دوستان قبلا هم گفتم خداوند جهانی رو که با حکمت و قدرتش آفریده رو براش قوانینی بر اساس حکمت عالیه و بی نقص خودش قرار داده.
قوانین علم اقتصاد هم بر اسالس همون روابط علت و معلولیه که از قوانین الهی سرچشمه میگیره و توسط علم فلسفه هم برخی پایه های اون اثبات شده. میدونین از مهم ترین ویژگی های اسلام اصیل و قرآنی چیه؟ ماهیت فلسفی و قابل تجزیه و تحلیل اون با تفکر درست و بدور از غرض.
خداوند تو قرآن گفته روزی رو میده و صدق الله العلی و عظیم. در اسلام گفته شده نعمت های الهی بی اندازه اند و اینم هکذا.
ولی مشکل در اینه که بشر علم و امکانات استفاده از همه امکانات رو نداره و به همین علت منابع در نظرش محدود میاد.
گفتم و میگم که تربیت یک مسلمان واقعی با وضع موجود بسیار سخته . در ضمن پیروزی حضرت ولی امر به خاطر سپاهیان نیست بلکه به خاطر سلاح مهم اونها یعنی ایمانه.
بله منم موافقم که برخی نظریات در مورد بچه دار نشدن و کنترل جمعیت غلطه ولی رشد ناگهانی و افراطی جمعیت به نظرتون کار درستیه؟ اگر اینطوریه خب امامان معصوم ما تمام تلاششون رو میذاشتن رو افزایش جمعیت خانوادشون نه تربیت شیعیان. هر چیزی به طور متعادل خوبه ولی اگه بدون حساب و زیر ساخت های لازم باشه ....
گفتم که رشد سریع جمعیت در چند نسل قبل باعث شده اون طور که باید تربیت نشن. از یک طرف هم فشارهای مالی سبب میشه که جوانان از دین زده بشن چون دشمنان میگن عاملش دین هست. در اسلام داریم ( من لا معاش له لا معاد له) دقت کنین معاش در هر دوره زمانی یه سطح بخصوصی داره. زمانی بود یک قرص نان غذای یک نفر محسوب میشد ولی در حال حاضر حتی فقیر ترین خونواده ها هم لااقل نون دارن تو خونه.
در ضمن یه سوال دارم از شما که میخوام کاملا صادقانه پاسخ بدید: آیا همه مردم ایران( جز اهل سنت و ادیان دیگر موجود در کشور) شیعه واقعی اند؟ به نظرتون چند نفر شیعه واقعی حضرت اند؟ و میتونن جزو اصحاب اولیه اون حضرت باشن؟ از هر لحاظ چه علم و چه اخلاق و چه دور اندیشی و دینداری؟
به والله کمه چنین اشخاصی . تو شهر خود ما از بین 30000 نفر که همه شیعه محسوب میشن من کسی رو نمیشناسم که کاملا اینطور باشه. اگر با بسیاری از مردم فعلی ایران صحبت کنین میبین رگه های بسیاری از افکار نهیلیسم و پوچ گرایی وجود داره. چیزی که خیلی زیاد شده شرک خفی هستش.
مشکل ما اینه که شیعه بودن رو ارثی میدونیم. نه برادر جان شیعه ی واقعی اونه که در کف دستش گلوله آتش رو حس کنه ولی اون رو زمین نندازه. چند نفر از این شیعیان در شناسنامه به صورت تحقیق و مطالعه و تفحص و با اثبات حقانیت این دین و مذهب اونو انتخاب کرده باشن؟ به قول یه نفر تو یکی از فیلم های مذهبی قدیمی: ما این را از پدارانمان به ارث برده ایم ولی او این گنج به رنج خویش به دست آورده. کسانی که حقانیت براشون اثبات شده شدن برخی افراد مشهوری که موجب افتخار عالمیان شدن.
چرا جوانان ما از دین میگریزن؟ چون پایه های اعتقادیشون محکم نشده . با یه شبهه هر چند کوچک و بی اساس از راه به در میشن. و اونم یکی از آثار تربیت غلطه.
