منو بده ... اینو برام جا بندازه که چطور یه مسئله پردازش نشده ... درک نشده میتونه روی انسان تاثیر بگذاره !!!!!!!!!!!!!!
دیدگاه عزیز شما اول بگو از کجا معلوم توی ذهن فعال کودک این مسئله درک و پردازش نمیشه .

ذهن کودک خیلی فعالتر از اون چیزی هست که شما فکر میکنی!
(۲۵/دی/۹۰ ۲۲:۳۸)wakeup2012 نوشته است: [ -> ]دیدگاه عزیز شما اول بگو از کجا معلوم توی ذهن فعال کودک این مسئله درک و پردازش نمیشه .

ذهن کودک خیلی فعالتر از اون چیزی هست که شما فکر میکنی!

ای خدا ...
یعنی شما فکر می کنی وقتی کودک 6 ساله این تصویر رو میبینه میتونه حروف خاص پایین رو تشخیص بده ؟؟؟!!!Huh
منصفانه نگاه کن ... بچه 6-7 ساله فرقی بین پایین تصویر با بالای آن قائل نیست ...
من که 17 سالمه ( 4 روز دیگه میشم 18 ) نتونستم تشخیص بدم ... چه رسه به اون که حتی تا حالا کلمه s e x رو ندیده
تو رو خدا یکم درست نگاش کنید :
[تصویر: sex_1_.jpg]
من نمیفهمم شما چطوری اعتقاد داری بچه میتونه اینو درک کنه ؟؟؟!!!!
یا حتی خیلی از تصاویری که مدیر تالار گذاشت ، من خودم از روی عکس خام نمیتونم تشخیص بدم ، چه رسه به بچه ( بابا منطقی نگاه کنید ) Huh
اوفففففففففففف
هنوز دارین بحث می کنین
من که خودم وقتی این تاپیکو اون اولاش که زده شده بود اومدم دیدم.الان شد 5 صفحه!
خداییش عنوانو که دیدم هرچی گشتم کلمه سکسو پیدا نکردم چون همش می خواستم با شاخ و برگا این کلمه رو بسازم.بعد از کلی فشار آوردنو چرخوندن سرم کلمه رو پیدا کردم
(۲۵/دی/۹۰ ۲۳:۱۳)fereydun نوشته است: [ -> ]اوفففففففففففف
هنوز دارین بحث می کنین
من که خودم وقتی این تاپیکو اون اولاش که زده شده بود اومدم دیدم.الان شد 5 صفحه!
خداییش عنوانو که دیدم هرچی گشتم کلمه سکسو پیدا نکردم چون همش می خواستم با شاخ و برگا این کلمه رو بسازم.بعد از کلی فشار آوردنو چرخوندن سرم کلمه رو پیدا کردم

ای خدا از دهنت بشنوه
منم دقیقا همینطور بودم ... ولی ظاهرا یک عده توقع دارن چیزی که ما درک نکردیم رو یه بچه 7 ساله درک کنه !!! Huh
قرار نیست که ما آگاهانه درک کنیم...
در ضمن اون چیزی که جناب بیداری اندیشه بیان کرد تنها یه مثال کوچیک از این اتفاق ها بود.

اصلا کارتون رو بیخیال... فیلم هاشون چی؟!
کسی که این نقاشی ها رو میکشه شاید واقعا ندونه دلیلش چیه و مثل شما فکر کنه.
اما کسی که بهش گفته چه کار کن...
آقا الکی بحث نکنیم.
این همه پول خرج فیلم و کارتون نمیکنند که بی هدف بخوان بذارنش.

حرف هایی که آقای عباسی میگه چند درصد برامون تازگی داره؟!
یه کم بهش فکر میکنی میبینی این همه پشت سر این فیلم ها نکته و هدف پنهانه!!!

همین طور حرف های استاد رائفی پور.

حالا دوباره میگید نه، این طوری نیست.
خیله خوب.
ضمیر ناخودآگاه رو که نمیتونید انکار کنید.(فقط تو رو خدا نگید باید پردازش بشه، آهنگ رو برعکس میکنند از توش یه پیام درمیارن به خوردمون میدن.. طوری که خودمون هم نمیفهمیم. حالا شما سرتو کج کن، این ور و اون ور کن یه چیزی تو عکس ببینی. معلومه که نباید به این راحتی ببینی.
مگه موسیقی رو به محض شنیدن میفهمی برعکسش چیه؟؟؟؟!!!!!!
نه برعکسش میکنی-البته با کلی دنگ و فنگ- بعدش تازه شاید یه چیزی ازش بفهمی!!!!
اما غافل از این که با یه بار گوش دادن تو ذهنت جا افتاده.

