تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فاجعه جمعیتی ایران در راه است !!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
نقل قول:شما الان صحبتت چی هست میگی شیعه ها بشینن بچه به دنیا نیارن بعد وهابی ها تو پاکستان کیلو کیلو بچه بیارن یهودی ها هم جمعیتشون رو به کله زیاد کنن ما فقط کم کنیم اره؟؟... خوبه شما قدرت دستتون نیست.. میگی ایران باید سی میلیون جمعیت داشته باشه؟؟؟ یه کشور جمعیتش یک میلیون میاد پایین مردم سکته میزنن شما راحت میای راحت میگی ما باید سی چهل میلیون جمعیت داشته باشیم... بابا ایول به این سیاست ها جمعیتیت
کی از بچه خوشش نمی یاد؟
مشکل سیاست یک بام و دو هواست.
وقتی جنگل ها رو می دن دست یخه سفید ها ویلا بسازن شب جمعه حال کنن نتیجه اش بیابان زایی می شه
وقتی طرح های حمایتی از طبیعت و منابع زیست محیطی اینقدر ضعیف هستن و تو همون ضعفشون هم بخور بخوره
وقتی برای حجاب این هم داد و بی داد می کنید که وای!! نهی از منکر!! همایش و همایش و همایش
قانون و قانون و ...
ون گشت اخلاقی رو جیره مواجب بگیر تو خیابون ول می چرخه ملت رو از خطر بزرگ فساد انذار می ده
اما یه طرح این جوری واسه صرفه جویی در آب نداریم.
دارم می بینم میان جلو خونه و مغازه شیلنگ آب رو می گیرن که مثلا گرد و خاک بلند نشه. یکی از عزیزان تو همین تالار گفت انذار داده و خیط شده.
چرا یه گشت صرفه جویی آب نمی گذارن تو خیابون و کوچه و بازار؟ با سیاست های حضرات هم خوانی نداره؟
به ما هشدار دادن(من باور نکردم) که قراره آب رو برای مدتی قطع می کنن.
شایعه هم شده تو اصفهان 48 ساعت آب رو قطع کردن. نمی دونم اگه اصفهانی هست بیاد بگه راسته یا نه
دوستم اهل تبریزه. می گه یه روستای 30 تا 40 خانواری اونجا هست.
این روستا خیابون آسفالت نداره
ولی سه تا مسجد داره مثل چی!
که چی؟ مثلا تو محرم از این مسحد برن اون مسجد
الآن این مهم بود یا خیابون های روستا؟ این مهم بود یا مشکل آبرسانی اون روستا؟
وقتی بودجه مملکت همینجوری هدر می ره معلومه که سطح رفاه پائین می یاد
واگرنه که کی از بچه دار شدن بدش می یاد؟ کی از زن گرفتن بدش می یاد؟
بیدل عزیز. اینا همش عین حقیقته. من خودم اهل تبریزم. بازار که میرم میبینم پیاده رو خیسه. یکی نشته شسته با شیلنگ که گرد و خاک بلند نشه. بهش میگی نشور میگه شیلنگ خودمه آب خودمه پولشو میدم. یه ذره گیر بدی میگیره کتکت میزنه.
درباره مسجد هم راست میگی. تو محله ما 5 یا 6 تا مسجد هست. که تو هر کدوم 10 نفر یا کمتر نماز می خونن.
همه از بچه دار شدن خوششون میاد ولی آخه پول پوشک خودش خیلیه.
اسرائیل هم که میگید 10 تا 10 تا بچه میارن امکاناتشو دارن. اقرار نکردم اگه بگم اسرائیل پیشرفته ترین امکانات رو در زمینه کشاورزی و باغ داری و اینا داره. یعنی تو دنیا 1 هست. مشکل آب هم که ندارن. حالا ما یه باغ داریم خشک شد رفت چرا چون آب نبود همه رفتن کلی چاه کندن که باغ هاشونو نجات بدن.
حالا پاکستانی ها برن کیلو کیلو بچه بیارن. به ما چه . بخواد اینجوری پیش بره ایران میشه بیابون شمال آفریقا. دریاچه ارومیه هم که خشک شد رفت خدا رحمتش کنه. تا 10 سال بعد آذربایجان شرقی کلا به نمک زار تبدیل میشه. حالا ما هم بریم کیلو کیلو بچه بیاریم؟ وقتی معلوم نیست آیندش چی میشه؟