در مداحی های ما عوض اینکه از دینداری و اخلاق و سیره حضرت علی و امام حسین و عباس (علیهم السلام) بگن در مورد زخم تن و تشنگی اون میگن. مگر در تاریخ تنها امام حسین و عباس تشنگی کشیدند در جنگ و آب بر رویشان بسته شد؟ مهم روش آنهاست که به خوبی کمرنگ کرده اند.
در زمان کودکیم شعری بر سر زبان های بچه ها بود به ترکی که ترجمه اش این است: علی علی مولا ، شمشیر را بچرخان، و بر گردن این و آن بزن. شاید برای شما مسخره بیاد ولی با همین دست آویزهای بچه گانه میگفت و میگن علی (علیه السلام) آدمکش بود. و بر همین اساس جوان ما بعدها این تصور و ادعای غلط را مورد تصدیق قرار میده. جوانی که از دلایل مقاتلات علی (علیه السلام) بیخبره.
در همین تالار شخصی در مورد لقب علی(علیه السلام) قتال العرب گفته بود که یعنی کشنده ی عرب!!!!! قتال صفت مشبهه است برای اسم مبالغه برای کسی به کار میرود که جنگجو و شجاع باشد و این لقب ایشان را میتوان سر آمد جنگجویان عرب دانست. دانست. همه اینها نتیجه عدم تعمیق جوونهاست.
در آخر جمع بندی گفته هام: افزایش تعداد شیعیان با احتساب همه جوانب امر امریست پسندیده وگرنه اگر بدون ملاحظه و صرفا امری افراطی باشد نه.
نقل قول:از مشکلات روز شروع میکنم ...
گرانی
تورم
نقدینگی بدون پشتوانه ی مالی
عدم برنامه ریزی برای قشر فعال، جوانان جامعه
نبود شغل
نبود انگیزه ی کافی در جوانان
عدم توجه کافی به مشکلات روز مردم
و و و ...
اگر یک اصتعلامی کنید متوجه می شوید اتافاقا مردم مرفه جامعه فرزندانه کمتری دارند مسدله اینها نیست
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۱۱)blue.blood نوشته است: [ -> ]از مشکلات روز شروع میکنم ...
گرانی
تورم
نبود شغل
و و و ...
سلام علیکم و رحمة الله
این ها با تعداد چه رابطه ای دارند؟هر چه قدر جمعیت زیاد بشه ، مطمئن باشید شغل هم با همون نسبت زیاد می شه ، و بهتره بگم مشکل بیکاری همین حال جوانان ما بیشتر از همه تقصیر خودشونه که توقع بالایی دارند.مگر بهترین یاران ائمه علیهم السلام چه کسانی بودند؟ مگر چه شغل هایی داشتند؟ به قول آقای قرائتی حمال فحش نیست ، چون فکر می کنم عمار حمال بوده ، مگر امیرالمومنین علیه السلام خودشون چه شغلی داشتند؟ چاه می کندند.اما جوون ما زیر حقوق ماهی چقدر و شرایط اداری با عزت و احترام رو نمی پسنده.
مطمئن باشید وقتی خداوند متعال می فرماید روزی همه رو می ده ، می ده ، "و لن یخلق الله وعده".پس هر چه قدر تعداد زیاد باشه ، مطمئن باشید روزی هم با همون نسبت زیاد می شه ، مگر این که ما خودمون سد روزی کنیم.
نقل قول:ببینید، وقتی شما واسه ی 1 جمعیت تقریبا 35میلیونی که تماما نیروی کاری پر شور و با توان هستند نمیتونی نیازهاشون رو برطرف کنی، واسه ی جمعیت به این بزرگی که وقت استراحت و بازنشستگیش رو میخواد بگذرونه چه برنامه ای میتونی داشته باشی ؟!
ما اگر نیروی کار با انگیزه داشته باشیم ، کار مطمئنا پیدا می شه براشون.
نقل قول:ربط داره عزیزم
شما به عنوان مثال 1000تومان رو بین 2نفر تقسیم کنی یا 5 نفر، تفاوتی نداره ؟!
چرا 1000 تومان؟مگر ما قراره تقسیم کنیم؟ هر آنکس که دندان دهد نان دهد ، کس دیگری این روزی رو تقبل کرده ، ما هم هیچ کاره ایم.مطمئن باشید اگر به جای 2 نفر 5 نفر داشته باشیم ، به جای 1000 تومان حدود 2500 تومان خواهیم داشت.
نقل قول:ما در کشور توان تولیدی بسیار پایینی داریم، دلیلش هم وابستگیه شدید ما به نفته ... نفت اگه نداشته باشیم، هیچی نداریم ...
خوب همین دیگه ، اگر جمعیت افزایش پیدا کنه ، سرانه درآمد نفت کم تر می شه ، و ما مجبور می شیم به سمت تولیدات غیر نفتی پیش بریم ، و به واقع خداوند متعال از درگاه دیگری به ما روزی می رسونه.
نقل قول:جمعیت بالا، باید نیروی کار بشه . 1000سال پیش که نیست وقتی افراد 1گروه یا قوم یا کشور بیشتر باشن برن یه جای دیگه رو با جنگ تصرف کنن . جمعیت بالا اگه در جهت درست به کار گرفته نشه، فساد و بدبختی میاره . اگه نیروی کار بشه باعث رشد و شکوفایی میشه ...
این هایی که گفتید درست ، اما باور کنید به جمعیت ربطی نداره ، گفتم خدمتتون ، خداوند متعال تضمین کرده روزی رو ، تضمین الهی ، پس ما حتی نباید آب ته دلمون هم تکون بخوره.
(۲۲/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۲۱)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]نقل قول:از مشکلات روز شروع میکنم ...
گرانی
تورم
نبود شغل
و و و ...
اگر یک اصتعلامی کنید متوجه می شوید اتافاقا مردم مرفه جامعه فرزندانه کمتری دارند مسدله اینها نیست
این حرف شما چه ربطی به حرف من داره ؟!
من از مشکلات عموم مردم گفتم، قشر خاصی مد نظر نیست .
شما یه مقدار واسه ی مباحثه ضعف داری، چون داری حرف خودم رو به خودم میزنی ...
این ها با تعداد چه رابطه ای دارند؟هر چه قدر جمعیت زیاد بشه ، مطمئن باشید شغل هم با همون نسبت زیاد می شه ، و بهتره بگم مشکل بیکاری همین حال جوانان ما بیشتر از همه تقصیر خودشونه که توقع بالایی دارند.مگر بهترین یاران ائمه علیهم السلام چه کسانی بودند؟ مگر چه شغل هایی داشتند؟ به قول آقای قرائتی حمال فحش نیست ، چون فکر می کنم عمار حمال بوده ، مگر امیرالمومنین علیه السلام خودشون چه شغلی داشتند؟ چاه می کندند.اما جوون ما زیر حقوق ماهی چقدر و شرایط اداری با عزت و احترام رو نمی پسنده.
رشد اقتصادی در صورتی امکان پذیره که هرسال حدود 20000نفر نخوان پزشکی و پیرا پزشکی بخونن ( شرکت کنندگان کنکور تجربی سال 90 حدود 480000نفر بوده و پرطرفدارترین رشته تجربی پزشکی است )
وقتی نوجوون هدف درستی نداره، میگن میخوای چه کاره بشی ؟ دکتر . مهندس ...
هر آنکس که دندان دهد نان دهد ، کس دیگری این روزی رو تقبل کرده ، ما هم هیچ کاره ایم.
!!!
ای بابا ، شما که جبر گرا نبودیدی ... شما که قلئل یه اختیار و عقل هستید دیگه نباید از این حرفا بزنید ...
یعنی تلاش خوده افراد هیچ ؟
یعنی شرایط تربیتی هیچ ؟
یعنی اوضاع اجتماعی-اقتصادی ، هیچ ؟!!
