از صدا و سیما انتظار داریم که با این رفتار و امثالش برخورد کنه؟!!!
صدا و سیمایی که مدتی هست به خاطر انبوه برنامه های جذاب (بخوانید پر از خشونت و مضحک و مزخرف و....) وقت پخش کردن دعای کمیل رو نداره!
وتنها شبکه ای که الان دعای کمیل پخش میکنه، شبکه قرآنه ، حداقل من اطلاعی که دارم اینه که تنها شبکه رسمی (نه استانی) که این کار رو میکنه همین یک شبکه است!!
من که گاهی شک میکنم دارم صدا و سیمای یک کشور اسلامی رو میبینم!

نوشته اسلام کاملترین دینه بعد پایینش ببینین از کیا تشکر کرده... satanic???
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۹)Unname28 نوشته است: [ -> ]نوشته اسلام کاملترین دینه بعد پایینش ببینین از کیا تشکر کرده... satanic???
اسم کاربری یک هکر است ..
خیلی از هکر ها اسم هکریشون رو دری وری هایی مثل این انتخاب میکنند مثلا ترسناک بشن یا نشون بدن چه قدر خفنند

متاسفانه ...
جالبب اینجاست که کسایی هم هستن که تائیدشون کنن
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، شبکه تلویزیونی صدای آمریکا (VOA) جمعه22 اردیبهشت گزارش داد: «پلیس آلمان اعلام کرد از جان "شاهین نجفی" هنرمند ایرانی ساکن کلن، در برابر تهدید بنیادگرایان حفاظت خواهد کرد. شاهین نجفی خواننده رپ ایرانی پس از اجرای ترانه ای به نام [...] از سوی تندروهای ایرانی به مرگ تهدید شده و پایگاه خبری شیعه آنلاین برای کشتن وی یکصد هزار دلار جایزه تعیین کرده است.»
صدای آمریکا در ادامه افزود: «سخنگوی پلیس شهر کلن گفته است بخش امنیت ملی اداره پلیس کلن تدابیر حفاظتی در مورد شاهین نجفی را تصویب کرده است. ترانه [...] در روزهای اخیر جنجال بسیاری ایجاد کرده است در این ترانه شاهین نجفی امام دهم شیعیان را مورد خطاب قرار داده و با نگاه انتقادی شرایط کنونی اجتماعی و سیاسی ایران را بازگو کرده است. شاهین نجفی در گفت و گوهای خود اعلام کرده است در اجرای این ترانه قصد توهین به باورهای دینی مردم را نداشته است.»
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
توهین به اسم نقی و امام هادی (علیه السلام) از سال گذشته کلید خورد . از اونجایی که از شبکه 1 یه سریال پخش شد تحت عنوان « پایتخت » . . . به نویسندگی محسن طنابنده . . .
همون کسی که سن پطرزبورگ رو با پیمان قاسم خانی نوشته بود . . . همونی که به یکباره طی 3 ـ 4 سال اخیر سر زبونا افتاد به عنوان بازیگر و نویسنده مجموعه های طنز . . .
لازمه یه چیزی رو براتون باز کنم :
اول اینکه حقیر خودم شمالی هستم و شمالی ها اصلا به این شیوه ای که توی این سریال صحبت میکردن ، حرف نمی زنن . اونا داشتن با این طرز گویش ، به مازندرانی ها و گلستانی ها توهین میکردن . مخصوصا اون ارسطوی بی همه چیز که دم دستم بود خفش میکردم . . .
تمسخر اسم نقی از همین سریال کلید خورد . وقتی علیرضا خمسه با اون شیوه خاص پسرش رو صدا میزد . جالبه که فقط از گویش مازندرانی « نَخِردِمِه » رو میگفت و با همین کلمه شده بود یه پیرمرد روستایی . . . بخدا بیاد برید توی روستاها ببینین چطوری مازندرانی صحبت میکنن ، اصلا لذت میبرید . . .
درست بعد از همین سریال بود که توی دهنا افتاد « نقییییییییییییییییییییییییییییییی » !!!
اون موقع هیچکس به حرف ما گوش نکرد و همه فقط تعریف و تمجید کردن . البته هنوز توی تالار عضو نشده بودم . اما توی سایت های خبرگزاری که نظر میذاشتم ، اصلا ثبت نمی شد .
در هر حال ، یه وقت فکر نکنین که به تازگی این اهانت ها شروع شده . . . بوده ، ولی ما دقت نمیکردیم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
نقل قول:درست بعد از همین سریال بود که توی دهنا افتاد « نقییییییییییییییییییییییییییییییی » !!!
اون موقع هیچکس به حرف ما گوش نکرد و همه فقط تعریف و تمجید کردن . البته هنوز توی تالار عضو نشده بودم . اما توی سایت های خبرگزاری که نظر میذاشتم ، اصلا ثبت نمی شد .
در هر حال ، یه وقت فکر نکنین که به تازگی این اهانت ها شروع شده . . . بوده ، ولی ما دقت نمیکردیم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
واقعا؟ راستش من اون سریال رو ندیدم! به نظر شما واقعا مسخره میکرد این اسم نقی رو؟