شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(۸/خرداد/۹۱ ۱۴:۵۵)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]مقام معظم رهبری و امام خمینی بر این موضوع اتفاق نظر دارند که کنترل جمعیت در ایران باید پس از رد شدن از مرز ۱۵۰ میلیون نفر انجام گیرد.
و البته نظر اقای احمدی نژاد هم همین است
جوابگوی شغل، مسکن، خوراک و ... این 150 میلیون نفر با کی خواهد بود ؟
یه سر به جنوب کشور بزنید ببینید فقر مالی، بیکاری، کمبود آب آشامیدنی بیداد میکنه
اصلاً چرا راه دور میری ؟ یه سر به جنوب تهران بزنید تا همه مشکلات ناشی از برنامه ریزی غلط مسئولین رو با چشم خودتون ببینید.
سلام دوستان
یه نکته ای این وسط وجود داره که هیچ کس بهش دقت نکرده اونم اینکه به قول دوستان الان که جمعیت 75 میلیون هست و با این وضعیت شغل و مسکن برای جون ها و این همه طلاق و کاهش چشمگیر ازدواج جوون ها تو سال های اخیر این جمعیت 150 میلیونی از کجا باید تولید شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این وضع فحشا و آمار بی بندو باری و سقط جنین و تولد های نامشروع مگر اینه که 75 میلیون آتی ممکنه یه موقع "فرزند نامشروع" متولدشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا می خوایم جمعیت از خارج وارد کنیم؟؟؟؟؟؟
خلاصه اگه خودمون در راه اسلام قدم ورنمی داریم حداقل ارتش شیطان(فرزند نامشروع) راه نیندازیم!!!!!!!!!
مگر اینکه واقعا یه معجزه ای شه مسئولان کاره پایه ای فرهنگی اقتصادی برای ازدواج و همه جوون ها به خاطر دین و وظیفشون برن ازدواج کنند یه جمعیت 150 میلیونی امام زمانی بووجود بیاد!!!!!!!!!!
باید خیلی مراقب بود!
یا علی!
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۰:۴۱)mhvvhm نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
یه نکته ای این وسط وجود داره که هیچ کس بهش دقت نکرده اونم اینکه به قول دوستان الان که جمعیت 75 میلیون هست و با این وضعیت شغل و مسکن برای جون ها و این همه طلاق و کاهش چشمگیر ازدواج جوون ها تو سال های اخیر این جمعیت 150 میلیونی از کجا باید تولید شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این وضع فحشا و آمار بی بندو باری و سقط جنین و تولد های نامشروع مگر اینه که 75 میلیون آتی ممکنه یه موقع "فرزند نامشروع" متولدشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا می خوایم جمعیت از خارج وارد کنیم؟؟؟؟؟؟
خلاصه اگه خودمون در راه اسلام قدم ورنمی داریم حداقل ارتش شیطان(فرزند نامشروع) راه نیندازیم!!!!!!!!!
مگر اینکه واقعا یه معجزه ای شه مسئولان کاره پایه ای فرهنگی اقتصادی برای ازدواج و همه جوون ها به خاطر دین و وظیفشون برن ازدواج کنند یه جمعیت 150 میلیونی امام زمانی بووجود بیاد!!!!!!!!!!
باید خیلی مراقب بود!
یا علی!
سلام
شما زیادی دارید شلوغش می کنید! کی گفته از راه نامشروع؟خوب هر خانواده ای که قدرتش رو داره ، تا حد توان اقدام به ایجاد نسلی سالم و تازه نفس کنه ، کسانی هم که شرایطشون سخت تره ، سعی کنند متناسب با شرایط خودشون رو وفق بدند.در ضمن توجه داشته باشند دوستان که فرزند جدید باعث افزایش روزی می شه ، بنده خودم شخصا این رو به چشم دیدم.
از وقتی که فرزند دار شدم خود به خود روزیم زیاد شد و کارم راه افتاد.
بعضی دوستان می گن ما نمی تونیم خرج شکم همین 75 میلیونی که هستند رو بدیم.خوب مگه قراره ما بدیم؟اصلا شما رابطه مستقیم بین فقر و جمعیت رو اگر می تونید متناسب با شریعت الهی اثبات کنید.
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۲:۵۷)دل خسته نوشته است: [ -> ] (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۰:۴۱)mhvvhm نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
باید خیلی مراقب بود!
یا علی!
سلام
شما زیادی دارید شلوغش می کنید! کی گفته از راه نامشروع؟خوب هر خانواده ای که قدرتش رو داره ، تا حد توان اقدام به ایجاد نسلی سالم و تازه نفس کنه ، کسانی هم که شرایطشون سخت تره ، سعی کنند متناسب با شرایط خودشون رو وفق بدند.در ضمن توجه داشته باشند دوستان که فرزند جدید باعث افزایش روزی می شه ، بنده خودم شخصا این رو به چشم دیدم.
از وقتی که فرزند دار شدم خود به خود روزیم زیاد شد و کارم راه افتاد.
بعضی دوستان می گن ما نمی تونیم خرج شکم همین 75 میلیونی که هستند رو بدیم.خوب مگه قراره ما بدیم؟اصلا شما رابطه مستقیم بین فقر و جمعیت رو اگر می تونید متناسب با شریعت الهی اثبات کنید.
الان 75 میلیون هستیم. سوال من اینه: آیا دولت تونسته برای جوانان اشتغال ایجاد کنه؟
تونسته امکان ازدواج آسان فراهم کنه؟
تنها کاری که بلدن بکنند زدن سد روی رودخانه ها هست.
حالا اگه بشیم 150 میلیون نفر به نظر شما خدا میگه چون 150 میلیون شدید من برای جوانان شما کار جور میکنم؟
اگر اینطور بود که الان هند باید ثروتمند ترین کشور دنیا بود.
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۰۷)black نوشته است: [ -> ]الان 75 میلیون هستیم. سوال من اینه: آیا دولت تونسته برای جوانان اشتغال ایجاد کنه؟
تونسته امکان ازدواج آسان فراهم کنه؟
تنها کاری که بلدن بکنند زدن سد روی رودخانه ها هست.
حالا اگه بشیم 150 میلیون نفر به نظر شما خدا میگه چون 150 میلیون شدید من برای جوانان شما کار جور میکنم؟
اگر اینطور بود که الان هند باید ثروتمند ترین کشور دنیا بود.
سلام
من یک سوال از شما می کنم.
این جوانانی که کار ندارند ، دنبال کار نبودند ، یا کار پیدا نمی شده؟حتما باید تمام جوانان ما تحصیلات عالیه داشته باشند؟اون هم به زور کلاس کنکور و مسائل دیگه؟ کار هست ، فقط باید سطح توقعات رو پایین بیاریم.ما شاء الله الآن جوانان ما ، حتی همون هایی هم که استعداد تحصیل ندارند می رند مدرک می گیرند ، بعد افتشون می شه برن یک کم کار عملی بکنند ، کمی از پشت میز دور بشند.
من با حرف شما موافق هستم.
مشکلات فرهنگی و سطح توقعات هم در پیدا کردن کار تاثیر داره ولی این فقط قسمتی از ماجرا هست.
در ضمن این اشتباه خود دولت بود که این همه دانشگاه گذاشت و سطح توقعات رو بالا برد. این همه مهندس ناشی تحویل جامعه داد حالا اونا به خاطر مدرکشون کار میخوان.
[b]از سوی دولت هم بعضی از شغل ها واقعا کم ارزش گرفته میشند. حقوق کم و در عین حال سختی ببش از حد کار.
نمونه بارز این کم توجهی ها آموزش پرورش هست که دیگه فکر نکنم نیازی به توصیف داشته باشه. همه از وضع وخیم آموزش و پرورش با خبریم.
در ضمن یه ضرب المثل میگه: از تو حرکت از خدا برکت. اول بهتره حرکتی برای این 75 میلیون انجام بشه بعدا با کمک خدا جمعیت 150 هم بشه میشه کنترل کرد.
ولی وقتی که تو کار همین 75 میلیون موندیم . فکر اینکه جمعیت بشه 150 میلیون مثل یه کابوسه.
ممنون از نظراتتون
خوب پس شما هم موافق هستید که مشکل از جمعیت نیست ، از برنامه ریزی هست؟
البته که یک درصدی مشکل از سمت مسئولان هست ، یک درصد زیادی هم از خانواده ها و نوع تربیت.
سربازی هم که بی تاثیر نیست!خیلی ها از ترس سربازی می رند درس می خونند ، نه علاقه.
مشکلات فرهنگی و چشم و هم چشمی ، خرج های اضافه ، اسراف ، مشکلات اعتقادی و عدم پرداخت وجوه دینی و خیلی های دیگه.
فکر می کنم خوب باشه ما اول خودمون رو اصلاح کنیم ، ان شاء الله مسئولان هم که از خود ما هستند اصلاح می شند.
مسئولین که مریخ نیومدند.
اون ها هم از بین ما رفتند. ز همون نیمکت های رفتند که ما زمانی روی اون ها درس خوندیم.
فرهنگ سازی هم که باید از طرف مسئولین انجام بشه که کلا نمیشه.
خودشون شدن یه پا تهاجم فرهنگی با اون صدا و سیماشون
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۳:۴۹)دل خسته نوشته است: [ -> ]خوب پس شما هم موافق هستید که مشکل از جمعیت نیست ، از برنامه ریزی هست؟
....
مشکلات فرهنگی و چشم و هم چشمی ، خرج های اضافه ، اسراف ، مشکلات اعتقادی و عدم پرداخت وجوه دینی و خیلی های دیگه.
فکر می کنم خوب باشه ما اول خودمون رو اصلاح کنیم ، ان شاء الله مسئولان هم که از خود ما هستند اصلاح می شند.
جناب دل خسته
خوب این که مشخصه مشکل ما مشکل جمعیتی نیست.
ماشاالله تا دلت بخواد توی این مملکت منابع خدادادی وجود داره و حتی اگر این رو هم ندید بگیریم نیروی کار با استعداد کم نداریم.
درسته که چشم و هم چشمی و خرج اضافه و .... دامنگیر جامعه ما شده اما اون بنده خدا هایی که روی نفت زندگی می کنند چی؟
اون های به خاطر جنگ آواره شدند و به خاطر نبود حداقل امکانات زندگی برنمی گردند به شهر خودشون چی ؟
آیا اون ها هم دچار این آسیب ها هستند یا
این بندگان خدا دچار اسراف و چشم و هم چشمی هستند ؟
در عوض
این بندگان خدا دارند توی رفاه کامل که چه عرض کنم!!! اینقدر پول دارند که نمی دونند چه کار کنند.
و صد البته ناگفته مشخصه از چه راه هایی کسب درآمد می کنند.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18