همین رشت رو مثال می زنم که مثال عینی هست.
توی سبزه میدون که یه میدون بزرگه!
تو یکی از خیابوناش دو تا مسحد روبروی هم!
یکیشون دو طبقه و اون یکی دو طبقه
خیابون بعدی توش سه تا مسجد هست(اعلم الهدی)
یعنی تو یه محله 5 تا مسحد بزرگ هست.
خوب اینا هر کدوم 10 تا نماز خون دارن
چرا اینجا اسراف می کنن؟
به خدا همین الان هم شروع کنن از محیط زیست حفاطت کنن دیر نیست. هنوز مازندران رو داریم
هنوز زمین های گیلان هست
هنوز شوره زار های کویر هستن
هنوز آب های خلیج همیشه فارس هستن
هنوز منابعمون هستن
وای به حال روزی که تموم بشن.
خواهشا اینقدر بحث بحران جمعیتی را نکنید
مثلا با این 77 میلیون چیکار کردید که حالا می خواهید با 200 میلیون بکنید.
نسل ما دهه ی 60 ها با جمعیت ترین نسل جوان در کل تاریخ ایران می باشد
مسئولین با این نعمت بزرگ خدادای چیکار کردند ؟؟ جز اینکه به جای شکرانه این نعمت جوانان را مشکل اصلی کشور بیان کردند؟!
قصد سیاه نمایی ندارم ولی با این نسل جوان چیکار کردید ... معتاد بیکار فراری از کشور بی بند و بار و ....
خلاصه اینکه یه جمعیت کم مسلمون واقعی خیلی بهتر از یه مملکت پر جمعیت مسلمون نما می باشد .
با پیشرفت های تکنولوژی هم می توان خلا کاهش جمعیت را پر کرد و کشور را اداره کرد.
(۶/شهریور/۹۳ ۰:۱۸)Kol نوشته است: [ -> ]بیدل عزیز. اینا همش عین حقیقته. من خودم اهل تبریزم. بازار که میرم میبینم پیاده رو خیسه. یکی نشته شسته با شیلنگ که گرد و خاک بلند نشه. بهش میگی نشور میگه شیلنگ خودمه آب خودمه پولشو میدم. یه ذره گیر بدی میگیره کتکت میزنه.
درباره مسجد هم راست میگی. تو محله ما 5 یا 6 تا مسجد هست. که تو هر کدوم 10 نفر یا کمتر نماز می خونن.
همه از بچه دار شدن خوششون میاد ولی آخه پول پوشک خودش خیلیه.
اسرائیل هم که میگید 10 تا 10 تا بچه میارن امکاناتشو دارن. اقرار نکردم اگه بگم اسرائیل پیشرفته ترین امکانات رو در زمینه کشاورزی و باغ داری و اینا داره. یعنی تو دنیا 1 هست. مشکل آب هم که ندارن. حالا ما یه باغ داریم خشک شد رفت چرا چون آب نبود همه رفتن کلی چاه کندن که باغ هاشونو نجات بدن.
حالا پاکستانی ها برن کیلو کیلو بچه بیارن. به ما چه . بخواد اینجوری پیش بره ایران میشه بیابون شمال آفریقا. دریاچه ارومیه هم که خشک شد رفت خدا رحمتش کنه. تا 10 سال بعد آذربایجان شرقی کلا به نمک زار تبدیل میشه. حالا ما هم بریم کیلو کیلو بچه بیاریم؟ وقتی معلوم نیست آیندش چی میشه؟
دوست عزیز یکم تحقیق کن و بعد حرف بزن لطفا.. اسرائیل هم دارای بحران اب هست... بر اساس همین کشاورزی نامناسب در اسرائیل رود اردن در حال خشک شدن هست...
من مشکلم با حرف شما هست که میگید ایران باید بیست میلیون جمعیت داشته باشهDodgy ماشالله از همین الان طرح جمعیتی کشیدی برا کشور Smile
(۶/شهریور/۹۳ ۱۵:۴۱)Hamed jokar نوشته است: [ -> ]دوست عزیز یکم تحقیق کن و بعد حرف بزن لطفا.. اسرائیل هم دارای بحران اب هست... بر اساس همین کشاورزی نامناسب در اسرائیل رود اردن در حال خشک شدن هست...
من مشکلم با حرف شما هست که میگید ایران باید بیست میلیون جمعیت داشته باشهDodgy ماشالله از همین الان طرح جمعیتی کشیدی برا کشور Smile

