تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فاجعه جمعیتی ایران در راه است !!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
جالبه
موافقین بخاطر مسائل مذهبی و سیاسی موافق افزایش هستن مخالفین هم بخاطر مسائل اقتصادی مخالف هستن.
اول باید بببینیم با خودمون چند چندیم.
از یه طرف اقتصاد و وضعیت اسفناک کشور اجازه افزایش جمعیت نمیده از یه طرفم مسائل سیاسی و دینی مذهبی ایجاب میکنه افزایش بدیم

با عرایض و نظرات زننده تاپیک کاملا موافقم. اینجا تو مرز یه عده به صورت از قبل برنامه ریزی شده جمعیتشون رو افزایش دادن و اقتصادشونو از راه های غیر قانونی جوری مقاوم کردن که بدون بودجه دولت هم میتونن شهرهای پیشرفته ای بسازن.
تو شهر هایی که جمعیت 2 نژادی هستن الان اکثراً نماینده س...ن وارد مجلس میشن ولی قبلا نمایندشون شیعه بود

وهابیت تو این سمت کشور موج میزنه به صورت علنی دارن تبلیغ میکنن همین چند وقت پیش تیشرت های نوشته داعش داشتن با قیمت خیلی خیلی کم میفروختن اونم تو تاناکورا مهاباد!!!

نمیخوام عرایظم سیاسی بشه ولی اینطرف وضع واقعا خرابه. هم از لحاظ دینی هم از لحاظ اقتصادی
اینها همش حاصل نتایج سیاست های اشتباه دولت بوده
(۷/شهریور/۹۳ ۱۵:۱۶)CiViLBAX نوشته است: [ -> ]اقتصاد و وضعیت اسفناک کشور ...
آقای سرباز سایبری!
اینطور بدون دلیل حرف زدن که اسمش اندیشیدن نیست.
اسمش بی‌اساس حرف زدن هست.
انسان رو هم به گمراهی میکشونه.

مگه نشنیده‌اید که امام خامنه‌ای فرموده‌اند:
«ما امروز در شرایط شعب ابی طالب نیستیم، ما در شرایط بدر و خیبریم.»

الآن با قناعت زندگی کردن، واقعاً سخته؟
قناعت یعنی بدون چیزهایی که چند ساله مرسوم شده.
بله! تهیه‌ی یخچال سایدبای‌ساید و ماشین ظرفشویی و مبل ِ چشم ِفامیل‌درآر! و سِت ِ میز ناهارخوری و بوفه و... ، و سِت ِ کامل اتاق خواب و ... سخت هست! تهیه‌ی لباس داماد میلیونی و برگزاری مراسمات ِ واقعاً ضروری و حیاتی ِ نامزدی و حنابندان و امثالهم، برای بابای عروس واقعاً سخت هست!
بله! یک یا دو نوبت خرید سرویس طلای چند میلیونی، تالار ِ شبی چندین میلیونی، فیلمبرداری و عکسبرداری ِ مسخره‌ی چند میلیونی، گل ِ ماشین عروس ِ چندصدهزارتومنی، لباس عروس چند میلیونی، آرایش عروس بالای یک میلیونی، آرایش داماد ِ(ConfusedConfused!) چندصدهزارتومنی، و چندین و چند قلم دیگه برای مراسم، به اضافه‌ی اجاره‌ی یک خونه توی منطقه‌ای نزدیک خونه‌ی مامان ِ دختره! یا یکجای آبرومند دیگه(انگار جاهای ارزونتر بی‌آبرو هستنAngry) و لوازم ِ کاملاً ضروری و حیاتی برای خونه مثل ال‌سی‌دی ِ چند میلیونی و ... ، تهیه‌شون برای دوماد و بابای دوماد، واقعاً ِ واقعاً سخت هست.
بله! اگر هر یک بار پی‌پی ِ بچه بخواد خرج یک دونه پوشک رو برداره، واقعاً بچه‌دار شدن سخته! خدا فرموده روزی بچه رو میرسونه، اما آیا پوشک جزء روزیه؟؟؟؟HuhHuh اگر قبل از بچه‌دار شدن، مادرش اهل ِ استفاده از قرص ضدبارداری بوده باشه(که در سیستم اختلال میکنه تا بارداری اتفاق نیفته) و یا پیش از بچه‌دار شدن همیشه دوست می‌داشته که ذخیره‌ی درون شکمش رو در معرض امواج مادون قرمز قرار بده(با موبایلش صمیمی بوده) و یا مواردی از این دست، و اینگونه اختلالها ذره‌ای از اثراتشون در زمان بارداری هم بروز پیدا کنه، واقعاً خرج دکتر متخصص کودک برای تشخیص امراض صعب‌العلاج یا ناشناخته‌ای که حتی متخصص هم شک داره واقعاً چیه، و درمان‌های خاص، خیلی سخته!

اما از اون طرف:
بچه‌دار شدن بدون ریخت و پاش ابداً سخت نیست. این رو من نمیگم. خداوند فرموده روزی‌اش رو میده. و نیز با عمل به چیزهایی که میدونیم، إن‌شاءالله با بیماری‌هایی که در اثر عمل نکردن به اونها احتمالشون زیاد میشه روبرو نخواهیم بود.
تهیه‌ی یک جهاز ِ بدون تجملات و وسایل غیرضروری(که باز هم میشه 20 برابر مرفه‌تر از جهازهای 30 سال پیش که زوج‌های زمان جنگ یا قبل از اون داشتن) ابداً سخت نیست.
یک مجلس ولیمه‌ی عروسی ِ زیبا ولی نه مجلل، و لباس‌های خوشگل ولی از برندهای میانه که پولشون میرسه، و یک خونه‌ی دو نفره توی یک منطقه‌ی معمولی(که البته اون جهاز گندهه توش جا نمیشه) ابداً سخت نیست.

اینجاست که می‌فرمایند ما در شرایط شعب ابی‌طالب نیستیم.

(۷/شهریور/۹۳ ۱۵:۱۶)CiViLBAX نوشته است: [ -> ]از یه طرف اقتصاد و وضعیت اسفناک کشور اجازه افزایش جمعیت نمیده از یه طرفم مسائل سیاسی و دینی مذهبی ایجاب میکنه افزایش بدیم
اولاً اینکه جمعیت بطور خاص و غیرعادی‌ای افزایش پیدا کنه، بحثش نبوده و نیست.
بحث ِ ادامه ندادن ِ روند کاهش نرخ رشد جمعیت هست.
کی گفته تنها دلایل برای این کار، سیاسی و مذهبی هست؟
کی گفته این کار از نظر اقتصادی، موقعیت اقتصادی ما رو دشوارتر میکنه؟
این ارسال مربوط به همین صفحه‌ی قبل هست، و با دلیل نشون میده که وضعیت دشوار ِ‌ اقتصادی در چه صورتی گریبانگیرمون میشه.

(۷/شهریور/۹۳ ۱۵:۱۶)CiViLBAX نوشته است: [ -> ]اینها همش حاصل نتایج سیاست های اشتباه دولت بوده
بنده ابداً مدافع ِ‌بی‌چون و چرای هیچ دولتی نیستم. به جای خودش از هر دولتی بطور محکم انتقاد می‌کنم.
اما اینکه میگید «همش» گردن اونهاست...
پس نگران نباشید!
شما میتونید در روز قیامت در پیشگاه خداوند کاملاً سربلند بیاستید، چون هیچ مسئولیت و تقصیری این وسط نداشته‌اید!

بلکه همه به اندازه‌ی خودمون مسئولیم!
نمیدونم چرا هر دفعه صحبت از بچه میشه همه میگن غذاش چی ؟ پوشکش چی ؟
بچه که فقط دستگاه گوارش نداره Dodgy
بزرگ میشه ، کار می خواد ، زن می خواد ، آینده می خواد
ای بابا Dodgy
یکی نمیگه تربیتش چی ؟
من میگم کسی که نمیتونه بچه تربیت کنه ، حتی با وجود امکانات مادی ، نباید بچه دار بشه !
درسته این کمبود جمعیت داره ضربه به جامعه مسلمین میزنه.اما بچه داشتن تضمین آینده می خواد.مخارج انقدر بالاست که نمی شه به چندتایی بودن آنها فکر کرد.
جالبه حتی قشر شدید مذهبی جامعه هم با شرایط الان حاضر نیستن بچه زیاد داشته باشن!

به نظرم دولت بهتره اول وضع اقتصاد و معیشت مردم رو درست کنه و بعد خود جوانها باقی کارها رو پیش میبرن!

به خدا من الان نزدیک به یک ساله میخوام عروسی کنم اما نمیشه!!

سربازی رفتم،دانشگاه رفتم،یک سال کامل دنبال کار گشتم نبود و گیرم نیومد مجبور شدم خودم یه وام گرفتم مغازه زدم!

الان مغازه اصلا فروش خوبی نداره!(مردم پولی ندارن که بخوان چیزی بخرن!)

با این وضع من حتی در دخل و خرج خودم کم میارم و چندبار مجبور شدم از پدرم برای کرایه مغازه پول قرض بگیرم!

نمشیه اینجور ازدواج کرد چه برسه به اینکه بخوام بچه دارم بشم
الان من و همسر آینده ام همش منتظریم تا شرایط بهتر بشه و بریم سر زندگی ولی هیچ!!!!!!!! بهتر که نمیشه هیچ بدترم میشه
با این احادیثی که شما آوردین و با ناز و عشوه ای که خانومای این دوره برای بچه دار شدن دارن فقط دارید مردا رو تشویق میکنید به تعدد زوجات به بهانه تولید مثل.در ضمن فقط تولید مثل و مشکل کار نسل آینده نیست.کی میخواد این بچه هارو تربیت کنه؟تعداد بچه ها اگه زیاد بشه تربیتشون واقعا سخت میشه.پس اگه 1 بچه مسلمان درست و حسابی تحویل جامعه بدید بهتر از 100 تا بچه بی تربیت و بی ایمانه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع