تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۱۲)شهـاب نوشته است: [ -> ]
خير ...
تفاوت بسياري دارند ...

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام . ظاهرا دیر رسیدم خدمتتون .

آقا شهاب شما به ما بگید توی این بحث چه فرقی میکنن ...
میخوایید ترمینولوژی کلمه رو بکشیم بیرون تا اشتباه منظورمون رو بیان نکنیم ؟؟

حالا تو اون فرصت کم ما جا به جا نوشتیم . این دلیل میشه 3 تا دلیل ما رو ندیده بگیری و گیر بدی به اشتباه نوشتاری ما ؟؟؟

( مراجعه کن به این صفحه متوجه میشی )
نقل قول:دوست گرامي
شاهين نجفي تحت هر شرايطي تبرئه نمي شود ...
حتي اگر بگويد توهين نكردم ، يا منظوري نداشتم ...
ولي حكم ارتداد ، و قتل را بايد مجدد بررسي كرد ...

اينكه دوستان قياس مي كنند ، سلمان رشدي و امثال او را
بايد برگردند ، تاريخ را بخوانند كه در قياس با امام حسين (علیه السلام)
ديگر ائمه ترسو نبودند كه چنين قيامي نكردند ...
يك زماني ولي فقيه چنين تشخيصي داده ، اكنون ولي فقيه
حكمش متفاوت است وگرنه شجاعت حكم دادن را دارد ...

در این مورد هم عرض کردم قرار نیست حکمی به صورت فردی صادر بشه .

شاید در ماه چندین نفر این کار رو بکنن مراجع باید به همه اونها حکم صادر کنن ؟؟!!!!!

وقتی رساله مینویسن میگن آقا شهاب برای شما سگ نجس میباشد ؟؟؟

نخیر میگن فلان چیز نجسه ، همه باید طبعیت کنن .
حکم ارتداد هم بر همین منوال پیش میره

عرض کردم سلمان رشدی اولین نفری بود که به صورت علنی به ائمه توهین کرد و امام این حکم رو داد که بر مبنای اون بقیه رو مرتد اعلام کنن .

(سوال رو جواب میدیم شما باز تکرار میکنی ؟؟؟ )
نقل قول:
بايد با نام باشد همانند آنچه امام (رحمة الله علیه) درباره ي سلمان رشدي دادند ...
.

من متوجه نشدم ...!!!!!!! شما در چه مرحله ای هستید که باید خودتون رو ارجع بر حکم مراجع میدونید ؟؟؟
نقل قول:چرا ندادند؟
از مسايل مملكت كه بي خبر نيستند !!

این رو من هم میدونم شما هم میدونید یعنی بهانه تراشی ...
میگیم حکم داده میگید چرا اسم نبرده میگیم چون طرف انقدر بزرگ نبوده که اسم بده میگید مگه از مملکت خبر نداره !!!!
نقل قول:او از پست چند درجه پست تر است ...
زياد دوام نخواهد آورد ...
محبوبيتش به حداقل رسيده ، اگر كمي صبر كنيم
شهرتش هم اگر اشتباه نكنيم ، به صفر خواهد رسيد ،
او يك دستمال مستعمل براي غرب است ...

اگر به آرشيو همين نمودار مراجعه كنيد افراد زيادي را خواهيد ديد كه
نمودارشان چطور سقوط و آنها را محو كرد ..

با این پست این رو میرسونید که شما با حقانیت حکم مراجع مشکل دایرن نه با شاهین و سخن ما ...!!

پیشنهاد میکنم به بخش اصول و عقاید شیعه بیشتر مراجعه کنید .
نقل قول:«فَلاَ يُسْرِف فِي الْقَتْلِ...؛ در قتل اسراف نكنيد».

اسراف برای 2 یا 3 نفر ؟؟؟
امام علی که سر میزد و امام حسین که شمشیر رو زمین نمیگذاشت اسراف کردن ؟؟
چه اسرافی برادر من ؟؟؟ رو چه حسابی این آیه رو نوشتی ؟؟؟

کی اسراف کرده ؟
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۵۹)ELENOR نوشته است: [ -> ]
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۴۵)black نوشته است: [ -> ]از آیت الله خامنه ای استفتا شده که درسته به فرد هتاک حرامزاده بگیم؟
جواب دادند که نه
دوست عزیز اگر منبع این استفتا یا عکسی ازش دارین قرار بدین
با تشکر
با عرض تهنیت و سلام خدمت مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه ای.
سوالی است اخلاقی که از حضور نورانیتان پرسیده می شود.

افرادی هستند در فضای مجازی که بدون ترس از شناسایی شدن در کمال وقاهت تمام به 14 نور پاک مقدس شیعه (علیهم السلام) توهین می کنند. توهینی که اگر سنگ بشنود و آب شود جایش هست.

لکن بعضی از دوستان این افراد را با صفت "حرام زاده" خطاب می کنند. مستدعی است بفرمایید آیا چنین کاری صحیح است؟ در مورد صفت "حرام لقمه" وضعیت چگونه است؟

خداوند سایه ی پربرکت مقام معظم رهبری را زیر الطاف خیر و ید توانای حضرتش بلند گرداند و دل حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را از شما خوشنود و راضی بگرداند."
پاسخ:شایسته مؤمن نیست که افراد را با چنین القابی مورد خطاب قرار دهد.
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۲۴)black نوشته است: [ -> ]تهنیت و سلام خدمت مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه ای.
افرادی هستند در فضای مجازی که بدون ترس از شناسایی شدن در کمال وقاهت تمام به 14 نور پاک مقدس شیعه (علیهم السلام) توهین می کنند. توهینی که اگر سنگ بشنود و آب شود جایش هست.

لکن بعضی از دوستان این افراد را با صفت "حرام زاده" خطاب می کنند. مستدعی است بفرمایید آیا چنین کاری صحیح است؟ در مورد صفت "حرام لقمه" وضعیت چگونه است؟

خداوند سایه ی پربرکت مقام معظم رهبری را زیر الطاف خیر و ید توانای حضرتش بلند گرداند و دل حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را از شما خوشنود و راضی بگرداند."

بسم الله الرحمن الرحیم

الان این منبع محسوب میشه ...!!

دوست عزیز این یه متنه که حقیر زیبا تر از اون رو در توانم هست که بنویسم .
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۴۱)soshiant نوشته است: [ -> ]
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۲۴)black نوشته است: [ -> ]تهنیت و سلام خدمت مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه ای.

بسم الله الرحمن الرحیم

الان این منبع محسوب میشه ...!!

دوست عزیز این یه متنه که حقیر زیبا تر از اون رو در توانم هست که بنویسم .
داداش شما دچار توهم شدی ها.
این متن استفتا هست که من از خانم یاثارلله گرفتم.
حالا هر جور دلت میخواد تصمیم بگیر
میخوای فحش بدی بده به من چه آخه؟ مگه حساب شما رو به حساب من مینویسند؟
کافیه به عقل خودتون رجوع کنید ببینید نا سزا گفتن کار درستیه یا نه؟
دوستان چرا دعوا می کنید
منظور سوشیانت اینه که شما اگر لینک سایتی که این استفتا درش قرار داره رو هم بگذارید بهر میشه ...کار از محکم کاری عیب نمیکنه Blush
سوشیانت و بلک عزیز با هم سنگریتون با مهربانی بیشتر صحبت کنید Heart Heart
شرمنده فکر کنم یکم تند نوشتم
در کل انشای من از بچگی ضعیف بودهBig Grin
ولی خب این حقیقت هست . من فقط گفتم که نا سزا گفتن کار غلطیه.
برادر سوشیانت هم جوری نوشت انگار که من میخوام جعل کنم تا مثلا شاهین رو تبرئه کنم.
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۱۰)black نوشته است: [ -> ]شرمنده فکر کنم یکم تند نوشتم
برادر سوشیانت هم جوری نوشت انگار که من میخوام جعل کنم تا مثلا شاهین رو تبرئه کنم.
نه دوست عزیز ... با این حرفها که شاهین تبرئه نمیشه ...
آقا هم فرموده اند که شایسته ما نیست که این آدم ها رو این طور خطاب کنیم ...ما خیلی ارزشمون بیشتر از اینه که اینطور حرف بزنیم
یا علی
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام،

یعنی حاضرید همه دنیا رو به دروغ گفتن و نوشتن متن به صورت دستی و .... متهم کنید اما سخن حق رو نپذیرید...

با خودتون فکر کردید که چه سودی برای ما داره که همچین دروغی بگیم؟ یعنی یک گناه کبیره بکنیم که چی بشه مثلا؟

برای دین این استفتاء در سایت آقا اینجا را کلیک کرده و کد رهگیری را برابر با 343f32092845c0dd قرار دهید.

یعنی انقدر سخته فحش ندادن؟

یا حق
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۱۰)black نوشته است: [ -> ]شرمنده فکر کنم یکم تند نوشتم

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوست من .

شما متوجه منظورم نشدید که دوستمون [b]
ELENOR
تکمیل کردن .
شاید من بد منظورم رو رسوندم .Blush[/b]

نقل قول:کرکس ملعون رو در این صفحه به در و دیوار بکوبید [تصویر: biggrin.gif]

میگم واقعا آدم یکم خودش رو خالی میکنه [تصویر: biggrin.gif]
مخصوصا وقتی خودت بگیریش از لایه جاهای نازک ردش کنی کاملا تا شه ...[تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
آدرس های مرجع