خوب همین دیگه ، اگر جمعیت افزایش پیدا کنه ، سرانه درآمد نفت کم تر می شه ،
و ما از حداقل رفاهییات زندگی بی بهره میشیم ...
خوب همین دیگه ، اگر جمعیت افزایش پیدا کنه ، سرانه درآمد نفت کم تر می شه ،
و ما مجبور می شیم به سمت تولیدات غیر نفتی پیش بریم
چرا باید مجبور بشیم ؟! مگه عقل تو کله ی ملت نیست که تا مجبور نشن کاری نکنن ؟!
چرا همیشه باید از سر ناچاری و اجبار کار صورت بگیره ؟!!
نقل قول:ببینید، وقتی شما واسه ی 1 جمعیت تقریبا 35میلیونی که تماما نیروی کاری پر شور و با توان هستند نمیتونی نیازهاشون رو برطرف کنی، واسه ی جمعیت به این بزرگی که وقت استراحت و بازنشستگیش رو میخواد بگذرونه چه برنامه ای میتونی داشته باشی ؟! ما اگر نیروی کار با انگیزه داشته باشیم ، کار مطمئنا پیدا می شه براشون.
ولی ما خلاف این رو میبینیم .
شما حساب کن کار هم داشته باشن، اگه جمعیت به این بزرگی به سن از کار افتادگی برسه، اینجاست که میشه کلمه ی فاجعه رو به کار برد ...
نقل قول:جمعیت بالا، باید نیروی کار بشه . 1000سال پیش که نیست وقتی افراد 1گروه یا قوم یا کشور بیشتر باشن برن یه جای دیگه رو با جنگ تصرف کنن . جمعیت بالا اگه در جهت درست به کار گرفته نشه، فساد و بدبختی میاره . اگه نیروی کار بشه باعث رشد و شکوفایی میشه ...
این هایی که گفتید درست ، اما باور کنید
به جمعیت ربطی نداره ، گفتم خدمتتون ،
خداوند متعال تضمین کرده روزی رو ، تضمین الهی ، پس ما حتی نباید آب ته دلمون هم تکون بخوره.
از شما بعیده این حرفا ...
از شما حرکت، از خدا برکت
باید وضع اقتصاد سروسامان بگیره، خدا که نیماد به ملت ماهیانه بده ...
خب پس این جوونی که کار نداره، خونه نداره، زن نمیگیره، پس در نتیجه زاد و ولد و رشد جمعیتی وجود نخواهد داشت ...
شما باید به فکر الان باشی ، الان باید مردمی بسازی که 20ساله دیگه به درد کشور بخورن ...
اگر رشد جمعیّتی چیز بدیّه چرا اسرائیل و عربستان از نرخ رشد جمعیّتی +8% سود می برند؟؟؟!!!
واضحه، چون عربستان به جز پول نفت، منبع تمام نشدنیه حج رو داره و از نظر مالی هیچ مشکلی نداره
اسراییل هم با جمعیت 3 4 میلیون، 10% رشد جمعیت مگه چقدر میشه ؟!!!
الان مردم فکر جیب و اعصابشون و راحتیشون رو میکنن.
وقتی جمعیت تو شهری مثل تهران انقدر زیاده که به انفجار رسیده، وقتی خرج 1بچه از تولد تا بازاره کار (تقریبا 25سال) سر به فلک میکشه، دیگه کسی به فکر تعدد فرزند نیست .
- بالا رفتن شدید سن ازدواج خانم ها.
.
- صدا و سیما .
- رشد مد گرایی.
- رواج بیش از اندازه عمل رستم زاد (سزارین) در بیمارستان ها.
- فرهنگ سازی غلط
و .....
نکات بسیار درستی رو اشاره کردید
به این حرفام کسی اعتراضی نداره ؟!
.
.
.
.
مسلما نه
مشکل اقتصادی سرآمد تمام مشکلات و معضلاته ...
هر وقت از نظر اقتصادی به ثبات رسیدیم ، میشه در مورد دیگر مسائل هم بحث کرد ...
خب پس این جوونی که کار نداره، خونه نداره، زن نمیگیره، پس در نتیجه زاد و ولد و رشد جمعیتی وجود نخواهد داشت ...
من دارم میگم الان ما مشکلات داریم، جوون مملکت ما میلی به ازدواج نداره به خاطر مشکلات مالی، شما میگی هرآنکس که دندان دهد نان دهد ...
آقا هر چی جهان امروز میگه خوبه ؛ بده هر چی میگه بده خوبه
وقتی می گه جمعیّت بده، یعنی خوبه وقتی می گه شیعه بده یعنی خوبه وقتی می گه اسرئیل خوبه یعنی بده و...
دارم تحقیق می کنم چرا گرم شدن دمای زمین هم خوبه ولی این ملعونا می گن بده؛ نتایج جالبی هم به دست آوردم.
نقل قول:رشد اقتصادی در صورتی امکان پذیره که هرسال حدود 20000نفر نخوان پزشکی و پیرا پزشکی بخونن ( شرکت کنندگان کنکور تجربی سال 90 حدود 480000نفر بوده و پرطرفدارترین رشته تجربی پزشکی است )
وقتی نوجوون هدف درستی نداره، میگن میخوای چه کاره بشی ؟ دکتر . مهندس ...
[align=-WEBKIT-AUTO]سلام[/align][align=-WEBKIT-AUTO]خود شما هم اعتراف دارید به این که رشد جمعیت عامل ضعف اقتصادی نیست، بلکه سیاست های غلط هست.[/align]
نقل قول:ای بابا ، شما که جبر گرا نبودیدی ... شما که قلئل یه اختیار و عقل هستید دیگه نباید از این حرفا بزنید ...
یعنی تلاش خوده افراد هیچ ؟
یعنی شرایط تربیتی هیچ ؟
یعنی اوضاع اجتماعی-اقتصادی ، هیچ ؟!!
[align=-WEBKIT-AUTO]دیروز استاد محمدی داشتند در رادیو معارف صحبت می کردند و گفتند ما "نه جبر مطلق داریم و نه اختیار مطلق" ، یا به قول معروف امر بین الامرین داریم،خوب خداوند متعال به جبر به بنده هاش روزی می ده ، و به جبر ما رو مختار کرده (ما حتی در اختیار هم مجبور هستیم) ، ببینید ، اگر شما اعتقاد داشته باشید ممکنه خداوند متعال روزی یک تازه به دنیا آمده رو نده ، در توحیدتون دچار کفر یا شرک خفی می شید.[/align]
نقل قول:چرا باید مجبور بشیم ؟! مگه عقل تو کله ی ملت نیست که تا مجبور نشن کاری نکنن ؟!
چرا همیشه باید از سر ناچاری و اجبار کار صورت بگیره ؟!!
همیشه نیست ، بلکه بعضی اوقات شرایط انسان رو مجبور می کنه به رشد.مثلا اگر مردها دارای غریزه جنسی نمی بودند احتمال داشت نسل بشر منقرض بشه!
در پایان یک حرف میزنم که تقریبا موضوع رو روشن می کنه.
ببینید ، ما در هرعلمی یک قانون اصلی داریم که تمام قوانین از اون تبعیت می کنند.
مثلا در علم فیزیک قانونی داریم به نام قانون بقاء ماده و انرژی ، یعنی مجموع ماده و انرژی همیشه ثابت هستند و می تونند به یک دیگه تبدیل بشند.حالا شما از هر روش فیزیکی هم که برید و یک مسئله رو حل کنید ، اگر خلاف این قانون اصلی باشه ، باید روی تمام راه حلتون خط بکشید.به همین راحتی.
در اسلام هم در حوزه ی جمعیت یک قانون اساسی داریم که وحی منزل هست و بلا شک، و اون هم این هست که روزی هر بنده و هر کودکی که متولد می شه تضمین شده است ، حالا شما از هر قانون اقتصادی که می خواین برای من دلیل بیارید ، اگر با قانون الهی متناقض باشه من حق دارم یک خط روش بکشم و قبول نکنم.فکر می کنم با این بیان همه مشکل حل شده باشه.
