(۱۴/مرداد/۹۱ ۱:۲۵)دل خسته نوشته است: [ -> ] (۱۴/مرداد/۹۱ ۱:۱۸)omoridi نوشته است: [ -> ]ببخشید، ما انسانها چه برخوردی با حکومت یک نره شیر، در صحرای آفریقا داریم؟ یا حکومت سر دسته گاو میشها، یا دیگر حیوانات؟ آیا با اونها میجنگیم که حکومت اونها را نابود کنیم؟ یا در برخی مواقع از اونها حتی حمایت هم میکنیم؟
اصلا چرا باید اونها با ما بجنگند؟ از کجا معلوم اگر ارتباطی هم بر فرض برقرار کردند، کل علم و دانش زمینی را زیر و رو نکنند، و به بشر خدمت نکنند! مثلا خیلی ها معتقد هستند که مهندسی اهرام مصر، مهندسی زمینی نیست، و از فرا زمینی ها کمک گرفته شده است!
ساتم
بنده هم حالت سوم گذاشتم ، اون هم قدرت پذیریت یا عدم پذیرش حکومت مهدوی بر جهان به وسیله اون ها است،مثل جن.
در مورد اهرام مصر ، آیه ای در قرآن داریم ، در مورد اقوام گذشته می فرماید که آن ها از شما قدرت بیشتری داشتند!
در ضمن با استفاده از قدرت جن هم میشه به این مرحله رسید ،مگر همین مرتاض های هندی ، کارهای فرا انسانی نمی کنند؟
حکومت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر کره زمین هست و بر موجودات درون اون!
شاید موجودات سیارههای دیگر منجی ها و چیزهای مخصوص خودشون رو دارند!
در مورد اهرام مصر بله من هم شنیده بودم که از فضاییها کمک گرفته بودن،حتی یک تصویر از حکاکیهای مصر باستان دیدم که در اون بشقاب پرنده ی کشیده بودن(که امروزه به لطف فتوشاپ دیگه به عکس خودت هم نمیتونی اعتماد کنی

)
شاید فضاییها تمدن قدیمی ترین نسبت به ما دارند که به درجه بالایی از علم رسیدن که به سیاره ما سفر میکنن،شاید ابزار و وسایل در سیاره اونها موجود هست که در زمین نیست و امکان ساخت وسیله ی منساب برای سفر نیست،شاید اونها تونستن مشکل سفر در زمان رو حل کنن یا همون طی العرض!
در یکی از داستانهای نقل شده که یک کلانتر به بالای لاشه ی یک سفینه بیگانه رسیده بود
اینطور نقل کرده بود که جنس فلز به کار رفته در بدنه این وسیله در زمین موجود نبود نتونستن اون فلز رو خم و یا کار خاصی انجام بدن در عین محکمی بسیار سبک و قابل انعطاف بوده این ماده....ولی فعلن کسی از سرنوشت این لاشه ی باقی مونده خبر دیگه نداره!!دولتها دوست ندارن اذهان عمومی دچار تشویش بشه
(۱۴/مرداد/۹۱ ۲:۴۸)A L I نوشته است: [ -> ]در یکی از داستانهای نقل شده که یک کلانتر به بالای لاشه ی یک سفینه بیگانه رسیده بود
اینطور نقل کرده بود که جنس فلز به کار رفته در بدنه این وسیله در زمین موجود نبود نتونستن اون فلز رو خم و یا کار خاصی انجام بدن در عین محکمی بسیار سبک و قابل انعطاف بوده این ماده....ولی فعلن کسی از سرنوشت این لاشه ی باقی مونده خبر دیگه نداره!!دولتها دوست ندارن اذهان عمومی دچار تشویش بشه
سلام
منبع این داستان کجا است؟
از کجا می دونید که این داستان ها بابت تشویش اذهان عمومی ساخته نشده؟
در ضمن در مورد حکومت صاحب الامر و الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نشنیدم که محدود به زمین باشه ، اصلا این طور هم نباید باشه ، چون علم در زمان ایشان بسیار بسیار پیشرفت خواهد کرد ، و علم کنونی نسبت به اون زمان صفر خواهد بود ، پس باید تونست به سیارات و منظومه های دیگه هم سفر کرد.
در ثانی ، اگر اون طور که هاوکینز گفته ، اونها از ما قوی تر باشند و قصد داشته باشند به زمین حمله کنند ، حکومت ایشان با خطر مواجه خواهد شد واز بین خواهد رفت ، پس این مخالف نظر اسلامه.
بنده فکر می کنم اگر هم قدرت بیشتری از بشر داشته باشند ، به صورت موقت خواهد بود و ما اون ها رو حتما رد خواهیم کرد.

اینها همونطور که گفتم داستان هستن و نقل میشن سندی برای اونها نیست! نویسنده اون داستان اسم یه سری افراد رو آورد بود که من الان به خاطر نمیارم ولی خوب حالا ما اسم اونها رو هم نوشتیم من و شما میشناسیم؟(البته این جور داستانها منبع قابل اعتمادی نیستن! ولی خوب خیلی از داستانها و افسانه ها ریشه در واقعیت دارد!)
در ضمن در دنیای امروزی هاوکینز هم فقط یک نظریه داده،ایشون خدا که نیست با عقل بشری فکر کرده نظر داده یه بشر دیگه با همون عقل میتونه نطریه دیگه ارائه بده!
فقط با این تفاوت که ایشون یک دانشمند هستند،
راستی بچه ها کسی از شما در مورد جهان موازی مطلب خونده؟؟
با سلام و درودي دوباره
خوب من بحث هايي رو كه إز اخرين نوشتم رو خوندم اما نفهميدم كه در مورد چي بحث مي كنيد
به جناب علي : نقل داستان هاي إز فضايي ها ملزم به منابع علمي قابل اعتماد داره و نقل داستان إز اين ور أونور زياد جالب نيست !!
در اين ميان اگه نوشته ها و يا داستان هايي إز منطقه ي٥١ يا أريا ٥١ إشاره مي كرديد جاي بحث و تأمل داشت !
به جنائي دل خسته : شما چه گير دادي كه اين جماعت رو مسلمون كني ؟؟
همون طور كه گفتم احتمال داره كه اين موجودات يك آينده ي جدا داشته بأشند و قيامتي ديگر براي اون ها رقم بخوره !!
باز به جناب علي : در مورد جهان هاي موازي من مقالاتي رو خوندم و إز يه چيز هايي سر در ميارم

ألبته در رابطه با جهان هاي موازي خوبه كه نظريه ريسمان ها رو هم أضافه كنيم !
راستي مايل هستيد بحث رو به تمدن هاي باستاني بكشونيم و واقعي و يا دروغ ين بودن اون ها و رو مورد بحث قرار بديم ؟؟
نقل قول:راستي مايل هستيد بحث رو به تمدن هاي باستاني بكشونيم و واقعي و يا دروغ ين بودن اون ها و رو مورد بحث قرار بديم ؟؟
دقیقن یعنی چی؟تمدنهای باستانی که آثارش مونده و ثابت شده که بودن در مورد چی اونا دقیقن بحث کنیم؟؟
(۱۳/مرداد/۹۱ ۳:۴۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
شاید بتونم بگم بزرگترین مشکل شما با امثال بنده ، وجود یک تفکر بدبینانه محض هست ، که باعث می شه پست های بنده رو درست نخونید،برداشت غلط داشته باشید ، و بعد من می شم آدم بده!
با شما رو نمی دونم، ولی بزرگترین مشکل من با جزم گراییه. اما فکر می کنم مشکل شما اینه که وقتی یه چیزی رو مطرح می کنی انتظار داری تا تا اعماق گفته ت رو از ذهنت بخونیم. عقل و خوبی و بدی و اصالت عقل چندین تعریف داره، نمی تونی انتظار داشته باشی بهش جواب سر راست بدم.
(۱۳/مرداد/۹۱ ۳:۴۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]بابا جان من ، توروخدا برگرد از اول پست های من رو بخون
من نوشتم یا شما اصالت عقل رو قبول داری ، یا نداری ، اگر قبول داری ، فبها ، اگر نداری ، چون بحث هم یک نوع استفاده از عقل هست و شما عقل رو قبول نداری ، پس نمی تونی بحث کنی! پس نتیجه برای ادامه بحث باید عقل رو قبول داشته باشی (برهان خلف)
اما اصل مطلب ، فقط لطفا به جای پرداختن به مسائل حاشیه ای و برداشت های اشتباه و بدبینانه ، مطلب رو کامل و با دید باز بخون.
ببین ، پس به نتیجه رسیدیم عقل وسیله معیار حق و باطل هست و می تونه خوب و بد رو و مسائل حیاتی بشر رو تشخیص بده، درسته؟
خب خوشحالم که استدلال خودتو بر پایه ی عقاید من بنا کردی!!!! ولی من نگفتم که معتقدم منو تو عقل داریم، پس کل اثباتت زیر سواله. اما چرا؟!
(۱۳/مرداد/۹۱ ۳:۴۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]با این فرض ، فرض کن یک موجود فرازمینی بالاتر از ما وجود داره که ما فکر می کنیم خدا است ، خوب ، این موجود فرازمینی خدایی داره یا نه؟ به وجود امده یا از ابتدا موجود بوده؟می دونی که قانونی محکم در فیزیک داریم ، به نام قانون بقای ماده و انرژی ،یعنی در جهان هستی ، ماده و انرژی (در مجموع) همینجوری به وجود نمی آن ، بلکه فقط به یک دیگر تبدیل می شند ، پس این موجودات فضایی چه جوری به وجود اومدند؟بدون خدا ، بدون خالق؟ و فراتر از اون ، ما انسان ها از کجا به وجود اومدیم؟
به وسیله اون موجودات؟ به وسیله خدا؟
1- من گفتم ثابت کن موجود فراکیهانی ما رو گول نمی زنه، تو اومدی ثابت می کنی خدا وجود داره؟؟ نتیجه ی اثبات مثل هر اثبات دیگه باید همون قضیه ای باشه که در صدد اثباتشی. من مخصوصا گفتم که
گزاره هایی که اضافه می کنی باید بدیهی باشن و نیاز به بحث ثانوی نداشته باشن و به نتیجه ی مورد نظر ختم بشن که بحث کش پیدا نکنه.
اونوقت شما آوردی یه چیز کاملا جدا رو ثابت می کنی؟؟
2- بد تر از اون: قانون هم ارزی جرم-انرژی رو کی کشف کرد؟ انیشتین. درستیش چه طور ثابت شد؟ از طریق مشاهده. یعنی
تجربه شد!
من چی گفتم؟ گفتم موجود فراکیهانی تو رو با
تجارب دلخواه خودش تغذیه می کنه. تو چه طور از چیزی که درستیشو ثابت نکردی می خوای فرضیات منو رد کنی؟؟
اما می رسیم به نتیجه گیری:
تو که خودت نمی تونی حرف خودتو ثابت کنی چه طور از دیگران انتظار داری حرف خودشونو ثابت کنن؟؟
این جاست که باید گفت:
یره برو خودتو جم کو! (خطاب به دل خسته)
[پایان بحث]
نقل قول:خب شما چه طوری به این نتیجه رسیدی که این موجود یا خود تو خالقی داری؟ من متوجه دلیلت نشدم؟!
دلیل ساده است، تا حالا دیدی یک چیزی همینطوری ساخته شده باشه، مثلا همین کامپیوتر، یک بادی اومده باشه، یکسری عناصر را به هم چسبونده باشه، بعد CPU درست بشه که مدار منطقی داشته باشه و ...!
خوب انسانها خالق این کامپیوتر هستند! نیستند!
حالا شما از کامپیوتر بپرس خالق تو کیه؟ اگر تونست جواب بده! نمیتونه چون این قدرت را نداره، ولی شاید بشه یکسری نرم افزار بهش داد که بتونه یک حدسهایی بزنه.
حالا ما، غیر ممکنه بوسیله همون باده خلق شده باشیم، بالاخره یک خالق داشتیم، وقتی نمیتونیم خود خالق را درک کنیم، چطوری ممکنه بخواهیم درباره خالق، خالق صحبت کنیم، (حتی اگر این 1% این فرضیه را درست فرض کنیم، که خالق ما هم خالقی داره)
(۱۴/مرداد/۹۱ ۱۲:۲۲)Gryffen نوشته است: [ -> ]به جنائي دل خسته : شما چه گير دادي كه اين جماعت رو مسلمون كني ؟؟
همون طور كه گفتم احتمال داره كه اين موجودات يك آينده ي جدا داشته بأشند و قيامتي ديگر براي اون ها رقم بخوره !!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به دوست آردایی خودم
"اذا الشمس کورت ، و اذا النجوم انکدرت و ....."
داداش روز قیامت بساط کل جهان به هم می ریزه!
بعد هم مگر نداریم که تمام خلقت به واسطه نور پیامبر اکرم و امیرالمومنین و اهل بیت گرامیشون صلوات الله علیهم اجمعین خلق شده؟ اون وقت برن یک امام دیگه ای رو بپرستند ، به نظر بنده بعید و دور از ذهن می آد.
