اینم راست میگی
منظورم از پاسخ منطقی به توهین در برابر شخص بود نه عقیده
من خودم کسی فحشی بده به امام دهنشو.............
من نظرم کلا عوض شد
ما اخرت تغییر نظر هستیم به قول شمالیا مث پلت ولگ میمونیم

100% حرف حرفه مراجعه ما هم تابع اون هستیم
راستی شایعه شده کرکس نجسی رو دارن میبرن اسرائیل
ببرن که خوب میشه
واسه جنگ با جهودا انگیزه دو چندان پیدا میکنیم
بسم الله الرحمن الرحیم
یک چیز برام خیلی عجیبه ...!!!!
آقا شهاب توی یک سری از پستها شدیدا با دیگران مخالفت میکنه .
پستها هم اکثرا اعتقادیه ...!!! چه از دین چه از خاک ایران .
امیدوارم اشتباه متوجه شده باشم .
نقل قول: و خودمون رو از مراجع بالاتر ندونیم
دقیقا !
حکم مشخصه ، طرف یه غلطی کرده ، تاوانش رو باید پس بده !
حکم مشروطه ، شاهین نجفی هم تک تک بند های این شرط رو رعایت کرده ، دیگه نمیدونم دوستان برای کی و چی دارند بال بال میزنند ! این تاپیک هم اگر بخواد به همین منوال پاسخ های بیهوده پیش بره بسته میشه !
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۱۸)zohur12.ir نوشته است: [ -> ]نقل قول: و خودمون رو از مراجع بالاتر ندونیم
دقیقا !
حکم مشخصه ، طرف یه غلطی کرده ، تاوانش رو باید پس بده !
حکم مشروطه ، شاهین نجفی هم تک تک بند های این شرط رو رعایت کرده ، دیگه نمیدونم دوستان برای کی و چی دارند بال بال میزنند ! این تاپیک هم اگر بخواد به همین منوال پاسخ های بیهوده پیش بره بسته میشه !
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
حقیر هم با شما موافقم . فکر میکنم دوستان دارن زور بیخودی میزنن که این جانور رو تبرئه کنن . اگه غلط زیادی نکرده ، چرا تحت تدابیر شدید امنیتی توسط پلیس آلمانه ؟ چرا اسرائیل برای پناهندگی این جانور اعلام آمادگی کرده ؟
بیخودی سعی نکنین با توجه لطافت اسلام و همچنین ادله ی واهی ، این جانور رو تبرئه کنین . اگه به پدر شما هم توهین میشد کوتاه میومدید ؟
در پایان حقیر هم موافقم که بحث این جانور زیادی کش دار شده و بعضی از دوستان صرف اینکه طرفدارش هستن ، بیخودی پافشاری میکنن . همونطور هم که گفتم با Zohur12.ir عزیز موافقم .
در پناه الله
یا مهدی مدد
تا اونجایی که من ماجرا رو فهمیدم یک خواننده در خارج در یکی از آهنگ هاش به امام رضا (علیه السلام) توهین کرده پس هدفش عصبانی کردن شیعیان بوده, خب به این هدفش که رسیده
با کشتنش هم همه جا جار می زنند که مسلمان ها تروریست اند و به این هدف هم میرسند.
واقعا می دونن چی کار کنن
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۲۸)black نوشته است: [ -> ]لطفا ندانسته به کسی لقب حرام زاده ندیم
با سلام
همه ما از این اتفاقاتی که افتاده ناراحت و دل گیر شدیم و من احساسات شما دوستان رو هم درک میکنم.
اما این دلیل نمیشه همینطوری هر حرفی که دلمون خواست به شخصی نسبت بدیم.
آیا واقعا مطمئن هستیم شاهین نجفی حرامزاده هست؟
با این حرف ها ما داریم به مادر شاهین نجفی توهین میکنیم. ولی آیا واقعا باید مادر شاهین نجفی تقاص این کار رو ببینه؟
مگه اعتقاد نداریم که حساب هر کسی به پای خودش نوشته میشه؟
پس خواهش میکنم مواظب حرفایی که میزنیم باشیم تا اون دنیا مجبور نشیم جواب پس بدیم.
والا منم این حرف رو زدم با توجه به اینکه با چشم دیدم خانواده های محترمی که فرزند ناخلف داشتن ولی دوستان برامون حدیث آوردن که بدون شک ایشون حرامزاده اس منم دیگه هیچی نگفتم!!!
از آیت الله خامنه ای استفتا شده که درسته به فرد هتاک حرامزاده بگیم؟
جواب دادند که نه
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۴۵)black نوشته است: [ -> ]از آیت الله خامنه ای استفتا شده که درسته به فرد هتاک حرامزاده بگیم؟
جواب دادند که نه
گشتم حدیث رو هم پیدا کردم
پيامبر خدا صلىاللهعليهوآله : اى على! هر كه مرا و تو را و امامان از نسل تو را دوست دارد پس خدا را برحلالزادگىخود سپاسگويد؛ زيرا ما را دوست ندارد، مگر حلالزاده و ما را دشمن ندارد، مگر حرام زاده
برگرفته از: اهل بیت در قرآن و حدیث، ج 2
ولی ما حتی مادرش رو نمیشناسیم و تهمت زنا میزنیم