دقيقا با حرف هاي شما پيرامون سخنان رائقي پور موافق هستم

ايشون تمام فضائي ها رو جن تلقي مي كنند

اما همون طور كه گفتم بأيد حرف هاي تمام جناحين رو مورد تحقيق قرار داد !!
استاد رائفي پور عقيده داره كه خدايان باستاني همان جنيان هستند و اين رو إز تشابه بين خدايان در بين النهرين و مصر و يا هرم ها در مصر ومركز تمدن ماياها در امريكاي جنوبي توجيه مي كنه و مي گه كه اين جنيان بودند كه در يك زمان بر ساكنان زمين نازل شدند و .....
اين موضوع مي تونه يكي إز همين دلائل باشه اما نظريه ي ديگه كه در همين رابطه است وحدت بين تمدنها يا همان تمدن واحد در تاريخ باستانه !!!
تاريخ دانان بر اين عقيده هند كه تمدن واحدي در باستان بر جهان حكم راني مي كرده و بعد إز ازبين رفتن اين تمدن مردم ان سرزمين پراكنده شدند وگوشه اي إز همون تمدن را در جاهاي ديگه إيفاد كردند !!! همانند ساخت أهرام كه مي شه گفت يكي إز عوامل تمدن است !!! ( متاسفانه إز باستان كتاب درستي به جا نمونده كه به اين حقيقت پس ببيرم و هر إز چند گاهي هم كه كتابي پيدا مي شه خيلي مرموز جلوه مي ده براي مثال :
http://arda.persianblog.ir/post/34 به نقاشي هاي چين و ژاپن توجه كنيد !! )
إز تمدن هاي گمشده مي توان به آتلانتيس - لموريا و.... إشاره كرد كه متاسفان بعضي إز دوستان اين قدر فكرشون پيرامون فراماسونري هست كه همه چيز رو به فراماسونري ربط مي دن و با اين كار اون رو غير واقع اي تلقي مي كنند
باز مي گم بأيد حرف هاي تمام جناحين رو گوش كرد !!
ستچيني كه دوستان زياد دل هوشي أزش ندارد كتابي رو در مورد الواح زمردين نوشته كه دانشمند ان بزرگي نظير نيوتن و يا جابرابن حيان ينز مطالبي پيرامون اون نوشته اند !!!
(۵/مرداد/۹۱ ۲:۰۹)Gryffen نوشته است: [ -> ]با درود به شما دوست عزيز
در مورد اين پشت اخري كه داديد مي شه گفت اين اشكال زياد صحت واقعي ندارند و مي شه يه شبه درستشون كرد 
قضیه این تصاویر که توی مزرعه ها ایجاد میشد به طور کلی که لو رفت.
الان که مسابقه میزارن ببینم کی قشنگ ترش رو درست میکنه.
میتونید به مجله دانستنیها رجوع کنید.
(۵/مرداد/۹۱ ۱۰:۱۹)Gryffen نوشته است: [ -> ]دقيقا با حرف هاي شما پيرامون سخنان رائقي پور موافق هستم
ايشون تمام فضائي ها رو جن تلقي مي كنند 
ای بابا
رائفی پور تو ناسا هم کار میکرده ما خبر نداشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در رابطه با اون تصوير ها و اون مرجعي كه گفتي منظورت مجله دانستنيهاي همشهريه ؟؟؟
اون كه در قسمت فضائي هاش اين ادعا رو رد نمي كنه !!!!

در مورد رائفي پور هم بأيد گفت بهله گويا تو ناسا هم كار مي كنه

سلام......
دوستان به اون سایته هم سر بزنید....خیلی مفیده.....
یه داستان از بخش دانستنیهای همشهری خوندم در مورد فضاییهای در سال 54 در تهران از زبان یک شاهد که خودش دیده بود فضاییها رو داستان رو نقل میکرد پیدا کردم توی نت میزارمش بد نیست...
مثلا هنوز کسی به راز علم ستاره شناسی مردم مایا پی نبرده! چطوره مردمی در اون قسمت زمین حتی قبل از کشف قاره آمریکا همچین علمی داشتن!
و یا خود همین مصریها...
بعضی ها مثل آقای رائفی پور با ربط دادن اونها به فراماسونها ادعا میکنه که همه جن بودن!
بعضی ها هم ادعا میکنن که اینها بازماندگان تمدنهای خیلی قدیمی هستن حتی شاید قبل از بشر!
دوستان فضایی وجود داره در این شکی نیست ..احادیث رو هم بذاریم کنار عقل ادم حکم میکنه که تو این جهان بی سر و ته ما تنها نیستیم ... ولی مطمئنم که تمام این پشقاب پرنده ها و این چیزا زیر سر قدرتهای بزرگ زمینه ..اصولا به قول امام صادق علیه السلام تو این جهان هستی هر عالمی (سیاره ای ) فکر میکنه که خودش تنها هست در صورتی که هزاران عالم وجود داره هیچ کس هم از دیگری اطلاعی نداره تا امام زمان هم نیاد علم اونقدر پیشرفت نمیکنه که بخواد سر از کار عوالم دیگه در بیاره...
به علي : واقعه ي ٥٤ يا ٥٧ ؟؟؟
منظورت همون واقع اي كه تو تهران رويت مي شه و چند تا جنگنده مي رن براي رد يابي ؟؟؟
اين واقعه رو مي توني تو مجله ي دانشمند بخوني ألبته الان شمارش رو يادم نيست !!
اين واقع رو دانشمند إز زبان خلبان جنگنده اي مي گه كه دنبال اون شي رفته !!!
ألبته يه بار هم تو مجله ي هم شهري يه واقعه اي رو نوشته كه در اون تو يه كوچه يه شخصي چند تا موجود رو مي بيني !!
در مورد تمدن هاي باستاني مي تونيم بگيم إز ١٦٠٠ قبل إز ميلاد به أفول خودش ون نزديك مي شن مثل تمدن موهنجودارو در هند و پاكستان يا تمدن هاي گمشده ي در صحراي گو بي و ....
نكته ي ديگه اي هم كه هست مي تونيم رد اين فضايي ها رو تو أسطورة هاي بعضي إز ملل مي تونيم پيدا كنم !!
جناب همون خواهشا اين چيز ها رو تقصير إيالات متحده نندازيد !!
در ضمن علم با چنان قدرتي داره پيش مي ره كه شما تو هو خوابتون هم نمي تونيد ببينيد!
قرن گذشته معروف بود به قرن فيزيك كه در اون ريز ريز ذرات كيان كشف شدند و اين قرن هم معروف به قرن ژنتيكه كه انسان در آستانه ي تحولي شگرف قرار داره !!
جالب اينه كه يكي إز دلايلي كه مي گن تمدن هاي باستاني نابود شدند رسيدن اون ها به علم عظيمي بود !!
من به کسانی که به این موضوع علاقه دارند توصیه میکنم کتاب های اقای اریک ون دونیکن رو بخونن...تقریبا همه کتابهاش ترجمه شده مثلا ارابه خدایان، طلای خدایان و ...
این کتاب ها بحث مفصلی تره
در واقع این اقا یه تاریخ شناسه و فقط بحث های تاریخی داره اما تحلیل هم داره
بحثش مفصله که انشا الله به زودی در یه تاپیک مجزا بهش اشاره میکنم
برای بررسی وجود انسان های فضایی و این بحث ها خیلی منبع مناسبی هست که واکاوی تاریخی میشه این بحث
خلیی علاقه به موجودات فضایی دارید ..با یه بنده خدایی صحبت میکردم میگفت که پشقاب پرنده ها منو دزدین ...منم برای خنده بهش گفتم خوب حالا بگو چه شکلی بودن ..طرف هم خیلی جدی گفت که قدشون کوتاه بود ..سبز رنگ بودن و در کل خیلی زشت بودن!!! از این جمله طرف چی برداشت میکنید ؟ من که میگم عقلش پاره سنگ برداشته ...میشه توضیح بدید تمدنهای منقرض شده چه ربطی به یوفوها داره ؟ بله در این مورد خودم خیلی مطلب خوندم ..سلاح تاشترا در هند ...یافتن جنگنده طلایی کوچک تو پرو که مربوط به چند هزار سال پیشه ... ملاقات حزقیال نبی با سفینه موجودات فضایی که کتیبش هم موجوده ...فرار قوم مایا از اتشفشان در حالی که چند سفینه بالای سرشون در حرکت هستن که کتیبه این هم موجوده...کتیبه های موجود در مصر در حال حمل لامپ های بزرگ برقی ...سفینه ای به اسم ویمانا در هند ...خطوط نازکا در پرو و وووو ...که اگه بخوام ادامه بدم میشه مثنوی هفتاد من ...حالا میتونید ربطش بدید که تمدن باستانی چه ربطی به فضاییها داره !!!! تمدنهای باستانی نابود شده و اینم توجیه خوبیه که علم زیاد اونا رو به نابودی کشوند چرا ؟ زیرا...کتاب باستانی ماهابهارتا در هند یک کتاب حماسی که توی اون میگه که جنگی در گرفت ...صاعقه ای از اسمون اومد پایین به اسم تاشترا وقتی به زمین خورد نوری کور کننده همه جا رو گرفت و همه چیز رو سوزوند ..تمام مردم مردن و سربازها سوختن و...سلاح تاشترا به اتفاق تمام دانشمندایی که تو این زمینه تحقیق میکردن یه سلاح هسته ای بوده که باعث نابودی تمدن بشری شده ...به قول انیشتن که ازش پرسیدن که جنگ جهانی سوم مردم با چی میجنگن ؟ گفت نمیدونم ولی جنگ جهانی چهارم رو میدونم که با سنگ و چماق با هم میجنگن...در ضمن علم هر چقدر هم پیشرفت کنه با ز به حدی نمیرسه که بخواییم سوار سفینه بشیم با سرعت نو یا از بین سیاه چاله ها به سیاره های دیگه سفر کنیم... تمام چیزهایی که دور بر خودتون میبینید همه ساخته و پرداخته چند قدرت بزرگه...چین همین حالا رسما پشقب پرنده ساخته ..فرانسه سفینه ای دلتا شکا رو ساخته بدون هیچ زوایدی...امریکا که هر چی طرح از المان نازی بود دزدید و توسعه داد و نتیجش چی شد...سلاحهای فوق العاده قدرتمند...سفینه هایی به شکل پشقاب پرنده که خیلی راحت رو پایتخت کشورا پرواز جاسوسی انجام میدن و شما هم اگه ببینی میگی اوه ه ه ه اونجا رو ببین فضا ییها و ظاهرا هم کاملا موفق عمل کرده !! شوری چندین دهه پیش سلاح مغناطیسی رو ازمایش کرد که از تو خاک روسیه گلوله های مغناطیسی رو که بر حسب اتفاق تو اسمون کاملا شبیه پشقاب پرنده بودن رو به اقیانوس اطلس شلیک کرد ...نتیجش چی شد ؟ هر کی تو اروپا این گلوله ها رو دیده بود گفته بود پشقاب پرنده..!! حوصله نوشتم دیگه ندارم اگه بخوام ادامه بدم چندین صفحه میشه با اجازه..