(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۱:۵۸)khademolmahdi نوشته است: [ -> ]سلام اگر یادتون باشه پیشگویی نگفت هری پاتر عامل سقوط ولدمورته! پیشگویی فقط یه سری نشونه داد! در جلد هفتم کتاب وقتی جنگ شروع شده هری نویل لانگ باتم رو میبینه و با خودش فکر میکنه که ایا نویل میدونه که ممکن بود اون بجای هری باشه؟ چون خصوصیاتی که در پیشگویی ذکر شده بود رو نویل هم داشت
دوست عزیز
به تاپیک بررسی هری پاتر برید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1240.html
منم چندین روز پیش انیمیشنی دیدم فکر کنم اسمش رالف خرابکار بود.
به نظرم واقعا جای نقد و بررسی داره مخصوصا حرفایی که می زدن.
(۲۱/شهریور/۹۲ ۱۰:۱۵)Zahra.B نوشته است: [ -> ]منم چندین روز پیش انیمیشنی دیدم فکر کنم اسمش رالف خرابکار بود.
به نظرم واقعا جای نقد و بررسی داره مخصوصا حرفایی که می زدن.
بطور کلی، شعار انیمیشن هایی مثل Wreck it Ralph، Megamind، Despicable Me و ... اینه که یه شخصیت شرور هم میتونه قهرمان داستان باشه که به نوعی زمینه سازی برای حضور خود ابلیس (شخصیت شرور عالم) هست.
پیام این انیمیشنی که اشاره کردین تو همون مونولوگ کاراکتر Ralph (قهرمان شرور داستان) خلاصه میشه:
I'm bad. and that's good. I will never be good. and that's not bad. there's no one I'd rather be than me
«من بدم. و این خوبه! من هیچ وقت خوب نمیشم. و این بد نیست. هیچ کسی نیست که بخواهم جاش باشم بجز خودم!»
مثلا شعار فیلم despicable me 2 اینه :
When the world needed a HERO, they called a VILLAIN
«زمانیکه دنیا به یک قهرمان نیاز داشت، به شرور رو صدا کرد»
یا مثلا شعار انیمیشن megamind:
What if the bad guy wins
«چی میشه اگه آدم بد ـه برنده بشه»
به نام خدا...
چه بحث یه طرفه ای.
یه طرفه به قاضی رفتن تا این حد...
واقعا تا این حد حرف های بی اساس نشنیده بودم..در مورد بتمن میگم و یکی بیاد منو روشن کنه که چرا بتمن شیطانه؟چون لباس سیاه میپوشه؟اگه بابا و مامان شما رو جلو چشمتون میکشتن سیاه نمیپوشیدید؟اگه اینجوره رضا صادقی هم شیطانه...بین؟امام زمان ؟هرکی انقلاب کنه امام زمانه؟هرکی مردم بیگناهو بکشه امام زمانه یا اونی که بیگناها رو نجات میده...منتظر حرفاتون هستم
چرا بتمن جوکر رو نکشت؟
این کاریه که ما مسلمونا با اسیرا میکنیم؟اگه بخواد توبه کنه چی؟شما خدایی که اینجور حکم صادر میکنی؟
(۱۹/دی/۹۲ ۲۳:۴۶)brucewayne نوشته است: [ -> ]به نام خدا...
چه بحث یه طرفه ای.
یه طرفه به غاضی رفتن تا این حد...
واقعا تا این حد حرف های بی اساس نشنیده بودم..در مورد بتمن میگم و یکی بیاد منو روشن کنه که چرا بتمن شیطانه؟چون لباس سیاه میپوشه؟اگه بابا و مامان شما رو جلو چشمتون میکشتن سیاه نمیپوشیدید؟اگه اینجوره رضا صادقی هم شیطانه...بین؟امام زمان ؟هرکی انقلاب کنه امام زمانه؟هرکی مردم بیگناهو بکشه امام زمانه یا اونی که بیگناها رو نجات میده...منتظر حرفاتون هستم
چرا بتمن جوکر رو نکشت؟
این کاریه که ما مسلمونا با اسیرا میکنیم؟اگه بخواد توبه کنه چی؟شما خدایی که اینجور حکم صادر میکنی؟
یاااااااا خداااااااااااا !!!
باید یه تاپیک جامع رفع شبهات بسازیم بجای این تاپیکای اینجوری !!!
دوست عزیز، تمام این مباحثی که مطرح کردید قبلا بارها و بارها در تاپیکای مختلف در مورد فیلم های مختلف اشاره شده !!! و جواب هم داده شده !!!

لذا پیشنهاد میکنم تاپیکای مهم و تاپیکای پر پاسخ و پر بازدید بخش *صنعت سینما و هالیوود* رو مطالعه بفرمایین.
امیدوارم این رو نذارین به حساب اینکه دارم از زیر جواب دادن در میرم !
بنده این پیشنهاد رو به خیلیا میکنم ... چون خودمم این کار رو کردم و واقعاً دیدگاهم عوض شد نسبت به فیلمای هالیوود.
مخلصیم، موفق باشید.

دو ساعته دارم همین تایپکو میخونم به هیچ نتیجه ای نرسیدم ممنون میشم روشنم کنید.باشه یه نگاهی هم میندازم
نمیخوام هم نظرم نسبت به هالیود عوض شه شما اتهاماتی که زدید رو روشن کنید.
(۱۹/دی/۹۲ ۲۳:۵۹)brucewayne نوشته است: [ -> ]نمیخوام هم نظرم نسبت به هالیود عوض شه
با این توصیف بنده نمیتونم بهتون کمکی بکنم !
چون شما با همین جمله اعلام کردین که نمیخواین در جایگاه یه قاضی منصف قرار بگیرین ! لذا توضیحات بنده هم بعنوان متهم

(یارو متهم ـه ... خود متهم ــه ... اِ ببخشید اشتباه شد) !!! نمیتونه نظر شما رو تغییر بده در مورد اینکه بنده متهم هستم !

(۲۰/دی/۹۲ ۰:۱۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]یعنی یه قهرمان بد نیست
یه بد قهرمانه (عجب جمله فلسفی شد مهدی!!!!)
من هنوز تو سرگیجَم داش ... ترکوندی تاپیکو اَصَن. کل تاپیک ی طرف این جمله ی طرف ... نه ولم کن !
نقل قول:پوستر مگامایند رو هم نگهی بیندازید
میگه : چی میشه پسر بده برنده بشه (جملشو دقیق یادم نیست)
چندتا پست بالاتر یه توضیح مختصر در مورد شعار انیمیشن های *مگامایند* ، *مرا نکوهش کن 2* و *رالف خرابکار* دادم !
بروس وین هرزه نیست..اولا خیره(رو ی تشدید بذارید) و اون هم یه پوششه برای شخصیت واقعیش تو فیلم دو سهبار الفرد بش میگه باید اسم بروس وین رو نگه دارید...دلیل دیگه استفاده از سیاه برای استتار در تاریکیه که دشمنا پیداش نکنن و شما تو رفتارش چه پلیدی رو میبینید؟
بین؟وسط استادیوم فوتبال گردن یه نفر که زن و بچه داره رو میشکنه...این گناه نیست؟بتمن حتی یک نفر رو نکشت..
در مورد حرفم(نمیخوام نظرم عوض شه...)منظورم این بود که کاری به کلیت هالیود ندارم فقط هدفم اینه که ایرادات حرفای شما رو بیان کنم
در مورد پیروز شدن ادم بد..تو مگامایند :
اول شخصیت خوبی شد(توبه کرد ) بعد پیروز شد