(۱۴/مرداد/۹۱ ۲۲:۳۲)namekarbary نوشته است: [ -> ] (۱۳/مرداد/۹۱ ۳:۴۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]...
با این فرض ، فرض کن یک موجود فرازمینی بالاتر از ما وجود داره که ما فکر می کنیم خدا است ، خوب ، این موجود فرازمینی خدایی داره یا نه؟
خب شما چه طوری به این نتیجه رسیدی که این موجود یا خود تو خالقی داری؟ من متوجه دلیلت نشدم؟!
سلام
آقای مریدی خدا خیرش بده جواب خوبی دادند.
در تکمیل فرمایشات ایشون ، شما یکی از دو حالت رو فرض کنید :
- این جهان و اون فضائی ها هویجوری تلپ افتادند پایین (پس قانون بقای ماده و انرژی کجا می ره؟)
- یک خالقی این جهان رو خلق کرد.
دوستان همه خدا رو قبول داریم و میدونیم خدا قرار نیست همه اسرار خلقت رو به من و شما بگه...
همون مثالی که زدید گفتید کامپیوتر خالق داره؟درست
همین کامپیوتر هم تا زمانی که با یک کامپیوتر دیگه وصل نشه و کانکت نشه نمیفهمه که کامپیوتر دیگه ی وجود داره!! (کامپیوتر=دنیای دیگه)
خوب با اختراع یا کشف تکنولوژی وای فای یا کابل یا اینترنت باید صبر کرد تا این 2تا از وجود هم با خبر بشن...(یکم پیچیده شد

)
(۱۵/مرداد/۹۱ ۲:۱۸)omoridi نوشته است: [ -> ]نقل قول:خب شما چه طوری به این نتیجه رسیدی که این موجود یا خود تو خالقی داری؟ من متوجه دلیلت نشدم؟!
دلیل ساده است، تا حالا دیدی یک چیزی همینطوری ساخته شده باشه، مثلا همین کامپیوتر، یک بادی اومده باشه، یکسری عناصر را به هم چسبونده باشه، بعد CPU درست بشه که مدار منطقی داشته باشه و ...!
خوب انسانها خالق این کامپیوتر هستند! نیستند!
حالا شما از کامپیوتر بپرس خالق تو کیه؟ اگر تونست جواب بده! نمیتونه چون این قدرت را نداره، ولی شاید بشه یکسری نرم افزار بهش داد که بتونه یک حدسهایی بزنه.
حالا ما، غیر ممکنه بوسیله همون باده خلق شده باشیم، بالاخره یک خالق داشتیم، وقتی نمیتونیم خود خالق را درک کنیم، چطوری ممکنه بخواهیم درباره خالق، خالق صحبت کنیم، (حتی اگر این 1% این فرضیه را درست فرض کنیم، که خالق ما هم خالقی داره)
سلام. همین که جملتو با "تا حالا دیدی" شروع می کنی موید تجربی بودن اثباتته. در واقع کلی تر اثبات شما همون براهین علیت و نظمه که جزو براهین شهودی محسوب می شن. مثلا همین برهان علیت که به اقرار حتی فلاسفه ی مسلمان نه از دریچه ی عقل محض بلکه در اثر تجربه ی مکرر تعقیب یا پشت سر هم بودن دو رویداد در ذهن انسان نقش می بنده. مثلا این که ما از آتیش انتظار گرما داریم و آتیشو علتی بر گرما می دونیم حاصل مشاهده ی همزمان آتیشو گرماس. و وقتی این تجربه بارها و بارها تکرار می شه به صورت امر بدیهی و پذیرفته شده در میاد.
اما من فرض کردم که موجود فراکیهانی تو رو با تجربه ی دلخواه خودش تغذیه می کنه و احتمالا به تو تجربه ی غلط می ده.
بنابراین تو این جا نمی تونی برای رد فرضیه من، از پیش فرض غلط بودن فرض من استفاده کنی، چون داری نوعی مصادره به مطلوب می کنی.
نقل قول:-چرا فرضیه ی من غلط است؟
-چون طبق تجربه دریافتیم هر چیزی سازنده ای دارد.
-چرا این تجربه ی ما درست است؟
-چون فرضیه ی تو غلط است!
دل خسته جواب اثباتتو در دو پست اخیر بیاب.