شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
150 میلیون نفر جمعیت؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟
اصلا بیخیال غذا و مسکن و کار و تحصیل و تمام مشکلات جمعیت 75 میلیونی ما.
میتونید یه لحظه خیابونای الانو با دو برابر جمعیت تصور کنید؟!؟!؟
من هم با افزایش جمعیت موافقم اما این افزایش در طول یک دوره 20 یا 30 ساله باید اتفاق بیافته و زیر ساخت باید تکمیل بشه.بعد از جنگ 8 ساله دولت های وقت برای کاهش هزینه های جاری خانواده ها و بازسازی مناطق آسیب دیده گسترده و صنعت بسیار ساکن ایران این سیاست رو اجرا کردند تا هزینه ها متوجه جمعیت جوان بشه نه کودکان بیشمار.انشاالله بعد از 1404 که زیرساخت هارو به جایی رسوندن این سیاست قابل اجراست وگرنه میشه تورم بیکاری فقر و...در یک کلام میشیم هند با 300 میلیون فقیر پس اول زیرساخت و بعد افزایش
شیعه هم اگر به این صورت هدفمند افزایش جمعیت داشته باشه و کشورهای دیگه رفاه شیعیان رو ببینن قطعا تجدید نظر میکنن
با اصل اين قضيه كه رشد پايين جمعيت به ضرر شيعيانه موافقم اما وقتي به مشكلاتي كه توي خانواده شلوغمون تجربه كردم فكر ميكنم و اتفاقات ناگوار و تلخي كه گذروندم بيادم مياد امكان نداره به داشتن حتي دو تا بچه فكر كنم. هرگز...
خدا دندون داده درست ولی نگفته شما برو 12تا بچه به دنیا بیار.
اصلن آقا بچه پیش کش،اون بالا بالاها یه کاری بکنن جوانها عروسی کنن بعد سر تعداد بچه چونه میزنیم
الان هیچکی حاضر نیست ازدواج کنه،از خودم مسال میزنم من الان 20 سالم هست،5سال دیگه (کم کم)دانشگام تمومه
1سال هم باید دنبال کار بگردم،1سال هم پول جمع کنم که بتونم آماده زندگی بشم!تا الان شد چندسال؟27 سال!
تازه اگه کسی حاضر باشه به یه جوانی که هیچی نداره و فقط یه لیسانس داره دختر بده:dodgy

حالا باز خوب من سربازیم رو رفتم اونایی که نرفتن باید 2 سال بزارن روی این سالها

)
دوستان من با حرف آیت الله خامنه ای موافقم
اما به شرطی که نسلی که قراره 150 میلیون بشه طوری تربیت بشه که از لحاظ اعتقادی رشد پیدا کنه یعنی واسشون برنامه ریزی بشه نه مثل این نسل که به امان خدا رها شد(البته به این شدت هم که گفتم نبود)
به هر حال من به گفته ی ایشان اعتقاد دارم و دلیل این که امروز شاهد این هستیم که ماهواره بالاجبار از خانه های ایرانیان پاک میشه به خاطر خودشون نیست به خاطر فرزندان آنهاست چون هیچ چیزی به شدت ماهواره بر روان آنها تاثیر نخواهد داشت
یا علی
این افزایش جمعیت باید به تدریج و همراه با افزایش امکانات باشد . نه یک باره و انفجاری
اپتدا برنامه ریزی و تولید زیر ساخت سپس افزایش جمعیت متناسب با ان . وگرنه بلایی که سر دهه 60 تی ها امد یا به عبارتی نسل سوخته باز گریبان نسل جدید رو خواهد گرفت
منظور ایشان هم همین نکته بوده است
یا علی
من میگم الان که ما این همه مشکل بیکاری و کمبود مسکن داریم اگه جمعیت ایران افزایش پیدا بکنه چه باید با این مشکلات بکنیم. چاره چیست؟
در مورد روزی این 150 میلیون نفر
دوستان من گذری میزنم به سخنان استاد رائفی پور که در یکی از سخنرانی هاشون اشاره به کاهش بیش از 50 % جمعیت ایران در سال 1914 میلادی داشتن
در این سال جمعیت ایران به گفته ی سفارت بریتانیای کبیر (ملعون) 20 میلیون تخمین زده شده بود که بدلیل کارشکنی های آنها در امور کشاورزی و ... و مصادره ذخیره ی گندم مردم به حدود 10 میلیون رسیده و جالب اینجاست که با افتخار از این حادثه یاد می کردند.
سفیر در جایی از نوشته های خود گفته "هنگامیکه از خیابان ها میگذشتم پشته ای از اجساد زنان و مردان ایرانی بود که در دست برخی از آنها ریشه های علف بود!!!!"
اینا کاری کردن که منه ایرانی از گرسنگی علف بخورم.
حال این سوال پیش میاد این نسل کشی به چه دلیله؟؟؟!!!!!
من از تو برادر و خواهر تحصیل کرده ایرانی میپرسم؟!!!
این ملعونا خودمون رو بهتر از خودمون میشناسن میدونن اگر ایرانی نفرات با ایمان داشته باشه دست به جهاد میزنه ، یک سرزمین کفر باقی نمیگذاره!!
در ضمن طبق گفته ی پدرم و مادرم در زمان شاه جمعیت ایران علیرغم تمام امکانات بهداشتی و معیشتی نصف الان بود(30 میلیون)!!!
چرا؟!!!
چون به شاه گفته بودن جمعیت ایران باید تو همین سقف بمونه!!!
تا کی ما باید به سخنان رهبرمون بی اعتماد باشیم
برادر من ، خواهر من اگر شک داری تو حرفه پیشوات برو تحقیق کن
ایشان تمام جوانب رو در نظر گرفته که این حرفو میزنن
سلام
دوستان منم که نگفتم فقط جمعیت زیاد بشه بلکه باید فرهنگ هم زیاد بشه ، زیر ساخت ها هم تکمیل بشه ، .... اونجوری که اصلا به ضرر مملکته .
در ضمن دوستانی که اشاره به عدم توانایی اداره خانواده کردند باید به عرض شان برسانم که این نوع برخورد با مسئله (عدم تشکیل خانواده به دلیل نداشتن پول) خود نوعی نا امیدی از درگاه خداوند می باشد و گناه محسوب می شود .
بنده رفیق طلبه زیاد دارم (شاید بگم نصف شون طلبه هستند) در بین طلاب یه جورای رسمه که 18 سال به بعد دیگه به فکر تشکیل خانواده و.... هستند ، چرا ما بخوایم برای خودمون الکی سنت درست کنیم

مثل طلبه ها زندگی کنیم ، بده جای اینکه نون سنگگ بخوریم میریم نون لواش می خریم.
زمان قدیم مگه امکانات و زیر ساخت ها مثل الان بوده ؟!!! خیلی بد تر از زمان کنونی بوده .