تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
خدا لعنت کنه هرکی رو که میخواد با توهین به اهل بیت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تفکر شیطان ملعون رو رواج بده..
.
پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قرآن و اهل بیتش رو گذاشت برای ما اگه ما نتونیم از این دوتا در برابر این شیاطین دفاع کنیم که بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوریم..
.
حالا ببینید اهل بیت چقدر مظلومند که اسم مطهرشون تو شعر امثال این حیوان میاد..
.
لعنت خداوند بر هر کسی که به اسم پاک و مطهر خاندان پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) توهین میکنه..این لعنت از حکم اعدام هم سنگین تر و بدتره...قسم به الله که بر هرکاری تواناست و اگر اراده کنه امثال این جانور به فاصله یک پلک ردن از کره ی زمین ناپدید میشن و قطعا جاشون قعر جهنمه..
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت عزیزان..دوستان نقد دکتر خر علی رو خوندید؟؟ نظرتون چیه؟؟Dodgy
نقد دکتر خزعلی در خصوص این ترانه موهن

جمله ای از امام(رحمة الله علیه) سال ها زینت بخش همه نشریات من بود، آن را به خط خوش بر تارک نشریه می نوشتم، جمله این بود: "کارهایتان طوری نباشد که وقتی عرضه شد بر امام زمان(سلام الله علیه) آزرده شود و پیش ملائکة الله قدری سرافکنده شود که اینها - دوستان من - بر خلاف مقاصد خدا عمل می کنند"!

سالها گذشت...

به بازجویم می گفتم، زمان هاشمی و خاتمی چقدر متهم ساب النبی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در زندان داشتید؟ هیچ...! و اکنون چقدر؟

چه کرده اید که مردم به خدا و پیامبر و ائمه(علیهم السلام) ناسزا می گویند؟ چه کرده اید که موجب آزردگی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شده است؟

به خدا ما مسئولیم! اگر جوانی از دین برمی گردد، ما مسئولم! اگر به پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ناسزا می گوید، ما مسئولیم! اگر به علی مرتضی(علیه السلام) اسائه ادب می کند، ما مسئولیم! اگر دین را به بازی می گیرد و ائمه هدی(علیه السلام) را به سخره، ما مسئولیم! فرا فکنی نکنیم، گیرم که امروز جاهلی را به تیغ تکفیر و ارتداد زدیم، گیرم که صدای یک فحاش بی منطق را در گلو خفه کردیم، آیا شک و تردید و ارتداد را از دلهای جوانان زدوده ایم؟

ما جنایت کردیم، ما خیانت کردیم، ما زدیم و شکستیم و کشتیم، ما دریدیم و بریدیم و خوردیم، ما حلال خدا را حرام و حرام خدا را حلال کردیم، ما به نام دین و مصلحت نظام، دروغ گفتیم، تهمت زدیم، غیبت کردیم، ناسزا گفتیم، دشنام دادیم، ناروا کردیم، ما بر روی دخترکان تیغ کشیدیم و گیس بریدیم، ما همه را رنگ کردیم، و این همه را رنگ خدایی دادیم! ما برای تمام بدیهایمان از دین توجیه آوردیم و از کیسه دین خرج کردیم!

ما فقر و فساد و فحشا، نیرنگ وتزویر و ریا، دزدی و اختلاس و ربا را با نام مدیریت امام زمان( عج) به خورد ملت دادیم! آنگاه برای آن که دست مردم به ما نرسد، هاله قدسی برای خود ساخته و پشت دژ مستحکم خدا و پیامبر و امام سنگر گرفتیم، آنها می خواهند به ما حمله کنند، این ماییم که پشت مقدسات سنگر گرفته ایم، آنها به سوی من نابکار تیر می اندازند و این ماییم که باورهای پاک مردم را سپر بلای خویش کرده ایم، آنها ناآگاهند و از چماق مرصع و مزین به نام ائمه می نالند، ما بر تیغ ظلم و ستم خویش نام خدا و چهارده معصوم حک کرده ایم، او از این تیغ می نالد، اما نمی داند که آن بزرگواران نیز از این تیغ می نالند! ما با نام خدا و پیامبر به مردم دشنام داده ایم، آنها نیر بدون علم به خدا و پیامبر دشنام می دهند!

حال که چنین شده است و جاهلی به باورهای مردم اهانت روا داشته است، ما چه باید بکنیم، آیا رسم و سنت و سیره پیامبر و علی( صلوات الله علیهما) این گونه بوده است که هتاکی و فحاشی کنند، آیا شایسته شیعه علی است که زبان خویش به ناروا بگشاید، پس فرق ما با او چیست؟ پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چون آن یهودی چند روزی بر سرش خاکستر نریخت، جویای احوالش شد و به عیادتش رفت، علی مرتضی(علیه السلام) نیز سب کننده را عفو کرد و حسن (علیه السلام) دشنام گو را به خانه برد و از او پذیرایی کرد.

مگر نه این است که حق تعالی فرمود: " لا تسبوا الذین یدعون من دون الله فیسبوا الله عدوا بغیر علم " به بت های آنها ناسزا نگویید که از روی جهل به خدا ناسزا گویند" آری پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اجازه دشنام گویی به بتها را نمی داد.

باید یاد بگیریم که دشمن هتاک را با نقد رد کنیم و خود از جاده ادب خارج نشویم، گویند پیرمرد جنتلمنی با نوه جوانش در خیابان پاریس قدم می زد، فاحشه ای از کنارشان گذشت و به پیرمرد سلام داد، پیرمرد کلاه از سر برداشت و به رسم ادب تواضع کرد و سلام گفت، چند قدم دور شدند و جوان به پدر بزرگ گفت: " چرا چنین سلام دادی، او فاحشه بود" و پیر جواب داد: " او جنده است، من جنتلمنم، من به شأن خویش پاسخ می دهم ، نه به شأن او، بنا نیست من هم شأن مخاطب شوم"

آری این جوان ناآگاه است و به هزار دلیل از جاده ادب خارج شده است، ما در مقام دفاع از دین و مقدسات، نمی توانیم از جاده ادب خارج شویم، ما باید در شأن شیعه علی (علیه السلام) پاسخ گوییم.

دوستان اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) دقت فرمایید، خدای ناکرده از منطق و ادب فاصله نگیریم و بدی و زشتی عمل این جوان موجب نشود که از عدالت خارج شویم. "ولايجرمنكم شنئان قوم على أن لاتعدلو"

مهدی خزعلی

1391/2/20
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۲)MohammadFC نوشته است: [ -> ]
نقد رو که خوندید خواهشا نظرتون رو هم بگید ما هم در جریان باشیم..
مرسی
فی*ل*تره Sad
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۷)محمدجواد نوشته است: [ -> ]
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۲)MohammadFC نوشته است: [ -> ]
نقد رو که خوندید خواهشا نظرتون رو هم بگید ما هم در جریان باشیم..
مرسی
فی*ل*تره Sad

متنش رو در همون پست گذاشتم برادر Heart
این اقای خزعلی خودش کسیه که با شبکه ی صدای آمریکا مصاحبه کرد و در مبانی اعتقادی هم دچار مشکل هست ایشون.
جمله ای که در شبکه ی آمریکا گفت درباره ی ولایت فقیه اینه: باید ببینیم چی از صندوقهای رای در میاد...
یعنی دموکراسی محض! یعنی حتی اگه یه نفر ولایت فقیه رو طبق قرآن و احادیث اثبات کرد هم غلط کرده ، باید بیاد ببینه چی از صندوقهای رای در میاد....
غافل از اینکه اسلام از صندوقهای رای در اومد در 12 فروردین 58
و برای هر حکم اسلامی نمیان یه بار رای بگیرن!

در ضمن بنده بوی توطئه رو درباره ی حکم ارتداد حس میکنم...
[تصویر: ptdy2qdaus06zwknry7.jpg]

ظاهرا حدود یک ساعت پیش این ملعون با BBC مصاحبه کرده!! گفته میشه این مصاحبه برای اولین باره که پس از اهنگ نقی ز سوی نجفی پخش میشه!
شاهین نجفی با وبکم بصورت تصویری با بی بی سی صحبت کرد.مکانی که شاهین در اون هست به گفته گوینده بی بی سی اعلام نشد بدلیل مسائل امنیتی ! ضمن اینکه خود شاهین نجفی صراحت بیانی که در اهنگ داره رو در مصاحبه بنظر نداره و سعی میکنه خیلی ملایم تر از لحن ترانه نقی حرف بزنه.DodgyHuh

دانلود فایل صوتی
فهمیده چه غلطی کرده حالا زده زیرش.
.
همه فهمیدن چیکار کرده حیوون پست فطرت.
فکر کرده مردم خرن.
.
انگار ما گوش و عقلمون همرامون نیست حالا بیاد تکذیب کنه بگیم باشه حق با توئه.
زهی خیال باطل زهی خیال خام..
سلام
نمی دونم این حیوون مرتد ملی میشه یا فطری؟جای توبه هم داره که بزنه زیرش؟
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، یک روز بعد از آنکه برخی از خبرگزاری ها و سایت های داخلی فتوایی را از «آیت الله العظمی صافی گلپایگانی» یکی از مراجع تقلید شیعیان، مبنی بر ارتداد "شاهین نجفی" خواننده رپ در خارج از کشور که در ترانه های خود توهین به مقدسات از جمله توهین به امام دهم شیعیان حضرت امام هادی [علیه السلام] را با هدف تابو شکنی از ارزش های اسلامی در دستور کار خود قرار داده است، منتشر کردند؛ شبکه بی بی سی فارسی (BBCPersian) با تهیه گزارش و ترتیب دادن مصاحبه ای با شاهین نجفی، سعی کرد وی را تبرئه کند.
گزارشگر بی بی سی فارسی با تشکیک در اینکه فتوای آیت الله العظمی صافی گلپایگانی –مدظله- شامل این خواننده هتاک بشود، گفت: «اگر ترانه شاهین نجفی اهانت به امامان شیعه تلقی شود، او هم شامل حکم ارتداد می شود.»
شبکه دولتی بی بی سی در ادامه با این بهانه که "موسیقی می تواند زبان اعتراض به زمان و زمین باشد" در توجیه پرده دری های این خواننده مرتد افزود: «اساس کار شاهین نجفی هم همین بوده است. بسیاری از طرفداران او کارهای شاهین را در راستای آزادی بیان می دانند و این در حالی است که عده ای هم خواب خاموشی ابدی شاهین را می بینند.»
در ادامه، این خواننده مرتد در مصاحبه با بی بی سی فارسی، توهین به مقدسات مسلمانان و شیعیان را رسالت خود دانسته و با وقاحت تمام می گوید: «من وقتی کاری را انجام می دهم به تبعات آن فکر نمی کنم و فقط رسالت خود را انجام می دهم»!!
وی همچنین با رد حکم ارتداد خود، در پاسخ به این سؤال که "خبرگزاری فارس فتوایی را از آیت الله صافی منتشر کرده است که اگر به ائمه [علیهم السلام] توهین بشود، حکم ارتداد دارد. آیا شما به ائمه [علیهم السلام] توهین کرده اید؟" مدعی شد: «من فکر نمی کنم به ائمه [علیهم السلام] توهین کرده باشم، من فکر می کنم عده ای در ایران با دست مایه قرار دادن مذهب به دنبال سوء استفاده از این فتوا هستند.»
وی به این سؤال نیز که "آیا شما با کارهای خود به دنبال تابو شکنی نسبت به برخی مسائل هستید؟" با تأیید آن، گفت: «بله؛ بخشی از آن آگاهانه صورت می گیرد که من آن را انکار نمی کنم. بخش آگاهانه سوار بر بخش ناخودآگاه ذهن و شخصیت درونی من است. به این دلیل من همان چیز را می نویسم و اجرا می کنم که هستم.»
گفتنی است در ابتدای مصاحبه، مجری بی بی سی فارسی تصریح می کند که بنا به درخواست شخص شاهین نجفی، به سبب مسایل امنیتی، از اشاره به محل اقامت وی معذور است!
نقل قول:شاهین نجفی با وبکم بصورت تصویری با بی بی سی صحبت کرد.مکانی که شاهین در اون هست به گفته گوینده بی بی سی اعلام نشد بدلیل مسائل امنیتی !

تو انزلی خانواده اش بنده خداها از ترس فامیلیشون رو به زمانی برگردوندند !
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
آدرس های مرجع