تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بیگانگان فضایی،واقعی یا توهم بشر!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(۱۵/شهریور/۹۵ ۱۶:۲۰)mishar نوشته است: [ -> ]سلام فاطمه خانم

نمونه تفکر شما ، هدف تحقق یافته دولت هایی است که در تلاشند تا واقعیت یو اف او ، هر چیزی که هست ، از دسترس مردم پنهان بماند .
خب شما اگر مدارکی برای اثبات حرف خودتون دارید رو کنید تا ما هم استفاده کنیم
سلام علی آقای عزیز
یعنی شما فکر می کنی دولت هایی مانند آمریکا ، اندازه ما درباره این پدیده ها می دونن؟

اینکه ما سر پدیده احتمال حیات فرازمینی مادی ، به طرز غیر منطقی ایستادگی می کنیم ، و با وجود اطلاعات نه چندان ارزشمندی که داریم ، اصرار داریم ثابت کنیم که حیات فرازمینی مادی دروغ است و وجود خارجی ندارد یا اگر دارد با کره زمین هیچ تماسی نداشته است و هر چیزی که هست حتما دروغ است و جعل است .....این برخورد چیزی جز ترس ما و تعصب بی جای ما را نشان نمی دهد.
سوال اصلی این است که:
چرا ما می خواهیم احتمالی که عقل و ریاضیات تایید می کند را هر طور شده انکار کنیم؟
این کوشش نشان بی طرفی ما نسبت به موضوع نیست.بلکه نشان از ترس و تعصب است.
علی آقا ما می ترسیم!
از آنچه دشمنان اسلام ، درباره حیات فرازمینی می گویند می ترسیم.چون آن ها این موجودات احتمالی را وسیله ای یا بهانه ای قرار داده اند تا به یکتاپرستی ضربه بزنند.و ما سراسیمه شده سعی می کنیم بگوییم اصلا حیات فرازمینی وجود ندارد.درحالی که خودمان هم به خوبی می دانیم برای اثبات اینکه حیات فرازمینی هوشمند در جهان به این عظمت وجود نداشته باشد ، مدرکی نداریم.
مدرک ما این است که فلان دروغ ها را پخش کرده اند . فلانی ها شبانه روی مزرعه نقاشی کشیدند...مگر دروغ گفتن دشمنان یا نقاشی کشیدن چند نفر روی مزرعه ، دلیلی بر عدم وجود حیات فرازمینی در آسمان است؟ مگر بشقاب پرنده ساختن آمریکا یا آلمان دلیلی برای اثبات عدم وجود سفینه فضایی فرازمینی است؟ چرا تا بحث احتمال حیات هوشمند در کرات دیگر مطرح شود ، دروغ های دشمنان و موضوعات بی ربط را به عنوان مدرک می آوریم؟
البته ترس ما به جاست ، ولی بهتر است به جای انکار احتمالات ، و قضاوت متعصبانه و غیر صادقانه در زمینه ای که به درستی چیزی از آن نمی دانیم ، دنبال یک راه حل مناسب باشیم.
چون واقعیت این است که هر چند ما درباره دروغ های دشمنان و نقاشی کردن آنها روی مزارع و ساختن هواپیماها و بشقاب های پرنده ، بسیار هم بدانیم ،اما درباره حیات فرازمینی و اینکه با زمین تماس داشته اند یا نه چیزی نمی دانیم.
(۱۵/شهریور/۹۵ ۲۰:۳۳)mishar نوشته است: [ -> ]سلام علی آقای عزیز
یعنی شما فکر می کنی دولت هایی مانند آمریکا ، اندازه ما درباره این پدیده ها می دونن؟

اینکه ما سر پدیده احتمال حیات فرازمینی مادی ، به طرز غیر منطقی ایستادگی می کنیم ، و با وجود اطلاعات نه چندان ارزشمندی که داریم ، اصرار داریم ثابت کنیم که حیات فرازمینی مادی دروغ است و وجود خارجی ندارد یا اگر دارد با کره زمین هیچ تماسی نداشته است و هر چیزی که هست حتما دروغ است و جعل است .....این برخورد چیزی جز ترس ما و تعصب بی جای ما را نشان نمی دهد.
سوال اصلی این است که:
چرا ما می خواهیم احتمالی که عقل و ریاضیات تایید می کند را هر طور شده انکار کنیم؟
علی آقا ما می ترسیم!
از آنچه دشمنان اسلام ، درباره حیات فرازمینی می گویند می ترسیم.چون آن ها این موجودات احتمالی را وسیله ای یا بهانه ای قرار داده اند تا به یکتاپرستی ضربه بزنند.و ما سراسیمه شده سعی می کنیم بگوییم اصلا حیات فرازمینی وجود ندارد.درحالی که خودمان هم به خوبی می دانیم برای اثبات اینکه حیات فرازمینی هوشمند در جهان به این عظمت وجود نداشته باشد ، مدرکی نداریم.
مدرک ما این است که فلان دروغ ها را پخش کرده اند . فلانی ها شبانه روی مزرعه نقاشی کشیدند...مگر دروغ گفتن دشمنان یا نقاشی کشیدن چند نفر روی مزرعه ، دلیلی بر عدم وجود حیات فرازمینی در آسمان است؟ مگر بشقاب پرنده ساختن آمریکا یا آلمان دلیلی برای اثبات عدم وجود سفینه فضایی فرازمینی است؟ چرا تا بحث احتمال حیات هوشمند در کرات دیگر مطرح شود ، دروغ های دشمنان و موضوعات بی ربط را به عنوان مدرک می آوریم؟
البته ترس ما به جاست ، ولی بهتر است به جای انکار احتمالات ، و قضاوت متعصبانه و غیر صادقانه در زمینه ای که به درستی چیزی از آن نمی دانیم ، دنبال یک راه حل مناسب باشیم.
چون واقعیت این است که هر چند ما درباره دروغ های دشمنان و نقاشی کردن آنها روی مزارع و ساختن هواپیماها و بشقاب های پرنده ، بسیار هم بدانیم ،اما درباره حیات فرازمینی و اینکه با زمین تماس داشته اند یا نه چیزی نمی دانیم.
سلام
دوست عزیز ببینید طرز تفکر ما یا کاربران محترم اونطور که شما فکر میکنید نیست
اینکه موجودات فضایی وجود دارن قطعا همینطوره، ما خودمون نسبت به موجودات سیارات دیگه، آدم فضایی حساب میشیم
مساله اول اینه که، این مساله ای که الان دارن به خورد ما میدن که همه سفینه های فضایی، بشقاب پرنده هستن و موجودات شبیه هم، آیا اینا واقعا فضایی هستن یانه؟
مساله بعدی اینه که اگه فضایی ها بیان چیکار میکنن؟( داستان منطقی)

برای مساله اول چند حالت وجود داره:
حالت 1: کسایی که فکر میکنن که موجودات فضایی و بشقاب پرنده کلا وجود ندارن این موارد یا خیال پردازی یا حقه است همون حرفی که دولت ها میزنن درسته، وچود نداره اگه باشه ترسناکه
شما فکر میکنید ما از این گروه هستیم در صورتیکه اینطور نیست

حالت 2 : افرادی که میدونن بعضی از اون مسائل خیال نیست بلکه واقعیت هست و دولتی مثل آمریکا برای اینکه وحشت ایجاد نشه و یا موارد دیگه اینا رو مخفی میکنه
شما این حالت رو دوست دارید
مساله اینه که صهیونیست ها این گروه رو هم منحرف کردن و براشون یه داستان درست کردن
داستانی که ساختن اینه، که این موجودات فضایی چند هزار سال پیش اومدن روی زمین یه سری سلول ها رو پرورش دادن و بعد کم کم نسل انسان به وجود اومد اونم با آزمون و خطا. این نظریه کاملا شبیه نظریه داروین هست
بعد اینا هرچند سال یکبار میومدن ببینن چه اتفاقی افتاده
طبق این دروغ که صهیونیستا بافتن، این پیامبرا و ادیان ساختگی و کار همین موجودات فضایی هست
نکته اصلی که دروغ اونا رو آشکار میکنه این قسمت هست که میگن این فرشته ها همون موجودات فضایی هستن و اون موقع چون مردم خبر نداشتن فکر کردن فرشته هستن
اینجا مچ اونا رو میگیریم اینا این داستان دروغ رو طبق تعالیم مسیح تحریف شده ساختن، در صورتیکه برای ما مسلمونا این یه سوتی وحشتناک از طرف اونا حساب میشه چرا؟ چون اصلا فرشته ها قابل دیدن نیستن که اونا رو با موجودات فضایی اشتباه بگیرن!!!

این جریان بسیار قدرتمند برای باور پذیر کردن این دروغ جعلیات بسیاری انجام دادن به نام فضایی های باستانی
اکثر این ها بعد مشخص شد که جعلیه
اینجا شما اشتباه نکنید این جعلیات کاملا سازمان یافته است برای اینکه دروغشون رو براتون باور پذیر کنن
این گروه که حالت دوم هستن به مقدار کمی آماده شدن، برعکس گروه اول که اصلا آماده نیستن

حالت 3 : ما هستیم
ما قبول داریم که این بشقاب پرنده ها همشون وجود دارن ولی مساله اینه که اسناد زیادی ارتباط این بشقاب پرنده ها رو با دولت آمریکا نشون میده و دقیقا قراره تو آینده یه داستانی با این بشقاب پرنده ها درست کنن
این بشقاب پرنده ها گفته شده تکنولوژی اولیه از آلمان زمان هیتلر هست و طبق انرژی تسلا یا انرژی رایگان، ضد جاذبه و ... کار میکنن
هدف اصلیشون از بازی موجود فضایی چیه؟ هدفشون از این بازی تشکیل دولت جهانی مدنظر صهیونیستهاست
برنامه و داستان برای اجرا و رسیدن به این هدف چیه؟ اینو بنده نمیدونم، بنده تنها نظریه ای که دیدم همون بود که تو مستند ظهور یه پیرمرد شیطان پرست تو گفتگوی تلویزیونی با دو مجری جوان زن و مرد داشت میگفت
این شاید تنها داستان موجود باشه ولی آیا داستان رو نمیتونن تغییر بدن؟ چرا میشه ولی هدف همونه

کسایی که جزو گروه اول و دوم هستن دارن برای پروژه اونا آماده میشن

در مورد رابطه دولت آمریکا با طرح بشقاب پرنده و اینکه داستان منطقی آدم فضایی چطور میتونه باشه ان شاالله بعدا خدمتتون هستم
(۱۵/شهریور/۹۵ ۲۰:۳۳)mishar نوشته است: [ -> ]سلام علی آقای عزیز

سوال اصلی این است که:
علی آقا ما می ترسیم!
خب باز هم جواب منو ندادید...

اگر اینطوره پس پاگنده یا همون big foot وجود داره و دولتها اطلاعات مربوط به اون از ما مخفی میکنن!
زامبی ها واقعی هستن....بابانوئل وجود داره کوتوله ها و الفها وجود دارند! طبق گفته شما این دولتها هستن که دارن اطلاعات رو از ما مخفی میکنن...

برای اثبات وجود فرازمینی ها در حال حاضر در حد پاگنده و بابانوئل اطلاعات وجود داره!
در اصل اطلاعات برای اثبات پاگنده بیشتر از فرازمینی ها وجود داره،چونکه پاگنده از قدیم همین شکل بوده و یه تعریف داشته
ولی فرازمینی ها در طول سالها با پیشرفت علم تغییر کردنHuh و حتی بشقاب پرندهای اونها مثل هواپیماهای پیشرفته شدهBig Grin
اصلا چه اصراری که بگیم فرازمینی ها حتما با بشقاب پرنده پرواز میکنن؟!
آیا در منابعی به جز فیلمهای هالیودی اسمی از بشقاب پرندهای فضایی اومده؟

من بالا چندبارم گفتم به کل منکر وجودشون نمیشم،احتمال اینکه در این جهان ناتمام موجودات دیگه ی باشن هست و هیچ عقل سالمی اون نمیتونه به راحتی رد کنه

بحث اینجاس که نباید گول رسانه ها بخورید و فک کنید حتما بشقاب پرنده دارن ،سرهای بزرگی دارن چشمهای درشتی دارن سبزن یا آبی هستن
اصلا شاید روی دوپا راه نرفتنBig Grin شاید 6تا دستو پا داشتن! شاید اصلا پا نداشتن و به شکل دیگه ی بودن

فقط زیاد گول تبلیغات نخورید...همین
زندگی در بقیه کهکشان ها در این فیلم خلاصه شده

[تصویر: star_wars___the_force_awakens-t2.jpg]

سری جنگ ستارگان رو ببینید، واقعا جالبه.

باید فیلمش رو طلا گرفت با اون ذهن خلاقی که داستانش رو نوشته.
رابطه دولت آمریکا با داستان موجودات فضایی در مصاحبه بیل کوپر

بیل کوپر عضو نیروی دریایی ارتش آمریکا بود و مجوز دسترسی به اطلاعات سری رو داشت این مصاحبه سال 1992 انجام شد
سال 2001 در سال 11 سپتامبر کشتنش البته قبلا چند بار زخمیش کرده بودن
البته بعضی از صحبتها و نتیجه گیریهاش غلطه
سایتی که ترجمه کرده از سایتهای گروه دوم هست که خدمتتون عرض کردم و به خاطر این هم احتمالا مسدود شده

یک دسته از اطلاعات فوق سری, زیر عنوان MAJESTIC طبقه بندی شده بود. این دسته شامل اطلاعاتی درباره یوفوها و مبدا غیر زمینی آنها بود. مطالبی دال بر سفر چهار نژاد مختلف غیرزمینی به سیاره ما و نژادی خاص از آنها که با دولت ایالات متحده امریکا به منظور تبادل تکنولوژی وارد قرارداد شده بودند. اطلاعات پروژه های مختلف در دسترس من قرار گرفته بود: پروژه نور قرمز RED LIGHT که بر آزمایش سفینه های فضایی متمرکز شده بود. پروژه افلاطون PLATO که یک پروژه ارتباط سیاسی بود. پروژه پاونس POUNCE که بر بازیافت تکنولوژی غیر زمینی متمرکز بود. پروژه پلوتون PLUTO که بر استفاده از اطلاعات تهیه شده از پروژه پاونس در سفرهای فضایی تمرکز داشت. منظور من اکتشافات فضایی که توده مردم از آن مطلع هستند و زیر نظر ناسا انجام میشود نیست. منظور برنامه فضایی سری است که مردم از آن مطلع نمیشوند و زیر نظر نیروی دریایی انجام میشود.
من همچنین اطلاعاتی درباره عملیات موسوم به اکثریت MAJORITY را دیدم که شامل برنامه ریزی برای مدیریت زمین توسط یک دولت واحد بود. غیرزمینیها در این عملیات دست دارند. پروژه نشانه SIGN و پروژه کینه GRUDGE هر دو شامل کل تاریخچه تبادلات با غیرزمینیها تا تاریخی خاص بود که به یاد نمی آورم و در نهایت پروژه اکواریوس AQUARIOUS که تمام اطلاعات مربوط به دو پروژه قبلی و کل تاریخ تعاملات با غیرزمینیها را دربرداشت. در عین حال به هیچ روشی نمیتوانم اطمینان حاصل کنم که این اطلاعات واقعی بود. احتمال دارد این اطلاعات مخدوش تنها به این دلیل در اختیار من قرار داده میشد که آنها را به بیرون درز دهم. احتمال صحت داشتن این اطلاعات هم وجود دارد.

چه عامل یا عواملی باعث شد این اطلاعات را در اختیار عموم قرار دهید.
بیل کوپر- من برنامه های روز مبادا را در مجموعه اطلاعات MAJESTIC دیدم. برنامه هایی که در چند حالت ارائه اطلاعات سری به عموم را آغاز میکرد:
حالت اول, وقتی که عموم مردم بیش از اندازه به حقیقت نزدیک شوند. در چنین حالتی این اطلاعات در اختیارشان قرار داده میشود تا از مسیر درست خارج شوند.
یا حالت دوم, ما دوست نداریم عامه مردم از حضور و فعالیت غیرزمینی ها در زمین مطلع شوند ولی اگر فعالیت و حضور آنها به سطح و اندازه ای برسد که توجه مردم جلب شود, این اطلاعات را در اختیار مردم قرار خواهیم داد تا ما دچار عواقب نامطلوب نشویم.

من تا پیش از دیدن مجله یوفو در کتابفروشی, هیچ اطلاعی از وجود فرهنگ یوفو و گروههای مردمی مطالعه و بررسی یا پرستش آن نداشتم. مجله ای که در کتابفروشی دیدم حاوی اطلاعات پروژه MAJESTIC بود. حتی تمام نامهایی که پیش از این به عنوان مجریان پروژه MAJESTIC در مدارک دیده بودم دست اندرکار تولید این مجله بودند. مجله حاوی مدارکی جعلی تحت عنوان گزارش آیزنهاور بود که تماماً مجعول است و برای فریب مردم تهیه شده است, یا به منظور کنترل آنچه مردم در اینباره میدانند, یا به منظور منحرف کردن افکار محققین و یا هر دو حالت.

مصاحبه کننده- پس اطلاعات موجود در آن مجله محتویات پروژه MAJESTIC نبود بلکه اجرای برنامه این پروژه بود: تلقین آنچه که میخواستند مردم دراینباره باور کنند.

بیل کوپر- بله. آنجا بود که به خود گفتم من باید به مردم بگویم چه میدانم و به آنها بگویم چگونه با اطلاعات مخدوش آنها را گمراه میکنند. اگر مردم واقعاً هوشمندانه برخورد میکردند خود باید میدانستند که این اطلاعات مخدوش است. دستورات اجرایی روسای جمهور امریکا شماره بندی شده و به ترتیب است. شماره دستور اجرایی بالای نود و دو هزار بود, تا جایی که به یاد دارم 92447 و ادعا میشد توسط ترومن نوشته شده است. اما ترومن هرگز دستور اجرایی با شماره ای بالاتر از 9000 ننوشته بود

او [جان کندی] همچنین دستوری مبنی بر تهیه یک برنامه برای آشکارسازی حقیقت مربوط به یوفوها صادر کرده بود. نمیدانم این حقیقت چه بود. ممکن است حتی این حقیقت این بوده باشد که یوفوها وجود خارجی ندارند, اما در هر صورت او دستور داده بود برنامه ای برای آشکارسازی حقیقت در همان سال تهیه و اجرا شود

هر افسر اطلاعاتی نیروی دریایی که میشناختم یک عضو درجه 32 یا 33 فراماسونری بود. از افسر مافوق خود پرسیدم چرا همه شما فراماسون هستید و او پاسخ داد به این دلیل که فراماسونها سوگند برادری و حفط اسرار خورده اند
فهمیدم اصولاً کسی در اطلاعات نیروی دریایی استخدام نمیشود مگر آنکه فراماسون باشد یا عضو انجمن گل سرخ و صلیب. دلیل اینکه من به استخدام این سازمان درآمدم این بود که در نوجوانی عضو جامعه دومولای DeMolay بودم

به مدت 16 سال سکوت کردم. تا روزی که مجله یوفو را در کتابفروشی دیدم و متوجه شدم برنامه MAJESTIC را عملی کرده اند
وقتی نظم نوین جهانی را حاکم کردند دین جدیدی را به مردم ارائه خواهند کرد و از مردم خواهند خواست به پیروی از مسیح و حضرت محمد و بودا پایان داده و به دین جدید بپیوندند, و هر کس که نپذیرد کشته خواهد شد. به همین سادگی.
آنها مطالب کتاب مکاشفه را حرف به حرف به اجرا در می آورند

منبع : ufolove.wordpress
اینا رو هم بیل کوپر گفته بهتر بود می نوشتی:

«در حال جابجایی از سیاتل به پرل هاربر بودیم که شاهد عجیبترین چیزی شدم که در تمام عمرم دیده ام. این تجربه چنان تاثیر عمیقی بر دیدگاه من از زندگی داشت که آرزو میکنم چنین تجربه ای نصیب همه شود. چیزی که دیدم یک شیء دیسک مانند با ابعاد حدودی یک هواپیمای میان پیکر بود که برای یک شیء دیسک مانند بسیار عظیم است. این شیئ از میان اقیانوس بیرون آمد, تغییر مسیر داد و میان ابرهای آسمان از دید پنهان شد. من حیرت زده شدم بودم و هیچ صدایی از گلویم بیرون نمی آمد. حتی نمیتوانستم به سایر افراد حاضر در زیردریایی بگویم چه دیده ام. به فرد حاضر در عرشه گفتم شیی را در فلان فاصله و زاویه مشاهده کرده ام و او مشغول بررسی ناحیه مورد نظر شد. یکی دیگر از افراد حاضر در عرشه مکالمه بین ما دو نفر را شنید و او نیز مشغول تماشای آن نقطه شد. شیء دیسک مانند از میان ابرها پدیدار شد, تغییر مسیر داد و وارد اقیانوس شد. نحوه ورود شیء به آب درست شبیه توضیح انجیل درباره شکافتن بحرالمیت بود. آب دو پاره شد, برای ورود شیء دیسک مانند دهان باز کرد, شی وارد آب شد و دو پاره آب دوباره به هم پیوستند و آب در اثر این به هم پیوستن به اطراف پاشیده شد.

شیی که دیدنش ما را حیرت زده کرده بود فلزی بود اما براق نبود و هیچ چراغ یا درخششی در بدنه آن دیده نمیشد. به وضوح یک ماشین و از جنس فلز بود. اگرچه نمیتوانم بگویم کسی را داخل آن دیدم, میتوانم بگویم حتماً دارای سرنشین بوده است. در ارتش ماشینی که بتواند از اعماق آب بیرون آمده و پرواز کند, سپس مجدداً با سرعتی سرسام آور به اعماق آب بازگردد بی آنکه آب با بدنه آن تماس پیدا کند, ندیده بودم. هر ماشینی که در آن زمان در ارتش دیده بودیم, در برخورد احتمالی با آب با آن سرعت سرسام آور, مطمئناً تکه تکه شده و از بین میرفت. من در سال 1966 شاهد تکنولوژیی بودم که بر اساس قوانین فیزیکی دانسته شده در آن زمان, غیر ممکن بود.

ما کاپیتان را صدا زدیم و همه به مدت چندین دقیقه شاهد تکرار این واقعه بودیم. نمیتوانم با اطمینان بگویم که ما شاهد پرواز و ورود و خروج یک شیء از اقیانوس بودیم یا چندین شیء اقدام به انجام یک عملیات میکردند. ما نه سرعت خود را تغییر دادیم و نه مسیر خود را, و هیچ تلاشی برای ارتباط برقرار کردن نیز نداشتیم. به ما گفته شد در اینباره هیچ حرفی نزنیم, حتی با یکدیگر, و این دستور برای من عجیب بود. در تمام این مدت یکی از اعضای ارشد به تصویر برداری پرداخت اما هیچ اطلاعی از سرنوشت این تصاویر ندارم.

وقتی به پرل هاربر که مقصد بود رسیدیم, به ما اجازه خروج از زیردریایی داده نشد حتی با وجودی که کاری برای انجام دادن نداشتیم. افسری از بیرون به زیردریایی آمد و در کابین کاپیتان با ما جداگانه صحبت کرد. به ما گفته شد صحبت درباره آنچه دیده بودیم میتواند منجر به زندانی شدن ما, جریمه به مبلغ ده هزار دلار, یا از دست دادن حقوق و مزایایمان شود. آنجا بود که فهمیدم نیروی دریایی امریکا چیزهایی برای پنهان کردن از مردم دارد و سزای کسانی که اسرار را افشا میکنند مجازاتهای سنگین است.»
(۱۸/شهریور/۹۵ ۱۸:۰۱)mishar نوشته است: [ -> ]اینا رو هم بیل کوپر گفته بهتر بود می نوشتی:
«در حال جابجایی از سیاتل به پرل هاربر بودیم که شاهد عجیبترین چیزی شدم که در تمام عمرم دیده ام. این تجربه چنان
سلام
اون بخش که گذاشتین اولین تجربش بود من ادامه و پایان رو گذاشتم، به خاطر اینکه طولانی نشه نگذاشتم شما میدونید متن مصاحبه خیلی بیشتر از بخشی هست که گذاشتین
اتفاقا تو این بخش هم چند جمله جالب هست
نقل قول:نمیتوانم با اطمینان بگویم که ما شاهد پرواز و ورود و خروج یک شیء از اقیانوس بودیم یا چندین شیء اقدام به انجام یک عملیات میکردند.
به ما گفته شد در اینباره هیچ حرفی نزنیم, حتی با یکدیگر, و این دستور برای من عجیب بود. در تمام این مدت یکی از اعضای ارشد به تصویر برداری پرداخت اما هیچ اطلاعی از سرنوشت این تصاویر ندارم.
افسری از بیرون به زیردریایی آمد و در کابین کاپیتان با ما جداگانه صحبت کرد. به ما گفته شد صحبت درباره آنچه دیده بودیم میتواند منجر به زندانی شدن ما, جریمه به مبلغ ده هزار دلار, یا از دست دادن حقوق و مزایایمان شود.
این قسمت نشون میده کاملا تحت نظر نیروی دریایی ارتش آمریکا و با اطلاع اونهاست و علاوه بر اون هیچ اثری از موجود فضایی نیست بلکه تمرین بشقاب پرنده هست، بعدش این بشقاب پرنده ها مگه فضایی نبودن؟ بعد جای اینکه برن فضا رفتن تو دریا!!!Smile

مشخصا تو جای جای این مصاحبه کوپر از صهیونیست ها و بیلدربرگ و بانکداران جهانی صحبت کرده که قصد تسلط بر جهان و تشکیل دولت جهانی دارن
این اطلاعات از منابع دیگه هم تایید شده و مشخصه که این داستان تماما نقشه آمریکا برای ایجاد دولت جهانیه
چه چیزی ترسناکتر از موجودات ناشناخته فضایی برای اجبار مردم به قبول دولت جهانی

تو بخش قبلی که گذاشتم مشخص بود که خیلی از این اطلاعات از طرف دولت آمریکا داره منتشر میشه، اطلاعاتی که خیلی از اونا جعلیه
داستانشون طبق مسیحیت تحریف شده است ما که میدونیم فرشته و جن با چشم دیده نمیشن تا اونارو کسی با موجود فضایی اشتباه بگیره

میدونم چند سال این تصور موجود فضایی رو داشتین ، بنده و خیلی های دیگه هم اینطوری فکر میکردیم ولی مشخص شد دولت آمریکا داره سر ما کلاه میزاره
باور کردن این داستان همون چیزیه که اونا دنبالشن

نقل قول:جان کندی کارهای دیگری هم انجام داد. او به انجیل معتقد بود. کسانی که در پی تحمیل نظم نوین جهانی هستند به خدای انجیل اعتقاد ندارد. آنها به خدای نور یا لوسیفر اعتقاد دارند, فرشته نور که به زمین فرو فرستاده شد و تبدیل به سرور زمین شد. برای همین است که هر آنچه انجام میدهند در تضاد با چیزی است که مردم درست میدانند. آنها معتقدند انسان توسط خدایی انتقامجو و بیرحم به نام یهوه در بهشت زندانی شده بود, و لوسیفر توسط کارگزار خود, شیطان, انسان را از زنجیرهای اسارتش که جهالت او بود رهانید و در عوض به او عقل و خرد داد. لوسیفر را خدایی که واقعاً خیرخواه بود میدانند و معتقدند انسان با خرد و دانش خود به تکنولوژی پیشرفته دست خواهد یافت و خود را تا جایگاه خدایی بالا خواهد کشید.

تمام اینها مجموعه ای از تشبیهات است. این داستانها را عیناً مطابق واقعیت حساب نکنید. آنها معتقدند که هوش و خرد همان نور یا همان خدای واقعی است؛ همان چیزی است که انسان را تبدیل به خدا میکند.

سناریوی بسیار ترسناکی است و بهتر است مردم بیدار شوند. اگر امروز بیدار شوند و کاری نکنند تنها دو گزینه پیش رویشان خواهد بود: تفنگهایشان را بردارند و برای احیای قانون اساسی بجنگند که در آن صورت در خیابانهای امریکا خون روان خواهد شد, یا خم شوند, غل و زنجیر را خود به پای خود ببندند و با آرامش در جایگاه برده به حیات خود ادامه دهند
چند روز پیش یه برنامه استاد رائفی پور رو دیدم درباره نقد فیلم فضایی های باستانی بود، دیدم اون مواردی رو که تو دو نظر قبلم در مورد حالت دوم گفتم کاملترش رو توضیح داده، تونستید اون رو گوش کنید
رائفی پور
سلام میثم عزیز
گفته میشه بسیاری بشقاب پرنده ها ، می تونن توی آب هم حرکت کنن ، بهتره با مطالعه اطلاعات خودتان را در این زمینه بیشتر کنید.بشقاب پرنده وسیله ای نیست که فقط بره فضا. بلکه یک فضا-دریا پیماست
در ضمن اینکه جمله های بسیاری هم در گفته های بیل کوپر هست که گویا از دید شما کاملا فی*ل*تر شده . علت را نمی دانم ولی سعی کنید با دید بازتر و بدون ترس و تعصب آنچه آقای بیل کوپر و دیگران گفته اند را مطالعه کنید.
در اینکه از موضوع موجود فضایی و بشقاب های پرنده در زمینه دینی سوء استفاده می شه که شکی نیست . در این زمینه همه حرف های شما و دوستان کاملا درسته و بنده هم اصلا منکر این قضیه نبوده و نیستم.
حرف من سر احتمال واقعیت داشتن موجود فضایی و نژاد های فرازمینیه که الان با برخی دولت ها شاید ارتباط دارن.خودتون هم می بینید که بیل کوپر در مورد ارتباط واقعی آمریکا با این نژادها چی گفته.من لازم نمی بینم گفته های اون رو اینجا تکرار کنم.

در ضمن متن زیر را از سایت رادیو فردا کپی کردم:
((سی‌آی‌ای از مرکز مخفی خود راز گشود؛ «بشقاب‌پرنده‌ای در کار نیست»

[/b]
حالا اسنادی که دولت آمریکا منتشر کرده، از نخستین آزمایش‌های هواپیمای مشهور جاسوسی «یو تو» (U-

2) نیز پرده بر می‌دارد.

خبرگزاری آسوشیتد پرس می‌گوید در این مرکز هواپیماهای سری دیگری نیز آزمایش شده‌اند؛ اس آر
۷۱، بلک‌برد یا اف ۱۱۷ای، از آن جمله‌اند.

این هواپیماها در فاصله‌ای بیش از آنچه مردم به طور معمول می‌شناسند، پرواز می‌کنند و اسناد سی‌آی‌ای نشان می‌دهند که قادر به ایجاد «اثرات جانبی غیرقابل پیش‌بینی» بر دیده‌ها در آسمان هستند.

این گزارش نشان می‌دهد که در دهه
۵۰ و ۶۰، دلیل خیلی از گزارش‌هایی که در مورد «بشقاب‌پرنده‌ها» از سوی مردم منتشر شده بود، پرواز هواپیمای جاسوسی «یو تو» و هواپیمایی دیگر بود.
))

یعنی نیازی نیست دوستان زحمت بکشند و عکس چند نقاشی روی مزرعه و جسد راکون پوسیده و چند تصویر هواپیما را به عنوان بازکردن مشت اینها بیاورند.با دانستن این اسناد کشفی نکرده اند اطلاعات مهمی هم ندارند، این ها خودشان این تفکر را ترویج می کنند.اینکه بشقاب پرنده ای درکار نیست و همه هواپیماهای ماست که شما می بینید.حرف خودشان است و علنا نوشته اند بشقاب پرنده ای درکار نیست.هر چه دیدید ساخت ما بوده.
(۱۹/شهریور/۹۵ ۴:۱۴)mishar نوشته است: [ -> ]سلام میثم عزیز
گفته میشه بسیاری بشقاب پرنده ها ، می تونن توی آب هم حرکت کنن ، بهتره با مطالعه اطلاعات خودتان را در این زمینه بیشتر کنید.بشقاب پرنده وسیله ای نیست که فقط بره فضا. بلکه یک فضا-دریا پیماست
سلام
دوست عزیز شما دقیق متوجه منظور بنده نشدی، ببین ما داریم در مورد ماهی ها صحبت نمیکنیم داریم در مورد موجودات فضایی صحبت میکنیمSmile موجودات فضایی باید با بشقاب پرنده برن فضا، اونا تو دریا چیکار میکنن؟ میگه از دریا خارج شدن بعد دوباره رفتن تو دریا
جواب سوال مشخص هست یعنی این بشقاب پرنده از طریق پایگاه نیروی دریایی آمریکا از دریا میرن برای تمرین و ماموریت، بعد دوباره میرن داخل دریا تا برگردن به پایگاهشون

بهتره حرف آخرم رو اول بزنم
دو تا سناریو هست
یه سناریو میگه موجودات هوشمند فضایی که اینقدر تکنولوژی پیشرفته دارن اومدن با یه دولت وارد رابطه محرمانه شدن بعد دارن قایم موشک بازی میکنن خوب واقعا این سناریو باور کردنیه؟
اگه اونا اینقدر پیشرفته هستن مگه از دولت آمریکا میترسن یا تکنولوژیشون پایینه که فقط بیان با دولت آمریکا رابطه بزارن؟
بعد هی قایم بشن هی خودشونو نشون بدن دوباره قایم بشن، نه عزیز من اینا موجود هوشمند فضایی نیستن موجود احمق فضایی هستنBig Grin
اگه موجود فضایی با این تکنولوژی واقعا بیاد، رسما و علنا میاد با تمام دنیا با نقاط مختلف زمین و نژاد مختلف میاد صحبت میکنه هیچ دلیلی نداره فقط با آمریکا صحبت کنه، بعد میاد علنی کارشو انجام میده، بدون فرار و چشم گذاشتن، پس این غیر منطقی و دروغه

یه سناریو میگه دولت آمریکا از یه طرف وانمود میکنه که موجود فضایی نیست که خودشو موجه و طرف مردم نشون بده، بعد از یه طرف اطلاعات جعلی راجع به بودنشون بیرون درز میده (شبیه موضعش در مورد اسلام)
تا وقتی که اوضاع برای تشکیل دولت جهانی آماده شد و موانع رفع شد رسما بگن آره همچین چیزی هست و مردم که از قبل آماده شدن از ترس این موجودات، دولت جهانی واحد صهیونیستا رو بپذیرن
کوپر با اینکه خودش دقیق شناخت نداره(اون زمان اطلاعات راجع به اهداف صهیونیستا خیلی کم بود)، میگه این سناریو تو اسناد هست یعنی هدف موجود فضایی تشکیل دولت واحد جهانیه

اینم خوب بخونید ببینید آیا آمریکا واقعا میخواد مردم موجود فضایی رو باور نکنن یا میخواد باور کنن
سخنگوی کاخ سفید در مصاحبه با Daily Express گفت :
نقل قول:بیگانگان فضایی واقعیت دارند و این مهم ترین خبری است که امسال منتشر خواهد شد. من مطمئن نیستم که چه کسی در انتخابات پیروز می‎شود اما فکر می‎کنم که در هر صورت افشاگری اوباما در این مورد انجام خواهد شد.با این افشاگری بزرگ، فکر می‎کنم او جایزه نوبل را برنده شود! من 85 درصد مطمئن هستم که اوباما پیش از پایان دوره ریاست جمهوری‎اش افشاگری را انجام می‎دهد و با اختلاف چند روز، دیوید کامرون نیز به این جریان ملحق خواهد شد.
منبع
شبیه همین سناریو رو دولت آمریکا در مورد اسلام داره، از یه طرف رسما میگه ما با اسلام مشکل نداریم، از یه طرف رسانه هاش اطلاعات دروغ در مورد اسلام منتشر میکنن آخر سر هم یکی مثل ترامپ یا بعضی از اونا میگن آره مسلمونا تروریستن و آرماگدون و...

دوست من حداقل مثل کوپر بدون تعصب به قضیه نگاه کن
طرف با دو تا چشماش بشقاب پرنده رو دیده، کلی اسناد رو دیده بعد بازم شک داره و کاملا باور نمیکنه موجود فضایی هست

(۱۹/شهریور/۹۵ ۴:۱۴)mishar نوشته است: [ -> ]در ضمن اینکه جمله های بسیاری هم در گفته های بیل کوپر هست که گویا از دید شما کاملا فی*ل*تر شده . علت را نمی دانم ولی سعی کنید با دید بازتر و بدون ترس و تعصب آنچه آقای بیل کوپر و دیگران گفته اند را مطالعه کنید.
اتفاقا بنده هم از شما خواهش میکنم دیدتون رو بازتر کنید البته شاید اشتباه از بنده بود این مثال رو گذاشتم، فکر کنم شما اطلاعاتتون نسبت به ماهیت آمریکا و صهیونیست کامل نیست
ببین اونا که مطالب اصلی رو به همه نمیگن روش گفتنشون اینطوریه
لطفا برید مطالعه کنید، دقیقا لحن صحبت اینطوریه میگن آدم فضایی ها، نقشه اومدن به فلان، بازیافت دانش فرا زمینی
اونا دیوانه نیستن برای کارمند رده پایین و متوسط کل نقشه رو مشخص کنن، یه جور تو اسناد میارن که انگار واقعا موجود فضایی وجود داره، تا کارمند فکر کنه داره کار درست انجام میده

برای اینکه با این فرآیند بیشتر آشنا بشید توصیه میکنم برید در مورد مطالبی که آمریکا تو اسنادش در مورد داعش و کمک به تروریستها تو سوریه آورده یا اسنادی که در مورد خرابکاری تو ایران هست مطالعه کنید
تو هیچکدوم از اسناد رسما نمیگن ما داریم به تروریستها کمک میکنیم، نمیگن ما وحشی هستیم، بلکه یه جور مطرح میکنن که اون مامور رده پایین فکر کنه داره کار درست و برای منافع ملی انجام میده
دیوانه نیستن تو اسناد برای رده پایین بگن این کار ما دروغیه برای ایجاد دولت واحدی که صاحبش فراماسون ها هستن و توسط 4 تا خانواده صهیونیست اداره میشه، واقعا انتظار داشتید اینو از اسنادشون بخونید؟!!!

همین تفکر که میگین اونا میخوان مخفی کنن ولی موجود فضایی هست همین تفکر رو دارن رسما ترویج میکنن
وقتی طرف میگه مجله یوفو رو افراد دولت آمریکا درست کردن وقتی این طور تو هالیوود دارن فیلمایی درست میکنن درست طبق یه نقشه واحد
وقتی فرقه رائیل درست میکنن در مورد موجود فضایی که عاشق اسراییله
این همه جعلیات که داره توسط غولهای رسانه ای منتشر میشه فقط جعل یه گروه کوچیکه؟
این همه نشانه میبینید نباید حدس بزنید که اینا نقشه دولت آمریکاست؟ سو استفاده دینی یعنی چی؟ اصلا اونا دین ندارن دین براشون هم نیست

چیزی که اونا میخوان این نیست که ما به وجود موجود فضایی پی نبریم بلکه چیزی که اونا میخوان اینه که ما به هدف اونا از داستان موجود فضایی و دروغ بودن داستان پی نبریم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع