تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
از صدا و سیما انتظار داریم که با این رفتار و امثالش برخورد کنه؟!!!Huh

صدا و سیمایی که مدتی هست به خاطر انبوه برنامه های جذاب (بخوانید پر از خشونت و مضحک و مزخرف و....) وقت پخش کردن دعای کمیل رو نداره!
وتنها شبکه ای که الان دعای کمیل پخش میکنه، شبکه قرآنه ، حداقل من اطلاعی که دارم اینه که تنها شبکه رسمی (نه استانی) که این کار رو میکنه همین یک شبکه است!!

من که گاهی شک میکنم دارم صدا و سیمای یک کشور اسلامی رو میبینم! Confused
نوشته اسلام کاملترین دینه بعد پایینش ببینین از کیا تشکر کرده... satanic???
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۹)Unname28 نوشته است: [ -> ]نوشته اسلام کاملترین دینه بعد پایینش ببینین از کیا تشکر کرده... satanic???
اسم کاربری یک هکر است ..
خیلی از هکر ها اسم هکریشون رو دری وری هایی مثل این انتخاب میکنند مثلا ترسناک بشن یا نشون بدن چه قدر خفنند Dodgy
متاسفانه ...
جالبب اینجاست که کسایی هم هستن که تائیدشون کنن
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، شبکه تلویزیونی صدای آمریکا (VOA) جمعه22 اردیبهشت گزارش داد: «پلیس آلمان اعلام کرد از جان "شاهین نجفی" هنرمند ایرانی ساکن کلن، در برابر تهدید بنیادگرایان حفاظت خواهد کرد. شاهین نجفی خواننده رپ ایرانی پس از اجرای ترانه ای به نام [...] از سوی تندروهای ایرانی به مرگ تهدید شده و پایگاه خبری شیعه آنلاین برای کشتن وی یکصد هزار دلار جایزه تعیین کرده است.»
صدای آمریکا در ادامه افزود: «سخنگوی پلیس شهر کلن گفته است بخش امنیت ملی اداره پلیس کلن تدابیر حفاظتی در مورد شاهین نجفی را تصویب کرده است. ترانه [...] در روزهای اخیر جنجال بسیاری ایجاد کرده است در این ترانه شاهین نجفی امام دهم شیعیان را مورد خطاب قرار داده و با نگاه انتقادی شرایط کنونی اجتماعی و سیاسی ایران را بازگو کرده است. شاهین نجفی در گفت و گوهای خود اعلام کرده است در اجرای این ترانه قصد توهین به باورهای دینی مردم را نداشته است.»
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۴۵)vahrakan نوشته است: [ -> ]
اینم برای شاهین کثافت ... که به زودی یه درک خواهد رفت

عصر امامت امام هادی (علیه السلام) بود، شخصی به نام فارس بن حاتم بن ماهویه قزوینی با دروغ بافی و فتنه انگیزی و بدعت گزاری ، مردم را می فریفت ، و دین آنها را سست می كرد، و آنها را به آئین خود در آورده ، دعوت می نمود. این خبر به امام هادی (علیه السلام) رسید، امام در مورد او بر خورد بسیار شدید كرد، برای دوستانش پیام فرستاد كه شدیدا در برابر فارس ، بایستید و او را هر چه می توانید لعنت كنید، و از فتنه گریهای او جلوگیری نمائید، حتی اعلام كرد كه : خون او هدر است ، هر كس او را بكشد من برای قاتل او، بهشت را ضمانت می كنیم تا اینكه امام هادی (علیه السلام) یكی از دوستانش به نام ابوجنید را دید و به او مبلغی پول داد و فرمود: با این پول اسلحه خریداری كن ، و آن را به من نشان بده . ابو جنید رفت و با آن پول ، شمشیری خرید، و به امام هادی (علیه السلام) نشان داد، امام هادی(علیه السلام)، آن را نپسندید، و به او فرمود: این شمشیر را ببر و با اسلحه دیگر عوض كن . ابو جنید، آن شمشیر را برد و با یك ساطور قصابی ، عوض كرد، و آن ساطور را به امام هادی (علیه السلام) نشان داد، امام هادی (علیه السلام) فرمود: این ، خوب است ابوجنید، در كمین فارس قرار گرفت ، هنگامی كه بین نماز مغرب و عشا، فارس از مسجد بیرون آمد، ابوجنید به او حمله كرد و ساطور را بر فرق سر او زد، او هماندم افتاد و كشته شد، ابوجنید ساطور را انداخت ، در همین میان مردم جمع شدند و ابوجنید را گرفتند، زیرا در آنجا غیر از او كسی را ندیدند، ولی بعد از بررسی ، هیچگونه اسلحه یا چاقو و یا اثر ساطور را در او ندیدند و او را آزاد كردند. به این ترتیب ، دستور امام هادی (علیه السلام) اجرا شد، و قاتل نیز بی آنكه شناخته شود نجات یافت ! امام حسن عسكری (علیه السلام) توسط و كلای خود، حقوقی برای ابوجنید تعیین كردند و آنها می پرداختند.
این روایت فکر نکنم سندیت داشته باشه
آهنگ تو هیچی نمیدونی از مهران باقری در جواب شاهین نجفی
مهران باقری به نام هیچی نمیدونی
این اهنگ در جواب اهنگ شاهین نجفی خوانده شده
پیشنهاد میکنم دانلود کنید
[تصویر: mehran-bagheri-hichi-nemidooni1.jpg]
( ترانه : امید باوفا / آهنگ و تنظیم : مهران باقری )

برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید
کیفیت : ۱۲۸

[تصویر: oou4pbaxoxwc4p79in.jpg]

آقا که نه هوی شاهین احمق ,تو همونی نیستی که دست پدر مادرتو میگرفتی میرفتی حرم سلطان عشق رضا (علیه السلام) ... خاک توسرت این قد عامیانه نمکدان شکستی ,توف بر تو, لعنت خدا بر تو ...خاک عالم بر سر تو ... چقدر احمقی ... امام به اون رئوفی

به اون مهربونی ,آره حق داری تو ,کافر همه را به کیش خود پندارد ... تو کثیف ترین آدم رو زمینی ... امام زمان میاد انتقام اما رضا رو از تو میگیره ...

ای کسانی که میگید امام رضا غریب نیست ... بیاین ببینید , از این بیشتر غریبی ... این آخر غریبیه ... آقا فدای تو بشم که اینقد غریبی ...

هوی کثافت, هوی شاهین کثیف, بزرگتر از تو خواستن امام رئوف رو تمسخر کنن نتونستن حالا توی نیم وجبی احمق از وطن گریخته میخوای به امام ما ضربه بزنی ... ببین خوب گوش کن همونطور که مامون بعد از تمسخر امام حقیر شد والان تو هم حقیر

شدی, من مطمئنم حتی یک نفرم به آهنگ های چرت و پرت و تو گوش نمیده ... پس صدای نحست رو دیگه خرج کثافت بازیات نکن و لال بمیر ...

یک صلوات امام رضا در برابر 1000 کلمه و جمله تو می ارزه ... اصلا قابل مقایسه نیست ... بمیر و لال شو ... البته برای همه ایرانی ها مردی ... فک کردی که چی ... بد رفتی, اشتباه رفتی ما هر چی باشیم به شاهمون به سلطان مون به امام

مهربانی مون , پشت نمیکنیم و باز هم خاک برسرت که خودت قبر خودتو کندی , برای ما یه جسد زنده ای و دیگه هیچ کی به آهنگهای نحست گوش فرا نمیده ...
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۰۳)علمدار133 نوشته است: [ -> ] من مطمئنم حتی یک نفرم به آهنگ های چرت و پرت و تو گوش نمیده ... پس صدای نحست رو دیگه خرج کثافت بازیات نکن و لال بمیر ...

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16...#pid115881
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
توهین به اسم نقی و امام هادی (علیه السلام) از سال گذشته کلید خورد . از اونجایی که از شبکه 1 یه سریال پخش شد تحت عنوان « پایتخت » . . . به نویسندگی محسن طنابنده . . .
همون کسی که سن پطرزبورگ رو با پیمان قاسم خانی نوشته بود . . . همونی که به یکباره طی 3 ـ 4 سال اخیر سر زبونا افتاد به عنوان بازیگر و نویسنده مجموعه های طنز . . .
لازمه یه چیزی رو براتون باز کنم :
اول اینکه حقیر خودم شمالی هستم و شمالی ها اصلا به این شیوه ای که توی این سریال صحبت میکردن ، حرف نمی زنن . اونا داشتن با این طرز گویش ، به مازندرانی ها و گلستانی ها توهین میکردن . مخصوصا اون ارسطوی بی همه چیز که دم دستم بود خفش میکردم . . .
تمسخر اسم نقی از همین سریال کلید خورد . وقتی علیرضا خمسه با اون شیوه خاص پسرش رو صدا میزد . جالبه که فقط از گویش مازندرانی « نَخِردِمِه » رو میگفت و با همین کلمه شده بود یه پیرمرد روستایی . . . بخدا بیاد برید توی روستاها ببینین چطوری مازندرانی صحبت میکنن ، اصلا لذت میبرید . . .
درست بعد از همین سریال بود که توی دهنا افتاد « نقییییییییییییییییییییییییییییییی » !!!
اون موقع هیچکس به حرف ما گوش نکرد و همه فقط تعریف و تمجید کردن . البته هنوز توی تالار عضو نشده بودم . اما توی سایت های خبرگزاری که نظر میذاشتم ، اصلا ثبت نمی شد .
در هر حال ، یه وقت فکر نکنین که به تازگی این اهانت ها شروع شده . . . بوده ، ولی ما دقت نمیکردیم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
نقل قول:درست بعد از همین سریال بود که توی دهنا افتاد « نقییییییییییییییییییییییییییییییی » !!!
اون موقع هیچکس به حرف ما گوش نکرد و همه فقط تعریف و تمجید کردن . البته هنوز توی تالار عضو نشده بودم . اما توی سایت های خبرگزاری که نظر میذاشتم ، اصلا ثبت نمی شد .
در هر حال ، یه وقت فکر نکنین که به تازگی این اهانت ها شروع شده . . . بوده ، ولی ما دقت نمیکردیم . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد

واقعا؟ راستش من اون سریال رو ندیدم! به نظر شما واقعا مسخره میکرد این اسم نقی رو؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
آدرس های مرجع