ببینید ، ما نه خدا هستیم ، نه از باطن راه های خدا با خبریم ، خداوند متعال هم این قدر راه های ناشناخته و خارج از ذهن ما داره که رو نکرده باشه ، پس مطمئن باشید اگر روزی بخواد و حتما می خواد ، می تونه بر خلاف تمام استدلالات عقل ما اهدافش رو پیش ببره.
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۰۱)جانثار مهدی نوشته است: [ -> ]آقا هر چی جهان امروز میگه خوبه ؛ بده هر چی میگه بده خوبه
وقتی می گه جمعیّت بده، یعنی خوبه وقتی می گه شیعه بده یعنی خوبه وقتی می گه اسرئیل خوبه یعنی بده و...
دارم تحقیق می کنم چرا گرم شدن دمای زمین هم خوبه ولی این ملعونا می گن بده؛ نتایج جالبی هم به دست آوردم.
چه ربطی داره ؟!!
از گرم شدن دمای زمین هر روز داره این همه اتفاق عجیب غریب میوفته ... شما میگی خوبه !!!

امیدورم دلیل قانع کننده داشته باشی ...
مشکل اقتصادی سرآمد تمام مشکلات و معضلاته ...
هر وقت از نظر اقتصادی به ثبات رسیدیم ، میشه در مورد دیگر مسائل هم بحث کرد ...
نقل قول:رشد اقتصادی در صورتی امکان پذیره که هرسال حدود 20000نفر نخوان پزشکی و پیرا پزشکی بخونن ( شرکت کنندگان کنکور تجربی سال 90 حدود 480000نفر بوده و پرطرفدارترین رشته تجربی پزشکی است )
وقتی نوجوون هدف درستی نداره، میگن میخوای چه کاره بشی ؟ دکتر . مهندس ... [align=-WEBKIT-AUTO]سلام[/align][align=-WEBKIT-AUTO]خود شما هم اعتراف دارید به این که رشد جمعیت عامل ضعف اقتصادی نیست، بلکه سیاست های غلط هست.[/align]
شما داری حرفی رو که من با سند بهش رسیدم رو از خودم میپرسی !
من دارم میگم الان ما مشکلات داریم،
البته این رو هم در نظر بگیرید که به قول رییس مجلس ، الان همه میگن باید درس بخونیم که کمتر کار کنیم ...
سیاست گذاری غلط رو با پول هم میشه جبران کرد
مگه عربستان نیروی کار متخصص داره ؟
مگه عربستان چقدر آدم با سواد و تحصیل کرده داره ؟
فقط عربستان نه، بقیه ی کشورای حوزه ی خلیج پارس هم همین طور هستن ...
به نظر من پول هم کمش فساد و تباهی میاره، هم زیادش ...
ولی در کل، من چند تا دلیل از مشکلات اقتصادی آوردم و شما فقط به اون 1 حرفم استناد میکنی ...
خود شما هم اعتراف دارید به این که رشد جمعیت عامل ضعف اقتصادی نیست، بلکه سیاست های غلط هست
سایست غلط در چه زمینه ای ؟
دموکراسی ؟ در شیوه ی اداره ی مملکت ؟ در نوع روابطه خارجه ؟
این چیزا رو عموم ملت کاری ندارن ، مهم اینه که طرف که میخواد 2تا نون بخره میشه 1000تومن، اینجا بهش فشار میاد .
وقتی پژو 14 15 تومنی با یه کم تغییرات میشه 19 20 تومن، اینجا به آدم فشار میاد.
وقتی خرج خونه، خرید خونه، کرایه ی خونه و و و بالاست، به آدم فشار میاد .
سایست غلط اقتصادی باعث مشکلات میشه، وگرنه تو کشورای عربی ، بلا نسبت زن و مرد ماشین جوجه کشین ...
گرونی و سختی رو خیلیهاتون درست درک نمیکنید، ولی منی که تو گرمای وحشتناک دارم زندگی میکنم و پول بیشتری هم بابت خدمات یکسان با دیگر جاها ( مثل کرایه ماشین و خونه، از پول کارواش و دستمزدهای بیشتر و ...) پرداخت میکنم حسابی میدونم اوضاع از چه قراره .
سلام
آقای blue blood ، شما یکسره انتقاد می کنید به وضع موجود ، اما من ربطی بین حرف های شما و مقدار جمعیت نمی بینم!
در ضمن جالبه بدونید ما در کشورمون یکی از کمترین نسبت های جمعیت به وسعت رو داریم.کشورهای پیشرفته دنیا رو ببینید ، ببینید توی یک کشور که اندازه استان ما است چقدر جمعیت جا کردند ،پس چرا اون ها مشکلات ندارند؟
بعد هم نگفتید ، آیا شما با قبول قانون الهی در رساندن روزی مشکل دارید ، یا این که مشکلتون با این تحلیل در جای دیگه ای هست؟
(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۷)سرباز سید علی نوشته است: [ -> ]
(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۹:۲۹)blue.blood نوشته است: [ -> ]گرونی و سختی رو خیلیهاتون درست درک نمیکنید، ولی منی که تو گرمای وحشتناک دارم زندگی میکنم و پول بیشتری هم بابت خدمات یکسان با دیگر جاها ( مثل کرایه ماشین و خونه، از پول کارواش و دستمزدهای بیشتر و ...) پرداخت میکنم حسابی میدونم اوضاع از چه قراره .
پس یه عده ای از عوام هستن که گرونی و سختی رو احساس نمیکنن
خب ؟!
هدف این حرف ؟
نظر آيت الله نوري همداني درباره كنترل جمعيت
![[تصویر: forum.patoghu.com]](http://forum.patoghu.com/)
وي به رشد كمي و كيفي جمعيت اشاره كرد و افزود: اين رشد كمي بايد با رشد كيفي همراه باشد يعني همزمان با رشد جمعيت، زمينه و امكانات لازم براي تعليم، تربيت و معيشت فراهم شود و اگر نتوان با رشد كمي، رشد كيفي را ايجاد كنيم، بايد گسترش جمعيت را هدفمند و كنترل كنيم.
در ضمن جالبه بدونید ما در کشورمون یکی از کمترین نسبت های جمعیت به وسعت رو داریم
واقعا دلم نمیخواد اهانت کنم، ولی اصلا درک نمیکنم ... شما واقعا نمیتونی از مغزت و عفلت درست استفاده کنی یا فکر کردی من کودنم ؟!
جناب ! ایران از خشک ترین کشور های دنیاست ... ما خیلی وقتا با مشکل کم آبی مواجه هستیم ...
ایران گرم ترین کویر دنیا، کویر لوت و دشت کویر رو داره ...
خوزستان
یزد
قم
سیستان و بلوچستان
کرمان و... استان های بسیار خشکی هستن ... شما انتظار داری که مثل آلمان و هلند تمام خاک کشورمون آدم زندگی کنه ؟!!!!!
چرا شمال کشور رو نمیگی ؟ گیلان ، مازندران، گلستان ... اینقدر تراکم جمعیت بالاست که حد نداره ...
شما واقعا چشمات رو بستی و با حرفای 100من 1 غاز داری رو اعصاب من یورتمه میری .
هر جا که حرفی که میزنم اشتباهه بگید، اصلا به خاطر حرف غلط و بی اساس من رو Block کنید ... ولی تو رو خدا از این postها نذارید ...
صاحب اثر گرانسنگ
يسالونك فى الدين و الحياة، دكتر احمد شرباحى استاد دانشگاه الازهر
[23] با استناد به يك حديث، كسانى را كه صرفا كثرت فرزند را باعث ازدياد نعمت و قدرت دانستهاند، مورد نكوهش قرار داده و مىگويد: «و هناك كثير من الذين لم يتفقهوا فى الدين الله عزوجل على بصيره بظنون ان مجرد الاكثار من الزريه حتى ولو كانت عليله هزيله لون من الازدياد فى النعمه و هذا فهم غير قويم»؛ هستند گروهى از كسانى كه تفقه در دين نكرده و دانش و بصيرتى ندارند و گمان مىكنند كه زياد كردن فرزندان حتى اگر مريض و عقب مانده باشند يك نوع ازدياد نعمت است ـ در حالى كه ـ اين معرفت پا برجايى نيست.
