تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فاجعه جمعیتی ایران در راه است !!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
مقام معظم رهبری و امام خمینی بر این موضوع اتفاق نظر دارند که کنترل جمعیت در ایران باید پس از رد شدن از مرز ۱۵۰ میلیون نفر انجام گیرد.

[تصویر: 59206.jpg]

و البته نظر اقای احمدی نژاد هم همین است
اگر شرایط درست رفاهی و تربیتی فرهنگی بوجود بیاد تا 200 میلیون رو ایران میتونه تحمل کنه ولی باید جامعه هم آماده این مقدار جمعیت باشه
به نظر من یکی از مهمترین عوامل کاهش نرخ جمعیت بالا رفتن سن ازدواجه ، که سد آقایون شغل مناسب و درامد، مانعی هم که باعث تاخیر ازدواج خانوم ها میشه ادامه تحصیل کاذب
وقتی خانوم ها در سن بالا از(27 به بالا) ازدواج کنند معلومه ،خیلی حوصله کنند یه بچه میارند ، حالا مسائل اقتصادی اش جدا
متاسفانه بخاطر تغذیه و سبک زندگی های نادرست ناباروری داره خیلی شایع میشه
تبدیل ارزش ها به ضد ارزش ها؛ قدیم مادر ها خیلی فداکارتر بودند، دوستای خودمو میبینم میگن کی حوصله داره، هیکلمون خراب میشه، وقتمون صرف بچه میشه از زندگی چیزی نمیفهمیم،....
اول از همه چیز باید فرهنگ سازی شه که گفته شده می خان یه کارایی بکنن (دولت)
تو سال های اخیر فرهنگ سازی کردن که الان همه ی خانواده یک یا دوتا دیگه فوق فوقش 3 تا بچه دارن
بابا 70 ملیونیم ، 50% جوونا درامد 100 تومن توی ماه رو هم ندارن.

ایشاا... یه 300/400 سال دیگه شاید عملی باشه
ولی به نظر من این اتفاق خواهد افتاد اگر وضع ازدواج جوانان به همین صورت باقی بماند.امار ازدواج خیلی پایین هست خیلی خیلی خودم و خودتون هم از این قاعده مستثنی نیستیم.امار طلاق بالا هست.سن ازدواج رو به افزایش.در ضمن (خودم اول از همه میگم که به کسی بر نخوره) جوانهای اکنون ایران خیلی مسولیت پذیر نیستن و زیر بار مسولیت نمیرن چرا چون وقتی به راحتی میتونن با یه دختر دوست بشن و باهاش طی یک هفته رابطه جنسی هم برقرار کنن دیگه ازدواج چرا مسولیت های سنگین چرا،نون اوردن برای همسر چرا،مهریه ی سنگین چرا؟،نفقه و طلا و گوشواره و جواهرات برای خانوم چرا؟بچه چرا؟(کی حوصله شو) داره.آره داداشای من اینطوریه الان وضع ایران با عصبانیت هم نمیگم کاملا منطقی میگم خیلی سیاه تر از اینها هست.هر چند تو علوم جدید و ماهواره و اینا پیشرفت کردیم که اگر دوران شاه بود (مسلما با امریکا رابطه داشتیم) بیشتر از اینا در ماهواره و این جور چیزا پیشرفت می کردیم.انقلاب کردیم که ماهواره بسازیم ،اینا رو صد برابر بیشتر شاه هم میتونست انجام بده نه برادر انقلاب کردیم که کرامت انسانی و بنیان خانواده و این جور چیزا رو به دست بیاریم ولی هزار برابر بدتر شده.انقلاب کردیم روحانیت اومد سرکار ولی نگفتیم برادر روحانی شما با کدام ایدوئولوژی میخوای حکومت کنی.برنامه ای برا اقتصاد داری؟-برنامه ای برای ازدواج جوانان داری؟- برنامه ای برای شغل جوونها و مردم داری؟.نه که نداری.اون موقع یه امام خمینی بود و یه ایران.الان هزار تا خمینی و یه ایران.
تنها قول و ایدوئولوژی هم که امام خمینی گفته بود: نفت مجانی خواهد شد،برق و اب رایگان خواهد شد،میگفت شاه چرا باید از مردم پول نفت و اب وبرق بگیره؟ بهش عمل نشد و نکردن و الان دارن هزار برابر شاه ازمون پول میگیرن.صحبت های من به منزله حمایت از شاه ملعون نیست واسه روشن شدنه.30 سال انقلاب شده ولی تا حالا یه بار هم اون سخنرانی امام رو که میگفت نفت و ... مجانی میشه پخش نکردن.من به گفته استادم دکتر عباسی،از مکتب پیروی میکنم نه از اشخاص که حتی خود شخص رهبری را هم مورد نقد قرار خواهم داد اگر لازم بشه.(نیاین بگین کافر شدی و میگی رهبر رو هم نقد میکنم اگه لازم شد) بله هر شخصی رو میشه نقد کرد به جز امامان معصوم و پیامبرانمان.
سازمان جاسوسی ایالات متحده امریکا، 'سیا' در گزارشی اعلام کرد؛ تعداد فرزندان در یک خانواده ایرانی، کمتر از تعداد فرزندان در خانواده‌های اسرائیلی، انگلیسی، آمریکایی و فرانسوی است/ زنان ایرانی با دارا بودن 1.87 فرزند در مکان صد و چهل و چهارم جدول جهانی قرار می‌گیرند

این در حالی است که حتی اسرائیل با رتبه 75،آفریقای جنوبی 97، برزیل 106، ترکیه 110، فرانسه 118 ، آمریکا 122، انگلیس 137 در مکان های بالاتر از ایران قرار می گیرند.

این تیکه از مقاله به تفصیل در همین Topic بحث شده و دلیل منطقی و قابل قبولی برای افزایش ناگهانی جمعیت نیست .

امروزه واضح شده است که با نداشتن جمعیت کافی، رشد علم و اقتصاد در یک کشور با مانع جدی روبرو خواهد شد

این حرف هم مورد بحث بوده و من زیاد موافقش نیستم ... البته منظور از جمعیت کافی نیازمند توضیحات هست .

این درحالی است که لذا بوش با کنترل جمعیت آمریکا مبارزه کرد و جمعیت آمریکا در صد سال گذشته با تکثیر موالید و باز گذاشتن مهاجرت همفکران به امریکا، حدود یکصد میلیون نفر افزایش یافته است و این مطلب به عنوان یکی از مولفه های راهبردی قدرت در آنجا مطرح است.

اینجا 2باره بحث ، بحث قدرت اقصادی و نظام اجتماعی مطرح میشه ... مثالی هم که در قبل زده شده بود، فکر میکنم ژاپن بوده ...
آمرکا هم به واسطه ی جنگهای داخلی که داشته میل به افزایش جمعیت نشون داده . البته من عامل مهمم رو برای افزایش جمعیت قدرت اقتصادی و اجتماعی میدونم .

اسرائیل و قدرت های اروپایی نیز سیاست های جدی تشویق به زاد و ولد را در پیش گرفته اند و اسرائیل در این زمینه از همه پیشی گرفته است.

اسراییل هم بحث شده، جمعیت 3 4 میلیون نفری نرخ افزایش جمعیت 5 بشه 7% چقدر تفاوت میکنه ؟!
اروپا هم چون به دلیل مشکلات متعدد در نظام خانوادگیش دچار رشد - جمعیت و پیری جمعیت شده، به همین دلیل ها نیازمند افزایش موالید هست .
بسم الله الرحمن الرحیم

ای کاش مسئولین آگاه بودن ...!!!
داداش چرا نظر منو پاکش کردی؟کی حوصلشو داره دوباره فکر کنه و بنویسه.چندین و چند بار نظر منو حذف کردین.منم از شمام به خدا.بابا اعصابم خورد شد اونقدر نظر منو حذف کردن.تو یه سایتی که اسمش بیداری اندیشه هست نمیشه چیزی گفت ببین وضع جامعه چطوریه؟
سلام
آقای blueblood اشتباه نکنید.ما با رشد 1.87 فرزند بر هر زن دارای کاهش جمعیت هستیم!نه افزایش جمعیت ، تا بخوایم بگیم افزایش ناگهانی جمعیت نداشته باشیم.
در بهترین حالت و با درنظر گرفتن مرگ و میر ، باید هر زن حداقل دو فرزند بیاره تا جمعیت ثابت بمونه ، حالا اگر فرض کنیم به طور متوسط از فرزندان هر زن 0.5 نفر هم می میرند یا مهاجرت می کنند ، باید 2.5 فرزند داشته باشیم.
در ضمن یک نکته ای.افزایش جمعیت در بعضی شهر های کوچک و روستاها خیلی می تونه کمک کننده باشه.اما توی تهران ممکنه آسب زننده هم باشه ، چون تهران بیشتر از ظرفیت اش رشد کرده (به این دلیل که تهران اصلا جای مناسبی برای پایتخت و یا یک شهر پر جمعیت نیست.)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع