تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
(۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۸)saeed khan نوشته است: [ -> ]آ
خدایا همرو به راه راست هدایت کن. آمین یا رب العالمین...

و اگر هدایت نمیشن نابودشون کن
میشه متن این آهنگها رو هم بگذارید؟؟ دانلودش که نمیتونیم بکنیم با این سرعت اینترنت!!!!!!!!
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۵۴)محمدجواد نوشته است: [ -> ]
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۶)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

حتی پرداختن به این موضوع هم اشتباهه
این آدم عقده ای با این کارها میخواد مشهور بشه...وگرنه به قول یکی از بچه ها توی همین تاپیک ، تا قبل از این کار خیلیا اصلا این خواننده رو نمیشناختن

پرداختن به کاری که انجام داده و تبلیغ اثرش میشه همون هدفی که در پِی اون بوده...

یک بار دیگه به بالای صفحه نگاه کنیم:::

[تصویر: bidariandishe.gif]

و به جای صحبت در مورد اینجور اشخاص به تاپیک http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16415.html مراجعه کنیم تا برای هدایت یا از بین رفتن دشمنان اهل بیت (سلام الله علیهم) دعا بخونیم...
سلام برادر عزیز
این موضوع مشابه موضوعی است که من گذاشتم(شاهین نجفی)
من وقتی که تایپیک رو گذاشتم متوجه بودم که خیلیا دارن گوش می دن و خیلی هم اثر پذیرن نسبت به اهنگاش
وقتی دیدم اینقدر طرفدار داره تایپیکو زدم
حالا هم که می گی نمی شناختن و حالا شناختن چه خوبه که بد شناختن و شاید ممکن بود روزی به اهنگاش گوش بدن
به نظر شما بشینیم دعا کنیم بهتره؟ یا اینکه اگاه کنیم
می گی معروف می شه منم می گم به اندازه ی کافی معروف بود
خودم می دیدم که یه نفر یه اهنگشو گوش می داد می رفت واسه 100 نفر می گذاشت و 100 نفر واسه 100 نفر دیگه
در ضمن وقتی تو بی بی سی داره پخش می شه معروف نمی شه وقتی ما میایم اینجا می گیم که چه ادمه خرابیه معروف می شه؟

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام برادرم.این پست من رو از کجا بیرون کشیدیدSmile فرمایش شما صحیحه...
بنده هم چند صفحه بعد متنی رو برای ارسال کردن از طریق اس ام اس تو تاپیک قرار دادم.
روز بعدش هم خودم به بحث با افرادی که مخالف پخش شدن این موضوع بودند پرداختم:

(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۳۳)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۰۳)a123 نوشته است: [ -> ]فکر نمی کنید این کار باعث بشه مردم بیشتر کنجکاو بشن و برن سراغ این یارو... به نظر من گنده اش نکنیم بهتره ما با این کار این حیوونو معروف می کنیم و اون همینو می خواد.
تنها با کشتن این شخص میشه به دیگران نشون داد که حق ندارند به مقدسات ما توهین کنند و درس عبرتی بشه براشون. ولی نمی دونم چرا هیچ یک از مراجع دستور قتلشو اعلام نمی کنن؟؟؟؟؟ اگر امام خمینی الان زنده بودند حتما همین حکمو می دادند نمونه اش سلمان رشدی.
وگرنه با اس ام اس و این حرفا کاری پیش نمی ره این نظر منه.
بسم الله الرحمن الرحیم

فرمایش شما از یک جنبه درسته...این که نباید توی اون پیام نام خواننده برده می شد که تبلیغ بشه براش
اما این که می فرمایید اس ام اس و ... کاری پیش نمی بره، بنده مخالفم.چون این عملی بود که نباید در مقابلش سکوت بشه.
که اگر سکوت بشه به قول دوستان ، هتاکی های بیشتری صورت میگیره

به همین دلیل هست که شاید تنها کاری که از دست بنده و شما بر میاد اطلاع رسانی باشه. چه اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی، چه با اس ام اس، چه از طریق پخش اعلامیه ها در دانشگاه ها و محکوم کردن این حرکت، وچه به هر صورتی که به فکرمون میرسه و از عهدمون در میاد
بهرحال اگر هرکدام از ما که این خبر رو شنیدیم بنشینیم و دست روی دست بذاریم به این بهانه که برای اون آدم تبلیغ نشه، چطور میخوایم جواب امام هامون رو بدیم؟

یا امام هادی(علیه السلام) مددی

موفق باشید.
صراط:پس از به آتش کشيدن قرآن توسط کشيش جنجالي يک کليسا در آمريکا و بازتاب رسانه اي گسترده اين اقدام توسط رسانه هاي غربي، در روزهاي گذشته يک خواننده رپ ايراني که در خارج از کشور به سر مي برد با خواندن ترانه اي به سه امام شيعيان (امام رضا (علیه السلام)، امام علي النقي (علیه السلام) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)) اهانت ها بي سابقه اي نموده است. اين خواننده مورد تشويق BBC و برخی حامیان فتنه 88 قرار گرفته است .
به گزارش صراط، به دنبال جسارت شاهین نجفی، در ترانه ای به اسم "نقی"، به امام هادی (علیه السلام) حکم ارتداد او توسط آیت الله صافی صادر شد.

[تصویر: 27031_425.jpg]
[تصویر: 878654541.jpg]
[تصویر: Apostasy.jpg]
[تصویر: marg.jpg]
[تصویر: SHAHINROSHDI.jpg]
[تصویر: iL6SbV.jpg]
[تصویر: iLq4oS.jpg]
[تصویر: szhsccg4uypzytmtjbsz.jpg]
[تصویر: smbfjt27e2ru9vg42jk.jpg]
[تصویر: vlmj4krwlp7ktcdi1si0.jpg]
[تصویر: shahin-najafi1.jpg]
شاهین نجفی :خواننده ی آهنگ های انتقادی و اجتماعی و صد البته سیسی
شاهین نجفی خواننده ی آهنگی برای ندا ( ندا آقا سلطان )
شاهین نجفی خواننده ی ی آهنگ هایی در دفاع از جنبش سبز
و شاهین نجفی و .....
علت مقبولیتش
علت محبوبیتش
در بین جوونا
و اما یادتان هست که قرار است مردم دو گروه باشند
تفرقه کن و حکومت بنداز
کسی کاری با شاهین نجفی نداشت اما محبوب بود بین جوونا و طبق قانون باید چیزهای محبوب برای جوانان مخالفانی از طرف حکومت از طرف مذهب داشته باشد تا تفرقه برقرار بماند
و این شد که این آهنگ با نام نقی بیرون آمد
دقت کنید دوستان دقت کنید
مبادا افراط کنید و هیزم شویم در این تفرقه افکنی ها مواظب باشید دشمن ما هواداران این فرد نیستند !!!!!
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۲۸)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]شاهین نجفی :خواننده ی آهنگ های انتقادی و اجتماعی و صد البته سیسی
شاهین نجفی خواننده ی آهنگی برای ندا ( ندا آقا سلطان )
شاهین نجفی خواننده ی ی آهنگ هایی در دفاع از جنبش سبز
و شاهین نجفی و .....
علت مقبولیتش
علت محبوبیتش
در بین جوونا
و اما یادتان هست که قرار است مردم دو گروه باشند
تفرقه کن و حکومت بنداز
کسی کاری با شاهین نجفی نداشت اما محبوب بود بین جوونا و طبق قانون باید چیزهای محبوب برای جوانان مخالفانی از طرف حکومت از طرف مذهب داشته باشد تا تفرقه برقرار بماند
و این شد که این آهنگ با نام نقی بیرون آمد !!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم

خداوند به انسان ابزاری به نام عقل داده!!! ایشان چه بازیچه دشمنان قرار گرفته باشند و چه این آهنگ رو آگاهانه خونده باشن، باید از اون ابزار استفاده می کردن...

حالا که کار از کار گذشته و آهنگ شرم آورش رو بیرون داده اگر ذره ای از این کارش ناراحت باشه حرفهاش ذره ای بوی پشیمانی میده ، نه اینکه انقدر از کارش راضی و مسرور باشه!!!!

(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۲۸)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]
دقت کنید دوستان دقت کنید
مبادا افراط کنید و هیزم شویم در این تفرقه افکنی ها مواظب باشید دشمن ما هواداران این فرد نیستند !!!!!

شما دقت کنید که طرقداری متعصبانه ، گاهی چشم آدم رو روی حقایقی می بنده که جدا خطرناک و جبران ناپذیره

یا امام هادی(علیه السلام)
اینم برای شاهین کثافت ... که به زودی یه درک خواهد رفت

عصر امامت امام هادی (علیه السلام) بود، شخصی به نام فارس بن حاتم بن ماهویه قزوینی با دروغ بافی و فتنه انگیزی و بدعت گزاری ، مردم را می فریفت ، و دین آنها را سست می كرد، و آنها را به آئین خود در آورده ، دعوت می نمود. این خبر به امام هادی (علیه السلام) رسید، امام در مورد او بر خورد بسیار شدید كرد، برای دوستانش پیام فرستاد كه شدیدا در برابر فارس ، بایستید و او را هر چه می توانید لعنت كنید، و از فتنه گریهای او جلوگیری نمائید، حتی اعلام كرد كه : خون او هدر است ، هر كس او را بكشد من برای قاتل او، بهشت را ضمانت می كنیم تا اینكه امام هادی (علیه السلام) یكی از دوستانش به نام ابوجنید را دید و به او مبلغی پول داد و فرمود: با این پول اسلحه خریداری كن ، و آن را به من نشان بده . ابو جنید رفت و با آن پول ، شمشیری خرید، و به امام هادی (علیه السلام) نشان داد، امام هادی(علیه السلام)، آن را نپسندید، و به او فرمود: این شمشیر را ببر و با اسلحه دیگر عوض كن . ابو جنید، آن شمشیر را برد و با یك ساطور قصابی ، عوض كرد، و آن ساطور را به امام هادی (علیه السلام) نشان داد، امام هادی (علیه السلام) فرمود: این ، خوب است ابوجنید، در كمین فارس قرار گرفت ، هنگامی كه بین نماز مغرب و عشا، فارس از مسجد بیرون آمد، ابوجنید به او حمله كرد و ساطور را بر فرق سر او زد، او هماندم افتاد و كشته شد، ابوجنید ساطور را انداخت ، در همین میان مردم جمع شدند و ابوجنید را گرفتند، زیرا در آنجا غیر از او كسی را ندیدند، ولی بعد از بررسی ، هیچگونه اسلحه یا چاقو و یا اثر ساطور را در او ندیدند و او را آزاد كردند. به این ترتیب ، دستور امام هادی (علیه السلام) اجرا شد، و قاتل نیز بی آنكه شناخته شود نجات یافت ! امام حسن عسكری (علیه السلام) توسط و كلای خود، حقوقی برای ابوجنید تعیین كردند و آنها می پرداختند.
امام صادق (علیه السلام):

….ان الله تبارک و تعالی لم یخلق خلقا انجس من الکلب و ان الناصب لنا اهل البیت لانجس منه

….خداوند تبارک و تعالی موجودی نجس تر از سگ نیافریده است و دشمن خانواده ما از سگ نیز نجس تر است (وسائل الشیعه جلد ۱صفحه ۱)
نقل قول: شما دقت کنید که طرقداری متعصبانه ، گاهی چشم آدم رو روی حقایقی می بنده که جدا خطرناک و جبران ناپذیره
همسنگرم شما متوجه منظورم نشدی ببینید من قبل از این ها هم طرفدار این آقا نبودم که الان بخام باشم
من میگم انقدر اعدام اعدام و می کشیکت می کشیمت نکنید یا حداقل درست و به اندازه و به جا نه با خشونت به طرفداراش
بهتره اون ها رو قانع کنیم تا جبهه گیری نکنن تا تفرقه بشه همین !
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۴۵)vahrakan نوشته است: [ -> ]
اینم برای شاهین کثافت ... که به زودی یه درک خواهد رفت

عصر امامت امام هادی (علیه السلام) بود، شخصی به نام فارس بن حاتم بن ماهویه قزوینی با دروغ بافی و فتنه انگیزی و بدعت گزاری ، مردم را می فریفت ، و دین آنها را سست می كرد، و آنها را به آئین خود در آورده ، دعوت می نمود. این خبر به امام هادی (علیه السلام) رسید، امام در مورد او بر خورد بسیار شدید كرد، برای دوستانش پیام فرستاد كه شدیدا در برابر فارس ، بایستید و او را هر چه می توانید لعنت كنید، و از فتنه گریهای او جلوگیری نمائید، حتی اعلام كرد كه : خون او هدر است ، هر كس او را بكشد من برای قاتل او، بهشت را ضمانت می كنیم تا اینكه امام هادی (علیه السلام) یكی از دوستانش به نام ابوجنید را دید و به او مبلغی پول داد و فرمود: با این پول اسلحه خریداری كن ، و آن را به من نشان بده . ابو جنید رفت و با آن پول ، شمشیری خرید، و به امام هادی (علیه السلام) نشان داد، امام هادی(علیه السلام)، آن را نپسندید، و به او فرمود: این شمشیر را ببر و با اسلحه دیگر عوض كن . ابو جنید، آن شمشیر را برد و با یك ساطور قصابی ، عوض كرد، و آن ساطور را به امام هادی (علیه السلام) نشان داد، امام هادی (علیه السلام) فرمود: این ، خوب است ابوجنید، در كمین فارس قرار گرفت ، هنگامی كه بین نماز مغرب و عشا، فارس از مسجد بیرون آمد، ابوجنید به او حمله كرد و ساطور را بر فرق سر او زد، او هماندم افتاد و كشته شد، ابوجنید ساطور را انداخت ، در همین میان مردم جمع شدند و ابوجنید را گرفتند، زیرا در آنجا غیر از او كسی را ندیدند، ولی بعد از بررسی ، هیچگونه اسلحه یا چاقو و یا اثر ساطور را در او ندیدند و او را آزاد كردند. به این ترتیب ، دستور امام هادی (علیه السلام) اجرا شد، و قاتل نیز بی آنكه شناخته شود نجات یافت ! امام حسن عسكری (علیه السلام) توسط و كلای خود، حقوقی برای ابوجنید تعیین كردند و آنها می پرداختند.
سلام دوست من دو تا سوال داشتم لطف میکنید جواب بدین؟؟؟اول اینکه سند این نوشته رو بدین سوال دم که برام ایجاد شد چرا زمان امام هادی اتفاق افتاد امام امام حسن عسکری حقوق رو تعیین کردند؟؟؟

ولی واقعا برام عجیب بود چون همیشه ائمه رو مهربون میدیدم و اصلا همچین چیزی نخونده بودم تا حالا حتی امام حسین که تو جنگ بود این همه برای دشمناش دلسوزی کرد بعد امام هادی اینطوری؟؟؟
حتما تفاوتی بوده!!! که من نمیدونم

در ضمن یه جا گفته بودن چرا شاهین برای مسیحیت و یهودیت شعر نمیخونه!!!
درمورد مسیحیت اینکارو کرده و خیلی هم بهشون ارادت دارهBig GrinBig GrinBig Grin
ولی یهودیت نه!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
آدرس های مرجع