تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
M.R.S.CO گروه هکری نیست اخوی ... از بچه های آشیانست

شاهین نجفی دار فانی را وداع گفت
[تصویر: images.jpg]

طی خبر های رسیده از سایت ها و وبلاگ های دیگه متوجه این خبر ناگوار شدیم خبر از این قرار بود که شاهین نجفی یکی از چند رپر ایرانی خارج نشین به ضرب چاقو در منطقه جنوب شرق المان کشته شد این رپر ایرانی که در حال تهیه یک ویدیو موزیک جدید بود که بر ثر ضربات چاقویی که به وی زده شد کشته شد وی در راه بیمارستان به دلیل خون ریزی شدید دار فانی را وداع گفت. در روز های اینده خبر های بیشتری به اطلاع شما خواهد رسید در ضمن این خبر بعد از ساخت اهنگ تو ازت بدم میاد می باشد

نمی دونم این خبر درسته و یا نه ولی اگر راست باشه من یکی که خیلی خوشحال می شوم!Blush
احتمالا شایعست

باید ببینیم چی بوده ماجرا
حتی ممکنه خود زنی باشه
بعد از تایید خبر باید در موردش صحبت کنیم

منبع؟!!!
اگر راست باشد که چه خوب! اگر هم که نه بازم خوبه که خودش میاد خبر مرگشو تو اینترنت می بینه! از هزار تا مرگ برای آدم بدتره!Blush
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان .

ظاهرا مشکلات حقیر زیاد شده ...!!!!!!

چرا صفحه آخر این تایپیک رو واسه من هیچوقت باز نمیکنه ؟؟؟ دیشب صفحه 16 باز نمیشد و امروز صفحه 17 ؟!!!!!!!!1

همش میگه :

این موضوع در بانک اطلاعاتی موجود نمی باشد. برای یافتن موضوع مورد نظر خوداز منوی بالای تالار (جستجو) را انتخاب کنید
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۰)Prestige نوشته است: [ -> ]
شاهین نجفی دار فانی را وداع گفت
[تصویر: images.jpg]

طی خبر های رسیده از سایت ها و وبلاگ های دیگه متوجه این خبر ناگوار شدیم خبر از این قرار بود که شاهین نجفی یکی از چند رپر ایرانی خارج نشین به ضرب چاقو در منطقه جنوب شرق المان کشته شد این رپر ایرانی که در حال تهیه یک ویدیو موزیک جدید بود که بر ثر ضربات چاقویی که به وی زده شد کشته شد وی در راه بیمارستان به دلیل خون ریزی شدید دار فانی را وداع گفت. در روز های اینده خبر های بیشتری به اطلاع شما خواهد رسید در ضمن این خبر بعد از ساخت اهنگ تو ازت بدم میاد می باشد

نمی دونم این خبر درسته و یا نه ولی اگر راست باشه من یکی که خیلی خوشحال می شوم!Blush

اگر داخل گوگل سرچ کنید راجع به همین خبر...میبینید که تاریخ انتشارش بر میگرده به بهمن ماه 90 یعنی حدود چند ماه پیش..

همونطور که وحید جان فرمودند شایعه ای بیش نیست!

انشالله که بزودی واقعا خبـــــــر مرگش رو میارن!!

یا علی (علیه السلام)Heart
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۳۸)soshiant نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان .

ظاهرا مشکلات حقیر زیاد شده ...!!!!!!

چرا صفحه آخر این تایپیک رو واسه من هیچوقت باز نمیکنه ؟؟؟ دیشب صفحه 16 باز نمیشد و امروز صفحه 17 ؟!!!!!!!!1

این صفحه رو نشون میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این مشکلات زمانی رخ می دهد که یکی از ناظران بعضی از پست ها را حذف می کنند ، ولی بعد از مدتی این مشکل رفع می گردد! شما نگران نباش!Blush

بعد از این که این پست رو دیدید ، از مدیران محترم خواهش می کنم این دو پست را نیز حذف نمایند!
(۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۲۶)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

حتی پرداختن به این موضوع هم اشتباهه
این آدم عقده ای با این کارها میخواد مشهور بشه...وگرنه به قول یکی از بچه ها توی همین تاپیک ، تا قبل از این کار خیلیا اصلا این خواننده رو نمیشناختن

پرداختن به کاری که انجام داده و تبلیغ اثرش میشه همون هدفی که در پِی اون بوده...

یک بار دیگه به بالای صفحه نگاه کنیم:::

[تصویر: bidariandishe.gif]

و به جای صحبت در مورد اینجور اشخاص به تاپیک http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16415.html مراجعه کنیم تا برای هدایت یا از بین رفتن دشمنان اهل بیت (سلام الله علیهم) دعا بخونیم...
سلام برادر عزیز
این موضوع مشابه موضوعی است که من گذاشتم(شاهین نجفی)
من وقتی که تایپیک رو گذاشتم متوجه بودم که خیلیا دارن گوش می دن و خیلی هم اثر پذیرن نسبت به اهنگاش
وقتی دیدم اینقدر طرفدار داره تایپیکو زدم
حالا هم که می گی نمی شناختن و حالا شناختن چه خوبه که بد شناختن و شاید ممکن بود روزی به اهنگاش گوش بدن
به نظر شما بشینیم دعا کنیم بهتره؟ یا اینکه اگاه کنیم
می گی معروف می شه منم می گم به اندازه ی کافی معروف بود
خودم می دیدم که یه نفر یه اهنگشو گوش می داد می رفت واسه 100 نفر می گذاشت و 100 نفر واسه 100 نفر دیگه
در ضمن وقتی تو بی بی سی داره پخش می شه معروف نمی شه وقتی ما میایم اینجا می گیم که چه ادمه خرابیه معروف می شه؟
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۴۸)Prestige نوشته است: [ -> ]این مشکلات زمانی رخ می دهد که یکی از ناظران بعضی از پست ها را حذف می کنند ، ولی بعد از مدتی این مشکل رفع می گردد! شما نگران نباش!Blush

بسم الله الرحمن الرحیم

ممنون از شما ..

کاملا درسته باید نشون نده چون دقیقا پست خودم حذف شده ! Big GrinWink
سایت شاهین نجفی فتح شد

بسم الله القاصم الجبارین
ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم
برگرد تا سربند یا زهرا نبستیم

به لطف خدا و با دستور ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنه ای(دامت برکاته) مبنی بر فعالیت بیشتر در بخش جنگ نرم و فضای سایبر ، افسران جنگ نرم سپاه سایبری جهاد مجازی وب سایت خواننده ملعونی بنام شاهین نجفی که در موسیقی و سرود هایش به اسلام ، مذهب تشیع ، جمهوری اسلامی ، مقام معظم رهبری و ملت عزیز ایران توهین و فحاشی می نمود و حامی سرکرده منافقین و اشرار داخل کشور (میر حسین موسوی) می باشد و ارتباطات بسیاری با منافقینی همچون احمد باطبی دارد را فتح نمودند.
تصویر سایت:

[تصویر: site-shahin-sc-k.jpg]

[تصویر: h-1.jpg]
ثبت در زون اچ :
http://www.zone-h.org/mirror/id/10474077
پیام فتح:شما بافرزندان محمد ، علی ، حسن و حسین (علیه السلام) و صحابه رسول الله می جنگید شما با قومی نبرد می کنید که صاحب ایمانی هستند که هیچ کس بر روی کره زمین صاحب آن نیست شما با سربازان سید علی حسینی خامنه ای می جنگید
جبروتهم تحت اقدام حزب الله
عظمت آنها زیر گام های حزب الله است
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
آدرس های مرجع