نقل قول:شما از یک طرف می گی خدا های یونانی شیطان اند بعد می گید که تد شیطانه بعد می آید عکس زئوس رو می ذارید و می گید که این نماد خداست بعد این شیطان از خدا می ترسه!!!! بلاخره این نماد خداست یا شیطان!؟!؟همونطور که در مورد ماجرای کلیسا گفتم دوستان هر جا که می خوان یه فیلیم یا کتاب رو شیطانی نشون بدن از هر چی دم دستشون میاد استفاده می کنند و کاری ندارند که فلان چیز رو کجا خودشون نماد چی دونستن!!!
انقدر این بحث غیر واضح و ثقیل بود ؟!؟ این حرفای بنده هستش تو ارسال اول :
نقل قول:دوستانی که با اساطیر یونان آشنا هستن میدونن که رعد و برق نماد خدای زئوس (Zeus)، خدای خدایان هست ... که البته در اساطیر خود زئوس هم نماد خداس! یعنی نماد الله که ما بهش اعتقاد داریم.
اگه بخوام یه خورده واضح تر و ساده تر توضیح بدم اساطیر یونان رو ماجراش ازین قراره:
خدایان زیادی تو اساطیر یونان وجود دارن که اکثر سمبول ها و نماد های شیطانی در اونها یا در داستان های اونا نهفته. مثلا پرومتئوس که ماجراش بسیار شبیه به ماجرای ابلیس هست. یا هرمس که نمادش رو ما توی تصویر بافومت می بینیم امروز یا پان که خدایی نیمه انسان نیمه حیوان هست و میدونیم که در فرهنگ غرب اجنه و شیاطین رو نیمه انسان نیمه حیوان تصویر میکنن. و بسیاری از خدایان دیگۀ یونانی که وقتی بررسی میکنیم می بینیم که در حال حاضر تو مجامع مخفی پرستش میشن !!!
ولی تو اساطیر یونان تنها 1 خدا بر بقیه غالب هست بنام زئوس که رییس خدایان هست. اونم از قضا وقتی بررسی کنید می بینید کاراکتری بی رحم و کلا کاراکتر ناراحتی داره (دقیقا کاراکتری که هالیوود از خدا نشون میده).
*یعنی بصورت خیلی ساده بخوایم بگیم ، 1 خدا وجود داره و چندین و چند شیطان ... که این چندین و چند شیطان هم تصاویر خود ابلیس ملعون هستن.
(انگار که ماجرای ابلیس و نمادهای مربوط بهش رو تیکه تیکه کنن و داخل چند کاراکتر قرار بدن؛ بعداً باهم خواهیم دید که تو فیلمای هالیوود هم این سنت رو برقرار کردن).
...
نقل قول:خدای آسمان رو عرض کردم اول گفته می شه خدای آسمان [b]ها این های آخر اشاره به همون هفت آسمانه که در قرآنه. بعد این فقط یه مثال از وجود خدا بود من مثال های دیگری هم آوردم از وجود خدا.
بنده کتاب رو نخوندم که در موردش نظر بدم و تو فیلم هم صحبتی از خدای آسمان ها و ... نیست (به فرض اینکه این خدای آسمان
ها منظور ازش همون خدای مسیحیت باشه) !!!
نقل قول:ببینید عدم حضور خدا در یک کارتون یا فیلم قرار نیست نتیجه ی شیطانی بودنش باشه.... مگه فیلم مذهبیه؟
مشکل اینه که دوستان می خوان همه ی فیلم ها حداقل به صورت مستقیم تبلیغ غیر مستقیمه اسلام باشه.مثلا اگه در کارتون شکرستان که ساخته ی ایرانه اثری از خدا دیده نمی شه آیا این کارتون شیطانی است؟
فک میکنم تو اون تاپیکتون مربوط به انتقاد از آقای رائفی پور در مورد این مباحث کامل صحبت شد. و به نظرم الکی داریم بحث رو کِش میدیم !!!
نقل قول:همون طور که گفتم طرز تفکر شما اشتباهه. شما با این ذهنیت که شیطانیه می ری سراغ فیلم خب معلومه با این ذهنیت شما همه چی رو نماد شیطان می بینید.
بنده رد نمیکنم که با ذهنیت (گارد) فیلمای هالیوود رو نگاه میکنم. چونکه انسان عاقل از یه سوراخ 2 بار گزیده نمیشه. شما فقط کافیه یه سرچ تو نت انجام بدین تا میزان نفوذ ایلومیناتی و صهیونیزم تو رسانه های غرب (صنعت موسیقی ، هالیوود، شبکه های تلوزیونی و ...) دستتون بیاد !
بعله، بنده با ذهنیت منفی فیلمای هالیوود رو نگاه میکنم!
نقل قول:با نگاه بی طرفانه سراغ فیلم برید.
با نگاه بی طرفانه سراغ هیچ فیلمی نمیشه رفت، چونکه کسی که فیلم رو ساخته، نگاهش بی طرف نیست (حتی فیلمای ایرانی، حتی بالیوود و ...)
یه سوال، هنوزم منظورتون از کلمۀ فیلم، کتاب هستش ؟!؟
آخه تو ارسال قبلیتون گفتین، هر جا میگم فیلم منظورم کتابه !!!
نقل قول: شما استدلال تون اینه که هالیوود ضذ شیطانی نمی سازه . ببین دوست عزیز این درسته اما فیلم هایی که از روی کتاب ها ساخته می شن نظیر ارباب حلقه ها یا هری پاتر دقیقا راهکار فراماسونری اینه که چون پتانسیل محبوبیت رو در آینده دارن قبل از اینکه این پتانسل به نفع کس دیگه ای استفاده بشه میان مصادره اش می کنن!
این تئوری شماست و قابل احترامه، ولی شرمنده بنده نمیتونم اینا رو قبول کنم ... چون مدارکی هست که نشون میده خود این کتاب ها هم شیطانی هستن (فقط میتونم ارجاعتون بدم به گوگل و وبسایت های انگلیسی)
نقل قول:چون پتانسیل محبوبیت رو در آینده دارن
اگه اونا نمیخواستن مطمئن باشید که در این سطح محبوب نمیشدن این آثار. اونا هیچ وقت از ترس اینکه یه اثری یه خواننده ای یه ... ای ممکنه محبوب بشه، نمیان مصادرش کنن (این نظر شخصیه) ... چون هر چیزی و هر کسی که محبوب میشه باید اینا پشتش باشن یا اینجوری بگیم:
هیچ چیزی و هیچ کسی معروف و محبوب نمیشه در سطح جهانی، مگه اینکه اینا بخوان.
نقل قول:نمونه ی این کار رو در بازی فرقه ی اساسین رو می بینیم. که فرقه ی حسن صباح و اسماعیلی رو که دیگه عدم ارتباطشون با ماسون ها مبرهنه رو اومدن فراماسونری جلوه دادن که مبادا بعد ها بگن یه چیز معروف بوده فراماسونری نبوده.
اون بازی هم میتونه تحلیل خودش رو داشته باشه! آیا بازم از محبوبیت حشاشین (اساسین ها) در آینده میترسیدن که اومدن نشون دادن این فرقه رو هم شوالیه های تمپلار بوجود آوردن ؟!؟
عدم ارتباطشون چطوری مبرهنه ؟!؟

آیا حتما رییس این فرقه باید با شوالیه های تمپلار عکس 2نفره داشته باشه تا بگیم با همدیگه کار میکردن ؟!؟
اگه شما تحقیقاتی در این زمینه انجام دادین لطفا share کنید .
نقل قول:صحبت هری پاتر با مار ها و برخی از توانایی هاش از ولدومورت گرفته شده به طوریکه مدتی در کتاب ولدومورت در ذهن او با مار صحبت می کرد یک جور الهامات. غیبی.
دیلیل اصلی هم دوستمون گفتن جادوی سیاه بوده.
بنده به این قضایا واقف هستم، اینا مسائلی ــه که تو فیلم هم بهش اشاره میشه ! بحث بنده این بود که اکثر چیزایی که شما به وولدمورت نسبت میدین، هری پاتر هم اونا رو داره !!!
نقل قول:ببینید این شخصیت یک شخصیت خوب و قهرمان در کتابه اگه امام زمان باشه که دمش گرم. بعد در مورد جادو که هری پاتر جادوگره:
شاید این به معجرات امام زمان برگزده این رو نمی گم یعنی من می گم صد در صد مطمن باشم ولی نکته ی جالبیه که یادمه در یکی از سکانس ها دامبلدور به هری می گه هری منبع جادوی تو فرق می کنه ولدومورت
از کینه ،خشم،انتقام و نفرت استفاده می کنه اما منبع جادوی تو عشقه.
خب همونطور که می دونیم معجزه بسیار شبیه به جادوست فقط منبعشون فرق می کنه شیطان و خدا. مثلا بسیاری از پیامبران جادوگر خوانده می شدند این دیالوگ تا حدی این موضع رو برطرف می کنه.
ببینید، برای 100 اُمین بار مجبورم بگم (همونطور که تو تاپیکای مختلف گفتم):
ماجرا اینه: شما امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو دوست دارین، هری پاتر رو هم دوست دارین ... واکنش طبیعی مغز انسان اینه که این 2تا رو بیاره تو یه جهت و یه راستا !!! اینجوری مغز شما هر کاری میکنه تا اثبات کنه که هری پاتر مرتبط با امام زمان ــه !!!!!! و نویسندۀ این کتاب فردی بوده که برای مسیحیا کتاب نوشته و بقولی همه چی آرومه، من چقد خوشحالم و ادامۀ ماجرا !!!