اولا رود اردن که درحال خشک شدن نیست ؟ هست سند بده بیاد Smile)
دوم : اصلا برو تو گوگل بزن Agriculture in Israel برو قسمت تصویر ، میفهمی که تکنولوژی تو کشاورزی اونا چقدر پیشرفته است که چه کارا که نمی کنن.

-------------------
الان اون زمانی نیست که هر کی بیشتر آدم داشته باشه قوی تره. اگه نگران هستید که سنی ها بیشتر میشن، برین تبلیغ کنید. یه کاری کنید که مردم به انتخاب خودشون شیعه بشن. نه اینکه برن بزان! در ضمن جمعیت اسرائیل مگه چقدره؟ 9 میلیون بگیر آخرش رو. اسرائیل بغل دریاست. میزان بارش تو اسرائیل از ایران بیشتره. مردمش فقیر نیستند.کشاورزیش خیلی پیشرفته است. اون هر چقدر دوست داشته باشه میزائه.
---------------------
اگه جمعیت ایران بزنه بالا یه چیزی مثل هند بوجود میاد . زاغه نشینی و آشغال جم کن و گشنه ها و ...
یه چیزی مثل چین بوجود میاد ( البته چین میتونه جمعیتش رو کنترل کنه ) که کارگر فقط برا 2 لقمه غذا میره 12 ساعت کار میکنه. کارگر چینی فقط جای خواب و صبحونه و ناهار و شام میخواد پول نمیخواد. اگه شما هم ایران آینده رو اینجوری میخواین، بسم الله.
علت علمی این سخن در این تصویر در سایت رهبری بیان شده، ولی ابعادش خیلی بزرگه و بارگذاری‌اش یه‌کم طول میکشه. تصویر و نوشته‌های پایین خلاصه‌ی اون هست، که برای راحتی بیشتر جمع‌وجور شده و محور افقی و عمودی هم با هم جابجا شده‌اند.

در سال 2010 سازمان ملل سه سناریوی رشد جمعیت بالا، رشد متوسط و رشد پایین را برای ایران پیش‌بینی کرد:

[تصویر: pishbini.jpg]

امروزه در بسیاری از کشورهای غربی، به علت برنامه‌ها و باورهای نادرست، بحران‌های اجتماعی و کاهش جمعیت رخ داده‌است. در کشور ایران نیز روند کاهش نرخ رشد جمعیت در سالهای اخیر، تا آنجا نگران‌کننده بوده است که رهبر انقلاب در سال 91 نسبت به این روند هشدار داده و فرمودند:

