namekarbary عزیز! من اصلا نظریه شما را رد نکردم و گفتم چرا هست، اسم اون هم کل بشریت از آدم گرفته تا حضرت محمد اسمشو گذاشتن شیطان و اهریمن و .... !
در مقابل هم گفتن، یکی هست که خالقه و نمیزاره شما تحت تاثیر اون شیطان قرار بگیری بشرطی که دستورات منو اجرا کنی.
حالا برمیگردیم به همون خالق کامپیوتر
خالق کامپیوتر میگه
1- یکی از آنتی ویروسها را نصب کن البته آنتی ویروس اسلام چون آخریشه، بهتره و کاملتره، هم آنتی ویروسه هم اینترنت سکیوریتی

2- این آنتی ویروس باید بروز بشه، یعنی هر روز به سایت خالق دسترسی پیدا کنی و بتونی ویروسهای جدید را شناسایی کنی
یکی مثل مسحیت میگه من هفته ای 1 بار آپدیت میکنم، یکی مثل اسلام میگه من روزی 5 بار آپدیت میکنم.
3- بعد میگه حالا باز هم اگر در شرایطی بودی که به سایت خالق دسترسی نداشتی!!!! (میگه من همیشه هستم، ممکنه تو مشکلی داشته باشی! و ویروس نزاره تو وصل بشی) حداقل از این نشانه ها اینو بفهم که آلوده شدی، راه های پاک سازی اولیه اونم ایناست!
4- میگه حواست باشه، همیشه ویروس نیست ها، بعضی وقتها تروجان هست، بعضی وقتها ورم میاد و... حواست باشه همیشه تروجان با یک چیز خوشگل میاد که سرتو گرم کنه، مثلا یک فرضیه خیلی اندیشمندانه! یا یک تخیل شدید مذهبی! اصلا ممکنه یک ورم بیاد به اسم خدا و یک کارهایی توی تو انجام بده که هیچکدومو من نگفتم! فقط حواست باشه.
بعد باز تاکید میکنه، میگه تا این بد افزار ها اومدند، سعی کن زود پاکشون کنی، اگر نکنی کل هاردتو میگیره و ممکنه اصلا خود آنتی ویروس هم از کار بیاندازه ها!
در نهایت میگم، آدم وقتی میخواهد یک حرفی بزنه، چه 100% منطقی، چه 100% وابسته به مذهب و خارج از منطق (البته خیلی از استدلالهای مذهبی منطقی هستند ولی بعضیهاش نه)
یک نگاهی به اون دستور العملهای اولیه بندازه ببینه اصلا اینی که میخواد بگه همخون است یا نیست. بعد بگه خوب حالا همخون هم بود و همه هم گفتند اوکی، نتیجه چی میشه، چه چیزی نصیب من میشه.
یا حق
(۱۶/مرداد/۹۱ ۱:۰۷)omoridi نوشته است: [ -> ]
namekarbary عزیز! من اصلا نظریه شما را رد نکردم و گفتم چرا هست، اسم اون هم کل بشریت از آدم گرفته تا حضرت محمد اسمشو گذاشتن شیطان و اهریمن و .... !
در مقابل هم گفتن، یکی هست که خالقه و نمیزاره شما تحت تاثیر اون شیطان قرار بگیری بشرطی که دستورات منو اجرا کنی.
حالا برمیگردیم به همون خالق کامپیوتر
خالق کامپیوتر میگه
1- یکی از آنتی ویروسها را نصب کن البته آنتی ویروس اسلام چون آخریشه، بهتره و کاملتره، هم آنتی ویروسه هم اینترنت سکیوریتی 
2- این آنتی ویروس باید بروز بشه، یعنی هر روز به سایت خالق دسترسی پیدا کنی و بتونی ویروسهای جدید را شناسایی کنی
یکی مثل مسحیت میگه من هفته ای 1 بار آپدیت میکنم، یکی مثل اسلام میگه من روزی 5 بار آپدیت میکنم.
3- بعد میگه حالا باز هم اگر در شرایطی بودی که به سایت خالق دسترسی نداشتی!!!! (میگه من همیشه هستم، ممکنه تو مشکلی داشته باشی! و ویروس نزاره تو وصل بشی) حداقل از این نشانه ها اینو بفهم که آلوده شدی، راه های پاک سازی اولیه اونم ایناست!
4- میگه حواست باشه، همیشه ویروس نیست ها، بعضی وقتها تروجان هست، بعضی وقتها ورم میاد و... حواست باشه همیشه تروجان با یک چیز خوشگل میاد که سرتو گرم کنه، مثلا یک فرضیه خیلی اندیشمندانه! یا یک تخیل شدید مذهبی! اصلا ممکنه یک ورم بیاد به اسم خدا و یک کارهایی توی تو انجام بده که هیچکدومو من نگفتم! فقط حواست باشه.
بعد باز تاکید میکنه، میگه تا این بد افزار ها اومدند، سعی کن زود پاکشون کنی، اگر نکنی کل هاردتو میگیره و ممکنه اصلا خود آنتی ویروس هم از کار بیاندازه ها!
در نهایت میگم، آدم وقتی میخواهد یک حرفی بزنه، چه 100% منطقی، چه 100% وابسته به مذهب و خارج از منطق (البته خیلی از استدلالهای مذهبی منطقی هستند ولی بعضیهاش نه)
یک نگاهی به اون دستور العملهای اولیه بندازه ببینه اصلا اینی که میخواد بگه همخون است یا نیست. بعد بگه خوب حالا همخون هم بود و همه هم گفتند اوکی، نتیجه چی میشه، چه چیزی نصیب من میشه.
یا حق
درست... همه ی این بحثا وقتی اعتبار پیدا می کنه که وجود خدا رو ثابت کنی. هنوز وجود خدا رو ثابت نکردی...
ضمنا فکر می کنم ادامه این بحث خیلی به این تاپیک ارتباط پیدا نمی کنه.
آره دقیقا، ولی اثبات وجود خدا، مثل اثبات وجود روح میمونه.
(۱۵/مرداد/۹۱ ۲۲:۵۱)namekarbary نوشته است: [ -> ]نقل قول:-چرا فرضیه ی من غلط است؟
-چون طبق تجربه دریافتیم هر چیزی سازنده ای دارد.
-چرا این تجربه ی ما درست است؟
-چون فرضیه ی تو غلط است!
دل خسته جواب اثباتتو در دو پست اخیر بیاب.
سلام
یادم نمی آد همچین پستی زده باشم.
(۱۶/مرداد/۹۱ ۴:۴۸)دل خسته نوشته است: [ -> ] (۱۵/مرداد/۹۱ ۲۲:۵۱)namekarbary نوشته است: [ -> ]دل خسته جواب اثباتتو در دو پست اخیر بیاب.
سلام
یادم نمی آد همچین پستی زده باشم.
درسته، منم یادم نمیاد!
(۱۷/مرداد/۹۱ ۰:۳۵)A L I نوشته است: [ -> ] (۱۵/مرداد/۹۱ ۵:۳۰)A L I نوشته است: [ -> ]دوستان همه خدا رو قبول داریم و میدونیم خدا قرار نیست همه اسرار خلقت رو به من و شما بگه...
همون مثالی که زدید گفتید کامپیوتر خالق داره؟درست
همین کامپیوتر هم تا زمانی که با یک کامپیوتر دیگه وصل نشه و کانکت نشه نمیفهمه که کامپیوتر دیگه ی وجود داره!! (کامپیوتر=دنیای دیگه)
خوب با اختراع یا کشف تکنولوژی وای فای یا کابل یا اینترنت باید صبر کرد تا این 2تا از وجود هم با خبر بشن...(یکم پیچیده شد
)
ها ای کامپیوترا هیچی نوفهمن!
علی، این همه گفتین بیگانه ها از ما باهوش ترن و باهوش تر نیستن و اینا، بالاخره یه نفر نگفت «هوش» چی هست اصلا!
(۱۳/مرداد/۹۱ ۲۲:۰۷)Gryffen نوشته است: [ -> ]درود بر دوستان عزيز
اگه اجازه بديد ماهم وارد بحث شويم :دي
...
حال بر اساس داده ها مي تونيم نتيجه گيري كنيم ! اما اين نتيجه گيري بأيد بر اساس چه داده هايي بأشد !
أولين داده مي تونه قرآن باشه ! ألبته اين منبع رو مي تونيم در مورد إثبات وجود اين موجودات باشه !
داده هاي بقيه مي تونه داده هايي إز ناسا باشه - مشاهدات عوام باشه - نوشته هاي باستاني باشه !
إز روي داده هاي ناسا مي فهمهم كه اون ها إز ما پيشرفته تر بأشند !
مشاهدات مردم هم كه فضا پيماهاشون مي بأشند هم نشون مي دن كه إز ما پيشرفته تر هستند
اما گزينه ي سوم كه همون تمدن هاي باستاني بأشند خود جاي بحث دارند و گو يأي اين مسله است
خوب إز اؤن نوشته ها بر مياد كه اون ها إز ما پيشرفته تر هستند اما گزينه هاي ديگه رو نبايد رد كرد !
گریفن، نظرت چیه در مورد این که این پیشرفته ها همون انسان های آینده هستن؟
(۱۷/مرداد/۹۱ ۱:۲۸)namekarbary نوشته است: [ -> ]ها ای کامپیوترا هیچی نوفهمن!
علی، این همه گفتین بیگانه ها از ما باهوش ترن و باهوش تر نیستن و اینا، بالاخره یه نفر نگفت «هوش» چی هست اصلا!
سلام
من فکر می کنم هوش قدرت فراگیری باشه ، و با عقل هم مطمئنا متفاوته ، یعنی ممکنه یکی باهوش و کم عقل باشه و یکی کم هوش و عاقل.به قولی هوش مثل ابزار جسمی می مونه ، و عقل مثل ابزار روحی.
یا سلامی دیگر
(۱۷/مرداد/۹۱ ۱:۲۸)namekarbary نوشته است: [ -> ]گریفن، نظرت چیه در مورد این که این پیشرفته ها همون انسان های آینده هستن؟
( اسمایل گریفن متفکر )
یعنی منظورت اینه که انسان ها از اینده اومدن به گذشته ی خودشون !!
جالب می تونه باشه اما خوب باید خیلی بررسی بشه !!
امکان داره که اینده نسل انسان ها و پستانداران دچار تحول بشه !!
البته خیلی نظریه ی جالبی می تونه باشه !! ( می شه یه داستان در موردش نوشت !! )

مثلا می شه بر طبق نظزیه های ستچین و دانیکن گفت که خدایان فضایی همون انسان ها بودن که از اینده اومدن به گدشته ی خودشون تا اون رو تغییر بدن و زمانی که تغیرش دادند در اینده برای خودشون یه مشکلی پیش میاد و برای بر طرف کردن اون تمدن ها باستان رو نابود می کنند و تمام نشانه ها رو نابود می کنند و ...
به نظر من می تونه جالب باشه البیته اگه موافق باشی با هم بحث کنیم !!

(۱۷/مرداد/۹۱ ۱۳:۱۷)Gryffen نوشته است: [ -> ]یا سلامی دیگر
(۱۷/مرداد/۹۱ ۱:۲۸)namekarbary نوشته است: [ -> ]گریفن، نظرت چیه در مورد این که این پیشرفته ها همون انسان های آینده هستن؟
( اسمایل گریفن متفکر )
مثلا می شه بر طبق نظزیه های ستچین و دانیکن گفت که خدایان فضایی همون انسان ها بودن که از اینده اومدن به گدشته ی خودشون تا اون رو تغییر بدن و زمانی که تغیرش دادند در اینده برای خودشون یه مشکلی پیش میاد و برای بر طرف کردن اون تمدن ها باستان رو نابود می کنند و تمام نشانه ها رو نابود می کنند و ...
آره منظورم همینه.
اصلا شواهدی از دخالت تمدن پیشرفته تو گذشته هست؟ اگه هست مربوط به چه دوره ای می شه؟
(۱۷/مرداد/۹۱ ۲۳:۰۳)namekarbary نوشته است: [ -> ] (۱۷/مرداد/۹۱ ۱۳:۱۷)Gryffen نوشته است: [ -> ]یا سلامی دیگر
( اسمایل گریفن متفکر )
آره منظورم همینه.
اصلا شواهدی از دخالت تمدن پیشرفته تو گذشته هست؟ اگه هست مربوط به چه دوره ای می شه؟
عکسهایی از سنگ نبشته های باستانی هست که تصاویری ازچیزی شبیه سفینه های فضایی در اون هست