الان باز میگید چطور با یه بار؟؟؟!!!!
یه سوال: چند درصد مردم یه فیلم رو چند بار نگاه میکنند؟
خوب معلومه درصد پایینی داره.
حالا یه سوال دیگه: این همه خرج فیلم میشه که فقط یه تعداد کمی که از فیلم خوششون اومده روشون تاثیر بذاره؟؟؟!!!

نقل قول:ولی ظاهرا یک عده توقع دارن چیزی که ما درک نکردیم رو یه بچه 7 ساله درک کنه !!!
تا جایی که من تحقیق کردم، ضمیر خودآگاه به سن مربوط میشه و غریزه و ضمیر ناخودآگاه از بدو تولد به انسان میرسه.

سوال اصلی : آیا نمیشه تغییری توی ضمیر ناخودآگاه داد؟!
برای جواب بچه ای را فرض کنید. این بچه به دلیل سن کمش و غریزه ی فوق العاده فعالش مرتب میگه آب.. آب.. آب..
بنده خدا تشنه است.
اما وقتی سنش بالاتر میره(خودمون) شاید اصلا یه روز یادمون بره آب بخوریم.Confused
تمام دلایلش مربوط میشه به این که ما ضمیر ناخودآگاهمون داره دچار تغییر میشه.

برای درک بهترش به گفته های دکتر انوشه در این رابطه تحقیق کنید.
اگه خواستید و قانع نشدید بیشتر میگم، اما منطقی حرف بزنیم و مثل تاپیک های دیگه آخرش به توهین کشیده نشه.

اما خواهشا در صورت ادامه بحث اول مطالعاتی هرچند طولانی باید در این زمینه داشته باشید.
اگه بدونید روان شناس ها چه قدر برای این موضوعات بی خوابی میکشند هیچ وقت به این صراحت رد نمکنید.

این یه هدیه ای است که امروز از تاپیک تدبر در آیات قرآن(وِیژه ی ختم هفتگی قرآن) توسط ناظر محترم تالار گرفتیم:
از آنچه نمي‏داني پيروي مكن، چرا كه گوش و چشم و دلها همه مسئولند.
اسراء / 36
(۲۵/دی/۹۰ ۲۳:۵۰)SideofGames نوشته است: [ -> ]قرار نیست که ما آگاهانه درک کنیم...
در ضمن اون چیزی که جناب بیداری اندیشه بیان کرد تنها یه مثال کوچیک از این اتفاق ها بود.

اصلا کارتون رو بیخیال... فیلم هاشون چی؟!
کسی که این نقاشی ها رو میکشه شاید واقعا ندونه دلیلش چیه و مثل شما فکر کنه.
اما کسی که بهش گفته چه کار کن...
آقا الکی بحث نکنیم.
این همه پول خرج فیلم و کارتون نمیکنند که بی هدف بخوان بذارنش.

حرف هایی که آقای عباسی میگه چند درصد برامون تازگی داره؟!
یه کم بهش فکر میکنی میبینی این همه پشت سر این فیلم ها نکته و هدف پنهانه!!!

همین طور حرف های استاد رائفی پور.

حالا دوباره میگید نه، این طوری نیست.
خیله خوب.
ضمیر ناخودآگاه رو که نمیتونید انکار کنید.(فقط تو رو خدا نگید باید پردازش بشه، آهنگ رو برعکس میکنند از توش یه پیام درمیارن به خوردمون میدن.. طوری که خودمون هم نمیفهمیم. حالا شما سرتو کج کن، این ور و اون ور کن یه چیزی تو عکس ببینی. معلومه که نباید به این راحتی ببینی.
مگه موسیقی رو به محض شنیدن میفهمی برعکسش چیه؟؟؟؟!!!!!!
نه برعکسش میکنی-البته با کلی دنگ و فنگ- بعدش تازه شاید یه چیزی ازش بفهمی!!!!
اما غافل از این که با یه بار گوش دادن تو ذهنت جا افتاده.

الان باز میگید چطور با یه بار؟؟؟!!!!
یه سوال: چند درصد مردم یه فیلم رو چند بار نگاه میکنند؟
خوب معلومه درصد پایینی داره.
حالا یه سوال دیگه: این همه خرج فیلم میشه که فقط یه تعداد کمی که از فیلم خوششون اومده روشون تاثیر بذاره؟؟؟!!!

نقل قول:ولی ظاهرا یک عده توقع دارن چیزی که ما درک نکردیم رو یه بچه 7 ساله درک کنه !!!

تا جایی که من تحقیق کردم، ضمیر خودآگاه به سن مربوط میشه و غریزه و ضمیر ناخودآگاه از بدو تولد به انسان میرسه.

سوال اصلی : آیا نمیشه تغییری توی ضمیر ناخودآگاه داد؟!
برای جواب بچه ای را فرض کنید. این بچه به دلیل سن کمش و غریزه ی فوق العاده فعالش مرتب میگه آب.. آب.. آب..
بنده خدا تشنه است.
اما وقتی سنش بالاتر میره(خودمون) شاید اصلا یه روز یادمون بره آب بخوریم.Confused
تمام دلایلش مربوط میشه به این که ما ضمیر ناخودآگاهمون داره دچار تغییر میشه.

برای درک بهترش به گفته های دکتر انوشه در این رابطه تحقیق کنید.
اگه خواستید و قانع نشدید بیشتر میگم، اما منطقی حرف بزنیم و مثل تاپیک های دیگه آخرش به توهین کشیده نشه.

اما خواهشا در صورت ادامه بحث اول مطالعاتی هرچند طولانی باید در این زمینه داشته باشید.
اگه بدونید روان شناس ها چه قدر برای این موضوعات بی خوابی میکشند هیچ وقت به این صراحت رد نمکنید.

این یه هدیه ای است که امروز از تاپیک تدبر در آیات قرآن(وِیژه ی ختم هفتگی قرآن) توسط ناظر محترم تالار گرفتیم:
از آنچه نمي‏داني پيروي مكن، چرا كه گوش و چشم و دلها همه مسئولند.
اسراء / 36

نه عزیز ... خوب دقت کن .
اولا شما خودت جواب خودتو دادی ... با یک یا صد بار گوش دادن آهنگ ما چی رو در ذهنمون ثبت میکنیم ؟؟؟ اصل آهنگ رو ثبت میکنیم نه برگردانش رو ... بله منم سخنرانی آقای رائفی رو درباره موسیقی گوش کردم و واقعا باید بگم خیلی اغراق است که بگیم با گوش دادن اصل موسیقی از برگردان موسیقی تاثیر میگیریم ... چون مفاهیم اصل موسیقی با مفاهیم برگردان آن زمین تا آسمان تفاوت داره ... وقتی دو چیز مفهومی متفاوت دارند جدا از هم عمل می کنند . این یک اصل منطقی است . مثل این میمونه که بگیم من با خواندن نوشته های کارل مارکس ، از مفاهیم کتاب ولایت فقیه امام (رحمة الله علیه) تاثیر گرفتم ... این بی معنی است چون این دو مفاهیم جدا گانه دارند دقیقا مانند اصل و برگدان موسیقی .
دوما بی خوابی کشیدن های بقیه اهمیتی نداره ... مهم نتایج این بی خوابی هاست . باور کن یونانیان باستان هم برای اثبات عناصر اربعه خیلی بی خوابی کشیدند ولی الان دنیا میدونه که عناصر اربعه از پایه غلط بوده .
سوما بازم میگم ... شرط تمایز خودآگاه از ناخودآگاه در پردازش موضوع است . اگه شما توانستی داده ای را پردازش کنی ، 100% اون داده خودآگاه روی شما تاثیر گذاشته چون از فی*ل*تر مغزت عبور کرده ... اختیار مغزت دست خودته . اما اگه داده ای بدون پردازش مغز روی تو تاثیر گذاشت آن زمان می شود ناخودآگاه که به نظر من غیر ممکن است ... چون داده پردازش نشده برای شما تعریف نشده است و مثل مواد خام میمونه که هیچ کارایی نداره و برای کارایی نیاز به پردازش و تبدیل به شدن محصول داره . این یک دودوتا چهارتا ساده الگوریتمی است ... اگر کمی از الگوریتم و برنامه نویسی چیزی بدانید ، درک این مسئله ساده می شود .
قبلا هم گفتم ... به نظر بنده این خرج ها برای ساخت این نماد ها جدا از اینکه پول بیشترشون درمیاد از بابت فروش ... بیشتر برای اینه که حاکمیت خودش رو جا بندازه .
دقیقا مثل نماد شیر و خورشید شاهنشاهی میمونه ... تا زمانی که شاه حاکم بود بر تمام سربرگ های دولتی و سردر وزارتخانه ها و سعد آباد و تلویزیون و ... نماد شیر و خورشید بود . مثل الان که همه میدونیم صهیونیزم حاکم است و در خیلی جاها نماد های خود و نوچه هاشون عیان است .
در ضمن خواهشا وقتی چیزی در مورد کسی نمیدونید ، در موردش قضاوت نکنید ... شما در مورد اطلاعات من چه میدونید که اینطور نتیجه گیری می کنید ؟؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع