تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فاجعه جمعیتی ایران در راه است !!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
سلام
متاسفانه شما دارید با دید منفی این قضیه رو پی می گیرید ، اگر کمی به موارد گفته شده به وسیله من دقت می کردید همه چیز حل می شد.
در مورد خشکی ایران که گفتید!شما بگردید در بهترین استان های ایران ، مقدار جمعیت رو بر مساحت تقسیم کنید ، ببینید نسبت به کشورهای پیشرفته مثل ژاپن چه وضعی داره.من خودم می دونم که ما جای خشک زیاد داریم ، پس به همین خاطر آوردم کشورهایی که اندازه استان های ما هستند.دیگه مطمئنا کشوری مثل ژاپن از گیلان و مازندران ما که سرسبز تر و بهتر نیست ، ببینید خود پایتختش یک غول جمعیتیه.
در مورد استفتائاتی که آوردید ، جایی گفته شده بود که کاهش جمعیت توصیه شده است؟فقط گفته شده که اشکال شرعی نداره و این که به رشد کمی بیشتر از کیفی بها داده بشده.اگر دقت می کردید برای محدود کردن زاد و ولد هم واژه موقت آورده شده.
شما برید استفتاء کنید ، بیان کنید که جمعیت شیعه در حال کاهشه در ایران و دارند اقلیت می شند ، جمعیت اهل تسنن هم به شدت در حال افزایشه و دارند اکثریت می شند ، ببینید افزایش جمعیت در این حالت استحباب نداره؟اصلا واجب کفایی نیست؟جالا کنارش ما برنامه ریزی هم باید داشته باشیم برای بهبود کیفی ، من قبلا هم گفته بودم منکر این امر نیستم ، اما نباید این دو تا رو به این راحتی با هم قاتی کرد و فکر کرد برای کاهش رشد کیفی باید حتما رشد کمی رو محدود کرد ، و فکر کرد خداوند متعال که روزی رو تضمین کرده نمی تونه با افزایش جمعیت روزی رو فراهم کنه.دز ضمن رشد کیفی هم فقط به پول نیست ، یکی از مهم ترین بخش هاش تربیته.کم نداریم شهدا و بزرگانی که از خانواده های به شدت فقیر رشد کردند و شدند اولیاء الهی.رشید کیفی که فقط به پول نیست ، و پول هم تنها عامل نیست.

ژاپن :
مساحت: 387000 کیلومتر مربع
جمعیت : 128000000 نفر
نسبت :330.7
استان گیلان :
مساحت : 14042 کیلومتر مربع
جمعیت :
۲٬۳۸۱٬۰۶۳
نسبت:169.6
تراکم جمعیت چند کشور جهان :
ماکائو(چین) :۱۸٬۵۳۴
هنگ کنگ : ۶٬۳۴۹
جمهوری چین : ۶۳۹
کره جنوبی :۴۸۷
اسرائیل :۳۷۱
بریتانیا:۲۵۵
آلمان :۲۲۹
یتالیا : 200
ایران :۴۵
[تصویر: 800px-Countries_by_population_density.svg.png]
در ضمن در نظر داشته باشید که علاوه بر این که ما بیابان بسیار داریم،همین بیابان ها هم سرظار از منابع طبیعی و ذخایر معدنی هستند و این که کشورهایی مثل چین هم دارای بیابان های زیادی هستند.
خیلی عذر میخوام مردم آفریقا احیانا جزو حوزه مسئولیت خدای قادر متعال نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟(استغفرالله)
اگر به کتاب های جغرافیای دوره دبیرستان هم یه نگاهی بندازین میبینین که ژاپن در منطقه ی پر آب تر و سر سبز تر از ما قرار داره در ضمن اونجا برای کسی که بخواد کار کنه بیکاری وجود نداره.
در زمان ائمه (علیه السلام) که جمعیت شیعه نسبتش به سنی و دیگر ادیان کمتر بود. خب ائمه یه دستور میدادن که زاد و ولد رو چند برابر کنین.
در ضمن شیعه ی نسبی در نظر من هیچ ارزشی نداره. تا زمانی که سببی شیعه نشه. یعنی خودش تحقیق نکرده و به حقانیت نرسیده. وگرنه اینکه چون پدر مادرم شیعه هستن منم برم شیعه بشم و بدون کمترین درک مناسبی از دین و مذهبم درست نیست. پس باید گفت کسی که پدر مادرش کافر بودن و تو خونواده کافر به دنیا اومده هیچ گناهی بر گردنش نیست!!!!!!!!!!
افزایش جمعیت افراطی و بدون زیر ساخت نتیجش میشه همینی که الان به چشم میبینین و بعضیاتون هم انکار میکنین. اینم بگم که من لا معاش له لا معاد له. که نتیجش میشه اینکه فقر تعداد زیادی از جوانان ما رو دین زده کرده و فکر میکنن دین مسئول نا به سامانی هاست.
سلامخوب هست که خود شما هم لغت استغفرالله رو به کار بردید ، چون واقعا این نوع برداشت درست نیست.این که مردم آفریقا مشکلات فقر دارند ، ببینید دلیل اون چه چیزی هست.آیا دلیلش مقدار جمعیت زیاد اون ها هست؟مقدار چگالی جمعیتی اون ها
۱۴ هست (کشور فقیر سودان) ، می بینید که چه قدر پایینه،پس آیا شما بین کم بودن روزی اونها و زیاد بودن جمعیتشون رابطه مستقیمی می بینید؟
شما گفتید ژاپن سر سبزه ، من هم گفتم ژاپن رو با استان گیلان که شرایط به نسبت مشابهی داره مقایسه کردم ، اصلا چرا ژاپن ، چین ،کره و کشورهای این تیپی هم شرایطی بهتر از استان گیلان ما دارند؟
اگر کاهش جمعیت خوب هست ، چرا همین کشورهای اروپایی با این نسبت جمعیت سرسام آور باز هم تلاش می کنند که از کاهش اضافه جمعیتشون جلوگیری کنند و حتی پناهنده هم می گیرند.ما داریم در این مسئله بیش از اندازه سعی می کنیم.الآن خیلی از خانواده های ما توی سن های بالا بچه می آرند ، اون هم یکی یا دو تا ، درست هم نمی تونند تربیتشون کنند ، چون سنشون بالا است و حوصله ندارند ، دلیلش هم این هست که این تفکر درشون جا افتاده که بچه یک چیز اضافه است ، و سعی می کنند تا چندین سال جلوی بچه آوردنشون رو بگیرند ، این می شه که یک بچه در سن بالای 30 سال به دنیا می آد ، حوصله برای تربیت هم کم می شه ، حالا امکانات بره بالا ، فکر میکنید با امکانات بالا بچه ها بهتر تربیت می شند؟ شما بچه های بالا شهر و پایین شهر رو مقایسه کنید ، تربیت ها رو هم ببینید.
ببینید ، شما می گید شیعه نسبی بده ، البته که این تفکر هم اشتباه هست ، چون ما می تونیم شیعه نسبی تربیت شده داشته باشیم ، وگرنه ائمه علیهم السلام غیر از این رو از ما می خواستند.شما ببینید اگر رشد جمعیت ما همچنان تا این اندازه پایین باشه ، چند سال دیگه بیشتر مجلس ما می شند اهل تسنن ، رئیس جمهور هم همین طور ، بعد واقعا فکر می کنید رشد کیفی بچه های شیعه خوب می شه؟اوضاع کشور بهتر می شه؟واقعا فکر می کنید چنین تفکری درسته؟
حالا میفهمم چرا ژاپن shit burger داره Big Grin فکر نکنم ایران مثل ژاپن بتونه همچین کاری بکنه
فانوس *7* نوشته است: نقل قول:از مشکلات روز شروع میکنم ...
گرانی
تورم
نقدینگی بدون پشتوانه ی مالی
عدم برنامه ریزی برای قشر فعال، جوانان جامعه
نبود شغل
نبود انگیزه ی کافی در جوانان
عدم توجه کافی به مشکلات روز مردم
و و و ...
اگر یک اصتعلامی کنید متوجه می شوید اتافاقا مردم مرفه جامعه فرزندانه کمتری دارند مسدله اینها نیست
این حرف شما چه ربطی به حرف من داره ؟!
من از مشکلات عموم مردم گفتم، قشر خاصی مد نظر نیست .
من از حرف های شما این طور برداشت کردم که مردم به خاطر مشکلات مادی صاحبت فرزند نمیشوند و گفتم اگر توجه کنید می بینید که قشر مرفه فرزند کمتر دارند و یکی از اهداف اینه این قشر تعداد بیشتری فرزند بخواهند

نقل قول:
شما یه مقدار واسه ی مباحثه ضعف داری، چون داری حرف خودم رو به خودم میزنی ..
سعی می کنم ضعفم رو برطرف کنم
نقل قول:
ایران از خشک ترین کشور های دنیاست ... ما خیلی وقتا با مشکل کم آبی مواجه هستیم ...
ایران گرم ترین کویر دنیا، کویر لوت و دشت کویر رو داره ...
راستی میدونستی ژاپن هم از کشورهای فقیر در منابع طبیعیه اما با کمبود منابع سر و کار ندارهچون دو تا سیستم ظراحی می کنه به اندازه ی دو تن گندمه!!!
در مورد خشکی ایران که گفتید!شما بگردید در بهترین استان های ایران ، مقدار جمعیت رو بر مساحت تقسیم کنید ، ببینید نسبت به کشورهای پیشرفته مثل ژاپن چه وضعی داره.من خودم می دونم که ما جای خشک زیاد داریم ، پس به همین خاطر آوردم کشورهایی که اندازه استان های ما هستند.دیگه مطمئنا کشوری مثل ژاپن از گیلان و مازندران ما که سرسبز تر و بهتر نیست ، ببینید خود پایتختش یک غول جمعیتیه.

شما اصلا نباید ژاپن رو با ایران مقایسه کنید ...
ژاپن از پیشرفته ترین کشورهای دنیاست ...
غول صنعتیه در تمام دنیا ... ایران یه کشور جهان سومیه در حال توسعست ...
واقعا خیلی مسخرست که شما ایران رو با ژاپن مقایسه میکنی و من این رو در سفاهت شما و یا در پیروزی به قیمتی از نظر شما میبینم .

فانوس *7* نوشته است: نقل قول:از مشکلات روز شروع میکنم ...
گرانی
تورم
نقدینگی بدون پشتوانه ی مالی
عدم برنامه ریزی برای قشر فعال، جوانان جامعه
نبود شغل
نبود انگیزه ی کافی در جوانان
عدم توجه کافی به مشکلات روز مردم
و و و ...
اگر یک اصتعلامی کنید متوجه می شوید اتافاقا مردم مرفه جامعه فرزندانه کمتری دارند مسدله اینها نیست
این حرف شما چه ربطی به حرف من داره ؟!
من از مشکلات عموم مردم گفتم، قشر خاصی مد نظر نیست .
من از حرف های شما این طور برداشت کردم که مردم به خاطر مشکلات مادی صاحبت فرزند نمیشوند و گفتم اگر توجه کنید می بینید که قشر مرفه فرزند کمتر دارند و یکی از اهداف اینه این قشر تعداد بیشتری فرزند بخواهند

خب ، این هم 1روی سکست ... کسایی که به فکر تربیت فرزند صالح هستند و میخوان تمرکز کنن روی همون 2 3 4 تا بچه ای که دارن، بیشتر در قشر تحصیل کرده و دارای سطح فرهنگیه بالاتری هستند . البته من این حرف رو از دید انسان شهر نشین و مکانیزه ی روز میگم و نه دیگر اقشار جامعه . من تمام حرفهایی که زدم واسه ی مردم شهر نشین بوده .

سلام
البته شما از لغات بدی استفاده می کنید.یعنی اگر دو نفر با هم اختلاف عقیده داشته باشند ، باید یکیشون سفیه یا متعصب یا هر چیز دیگه ای باشه؟یعنی این همه عالم و منبری و محقق که با کاهش جمعیت مخالف هستند و در مقابل موافقین هستند ، می شند سفیه و ... ؟
مطمئن باشید با این طرز تفکر نسبت به دیگران هیچ وقت نمی شه یک محقق یا اندیشمند بود.
شما چندین با گفتید که مقدار جمعیت با مقدار رفاه در تناقضه ، بنده هم چند مثال نقض آوردم ، حالا چون کشوری مثل ژاپن جمعیت این چنینی داره باید سریع ربطش بدید به صنعتی بودنش؟همین جمهوری خلق چین با این نسبت جمعیتی ، چرا تونست یک دفعه این همه رشد کنه؟یعنی بعد از رشد جمعیتش زیاد شد؟کره جنوبی هم اول توسعه یافته شد بعد رشد جمعیتی پیدا کرد؟
من در انتها منظور شما رو متوجه نمی شم ، آیا شما می گید ما باید کاهش جمعیت داشته باشیم تا پیشرفت کنیم ؟ یا باید پیشرفت کنیم تا نیازی به کاهش جمعیت نداشته باشیم؟یا این که باید کاهش جمعیت داشته باشیم ، بعد که پیشرفت داشتیم رو بیاریم به افزایش جمعیت، یا این که اصلا بالکل دور افزایش جمعیت رو خط بکشیم؟
برعکس تصور شما ، بنده معتقدم ، مهم تر از کاهش جمعیت ، داشتن غیرته ، اگر ژاپن ژاپن شد ، اگر چین چین شد ، اگر کره کره شد ، به خاطر جمعیت کم یا زیادشون نبود ، نه خیر ، به خاطر نظمشون بود ، به خاطر عرق ملی شون بود ، به خاطر این بود که طرف حاضر بود شب گشنه بخوابه ، اما کشورش از جامعه جهانی عقب نمونه. و این به واقع ربط مستقیمی به جمعیت نداره ، باز هم می گم ، ما در خیلی از شهر ها و روستاها جای زیادی برای افزایش جمعیت داریم.اصلا صنعت ما می تونه با یک رشد جمعیتی صحیح شکوفا بشه.
هر وقت شما تونستید که یک قانون درست و حسابی بیارید از رابطه عکس جمعیت و پیشرفت ، بعد مخالفت داشته باشید با رشد جمعیت.این که ما بگردیم مشکلات رو بیان کنیم و بگیم چون جمعیت زیاده این مشکلات ایجاد شده ، این نمیشه دلیل مناسب ، باید دلیل مجکمه پسند بیارید.
نقل قول:
ایران از خشک ترین کشور های دنیاست ... ما خیلی وقتا با مشکل کم آبی مواجه هستیم ...
ایران گرم ترین کویر دنیا، کویر لوت و دشت کویر رو داره ...
راستی میدونستی ژاپن هم از کشورهای فقیر در منابع طبیعیه اما با کمبود منابع سر و کار ندارهچون دو تا سیستم ظراحی می کنه به اندازه ی دو تن گندمه!!!

ماشالله ، به این حرف شما باید 1000تا آفرین داد ... ژاپن خدایی هیچی نداره، هیچی ... به جز فکر، برنامه ریزی، خلاقیت، پشت کار ... که حاصل اینا میشه تکنولوژی، فن آوری، پیشرفت .
مخالف نیستم که ما تو ایران به جایه 75 میلیون 150 میلیون داشته باشیم، میگم واسه ی رسیدن به این عدد از جمعیت ما باید زیر ساخت داشته باشیم، باید منابع داشته باشیم ، باید آماده باشیم ...

همین جمهوری خلق چین با این نسبت جمعیتی ، چرا تونست یک دفعه این همه رشد کنه؟یعنی بعد از رشد جمعیتش زیاد شد؟

چون چین کمونیستی اداره میشه نه بر اساس دموکراسی و آزادی ... اونجا مردم بدبخت و فلک زده زیاد هست ، خیلی هم زیاد هست . در ضمن ، اونجا کشاورزی هم خیلی رواج داره، بر خلاف آیران که 40 50 ساله به بخش کشاورزی اهمیت نمیدن .

من در انتها منظور شما رو متوجه نمی شم ، آیا شما می گید ما باید کاهش جمعیت داشته باشیم تا پیشرفت کنیم ؟

نه ، فکر خوبی نیست !

یا باید پیشرفت کنیم تا نیازی به کاهش جمعیت نداشته باشیم؟

ما باید پیشرفت کنیم تا در صورت افزایش ناگهانی و یا به مرور جمعیت بتونیم زیر ساخت ها و نیاز های نسل آینده رو تامین کنیم .

یا این که باید کاهش جمعیت داشته باشیم ، بعد که پیشرفت داشتیم رو بیاریم به افزایش جمعیت، یا این که اصلا بالکل دور افزایش جمعیت رو خط بکشیم؟

من قبلا، در post های قبل هم نظر + خودم رو با افزایش جمعیت اععلام کردم، ولی میگم این امری نیست که بشه به سرعت یا بدون برنامه ریزی محقق بشه ...
واقعا من از خدامه که ایران بشه پر جمعیت ترین کشور اسلامی و شیعه ، ولی نمیشه با شتاب این کار انجام بشه .

برعکس تصور شما ، بنده معتقدم ، مهم تر از کاهش جمعیت ، داشتن غیرته ، اگر ژاپن ژاپن شد ، اگر چین چین شد ، اگر کره کره شد ، به خاطر جمعیت کم یا زیادشون نبود ، نه خیر ، به خاطر نظمشون بود ، به خاطر عرق ملی شون بود ، به خاطر این بود که طرف حاضر بود شب گشنه بخوابه ، اما کشورش از جامعه جهانی عقب نمونه. و این به واقع ربط مستقیمی به جمعیت نداره ،

من با این حرف هیچ مخالفتی ندارم .
نطم ، برنامه ریزی ، انظباط اجتماعی ، از خود گذشتگی در راه میهن و و و ... اینا راه پیشرفته .
مثال از داخل کشور :
مقایسه ی اصفهان با خوزستان .

خدایی پولی که در استان اصفهان تولید میشه با خوزستان قابله مقایست ؟؟!
ولی اصفهان این همه زیبا، این همه پیشرفت کرده ، این همه به شهرش رسیدن ، اصلا شهریت شهر اصفهان با اهواز از نظر جلوه و پیشرفت و امکانات شهری قابل قیاس نیست ... چرا این چنین چیزی رو ما شاهد هستیم ؟
به خاطر مردمه ، مردم اصفهان هماهنگ و خیلی متحد خواستن که شهرشون پیشرفت کنه، خواستن که از بقیه ی شهرها جا نمونن ... مردم و مسولین با هم خواستن، خواستن که پیشرفت کنن و با همکاریه هم تونستن که این همه پیشرفت داشته باشن .

این حرفی بود که تا حالا نگفته بودم، چیزی که از مسایل اقتصادی مهمتره، هم کاری و همدلی مردم و مسولین در راستای پیشرفته .
البته برای تحقق این امر 100% به منابع مالی و پشتوانه ای مطمئن نیاز هست .

هر وقت شما تونستید که یک قانون درست و حسابی بیارید از رابطه عکس جمعیت و پیشرفت ، بعد مخالفت داشته باشید با رشد جمعیت.این که ما بگردیم مشکلات رو بیان کنیم و بگیم چون جمعیت زیاده این مشکلات ایجاد شده ، این نمیشه دلیل مناسب ، باید دلیل مجکمه پسند بیارید.

من مخالف افزایش جمعیت در شرایط کنونی هستم، ار حرفهام هم از اول معلوم بود .

خب پس این جوونی که کار نداره، خونه نداره، زن نمیگیره، پس در نتیجه زاد و ولد و رشد جمعیتی وجود نخواهد داشت ...
شما باید به فکر الان باشی ، الان باید مردمی بسازی که 20ساله دیگه به درد کشور بخورن ...

- بالا رفتن شدید سن ازدواج خانم ها.
.
- صدا و سیما .
- رشد مد گرایی.
- رواج بیش از اندازه عمل رستم زاد (سزارین) در بیمارستان ها.
- فرهنگ سازی غلط
و .....

خود شما هم اعتراف دارید به این که رشد جمعیت عامل ضعف اقتصادی نیست، بلکه سیاست های غلط هست.[/align]

شما داری حرفی رو که من با سند بهش رسیدم رو از خودم میپرسی !

خب پس این جوونی که کار نداره، خونه نداره، زن نمیگیره، پس در نتیجه زاد و ولد و رشد جمعیتی وجود نخواهد داشت ...

من دارم میگم الان ما مشکلات داریم،

در ضمن در نظر داشته باشید که علاوه بر این که ما بیابان بسیار داریم،همین بیابان ها هم سرظار از منابع طبیعی و ذخایر معدنی هستند و این که کشورهایی مثل چین هم دارای بیابان های زیادی هستند.

از نظر علمی خاکی که رنگ روشن داره فاقد مواد آلی هست و هیچ ارزشی از نظر کشاورزی نداره .

اگر کاهش جمعیت خوب هست

من تاحالا ندیدم کسی این حرف رو بزنه !

شما بچه های بالا شهر و پایین شهر رو مقایسه کنید

قشر خلاف کار و قشری که به راحتی بشه بهشون گفت انگل جامه از همین قشر پر جمعیت پایین شهر هستن .
سلامخوب دیدید کهخود شما هم تقریبا توی 70 درصد موارد با من موافقید ، برداشت های اشتباه باعث می شه ما فکر کنیم اختلاف عقیده داریمبنده هم موافق رشد جمعیت بدون برنامه نیستم ، بلکه دارم می گم که برنامه های کاهش جمعیت ما هم خودشون آسیب رسان هستند.برنامه ریزی هم که نیاز به پول نداره ، بیشتر نیاز به فکر داره.ما با فکر ، با غیرت و با پایبندی به دین می تونیم رشد خوبی داشته باشیم از نظر اقتصادی ، در کنار رشد جمعیتی.بله من هم موافقم که باید رشد جمعیت با برنامه باشه.اصلا چرا ما در اسلام برای دوران بارداری و قبل بارداری و حتی قبل از ازدواج این همه برنامه داریم؟من شنیدم از مادر پسری که در هفت سالگی رکورد کتاب خوانی رو شکسته بود ، که ایشون در دوران بارداری هر روز قرآن گوش می کردند.شاید خیلی از این برنامه هایی که لازم هست رو ما باید خودمون انجام بدیم و به دولت هم مربوط نباشه.در ضمن در نظر داشته باشید خیلی از ما نمی تونیم موالید بیشتری داشته باشیم.چون شرایط بهداشتی جامعه مشکل داره و خانم های ما نمی تونند با این ضعف و مشکلات جسمی بیشتر از دو یا سه فرزند بیارند.اصلا خیلی از خانواده ها همون یکی رو هم به زور می تونند داشته باشند.در مورد غیرت هم که خود شما تایید کردید.بله اصفهانی ها واقعا از ما مشهدی ها رشد بیشتری دارند.چون عرق ملی و قومی دارند.الآن ما مشهدی ها به زور می تونیم توی اصفهان کار برداریم ، مخصوصا اگر رقیب اصفهانی داشته باشیم ، اما توی مشهد بدتره ، اگر دو تا شرکت یک سان باشند ، یکی مشهدی و یکی اصفهانی ، کار رو می دن به اون شرکت ، حتی اگر شرکت مشهدی در عمل علمی تر باشه کارش!
نقل قول:
بله ، خوب این ها واقعا درد هستند.اما دلیل اصلیش رو می شه توی مشکلات عقیدتی مردم دونست.من خودم کار تولیدی می کنم ، واقعا هم کار سختی هست ، از یک حقوق بگیر ساده درآمد کم تری داشتم تا به حال ، اما باز هم ادامه دادم ، چند تا کارکن داشتیم ، اما خوب مجبور شدیم عذرشون رو بخوایم.چون مخاطب ما ، مسئول ما ، مردم ما به جای این که دنبال خرج کردن در داخل باشند ، با کیفیت مشابه ، غرب گرا هستند.حاضرند برای یک کار نهایتا 100 میلیونی یک میلیارد خرج کنند ، بدند به شرکت اسپانیایی!واقعا این ها درد هست.از اون سمت هم ما کسانی رو داریم که کار ندارند ، براشون کار هم هست ، بعد اصلا دنبال کار نیستند.یکی از دوستان بنده به یکی از اقوامشون پیشنهاد کار داده.می گفت صبح هر وقت قراره بیاد ،چند ساعت بعدش میاد ، یا اگر کمی جیبش پر باشه اصلا نمیاد ، پول هم که می گیره به جای پس انداز برای آیندش می ره موبایل می خره ، اون هم کی که در پایین شهر مشهد زندگی می کنه.خوب این ها همه عامل بیکاری هستند.این ها همه باعث اتلاف سرمایه ارزی هستند.سرمایه ارزی که کم بشه کارفرما آسیب می بینه ، کارفرما هم که آسب ببینه کارگر آسیب می بینه ، یعنی چنین کسی داره به واقع از پشت به خودش خنجر می زنه.پس خیلی اوقات خود کارگر ها و متخصصان هستند که به خودشون آسیب می زنند.یا در همین قضیه زمین ، یک سری سرمایه دار می رند با معاملات سوری قیمت زمین رو چند برابر می کنند ، بعد پول در می آرند ، پول رو می رند ماشین می خرند ، خوب این پول از کجا می آد ،از جیب قشر کم درآمد جامعه ، می ره کجا ؟ میره تو جیب دشمن ، این وسط باز هم کارگر و کافرما متضرر می شند.
نقل قول:قشر خلاف کار و قشری که به راحتی بشه بهشون گفت انگل جامه از همین قشر پر جمعیت پایین شهر هستن .
نه نمیشه این رو تعمیم بدید.مطمئن باشید همین قشر پایین شهر اگر کمی مورد ملاطفت باشند ،خیلی اوضاع بهتری خواهند داشت.قرمانان ورزشی ما ، بسیاری از علمای ما ، بسیاری از دانشمندان ما از همین قشر هستند.فقط کمی نیاز به برنامه ریزی داریم.این قشر برخلاف قشر مرفه دارای انگیزه هستند.خیلی هاشون حاضرند برای رسیدن به یک زندگی حداقلی ، چندین برابر یک جوون مرفه کار کنند.خیلی از مشکلات جامعه هم از قشر مرفه ناشی می شند.فساد اخلاقی که در اونها خیلی بیشتره.مشکلات مالی بسیار شدید مثل دزدی از بیت المال و ... ، اتلاف سرمایه و خروج ارز و خیلی چیزهای دیگه.
راستی من یک قضیه ای رو بگم.از وقتی که خداوند متعال به من اولین فرزند رو داد ، وضع مالیم خیلی بهتر شد.این رو از خیلی ها شنیدم و حدیث هم داریم که فرزند دختر باعث بهبود وضع مالی میشه.اصلا بعضی ها بعد از به دنیا اومدن دخترشون یک باره وضعشون بهتر و بهتر می شه.و من عینا دیدم وعده خداوند در دادن روزی رو.

در ضمن بیابان ها یادم رفت.برای بیابان ها هم منظور بنده بیشتر معادن و این مسائل بود.خیلی از مناطق کویری ما دارای معادن سرشاری هستند.مثل سمت های کرمان و یزد.
بحث سختیه
منخانواده شلوغ دوست دارم
عمو عمه
خاله و دایی های زیاد
اما خونمون کوچیکه
درامدم کمه
مشکلاتم زیاده
بارداری این روزا خرجای سرسام آوری داره
سونوگرافی
دکتر مراقب
پرونده
و هزاران کوفت و زهر مار
مثل قدیما نیست که آقا امشب تصمیم بگیره و تخم و بکاره و بره نه ماه دیگه بیاد بچه تحویل بگیره
الان بچه ها پوشک میخوان اون دستمالای هزار بار مصرف از دور خارج شدن
قطره آهن میخوان
من میخوام به حرف خدا هم شک ندارم که روزی همه رو میده
اما دستهایی تو همین کشور علیه این روند دارن عمل میکنن فشار رو به ما بیشتر میکنن تا از بچه چشم پوشی کنیم
الان بچه ها دیکه نه عمو دارن نه عمه نه خاله نه دایی
یکی با اون یکی قهر بشه رفت و آمد خانواده قطع میشه
چون خانواده ها کوچیک و خلاصه شدن
تا وقتی خواست مردم بچه خواست مسئولین فشار بیشتر به مردمه تا بچه کمتر بشه و سود جیب آقا و آقازاده ها بیشتر بشه بچه که سهله حیوون خونگی هم نباید داشت.ConfusedAngryAngryAngryAngryAngryAngry
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع