(۱۹/شهریور/۹۵ ۴:۱۴)mishar نوشته است: [ -> ]سلام میثم عزیز
گفته میشه بسیاری بشقاب پرنده ها ، می تونن توی آب هم حرکت کنن ، بهتره با مطالعه اطلاعات خودتان را در این زمینه بیشتر کنید.بشقاب پرنده وسیله ای نیست که فقط بره فضا. بلکه یک فضا-دریا پیماست
سلام
دوست عزیز شما دقیق متوجه منظور بنده نشدی، ببین ما داریم در مورد ماهی ها صحبت نمیکنیم داریم در مورد موجودات فضایی صحبت میکنیم

موجودات فضایی باید با بشقاب پرنده برن فضا، اونا تو دریا چیکار میکنن؟ میگه از دریا خارج شدن بعد دوباره رفتن تو دریا
جواب سوال مشخص هست یعنی این بشقاب پرنده از طریق پایگاه نیروی دریایی آمریکا از دریا میرن برای تمرین و ماموریت، بعد دوباره میرن داخل دریا تا برگردن به پایگاهشون
بهتره حرف آخرم رو اول بزنم
دو تا سناریو هست
یه سناریو میگه موجودات هوشمند فضایی که اینقدر تکنولوژی پیشرفته دارن اومدن با یه دولت وارد رابطه محرمانه شدن بعد دارن قایم موشک بازی میکنن خوب واقعا این سناریو باور کردنیه؟
اگه اونا اینقدر پیشرفته هستن مگه از دولت آمریکا میترسن یا تکنولوژیشون پایینه که فقط بیان با دولت آمریکا رابطه بزارن؟
بعد هی قایم بشن هی خودشونو نشون بدن دوباره قایم بشن، نه عزیز من اینا موجود هوشمند فضایی نیستن موجود احمق فضایی هستن

اگه موجود فضایی با این تکنولوژی واقعا بیاد، رسما و علنا میاد با تمام دنیا با نقاط مختلف زمین و نژاد مختلف میاد صحبت میکنه هیچ دلیلی نداره فقط با آمریکا صحبت کنه، بعد میاد علنی کارشو انجام میده، بدون فرار و چشم گذاشتن، پس این غیر منطقی و دروغه
یه سناریو میگه دولت آمریکا از یه طرف وانمود میکنه که موجود فضایی نیست که خودشو موجه و طرف مردم نشون بده، بعد از یه طرف اطلاعات جعلی راجع به بودنشون بیرون درز میده (شبیه موضعش در مورد اسلام)
تا وقتی که اوضاع برای تشکیل دولت جهانی آماده شد و موانع رفع شد رسما بگن آره همچین چیزی هست و مردم که از قبل آماده شدن از ترس این موجودات، دولت جهانی واحد صهیونیستا رو بپذیرن
کوپر با اینکه خودش دقیق شناخت نداره(اون زمان اطلاعات راجع به اهداف صهیونیستا خیلی کم بود)، میگه این سناریو تو اسناد هست یعنی هدف موجود فضایی تشکیل دولت واحد جهانیه
اینم خوب بخونید ببینید آیا آمریکا واقعا میخواد مردم موجود فضایی رو باور نکنن یا میخواد باور کنن
سخنگوی کاخ سفید در مصاحبه با Daily Express گفت :
نقل قول:بیگانگان فضایی واقعیت دارند و این مهم ترین خبری است که امسال منتشر خواهد شد. من مطمئن نیستم که چه کسی در انتخابات پیروز میشود اما فکر میکنم که در هر صورت افشاگری اوباما در این مورد انجام خواهد شد.با این افشاگری بزرگ، فکر میکنم او جایزه نوبل را برنده شود! من 85 درصد مطمئن هستم که اوباما پیش از پایان دوره ریاست جمهوریاش افشاگری را انجام میدهد و با اختلاف چند روز، دیوید کامرون نیز به این جریان ملحق خواهد شد.
منبع
شبیه همین سناریو رو دولت آمریکا در مورد اسلام داره، از یه طرف رسما میگه ما با اسلام مشکل نداریم، از یه طرف رسانه هاش اطلاعات دروغ در مورد اسلام منتشر میکنن آخر سر هم یکی مثل ترامپ یا بعضی از اونا میگن آره مسلمونا تروریستن و آرماگدون و...
دوست من حداقل مثل کوپر بدون تعصب به قضیه نگاه کن
طرف با دو تا چشماش بشقاب پرنده رو دیده، کلی اسناد رو دیده بعد بازم شک داره و کاملا باور نمیکنه موجود فضایی هست
(۱۹/شهریور/۹۵ ۴:۱۴)mishar نوشته است: [ -> ]در ضمن اینکه جمله های بسیاری هم در گفته های بیل کوپر هست که گویا از دید شما کاملا فی*ل*تر شده . علت را نمی دانم ولی سعی کنید با دید بازتر و بدون ترس و تعصب آنچه آقای بیل کوپر و دیگران گفته اند را مطالعه کنید.
اتفاقا بنده هم از شما خواهش میکنم دیدتون رو بازتر کنید البته شاید اشتباه از بنده بود این مثال رو گذاشتم، فکر کنم شما اطلاعاتتون نسبت به ماهیت آمریکا و صهیونیست کامل نیست
ببین اونا که مطالب اصلی رو به همه نمیگن روش گفتنشون اینطوریه
لطفا برید مطالعه کنید، دقیقا لحن صحبت اینطوریه میگن آدم فضایی ها، نقشه اومدن به فلان، بازیافت دانش فرا زمینی
اونا دیوانه نیستن برای کارمند رده پایین و متوسط کل نقشه رو مشخص کنن، یه جور تو اسناد میارن که انگار واقعا موجود فضایی وجود داره، تا کارمند فکر کنه داره کار درست انجام میده
برای اینکه با این فرآیند بیشتر آشنا بشید توصیه میکنم برید در مورد مطالبی که آمریکا تو اسنادش در مورد داعش و کمک به تروریستها تو سوریه آورده یا اسنادی که در مورد خرابکاری تو ایران هست مطالعه کنید
تو هیچکدوم از اسناد رسما نمیگن ما داریم به تروریستها کمک میکنیم، نمیگن ما وحشی هستیم، بلکه یه جور مطرح میکنن که اون مامور رده پایین فکر کنه داره کار درست و برای منافع ملی انجام میده
دیوانه نیستن تو اسناد برای رده پایین بگن این کار ما دروغیه برای ایجاد دولت واحدی که صاحبش فراماسون ها هستن و توسط 4 تا خانواده صهیونیست اداره میشه، واقعا انتظار داشتید اینو از اسنادشون بخونید؟!!!
همین تفکر که میگین اونا میخوان مخفی کنن ولی موجود فضایی هست همین تفکر رو دارن رسما ترویج میکنن
وقتی طرف میگه مجله یوفو رو افراد دولت آمریکا درست کردن وقتی این طور تو هالیوود دارن فیلمایی درست میکنن درست طبق یه نقشه واحد
وقتی فرقه رائیل درست میکنن در مورد موجود فضایی که عاشق اسراییله
این همه جعلیات که داره توسط غولهای رسانه ای منتشر میشه فقط جعل یه گروه کوچیکه؟
این همه نشانه میبینید نباید حدس بزنید که اینا نقشه دولت آمریکاست؟ سو استفاده دینی یعنی چی؟ اصلا اونا دین ندارن دین براشون هم نیست
چیزی که اونا میخوان این نیست که ما به وجود موجود فضایی پی نبریم بلکه چیزی که اونا میخوان اینه که ما به هدف اونا از داستان موجود فضایی و دروغ بودن داستان پی نبریم