"ما باید در سیاست تحدید نسل تجدیدنظر کنیم. سیاست تحدید نسل در برهه‌ای از زمان درست بود. آنطوری که گزارش دادند، ما در سال 71 به مقاصدی که از تحدید نسل وجود داشت رسیدیم. از سال 71 باید سیاست را تغییر میدادیم؛ خطا کردیم، تغییر ندادیم. امروز باید این خطا را جبران کنیم. غلبه‌ی نسل جوان و نمای زیبای جوانی در کشور نباید از بین برود؛ و از بین خواهدرفت اگر به همین ترتیب پیش برویم."
(۶/شهریور/۹۳ ۱۶:۱۵)Kol نوشته است: [ -> ]اولا رود اردن که درحال خشک شدن نیست ؟ هست سند بده بیاد Smile)
دوم : اصلا برو تو گوگل بزن Agriculture in Israel برو قسمت تصویر ، میفهمی که تکنولوژی تو کشاورزی اونا چقدر پیشرفته است که چه کارا که نمی کنن.

-------------------
الان اون زمانی نیست که هر کی بیشتر آدم داشته باشه قوی تره. اگه نگران هستید که سنی ها بیشتر میشن، برین تبلیغ کنید. یه کاری کنید که مردم به انتخاب خودشون شیعه بشن. نه اینکه برن بزان! در ضمن جمعیت اسرائیل مگه چقدره؟ 9 میلیون بگیر آخرش رو. اسرائیل بغل دریاست. میزان بارش تو اسرائیل از ایران بیشتره. مردمش فقیر نیستند.کشاورزیش خیلی پیشرفته است. اون هر چقدر دوست داشته باشه میزائه.
---------------------
اگه جمعیت ایران بزنه بالا یه چیزی مثل هند بوجود میاد . زاغه نشینی و آشغال جم کن و گشنه ها و ...
یه چیزی مثل چین بوجود میاد ( البته چین میتونه جمعیتش رو کنترل کنه ) که کارگر فقط برا 2 لقمه غذا میره 12 ساعت کار میکنه. کارگر چینی فقط جای خواب و صبحونه و ناهار و شام میخواد پول نمیخواد. اگه شما هم ایران آینده رو اینجوری میخواین، بسم الله.
شما برو طرح جمعیت بیست میلیونی ایران رو پیاده کن کاری به ما و اسرائیل نداشته باش‌Cool
حالا گیریم که جمعیت زیاد شه. مثلا ،گوشت و مرغ از این وضعیتی که هست بدتر میشه .والا بدتر میشه .ولا بدتر میشه.الان 20 روز طول میکشه تا یه مرغ بزرگ بشه و به گشتارگاه بره.اون موقع یه سوزن میزنند تو تخم مرغ و همینجوری مرغ 20 کیلویی میاد بیرون.بعدشم کار اگه نباشه برادرا میرند سراغ دزدی و از این جور مسائل.همش به فکر بچه اند و اصلا به مسائل تربیتیش فکر کردند. به خدا اگه زمینش فراهم بود که من خودم دست به کار میشدمو جوجه کشی راه میانداختم. فکر کردند باید بچه رو با چی سیر کنند.الانم که از اول یعنی همین خرج های زایمان سر به بیابون میزاره.من که فامیلمون بارداره الان خیلی از آزمایش هاشو نمیره .برای اینکه یه آزمایش 200 هزاره.از کجا بیاره.اونم حقوقش همینطور مثل اینترنت قطع و وصل میشه. اونا حقوقشون بالاست میتونند بچه دار شند بسم الله. قرار نیست هر چی گفتند ما دست و آسین بالا بزنیم و بگیم چشم.با ماهی 700 تومن اولش که 100 و 200 تومنشو بچه خرابکاری میکنه توش.اگه قسط وامم داشته باشی که دیگه هیچی.اون خانواده بعد چند ماه میشند نی قلیون و مورد استفاده قرار میگیرند.
من سرباز بودم زاهدان.در هر خونه ای رو باز کنی 10 تا بچه میریزنه بیرون. اول اینکه حمایت میشند و دوم اینکه نه درس میخونند و نه کار درست حسابی.بقیشو ولش کن.
در ضمن روایت داریم که جمعیت کفار بیشتر از مسلمونا میشه(مسلمونای واقعی).ولی نترسید.چون هر یه مسلمونی برابری میکنه با 10 تا کفار.فقط یادم نیست مال کدوم معصومی بود.

