تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
حکم هتاکی به امام هادی از دید آیت الله نوری

رسا: حضرت آیت الله نوری همدانی، با محکوم کردن اهانت صورت گرفته به حضرت امام هادی(علیه السلام) هرگونه هتک حرمت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، حضرت فاطمه زهرا و ائمه اطهار(علیه السلام) را موجب ارتداد دانست.

حضرت آیت الله نوری همدانی، با محکوم کردن اهانت صورت گرفته به حضرت امام هادی(علیه السلام) هرگونه هتک حرمت پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، حضرت فاطمه زهرا و ائمه اطهار(علیه السلام) را موجب ارتداد دانست.

حضرت آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، روز چهارشنبه در درس خارج خود که با حضور طلاب و روحانیان در مسجد اعظم قم برگزار شد، اهانت به مقدسات مسلمانان و شیعیان را محکوم کرد.

وی با محکوم کردن اهانت صورت گرفته از سوی یک خواننده خارج نشین به ساحت امام هادی(علیه السلام) اظهار داشت: ما شکی نداریم که هرگونه اهانت و سبّ پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، حضرت فاطمه زهرا و ائمه علیهم السلام موجب ارتداد است و هر کس مرتد شد حکم او معلوم است و این فرد نیز محکوم به ارتداد است.

منبع:شفاف
یه بحثی داشتیم چند روز پیش با یکی از دوستان که هر کسی که توی این دوره زمونه به اینترنت دسترسی نداره انگار چند سال از دنیا عقبه.... و کسی که میره اینترنت و کسی که نمیره اصلا توی طرز صحبت کردنشون هم مشخصه...

و بنده بسیار خوشحالم که مراجع شیعه ی ما اینقدر به روز هستند و مثل خیلیای دیگه از دنیا عقب نیستند و به تمامی مسائل روز آگاهند....

یا علی (علیه السلام) Heart
حمايت نشريه منتسب به انجمن دانشگاه تهران از خواننده هتاكAngry
نشريه صبح فردا منتسب به انجمن به اصطلاح اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران ،‌در پروژه اي خطرناك و تامل برانگيز در يك مقاله سفارشي اقدام به حمايت از خواننده هتاك به ساحت مقدس امام هادي عليه السلام كرد.
به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، نشريه مذكور كه به مديرمسئولي "ب" و سردبيري "خ" از اعضاي انجمن اسلامي دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران اداره مي شود، طي مقاله اي كه به قلم فردي به نام "الف. ع. ش." نوشته شده ضمن انتشار مطالب موهن و تاسف بار نسبت به ساحت مقدس ائمه اطها عليه السلام به حمايت از شاهين نجفي خواننده هتاك پرداخت و خواستار اعتراض به صدور حكم ارتداد نامبرده شد.
اين درحالي است كه رسانه هاي صهيونيستي و ضدانقلاب طی روزهاي اخير خواستار حمايت از خواننده هتاك به ساحت ائمه شدند.
خبرنامه دانشجويان ايران با عنايت به محتواي شرم آور مقاله مذكورفعلا منتظر اقدام و برخورد قاطع مسئولين دانشگاه و دستگاه هاي مرتبط مانده و از انتشار مقاله مذكور خودداري مي كند.

شاهین نجفی از آیت الله صافی به دادگاه آلمان شکایت می کند* سند

العربیه: «شاهین نجفی خواننده رپ ایرانی، پس از گذشت چند روز از صدور فتوای ارتداد علیه وی تصمیم گرفت در دادگاه آلمان، از آیت الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید قم، به دلیل صدور این فتوا که او را مهدور الدم می‌کند، شکایت کند.»

[تصویر: IMAGE634727953712759168.jpg]

به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز به نقل ا ز سایت العربیه(Alarabiya)،شاهین نجفی خواننده رپ ایرانی، پس از گذشت چند روز از صدور فتوای ارتداد علیه وی تصمیم گرفت در دادگاه آلمان، از آیت الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید قم، به دلیل صدور این فتوا که او را مهدور الدم می‌کند، شکایت کند.
العربیه اضافه کرد: «حکم ارتداد شاهین نجفی پس از آن صادر شد که این خواننده ایرانی، آهنگی جنجال برانگیز با عنوان "نقی" منتشر کرد. منتقدان این آهنگ می‌گویند که در آن به امام دهم شیعیان هتاکی شده است.»
این سایت افزود: «سایت "عصر امروز" هم گزارش داده بود که کمپینی برای مجازات شاهین نجفی تشکیل شده است. در روزهای اخیر هم سایت "شیعه آنلاین" از اختصاص جایزه 100 هزار دلاری برای قتل شاهین نجفی خبر داد.»
این سایت در ادامه به نقل از روزنامه "الشرق الاوسط" آورده است: «شهریار آحادی مدیر برنامه شاهین نجفی گفته است که مبلغ 100 هزار دلار وسوسه بر انگیز است برای همین از پلیس آلمان خواسته شد حفاظت از جان شاهین نجفی را بر عهده بگیرد. او افزود که شاهین نجفی در حال حاضر به شکلی مخفی زندگی می‌کند و تصمیم دارد برای مصونیت از سوء قصد، مدتی از انظار عمومی پنهان شود.»

[تصویر: 569df159ec47.jpg]
مطلب جالبی بود..توصیه میکنم بخونید

اطلاعیه طرفداران یــــــاس و رضا پــــیشرو
تمام هنرمندان عزیز تا ته مطلب و بخونن

دوستان عزیز شما اکثرآقضیه این فرد کثیف( شاهین نجفی) رو می دونید...خوب اینطور که تحلیل کردن این بازی از قبل طراحی شده بوده چطور:
1-ساعت 4صبح کاور شاهین نجفی همراه با آهنگ رویه صفحه فییسبوک او قرار می گیره (که بهترین زمان برای حمایت بوده یه گروه های از پیش تعیین شده بوده تا بتونند عکس العمل ها را سریع جواب بدهند چون جو تازه ایجاد شده بوده و بچه های داخلی اکثرا در حال استراحت کردن بودن) بعد وقتی عکس العمل ها بر علیه این آهنگ و کاورش شروع شد در پست های مختلف این گروه ها همه را مورد هجوم خود قرار دادند و به همه فحاشی میکردن و طرف را بلوکه و یا پروفایل وی را میسوزاندن .
هکر های داخلی کار خودشون رو آغاز کردن و به نتیجه رسیدن که این پیام هایی که ارسال می شود از یک مکان و جایی خاص است که آی پی ها همه یک مکان را نشان میداد ..و تازه معلوم شد که کمپی بزرگ بالغ بر 2000هزار نفر تشکیل شده است و شایدم خیلی بیشتر با اسم های مختلف از شاهین نجفی حمایت می کردند و هر توهینی ویا حرفی بر علیه شاهین نجفی بود به طرف مقابل به بدترین شکل فحاشی می کردند و وی را بلوکه و پروفایل طرف را می سوزاندن .
2-عکس العمل رضا پیشرو با فرستادن کلپی از خود باعث شد خشم این عده را بیشتر کنند و به تخریب اودر سایت ها و پروفایل فیسبوک او بپردازند به طوری که طرفداران رضا پیشرو که هر کدام با آن ها برخوردی می کرد طرفداران او را مورد فحاشی قرار می دادند و پروفایل آنها را میسوزاندند (گروه های از پیش تعیین شده)و اگرشما وارد پرفایل هر کی از این افراد گروه بشوید می بینید که تازه وارد فیسبوک شده است و یا عکس شخص دیگری را گذاشته و یا افراد کمی از خودشان جزو ادد لیست های وی هستند ..و این باعث شد افراد کمی در داخل جوو گیر بشوند و به حمایت از ان ها بپردازند و آنها هم همینو می خواستند که همه به سمت آن ها بروند و افراد داخلی را مورد تخریب خودشان قرار دهند.
3-وقی فتوا از طرف آیت الله گلپایگانی صادر شد

شبکه های مختلف به دفاع از وی پرداختند
الف- گوینده بی بی سی با سوالی که از پیش تعیین شده بود جواب سوال را خودش به خودش داد پرسید که:
شما که با اءمه توهین نکردید کردید؟
که این معلوم است دفاع از پاسخ دهنده است یعنی وی کاری نکرده
ب-دفاع از وی در تمامی شبکه های مختلف که هیچ گونه حرف بدی در داخل آهنگ نزده
ج)این حرکت کثیف باعث شد شاهین نجفی بر سر زبان ها بیافتد به چه گونه:همه از وی بگوییند و همه کنجکاو شنیدن آهنگ وی بشوند که آیا چه خواننده؟؟؟(که ترانه های این اهنگ از قبل توسط افرادی نوشته شده بوده که خشم ملت را برانگیزند)
د)آنها که می دانستند مذهب نقاط حساس این ملت است شاهین نجفی را از این راه وارد کردن تا احساسات مردم را برانگیزند و حتی صدا سیما بیایید در موردش بحث کند..که با هوشیاری تمام بچه های داخلی صدا و سیما هنوز در مورد این آهنگ و کاور چیزینگفته است چون ممکن هدف آن ها به جان هم انداختن مردم ما است.و در تمامی کامنتهایی که از آن ها می بینید نوشته چرا صدا و سیما چیزی نمی گویید چون می خواهند عقاید را با هم در بیندازند ؟؟؟؟
ه)برای دفاع از کاور آهنگ که گنبد اما رضا بود بهانه ای آوردند که قصد از تهیه این کاور به رخ کشیدن دوران صفویه بوده که در مشهد همجنس بازی بوده (که این اتفاق اصلا صحت ندارد)و این قضیه از پیش نوشته شده بوده ..
اگر کاور در مورد صفویه است چرا آهنگ در مورد امام هادی است؟؟؟؟؟
شما چرا گنبد امام رضا را به شکل سینه زن در آوردید مگه اعتقادات مردم بازیچه شماست؟؟؟؟؟
4-همان طور که دیدید شاهین نجفی بسیار ترسیده و دست به دامن تمامی سازمان ها شده است (سازمان عفو بین الملل و..) و در کلام خود حرف های ضد و نقیضی می زند که پدر و مادر من مسلمان هستند و من کاری نکردم و...واین نشان می دهد وی سگ کس دیگه ای است
5-این آهنگ را بر اساس سناریویه قبلی وارد سایت ها کردند به چه گونه:
همانطور که در حرف شاهین نجفی بیان شد (این اتفاق باید می افتاد) یعنی این که می خواهند رویه بقیه را برای خواندن آهنگ ها بر اساس عقاید مردم و دین آن ها باز کنند تا همه را به جان هم بیندازند؟؟؟؟؟
6-به جان هم انداختن افراد همانگونه که مشاهده می کنید :
دعوا افراد بر اساس عقایدشان حالا چه شیعه چه سنی چه مسیحی و اگر دقت کرده باشید همه با همدیگر درگیر شدند ؟؟؟؟
7-تخریب خواننده های داخلی به چه گونه:
بگویند شاهین نجفی مرد بزرگی است و همه چیز را بیان می کند و جرات زدن همه نوع حرف را دارد ولی خوانند ه های داخلی ترسو هستند و جرات بیان ندارند ...همانطور که دیدید این سناریو را نوشتن تا رپر ها و خواننده های محبوب آهنگی بر ضد شاهین نجفی بیرون بدهند تا آن ها به تخریب وی بپردازند مثل رضا پیشرو عزیز که در سایت های مختلف می بینید دارند ویرا تخریب می کنند ...
و حال نوبت تخریب خواننده محبوب مردم کسی که از حرف دل مردم می زند (یاس)است و می خواهند ذهن ها را در مورد یاس خراب کنند و بگویند وی خواننده ای است که جرات بیان ندارد ..
همان طور که میبینید رضا پیشرو وقتی کلیپ آن کلیپ رو رویه سایت ها گذاشت وی رو تخریب کردن و حالا نوبت یاس عزیز است. که از هم اکنون شروع شده است و نوبت خواننده های دیگر هم می رسد .ما سربازان وطنیم پس بجنگ تا بجنگیم بچه های داخلی همت کنید تا شاخ این حروم زاده ها رو بشکونیم همه پشت هم یه ملت پشت ماست پس نترسید ما فرزندان وطنیم
منتظر ادامه سناریو باشید لطفا به همه اطلاع بدید....
به نظر شما کش دادن موضوع تاثبر گزاره یا باعث محبوبیت میشه 30 صفحه برای این شخص ؟؟
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۰:۱۰)alitalebi نوشته است: [ -> ]به نظر شما کش دادن موضوع تاثبر گزاره یا باعث محبوبیت میشه 30 صفحه برای این شخص ؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام .

شایدم 1000 صفحه برای این شخص !!!

دوست من داریم هنجار شناسی میکنیم و پیگیری و بحث برای شناخت عواقب آسیب های فکری اجتماعی ...
( شاید به ظاهر بحثی بیش نباشه اما داره پیش زمینه فکری میسازه )

به نظر من این بهترین نوع جنگ نرم محسوب میشه .
بشینی پای کامپیوتر و چهره پنهان هتاکان به دین الهی رو از زیر پرده بیرون بیاری البته با دلیل و برهان .
مردم قدرت تشخیص دارن ، کافیه یک دور 30 صفحه بخونن Blush

این صفحات میمونه و کسان دیگه هم در زمانهای مختلف از اون استفاده میکنن .

قطعا بی تاثیر نخواهد بود .
سلام دو تا موضوع
اون بیانیه ای که طرفدار های یاس و پیشرو دادن دقیقا از آب گل آلود ماهی گرفتن بود!!!!

موضوع دوم من هنوز نفهمیدم چطوری شاهین مرتد شده !!! من منکر نیستم که کار بدی کرده ولی توهین به امامان هم یعنی مرتد؟؟؟ مگه سنی ها یا وهابی ها توهین نمیکنن؟؟؟ اونا که بدتر میزنن حرم ها رو خراب می کنند ولی بعد باز هم مسلمان هستن
یعنی صرف شیعه نبودن یعنی مرتد ؟؟؟؟
شما که دارین بحث میکنید در مورد این موضوع توضیح بدین!!!
سلمان رشدی به اصل اسلام توهین کرد ولی شاهین به اصل تشیع
من دارم ازش دفاع نمیکنم
دارم سوال می پرسم
واقعا شوکه شدم، منم اول باور نکردم ولی با یه مقدار جستجو :

ویکیپدیای خود نجفی :
Najafi's songs mostly deal with issues such as theocracy, poverty, sexism, censorship, child labor, execution, drug addiction and homophobia. He strives to use poetic, literary, philosophical and political elements in his music
تعریف کلمه homophobia:

[b]Homophobia is a range of negative attitudes and feelings towards homosexuality or people who are identified as or perceived as being LGBT. Definitions refer variably to antipathy, contempt, prejudice, aversion, and irrational fear

دوستان تو ویکیپدیای خود نجفی نوشته در مورد فقر و سانسور و کار کودکان و اعدام و مواد مخدر و ... و homophobia می خونه که معنی این کلمه هم میشه عقاید و باورهای اشتباه در مورد همجنس بازی و و افرادی که همجنسگرا هستن مثل تبعیض و پیش داوری و انتقاد و ترس از اونها.
- و اما جستجو در کارهای خود نجفی:
آلبوم سال خون منتشر شده در سال 89 توسط اسدیو شر موزیک که برادرم و بسیاری از دوستان و آشنایان گوش میدادن و می گفتن جالبه و چند تا آهنگش رو خودم گوش داده بودم ولی متاسفانه بی دقت و سرسری.
لیست آهنگها:
1- دارم چرت می گم
2- جون فدا
3- هک
4- پارتی سیاسی
5- مستراح
6- دکتر
7- همجنس
8...
- و آهنگ همجنس که به نظر آهنگی عاشقانه میاد ولی متاسفانه به نظر نمیاد هیچ کدوم از اونایی که گوش دادنش به متنش توجه کرده باشن، لازم به ذکر است که این شعر رو خود نجفی ساخته:
"نپرسیدی حریر قلبتو به چی باختم/گله نکردی چرا از تنت جاده ساختم/ نخندیدی به شادیهای کوچیک و مسخرم/نرنجیدی از خنده ها و کنایه های من/ کوچیک موندی پیشم تا که فک کنم بزرگم/ گذشتی از خودت تا شاید منم بگذرم-/از خودم.من گذشتم از همه،جز خودم/چطور له کردم جسد خاطره هارو/ چطور طی کردم ساعت و فاصله هارو/ تو رو گرون خریدم و خودم و ارزون فروختم/بزار یه بار راست بگم آره من دیگه سوختم
بنویس که چطور ما رو شکوندن/ بنویس از اونا که رفتن و موندن/بنویس از اونایی که دست باد/ کنده بی ترحم ریشه هاشونو
حالا شاهین تو فقط یه مرغ خونگیه/ پریدن واسم توهم مث دیونگیه/ من یه ماکتم از شوالیه ی بی وطن/ پانچا ها هم به دن کیشوت بودنم می خندن/تو می دونستی که من پایه ی تن تو نیستم/ خم میشم وقتی همه دارن انکار می کنن/ چرا چون از جنس من بودی و عشقی که/ مث فحش ناموسی میشه واسه بقیه/واسه خواب تو بغل قوی مردی که مخمل تن پلنگ و اوج اروتیکه/ که می دره حرم چشم تورو تو پرده/دردِ فاصله ای که بره برنگرده/ خیس و مچاله بشه تن عرق کرده/گر بگیره مث آتیشی رو کول برده/سرده یخ زده غمی که تو این نبرده/ نابرابر و یه لشکر و یه فرده/ بنویس که چطور مردم مارو پس زدن/ تورفتی بالا دار اونا نشستن،دس زدن/عشقی که جوک میشه و بهش می خندن/ بنویس که چطور مارو با دس نشون می دادن"
- دوستانی ممکنه بگن داره از یه جنس مخالف حرف میزنه: لطفا به نام آهنگ و قسمتهای مهم متن ، مثل تمسخر و انگشت نما شدن عشق اونها در جامعه توجه کنید.
- دوستانی ممکنه بگن منظور از همجنس همفکر سیاسیش تو ایران بوده، ولی با توجه به متن همجنس کسی است که عشقی بین خواننده و او برقرار بوده که همون عشق محکوم شده، به تمسخر گرفته شده و حتی شریکش به دار آویخته شده و حتی به رابطه جنسی هم اشاره شده.
- با توجه به آهنگ نجفی به وضوح داره از همجنس باز بودن خودش و رابطه کثیفش با شریکش که حتی به اون هم خیانت کرده صحبت می کنه.
- اگر کسی هنوز شک داره به ویدیویی که برای این اهنگ ساخته شده بوده توجه کنه، البته متاسفانه تصاویر نامناسب همجنس گرایی در اون استفاده شده:
http://www.queerfull.com/movies/0/video/gay%20Shahin/ZfJAPJbEZew.html
- و خود آهنگ:
http://www.bia2jonoob.com/jonoobmusic2.com/files/tracks/b5f355cacb38c6e3947478aa212f40.mp3
سلام کسی عکس طراحی نکرده میخوایم بنر بزنیم تو سایز یک و نیم در سه برای اعلام عمومی به مردم تا همه متوجه بشن این ملعون چه غلتی کرده
منتظر یه عکس هستیم یا علی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
آدرس های مرجع