(۲۰/تیر/۹۲ ۰:۲۱)namekarbary نوشته است: [ -> ]
اگه به حد ادعای شما علم متزلزله، وقتی بگید فلان عضو از بدن فایده ای داره که هنوز کشف نشده، من هم می تونم بگم فلان عضو ضرری داره که هنوز مشخص نیست؛ یا نبودش بهتر از بودشه یا می تونست بالقوه بهتر از این باشه. بنابراین شما نمی تونید بگید انسانِ موجود، انسان "اصلح" هست. (شاید بعدا یه بحث فلسفی در این مورد با ترکیبی از نظریات هیوم باز کنم، فعلا همین...)
اگه اجازه داشته باشم با دیدن 20 دقیقه از مستند نظرمو راجع بهش بگم!
در مورد انسان این تکامل مغز بوده که این هوشو بهش داده، و همین تکامل مغزش هم جلوی تکامل بیشتر مغزش رو گرفت! مطمئنا تکامل انسان و موجودات دیگه رو نمی شه مقایسه کرد. موجودات دیگه قابلیت مغزی تغییر محیط رو ندارن ولی انسان می تونه با ایجاد هر تغییری در محیط به برازندگی برسه...
نمی دونم (تاکید می کنم که این به این معنی نیست که فرگشت توانایی پیش بینی نداره)
پشت تکامل هم کلی مدل و فرمول ریاضی و... وجود داره. من نمی تونم بگم که این نظریه کامله، نه می تونم بگم که تفاوت ساختاری با نظریه های دیگه داره. اما همین نظریه با همه ابعاد و پیچیدگی هاش روی اصل ساده ای سواره که چه مدل های ریاضی چه آزمایش های باستان شناسی و ریخت شناسی و ژنتیک و ... همواره به سمت تائید اون همگرا بودن و فکر نمی کنم ذهن سونگرفته ای باشه که با شناخت کافی از نظریه فرگشت اون رو نپذیرفتنی بدونه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
تو این مدت خیلی باید خودم رو قانع میکردم که ادامه بحث رو پی بگیرم
راستش به این فکر میکردم که من که به اندازه دوستان در مورد تکامل اطلاعات ندارم و از اول بحثم سر وجود خدا و طبیعت هوشمند بود،البته جز در انسان که اینقدر این موجود عجیبه به نظرم نمیتونه از میمون بتکامله.
لذا کم کم دارم به این نتیجه میرسم که اگه بحث ما فقط وجود خداست،اینو که از طرق دیگه ام میشه اثبات کرد احتیاجی به این کارا نیست.
در مورد پاراگراف اولتون هم این مدل بحث درست نیس،بالاخره یا در زمین شما بحث میکنیم یا من،در زمین شما که عقبگرد نداریم پس هر چی که الان وجود داره بهتر از قدیمه ،منم که اعتقاد دارم خدا همه چیز رو احسن خلق کرده،حالا بماند که از نظر ما خیر یعنی چیزی که انسان رو به خدا نزدیک و شر یعنی دور کنه،مثلا اگه بچه ای ب دنیا بیاد و دست نداشته باشه الزاما این بد نیست،شاید به مراحلی برسه که اگه دست داشت نمیرسید،من ادم هایی رو دیدم که از نظر عقلی مشکل داشتن اما در حد خودشون راه صحیح رو انتخاب کردن،خیلی خوشحالم که از نظر خدا پاکی روح مهمه،نه جسمه فانی
در مورد مستند اخراج شدگان باید بگم که در واقع یه جورایی تبلیغ یهودیت بود

اما بد نیس واسه یبار دیدن.
اما توش چندتا چیز جالب هم بود،
میگه واسه اینکه ساده ترین سلول حیات بوجود بیاد 250 مولکول پروتیینی باید باشه با چینش خاص،بعد حساب میکنه که این احتما صفره ،علاوه بر این جهان تونسه اتفاقی یه سلول حیلت کشف کنه چرا بشر نمیتونه در ازمایشگاه اگاهانه یه سلول ناقابل تولید کنه.
حالا خودشون میدونن،یا یه جای دیگه ای هست از یکی از طرفداران میپرسه که بالاخره این مولکول اولیه چه جوری تشکیل شده،(هست که از نیست بوجود نمیاد،چون نیست یعنی نیست)،میگه وظیفه این نظریه این نیست که با این مسئله رو برو شه،طرف هم جواب میده شما هر احتمالی رو واسه این اتفاق میدید اما حتی احتمال این رو نمیدید که شاید خالقی وجود داشته.
منم موافقم،وقتی اینقدر راحت نظریه میچینیم و به قول شما از ازل کی خبر داره،خوب چون خبر نداریم حتی نباید احتمالش رو بدیم که شاید ،فقط شاید خالقی هم هست.
چون این فلسفه اومانیستی نمیخواد بذاره ما قبول کنیم که توانگر تر از انسان موجود دیگه ای باشه.
تو یه سایت دیگه دیدم که کسی داره راجع به این مسئله مقاله مینویسه،4 قسمت رفته بود جلو،هرزگاهی چک میکنم اگه یکم دیگه رفت،ادرسش رو میدم که اونجا رو هم ببینید.
دیگه خدمت شما عارضم که....
ببینم چیزی یادم نرفته.....
نه همینا ، و نظرم در مورد شما
تو این مدت که تو این سایت بودم،ادم های مخالف زیادی وجود داشتن و دارن که همیشه با خشم و نفرت بحث میکردن،اینقدر که به ادم انرژی منفی میدادن و من همیشه بدم میومد باهاشون بحث کنم.
بحث با شما بران تجربه جالبی بود که فقط در مورد اعتقادمون دلیل یا سوال بیاریم،نه اینکه عقایدمون رو در حلق کسی کنیم.
و من مطمئنم که شما راه درست رو پیدا خواهید کرد(امیدوارم خودمم پیدا کنم) چون در این عالم هر کس در سیستمش ادب داشته باشه،خدا رهاش نمیکنه.
موفق باشید