تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
(۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۵۱)محمدجواد نوشته است: [ -> ]خدارو شکر تونستم اهنگو گیر بیارم ببینم چی می گه کره...
ریتمی که هی تکرار می شه در اهنگ اینه:
ای نقی حالا که مهدی خوابه ما تورو صدا می زنیم
شرمنده از گذاشتن این جمله خدا هم منو ببخشه
ولی باید شما هم یه چیزی می دونستید که این یارو چی می گه
اینم یه کلیپ که در همین رابطه دیدم .
نمی دونم اخبار کجاست ولی می دونم از اخبار هایی که ماهواره برای ایران می زاره
دانلود
بازم به خاطر گذاشتن این جمله کثیف از همه معذرت می خوام

انقد دنبال آهنگ بودی؟؟؟Big Grin
یعنی واقعا فکر کردی بچه ها گوش ندادن یا حداقل تکست رو هم نخوندن همینطوری اومدن دارن ... میدن؟؟؟

دست گلتون درد نکنهBig GrinBig Grin
برادر عزیز نیازی به گذاشتن اون جمله نیست.حذفش کنید بهتره
البته من تا الان از محتوای اون آهنگ خبر نداشتم و البته نمی خواستم برم دنبالش ولی این جمله که شما گذاشتید، خیلی این اواخر می شنوم

که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواب هستن نعوذ بالله

به نظرم تایید بزرگان و تکذیب دشمنان خیلی ما رو امیدوارم میکنه که نزدیک استSmile
بعید می دونم در تاریخ اینطوری این جمله انقدر زیاد از طرف دشمنان گفته شده باشه
شرمنده می شه یکم کمتر شلوغ کنید برش می دارم الان
اقای
M912
خیلیا گوش ندادن
منم واسه اونایی گذاشتم که گوش ندادن
بعدشم من خیلی دوست داشتم ببینم چی گفته که بر ضد امام معصوم ما بوده
که دیدم همش ابتذاله
اگر گوش ندم بعدن خیلی ها میان دفاع می کنن ازش
نمونشم دیدم و زیاده
(۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۲۲)محمدجواد نوشته است: [ -> ]شرمنده می شه یکم کمتر شلوغ کنید برش می دارم الان
اقای
M912
خیلیا گوش ندادن
منم واسه اونایی گذاشتم که گوش ندادن
بعدشم من خیلی دوست داشتم ببینم چی گفته که بر ضد امام معصوم ما بوده
که دیدم همش ابتذاله
اگر گوش ندم بعدن خیلی ها میان دفاع می کنن ازش
نمونشم دیدم و زیاده

برادر شما برو اونجاهایی که هتاکین داره توهین های بسیار بسیار شدید میکنن به حضرت امام علی النقی (علیه السلام) ببین این حرفهایی که شاهین زده در مقابل حرفهایی که اونها میزنن هیچی نیست!!! واقعا من که یه قسمتهاییش رو خوندم احساس میکردم ضربان قلبم رفت بالا و حرارت بدنم زیاد شد از شدت ناراحتی.... چیزهایی نسبت میدهند به امام معصوم که به کافران و حیوانات هم کسی نسبت نمیده....

بارها توی این تاپیک و تاپیکهای مشابه گفته ام که این آهنگ فقط یه بخش کوچکی از این پروژه ی توهین هاست... اصل مطلب رو بچسبید.

یا علی (علیه السلام)
سلام دوستان
اقا حامد راست میگه این فیس بوکی ها عجیب نجسن
ولی این فرصت بهترین فرصت برای حذف شاهینه
این شاهین بدتر از اینا تو شعراش میگفت که هیچکس صداش درنمیومد و بعضی از دوستان طرفدارشم بوده
عین قضیه 7دی شده که یه 9 دی طوفانی میخواد
اول شاهین نجفی رو .. میکنیم بعدش باید یه اتک دسته جمعی فیس بوک بزنیم جوجه ها رو بترکونیم

یاعلی
به گزارش خبر گزاری حوزه، متن سوال وپاسخ این مرجع تقلید بدین شرح است
.بسمه تعالی
محضر مبارک مرجع تقلید جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دامت برکاته) با سلام و احترام؛نظر به اینکه اخیراً فردی به نام شاهین نجفی که از خوانندگان موسیقی در خارج از کشور می باشد در قالب متن شعر و ارائه تصویری موهون به ساحت مقدس حضرت بقیه الله (روحی فداه) و امام علی النقی الهادی (علیه السلام) و گنبد مقدس حضرت علی بن موسی الرضا(علیه السلام) اهانت نموده و در جهت ترویج این اهانت فایل صوتی و تصویری آن را در پربیننده ترین سایت های اطلاع رسانی قرار داده اند.خواهشمند است تکلیف شرعی شیعیان و دوست داران اهل بیت (علیهم السلام) را در این خصوص بیان فرمایید.
..................................................
بسمه تعالی

هرگونه اهانت به مقام شامخ امامان معصوم (علیهم السلام) و توهین آشکار به آنها اگر توسط فرد مسلمانی صورت گیرد موجب ارتداد است و اگر توسط غیر مسلمانی باشد داخل در عنوان سابّ النبی(صلی الله علیه وآله) می باشد.

همیشه موفق باشید
ناصر مکارم شیرازی

24/12/91

منبع

خبرگذاری حوزه
(۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۲۱)ELENOR نوشته است: [ -> ]
به گزارش خبر گزاری حوزه، متن سوال وپاسخ این مرجع تقلید بدین شرح است
.بسمه تعالی
محضر مبارک مرجع تقلید جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دامت برکاته) با سلام و احترام؛نظر به اینکه اخیراً فردی به نام شاهین نجفی که از خوانندگان موسیقی در خارج از کشور می باشد در قالب متن شعر و ارائه تصویری موهون به ساحت مقدس حضرت بقیه الله (روحی فداه) و امام علی النقی الهادی (علیه السلام) و گنبد مقدس حضرت علی بن موسی الرضا(علیه السلام) اهانت نموده و در جهت ترویج این اهانت فایل صوتی و تصویری آن را در پربیننده ترین سایت های اطلاع رسانی قرار داده اند.خواهشمند است تکلیف شرعی شیعیان و دوست داران اهل بیت (علیهم السلام) را در این خصوص بیان فرمایید.
..................................................
بسمه تعالی

هرگونه اهانت به مقام شامخ امامان معصوم (علیهم السلام) و توهین آشکار به آنها اگر توسط فرد مسلمانی صورت گیرد موجب ارتداد است و اگر توسط غیر مسلمانی باشد داخل در عنوان سابّ النبی(صلی الله علیه وآله) می باشد.

همیشه موفق باشید
ناصر مکارم شیرازی

24/12/91

منبع

خبرگذاری حوزه

این گونه جواب ها کلی هست و قضاوت رو به عهده ی خواننده میزاره

ای کاش یک مرجع حکم شخص این ادم رو بده و قضاوت رو به عهده ی ما نزاره

اخه خود شاهین نجفی هم در مصاحبه با بی بی سی گفته منظور من در اهنگ اهانت به ائمه نبوده!!!!!!!!!!AngryAngryAngry
(۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۳۶)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]این گونه جواب ها کلی هست و قضاوت رو به عهده ی خواننده میزاره

ای کاش یک مرجع حکم شخص این ادم رو بده و قضاوت رو به عهده ی ما نزاره

اخه خود شاهین نجفی هم در مصاحبه با بی بی سی گفته منظور من در اهنگ اهانت به ائمه نبوده!!!!!!!!!!AngryAngryAngry
این فتوا اتفاقا بسیار هوشمندانه است

یک خواننده که حداکثر چند هزار نفر بیشتر آهنگاش رو گوش میدن، چرا اسمش باید در حکم مراجع ما نوشته بشه؟؟

اصل همینه که کسی بعدا نیاد بگه اون حکم برای شاهین نجفی بوده و برای هر توهینی باید یک فتوا صادر بشه..... این برای هر انسان 2 پایی است که تبدیل میشه به 4 پا!!!
کالانعام بل هم اضل

طبق استفتائاتی که دیدید، هر کسی به نحو آشکار و با آگاهی به ائمه توهین کنه مرتده..... دیگه اما و اگر نداره
بسم الله الرحمن الرحیم
آیا سکوت کار عاقلانه ای است ؟؟!!!
مگر عکس العمل یهودیان در باره مقدسات و باورها(هلوکاست) برای ما روشن نیست!
حتی تا جایی پیش مروند که بالاترین افراد راهم به زیر میکشانند.
به نظر من که سکوت جزئی از خیانت به اسلام است.
یه سوال دارم ازتون؟
آیا اون بی شرفی که پوسترش رو طراحی کرد جرمش کمتره؟
چرا اسمی ازاون بی شرف نمیارین ؟
کسی نمیشناسه این حیوون رو؟
یا فراموشش کردین؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
آدرس های مرجع