این دولتیا این جلسه هارو پشت درهای بسته برگزار کردند و نمیدونم چه جوری به بیرون درز کرده. وگر نه به ما ربطی نداره.
انشالله که یه روز خوب یه چند تا از این کفار رو همین پشت مشتا ، خفه میکنیم.
(۷/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۹)نجف آبادی نوشته است: [ -> ]حالا گیریم که جمعیت زیاد شه. مثلا ،گوشت و مرغ از این وضعیتی که هست بدتر میشه .والا بدتر میشه .ولا بدتر میشه.الان 20 روز طول میکشه تا یه مرغ بزرگ بشه و به گشتارگاه بره.اون موقع یه سوزن میزنند تو تخم مرغ و همینجوری مرغ 20 کیلویی میاد بیرون.بعدشم کار اگه نباشه برادرا میرند سراغ دزدی و از این جور مسائل.همش به فکر بچه اند و اصلا به مسائل تربیتیش فکر کردند. به خدا اگه زمینش فراهم بود که من خودم دست به کار میشدمو جوجه کشی راه میانداختم. فکر کردند باید بچه رو با چی سیر کنند.الانم که از اول یعنی همین خرج های زایمان سر به بیابون میزاره.من که فامیلمون بارداره الان خیلی از آزمایش هاشو نمیره .برای اینکه یه آزمایش 200 هزاره.از کجا بیاره.اونم حقوقش همینطور مثل اینترنت قطع و وصل میشه. اونا حقوقشون بالاست میتونند بچه دار شند بسم الله. قرار نیست هر چی گفتند ما دست و آسین بالا بزنیم و بگیم چشم.با ماهی 700 تومن اولش که 100 و 200 تومنشو بچه خرابکاری میکنه توش.اگه قسط وامم داشته باشی که دیگه هیچی.اون خانواده بعد چند ماه میشند نی قلیون و مورد استفاده قرار میگیرند.
من سرباز بودم زاهدان.در هر خونه ای رو باز کنی 10 تا بچه میریزنه بیرون. اول اینکه حمایت میشند و دوم اینکه نه درس میخونند و نه کار درست حسابی.بقیشو ولش کن.
در ضمن روایت داریم که جمعیت کفار بیشتر از مسلمونا میشه(مسلمونای واقعی).ولی نترسید.چون هر یه مسلمونی برابری میکنه با 10 تا کفار.فقط یادم نیست مال کدوم معصومی بود.

این دولتیا این جلسه هارو پشت درهای بسته برگزار کردند و نمیدونم چه جوری به بیرون درز کرده. وگر نه به ما ربطی نداره.
انشالله که یه روز خوب یه چند تا از این کفار رو همین پشت مشتا ، خفه میکنیم.

آفرین. من خودم تو میاندوآب بودم. این دهاتی ها هر کدوم 10 تا بچه داشتن. میگفتن آقا گفته، باید مفت مارو ویزیت کنید و ....
کلی مرخصی و این جور چیزا هم میگرفتن Smile))))))))))))

من وفتی میگم اگه جمعیت بره بالا چیزی مثل هند بوجود میاد. مردم به فقر و بدبختی دچار میشن. میگن برو طرح 20 میلیونی جمعیت خودتو بریز. آخه مگه الان دوران چنگیز خان مغول هست که هر کی آدم بیشتر داشته باشه برنده میشه. بچه های دهه 60 نسل سوخته اند. اگه قرار بود کاری با جمعیت بالا بشه. با همین دهه 60 ها میشد. طرف فوق لیسانس داره با 700 هزار تومن تو ماه راضی میشه بره کار کنه. شما جمعیت بالا میخواین چون کارگر ارزون میخواین.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع