جناب omoradi پاسخ پست شما رو نوشتم که اگه قسمت شد باهاتون به اشتراک می ذارم.
(۱۲/مرداد/۹۱ ۱:۵۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]فقط این رو بگم که اگر شما اصالت عقل رو قبول ندارید ، بهتر هست با بنده بحث نکنید ، چون بحث بر اساس عقل انجام می شه ، و باید دلیل عقلانی ارائه بشه ، پس اگر یکی از طرفین بحث عقل رو فاقد اصالت و قدرت تشخیص بدونه ، نمی بایست در بحث عقلانی شرکت کنه ، زیرا تمام گفته هاش زیر سوال می ره.
من باهات بحثی ندارم. این جا به تعداد کافی آدم برای قضاوت وجود داره.
می تونی مثل جناب omoradi بحث منطقی کنی. مثل برهان، اما گزاره هایی که اضافه می کنی باید بدیهی باشن و نیاز به بحث ثانوی نداشته باشن و به نتیجه ی مورد نظر ختم بشن که بحث کش پیدا نکنه.
در مورد عقل [اگر چه سوالت زیادی کلیه]، بهش اعتقاد دارم، اگه حس بهتری بهت می ده!
(۱۲/مرداد/۹۱ ۱:۵۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
شاید بحث برای اثبات یا عدم اثبات وجود عقل و داشتن قدرت عقل به این مبحث مربوط نشه و نیاز به مبحث جداگانه داشته باشه
شایدم نداشته باشه، بالاخره اگه می خوای ازش استفاده کنی باید ثابت کنی یا تعریفش کنی.
(۱۲/مرداد/۹۱ ۲:۲۵)A L I نوشته است: [ -> ]بچه ها اینجا قرار بود در مورد وجود موجودات فضایی بحث کنیم نه وجود و عدم وجود عقل!خواستم یاد آوری کنم
در صفحات قبل دلایلی از قرآن و یه سری مدارک اومده اگر شما هم چیز دیگه ی دارید به این مطالب اضافه کنید
باشه علی، چون این جا حق آب و گل داریا! منم دیگه این بحث فرسایشی عقلو ادامه نمی دم.
فقط دلخسته اگه اثباتی داری می شنوم.
سلام
شاید بتونم بگم بزرگترین مشکل شما با امثال بنده ، وجود یک تفکر بدبینانه محض هست ، که باعث می شه پست های بنده رو درست نخونید،برداشت غلط داشته باشید ، و بعد من می شم آدم بده!
بابا جان من ، توروخدا برگرد از اول پست های من رو بخون
من نوشتم یا شما اصالت عقل رو قبول داری ، یا نداری ، اگر قبول داری ، فبها ، اگر نداری ، چون بحث هم یک نوع استفاده از عقل هست و شما عقل رو قبول نداری ، پس نمی تونی بحث کنی! پس نتیجه برای ادامه بحث باید عقل رو قبول داشته باشی (برهان خلف)
اما اصل مطلب ، فقط لطفا به جای پرداختن به مسائل حاشیه ای و برداشت های اشتباه و بدبینانه ، مطلب رو کامل و با دید باز بخون.
ببین ، پس به نتیجه رسیدیم عقل وسیله معیار حق و باطل هست و می تونه خوب و بد رو و مسائل حیاتی بشر رو تشخیص بده، درسته؟
با این فرض ، فرض کن یک موجود فرازمینی بالاتر از ما وجود داره که ما فکر می کنیم خدا است ، خوب ، این موجود فرازمینی خدایی داره یا نه؟ به وجود امده یا از ابتدا موجود بوده؟می دونی که قانونی محکم در فیزیک داریم ، به نام قانون بقای ماده و انرژی ،یعنی در جهان هستی ، ماده و انرژی (در مجموع) همینجوری به وجود نمی آن ، بلکه فقط به یک دیگر تبدیل می شند ، پس این موجودات فضایی چه جوری به وجود اومدند؟بدون خدا ، بدون خالق؟ و فراتر از اون ، ما انسان ها از کجا به وجود اومدیم؟
به وسیله اون موجودات؟ به وسیله خدا؟
دل خسته جان، این بحث را اگر به این شیوه ارائه بدی، این سوال پیش میاد که خود خدا چطوری بوجود آمده، خوب این در حد عقل ما نیست، همون بهتره که بگیم، ما بوسیله خدا خلق شدیم، کاریم به مابقیش نداریم، چون وقتی دانشی نسبت به این مساله نیست، عقل ما نمیتونه این موضوع را درک کنه.
بعد میشه اون سوال که خوب حالا مرغ اول بوده، تخم مرغ بوده یا خروس!
خوب اگر این رو قبول کنیم، که خالق مرغ و خروس را با هم خلق کرده، همه فرضیات از نظر عقل ما جواب پیدا میکنه.
پس خواهشا (به عنوان یک برادر) درباره چیزی که نمیشه، ثابت کرد، نظر ندهیم.
من گفتم که، یک خدایی هست که ما و جهانی که ما میشناسیم را خلق کرده، ما هم همونو به عنوان تنها خدا میپرستیم.
حالا هر کی دوست داره بگه که 1 خدایی دیگه هست، خوب باشه، ولی اون خدای یکتای ما نیست.
حالا این 2 تا خدا با هم یکجا هستند، با هم دعوا میکنند (باور زرتشت قدیم) هر چی، ما که نمیدونیم، هیچ سندی هم نداریم، هیچ جای معتبری هم که به اون اشاره نشده، پس بحث نداره سر چیزی که هیچ کدام از طرفین، هیچ اطلاعی از اون ندارند.
جایی خوندم، که فردی پیش حضرت علی اومد و پرسید، آقا ما برای چی خلق شدیم، خدا کجاست، این جهان نمیدونم چقدره و از این حرفها، حضرت هم به او گفت، توضیح این مسایل توی عقل آدمها جا نمیشه، پس دنبالش نرید، که برید به مشکل بر میخورید. (البته خیلی داستان وار گفتم ها! نگید اینجاش این بوده و اون بوده، به ماهیت داستان توجه کنید).
البته اینو هم باید در نظر داشت که خداوند خالقه، اگر خلق نکنه که نمیشه. نمیدونم شاید بهتر باشه برای اثبات وجود بیگانگان فضایی بیشتر توی این مبحث صحبت کنیم.
نظرتون چیه؟ عقل و مقل را هم بیخیال، دیگه همه ما در حد یک نخود عقل داریم، بیایم در همون حد صحبت کنیم.
(۱۳/مرداد/۹۱ ۴:۴۰)omoridi نوشته است: [ -> ]همون بهتره که بگیم، ما بوسیله خدا خلق شدیم، کاریم به مابقیش نداریم
سلام
بنده با شما دوست خوبم بر روی این قضیه بحث ندارم ، و می دونم شما قبول دارید وجود خدا و این که این موجودات مخلوق خدا هستند ، اما "نام کاربری" گرامی از بنده خواستند ثابت کنم وجود خدا را و این که این موجودات خدای ما نبودند و نیستند.
(۱۳/مرداد/۹۱ ۴:۴۰)omoridi نوشته است: [ -> ]نظرتون چیه؟ عقل و مقل را هم بیخیال، دیگه همه ما در حد یک نخود عقل داریم، بیایم در همون حد صحبت کنیم.
بحث اصلی بنده با ایشون بر سر این هست که آیا این موجودات خدای ادیان (نه صرفا خالق) هستند ، یا این که خداوند واحد قهار خالق ما و صاحب ادیان هست.
در ضمن همین عقل قدر نخود ، بزرگترین داشته بشر هست که بدون در نظر گرفتن عقل همه ما گمراه خواهیم شد.
درود بر دوستان عزيز
اگه اجازه بديد ماهم وارد بحث شويم :دي
به نظرم أولين كار بأيد بفهميم كه اين موجودات وجود دارند و بعد إز اين كار محل زندگي اون ها رو پيدا كنيم و يا احتمال بديم و در اخر اين كار بأيد بحث كنيم كه أيا اون ها إز ما پيشرفته تر هستند يا خير !!
اما اگه نظر كن رو در اين رابطه مي خواهيد بأيد بگم كه سه حالت مي تونه داشته باشه :
١- اون ها پيشرفته تر إز ما بأشند
٢- اون ها پيشرفته تر إز ما نباشند
٣- اون ها هم گام ما بأشند
حال بر اساس داده ها مي تونيم نتيجه گيري كنيم ! اما اين نتيجه گيري بأيد بر اساس چه داده هايي بأشد !
أولين داده مي تونه قرآن باشه ! ألبته اين منبع رو مي تونيم در مورد إثبات وجود اين موجودات باشه !
داده هاي بقيه مي تونه داده هايي إز ناسا باشه - مشاهدات عوام باشه - نوشته هاي باستاني باشه !
إز روي داده هاي ناسا مي فهمهم كه اون ها إز ما پيشرفته تر بأشند !
مشاهدات مردم هم كه فضا پيماهاشون مي بأشند هم نشون مي دن كه إز ما پيشرفته تر هستند
اما گزينه ي سوم كه همون تمدن هاي باستاني بأشند خود جاي بحث دارند و گو يأي اين مسله است
خوب إز اؤن نوشته ها بر مياد كه اون ها إز ما پيشرفته تر هستند اما گزينه هاي ديگه رو نبايد رد كرد !
سلام
با تشکر از شما گریفن عزیز
اما در مورد قرآن
شما چه برداشتی از آیات و روایات نسبت به موچودات خارجی می تونید داشته باشید؟
نظر شما نسبت به حکومت جهانی حضرت صاحب الامر و الزمان ، روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء چیست؟
اگر این موجودات وجود دارند ، و از نوع بشر پیشرفته تر هستند ، به نظر شما ، چه برخوردی با حکومت جهانی یک بشر دارند؟می پذیرند ؟ می جنگند؟ یا مثل جن و انسان حالتی دو سویه پیدا می کنند؟
اگر می جنگند پیروز می شند ؟ (که این نیازمند قدرت بیشتر از نوع بشر هست، و الا امکان نداره این امر اتفاق بیافته ، که در این حالت هم وعده الهی زیر سوال می ره)
اگر شکست می خورند ، پس این نشان از ضعف قدرت آن ها هست.
بنده در مورد موجدات غیر بشر سوال کردم ، انسان افضل مخلوات نیست ، بلکه احسن و اشرف هست ، اون استاد فرمودند ، که بشر ممکنه در ابتدا قدرتی دون قدرت دیگران داشته باشه ، ولی در صورت بندگی می تونه احسن باشه.
یک مثال می زنم ، یک جن قدرت های فوق زمینی داره ، قدرت جابجایی وسیع ، قدرت طول عمر و .... ، اما با عبادت الله ، یک انسان ، مثل عاصف ابن برخیا ، از جن پیشی می گیره ، در بعد قدرت.
در ضمن به قول مردم و پیشینیان نمی شه زیاد اعتماد کرد ، علم ثابت کرده بعضی از این تفکرات ناشی از نادانی اون ها بوده ، و خرافه پرستی اون ها ، من مستندی رو دیدم که بررسی می کرد این اتفافات در واقع چی بودند ، و مردم چه تفکری داشتند!
مثلا بعضی اوقات یک انسان کحو! سعی می کرده دیگران رو گمراه کنه!
نقل قول:اگر این موجودات وجود دارند ، و از نوع بشر پیشرفته تر هستند ، به نظر شما ، چه برخوردی با حکومت جهانی یک بشر دارند؟می پذیرند ؟ می جنگند؟ یا مثل جن و انسان حالتی دو سویه پیدا می کنند؟
اگر می جنگند پیروز می شند ؟ (که این نیازمند قدرت بیشتر از نوع بشر هست، و الا امکان نداره این امر اتفاق بیافته ، که در این حالت هم وعده الهی زیر سوال می ره)
ببخشید، ما انسانها چه برخوردی با حکومت یک نره شیر، در صحرای آفریقا داریم؟ یا حکومت سر دسته گاو میشها، یا دیگر حیوانات؟ آیا با اونها میجنگیم که حکومت اونها را نابود کنیم؟ یا در برخی مواقع از اونها حتی حمایت هم میکنیم؟
اصلا چرا باید اونها با ما بجنگند؟ از کجا معلوم اگر ارتباطی هم بر فرض برقرار کردند، کل علم و دانش زمینی را زیر و رو نکنند، و به بشر خدمت نکنند! مثلا خیلی ها معتقد هستند که مهندسی اهرام مصر، مهندسی زمینی نیست، و از فرا زمینی ها کمک گرفته شده است!
(۱۴/مرداد/۹۱ ۱:۱۸)omoridi نوشته است: [ -> ]ببخشید، ما انسانها چه برخوردی با حکومت یک نره شیر، در صحرای آفریقا داریم؟ یا حکومت سر دسته گاو میشها، یا دیگر حیوانات؟ آیا با اونها میجنگیم که حکومت اونها را نابود کنیم؟ یا در برخی مواقع از اونها حتی حمایت هم میکنیم؟
اصلا چرا باید اونها با ما بجنگند؟ از کجا معلوم اگر ارتباطی هم بر فرض برقرار کردند، کل علم و دانش زمینی را زیر و رو نکنند، و به بشر خدمت نکنند! مثلا خیلی ها معتقد هستند که مهندسی اهرام مصر، مهندسی زمینی نیست، و از فرا زمینی ها کمک گرفته شده است!
ساتم
بنده هم حالت سوم گذاشتم ، اون هم قدرت پذیریت یا عدم پذیرش حکومت مهدوی بر جهان به وسیله اون ها است،مثل جن.
در مورد اهرام مصر ، آیه ای در قرآن داریم ، در مورد اقوام گذشته می فرماید که آن ها از شما قدرت بیشتری داشتند!
در ضمن با استفاده از قدرت جن هم میشه به این مرحله رسید ،مگر همین مرتاض های هندی ، کارهای فرا انسانی نمی کنند؟
با سلامي دوباره
دوست عزيز دل خسته و گرامي ( تشابه اسمي :دي من يكي إز القابم دورگه خسته است :دي ) حرف هاي شما بسيار درست اما خوب باز جاي بحث داره !
برداشت من إز آيات و روايات إز قرآن و ائمه كه در رابطه با موجودات فرا زميني است به اين نحو است كه ، خداوند انسان رو براي پرستش خودش خلق مي كنه و به همين طبع موجودا تي كه در كرات ديگر هستند رو براي پرستش خود خلق مي كنه !!
در آدامه و جواب سؤال دوم شما پيرامون ين موضوع كه چگونگي برخورد فرا زميني ها با واقعه ي آخرالزمان چگونه است ؟ خوب به نظر من هر چقدر هم اون ها إز ما پيشرفته تر بأشند باز با ما كاري نداشتند ( اين رو مي تونيم ببينيم ديگه ! ) به گمان من فرازميني ها نيز همانند ما گمان مي كنند كه خود در اين كيهان تنها هستند !
ألبته اين نكته بسي مهم است كه اين موجودات را نيز خداي احد و واحد خلق كرده و خداوند و هيچ وجودي را بيهوده و عبث خلق نمي كند پس مي تونيم بگيم كه اين موجودات نيز داراي سر نوشتي هستند !! شايد تقدير در آينده اين چنين رقم خواهد خود كه آخرالزمان را با اين موجودات شريك باشيم !
ألبته يادم مياد تو يه كتاب به نام موجودات فضايي و قرآن ( اگه اشتباه نكرده باشم ) يه حديثي رو ذكر كرده بود كه مضمون اون اين بود كه در كرات ديگر هم موجوداتي براي حمد و ستايش خدا وجود دارد و هر كدوم إز اين ملت ها داراي پيامبراني براي خودشان مي بأشند !
اما در مورد جايگان انسان به نظر من شما كمي در اين گفت أر مم لطفي كرديد

انسان خليفه الله است !! انسان رو مي تونيم جانشين خداوند بر روي زمين دانست ! انسان ويژگي هايي داره كه هيچ يك إز موجودات خلق شده ي خداوند ندارد ! قدرت انسان إز جن و انس و حتي فرشتگان هم بالأتره !! اين رو بايد خود انسان درك كنه همون طور كه در شب معراج در جايي كه جبرائيل امين در ديگر اجازه ورود نداشت اين حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) يك أنسان بود كه بالأتر رفت !!
جالب اين جاست كه أشخاص مي گن ما إز اجنه مي ترسيم بلكه اون ها إز ما مي ترس إز اون جالب تر واختار بدن إنسانه !! در جايي خوندم كه مي گفت جن إز آتش و دود ساخته شده ! فرشتگان إز هوا و نور ساخته شده اند اما انسان دون مائه اي كامل داره !! انسان إز در آفرينشش إز نر چه عنصر حيات استفاده شده كه در موجودات ديگر نيست !! پس كافي انسان به اون درجه اي برسه كه بفهمه كه إنسانه !!
در پايان و پاسخ به سؤالات شما !!
در أولين پست هام در اين تاپيك گفتم كه بايد تمام موارد رو مورد بروسي قرار داد چه گفته هاي ناسا و چه گفته هاي آقاي رائقي پور و ...
تمدن هاي باستاني رو شايد بشه دسته كم گفت اما در بعضي موارد چن شانه هايي وجود دارند كه توضيح قابل قبولي براي اون ها وجود نداره و اين خودش دون مائه نوشته هاي ستچين و يا دانيكن است اما جداي إز اين نوشته ها بايد يه اين موضوع يا همون شكوه تمدن هاي باستاني توجه شود !!
فكر كنم زياد نو شتم براي همين جا كافي است !
اردتمند شما
گريفن
آقایان خواهشان یکم بیشتر دقت کنیم، کمتر غلط تایپی داشته باشیم، یکم خوندن سخت میشه.
راستی از کجا معلوم که آخر الزمان مال کل کائنات هست، شاید برای همین زمین باشه، یا نهایت منظومه شمسی! چون آنچه از احادیث برمیاد، درباره اتفاقات بر روی زمین است مانند متلاشی شدن کوه ها، آتشفشانها و از هم گسیختگی خورشید!
نمیدونم جایی بیشتر از اینها بهش اشاره شده؟