«فانه اذا لم تتوافر مع الكثيره العدديه القدره الماديه و المعنويه الكافيه لصيانته هذه النعمه حق صيانتها، والنهوض المستقيم بتبعاتها و مسؤليتها فان الكثره حينئذ سيكون مالها الضعف و المزال اولانحرف و الخبال»؛ حال آنكه اگر همراه با افزايش تعداد فرزندان، قدرت مادى و معنوى خود را براى حفظ و حفاظت از اين نعمت ـ آن گونه كه بايد ـ افزايش ندهند و به تبعات، پى آمدها و مسؤوليتهايى كه فراوانى فرزند دارد قيام نكند سرانجام اين كثرت، ضعف، بيهودگى، انحراف و فساد است.
«و هذه الكثره العزيله العليه المضيعه لدينها و دنياها لاتغنى و لاتفيه»؛ اين كثرت و فراوانى بيهوده، بيماركننده و ويرانگر دين و دنياست كه نه غنى مىكند و نه فايدهاى دارد.
[24]
متاسفانه در این تالار عقل جایی نداره ...
پس گفتم به شیوه ی خودتون حدیث بیارم .
http://www.mazaheb.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2190:1390-03-09-06-33-29&catid=66:-84-85&Itemid=100028
این هم link اصلی ، اگه کل Page رو بخونید ضرر نمیکنید ...
پيامدهاى منفى رشد جمعيت
1- كمبود منابع غذايى
2- عدم توسعه صنعتى و علمى
3- عدم توسعه بهداشتى
4- عدم توسعه فرهنگى
مشروح در اینجا
متاسفانه در این تالار عقل جایی نداره ...
پس گفتم به شیوه ی خودتون حدیث بیارم .
نمی گم حدیث عقلی نیست، ولی شما هیچ عقل و منطقی رو قبول نمیکنید ...
نظر فقهی آیت الله مکارم درباره کنترل جمعیت
آیت الله مکارم شیرازی در پاسخ سوالی، نظر فقهی خود را در باره افزایش جمعیت بیان کرد.
به گزارش خبرآنلاین، متن سوال از آین مرجع تقلید و پاسخ وی به شرح زیر است:
سوال: تبلیغ و ترویج مردم مسلمان ایران در امر جلوگیرى و کنترل جمعیّت به عنوان یک کار فرهنگى، اقتصادى و اجتماعى جامعه ایرانى در منابر و محافل دینى، شرعاً چه حکمى دارد؟ آیا خلاف شرع است؟
پاسخ : در صورتى که اهل خبره و کارشناسان متدیّن، مسأله کنترل و محدود ساختن موالید را یک ضرورت اجتماعى تشخیص دهند، شرعاً مى توان به طور موقّت با آن موافقت کرد و یا در صورت لزوم به طور حساب شده از آن تبلیغ نمود. در ضمن باید توجّه داشت که افزایش نسل به عقیده هیچ کس جزء واجبات نیست و بنابراین محدود ساختن، حرام نمى باشد.
در ضمن باید در موارد کنترل جمعیّت به جاى افزایش کمّى به سراغ افزایش کیفى رفت، تا مسلمانانى عالم تر و کارآمدتر به جامعه اسلامى تحویل داده شود و عزّت و عظمت مسلمین حفظ شود و نیز باید توجّه داشت که در مواردى که طبق تشخیص اهل خبره متعهّد، کنترل جمعیّت ضرورى است، باید حتماً از وسایل مشروع استفاده کرد، نه از وسایل نامشروعى مانند سقط جنین و امثال آن.
http://www.jahannews.com/vdceff8zojh87xi.b9bj.html