(۳۱/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
دیدن فیلم مگامایند هم میتونه در این تشابه کمک کنه
شباهت این دو فیلم (مگامایند و سری Batman) در حدی هست که اگه کسی مطلع نباشه و بهش شباهتا و تحلیل فیلما رو بگیم ممکنه فک کنه که نویسنده و کارگردان این 2 فیلم یکی بودن !!!
اما تنها شباهتایی که بین عوامل این فیلما بنده میدونم یکی تو سازندۀ موسیقی متن این دو فیلم هست که تو جفتشون موسیقی متن فیلم، کار Hans Zimmer هست و اینکه جفت این فیلما از هالیوود بیرون اومده (2 کمپانی مختلف).
البته خیلی چیزای پشت پرده رو هم ما خبر نداریم !
ایشالا میذارم و می بینید (خودتونم با این الگو و تحلیلی که برای بتمن گفتم اگه نگاه کنید متوجه میشید مطمئنناً) !
برادر با فتوشاپ که نمی شه دلیل ساخت من فیلم بتمن اغاز میکند رو خیلی وقت پیش دیدم چیزی ازش یادم نیست حالا اگه از اون مدارکی در بیاری شاید بشه روش بحث کرد ولی توی این فیلم اخری چیزی دیده نمیشه یه نکته هم بگم معمولا توی فیلمای هایوود وقتی بخوان شیطان رو نشون بدن اونو بصورت یه موجود سفیدپوش نشون میدن نه سیاهپوش مگر اینکه بخوان شیطان رو منفی نشون بدن که قضیه اش فرق میکنه
ضمن اینکه شما میگی دلیل نمیشه چون مدرکی نیست پس شیطانه خب اگه اینطوری باشه اصلا من میگم بتمن امام زمانه هیچ مدرکی هم ندارم شما بیا ثابت کن که نیست! ولی بهرحال بقول خودتون صبر میکنیم شاید مدارک جدید رو بشه
در مورد هانس زیمر هم بگم بالای 70 درصد موسیقی فیلمای بزرگ هالیوود بدست هانس زیمر ساخته میشه و همیشه هم شاهکار بیرون میده
تغییر چهره . صخره . گلادیاتور . دزدان دریایی کارائیب . اغاز . رنگو . بتمن و خیلیای دیگه که خاطرم نیست
(۳۱/خرداد/۹۲ ۲۳:۱۱)Imam12 نوشته است: [ -> ]معمولا توی فیلمای هایوود وقتی بخوان شیطان رو نشون بدن اونو بصورت یه موجود سفیدپوش نشون میدن نه سیاهپوش مگر اینکه بخوان شیطان رو منفی نشون بدن که قضیه اش فرق میکنه
بله، معمولا وقتی میخوان شیطان رو با اسم لوسیفر نشون بدن ، کاملا سفید پوش نشونش میدن! ولی مثلا تو فیلم وکیل مدافع شیطان چون شیطان اونجا کاراکتر منفی داره ، سیاهپوش هست همونطور که گفتید.
کاراکتر خدا هم همینطور هست، وقتی کاراکتر خدا کاراکتری خاکستری هست سفید پوش نشونش میدن (مثل فیلم Bruce Almighty ، Evan Almighty ، Megamind و سریال Lost) در مواقعی هم که کاراکترش منفی هست، سیاه نشونش میدن (مثل همین فیلم Batman) ... البته قطعی نیست این قضیه، بصورت یه قانون !
والا نمیتونم الان دلیل قطعی بگم که چرا بتمن سیاهپوش هست ، شاید میخواستن شباهت بیشتری به ابلیس واقعی (نه اون ابلیسی که اساطیر و هالیوود سعی دارن القا کنن) داشته باشه !!!
نقل قول:ضمن اینکه شما میگی دلیل نمیشه چون مدرکی نیست پس شیطانه خب اگه اینطوری باشه اصلا من میگم بتمن امام زمانه هیچ مدرکی هم ندارم شما بیا ثابت کن که نیست! ولی بهرحال بقول خودتون صبر میکنیم شاید مدارک جدید رو بشه
جملۀ بنده رو 2باره بخونید:
بنده گفتم اینکه شخص شما نتونستید موارد فیلم رو ببینید ، دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه !!!
بنده نگفتم، برای حرفی که میزنم مدرکی ندارم (لطفا پستا رو با دقت بیشتری مطالعه کنید)
بنده ضمناً نفگتم که با فتوشاپ میخوام چیزی رو ثابت کنم. منظور از فتوشاپ کاری، چسبوندن عکساس برای نشون دادن دیالوگ ها و صحنه ها ، برای مخاطبایی که فیلم رو ندیدن !
در مورد هانس زیمر هم اون درصدی که گفتین رو قبول ندارم (یه جورایی مثل اون درصدایی هست که تو تاپیک *رنگو، انیمیشن سیاسی و ضد ماسونی* استفاده کردین) ... ولی همه قبول دارن که کارای هانس زیمر شاهکار هست.
فکر کنم باید یه بار این فیلم رو ببینم تا وقتی ندیدم این نقد رو قبول نمیکنم اما خیلی ممنون که وقت گذاشتید و برامون تحلیلش کردید واقعا لازم میشه.
زندان از ديدگاه هاليوود
سلام مجدد،
تو اين ارسال ميخوايم در مورد
مفهوم زندان در فيلم هاي هاليوود صحبت کنیم!
خوشبختانه عکس ها خودشون گويا هستن و نياز به توضيح اضافي ـه زيادي نداره ...
.
.
.
فيلم
Batman Begins محصول کمپاني Warner Bros ، سال 2005
* تو ، توي جهنمي آقا کوچولو ... و من هم شيطانم *
فيلم
The Dark Knight Rises محصول کمپاني Warner ، سال 2012
*
- بروس وين : من کجام ؟؟؟ - بــِـين : خونه *
فيلم (انيميشن)
Megamind محصول کمپاني Paramount ، سال 2010
* من ميرم خونه * ... و در صحنه بعد مي بينيم مگامايند بجاي رفتن به مخفيگاهش ميره به زندان ! (خونه = زندان)
فيلم
Cry Baby محصول کمپاني Universal ، سال 1990
تو اين تصوير به
*Blue Jinn and Scarlett Woman* يا *جن آبي و زن قرمز پوش (همون بابلن)* هم اشاره شده. (برای اهل فن: کاراکتر جانی دپ رو تو این فیلم با کاراکتر کمدین تو فیلم Watchmen مقایسه کنید) !
فيلم
Hugo محصول کمپاني Paramount ، سال 2011
و باز هم پرومتئوس (=ابليس) در قفس !
سريال
Supernatural محصول کمپاني Warner Bros ، سال 2005 تا حال حاضر !
تو اين سريال هم اشاره ميشه که
لوسيفر توي قفس/سلول/جعبه/گودال هست (Pit يا گودال از کلمات مهم مکاشفات يوحناست) و يارانش ميخوان از اونجا آزادش کنن !
فيلم
Men In Black II محصول کمپاني Columbia - Sony ، سال 2002
تيتر روزنامه (که براي لحظاتي از جلوي چشم مخاطب رد ميشه!) :
* شيطان از جهنم فرار ميکند *
سوال مهم: مگه شيطان در جهنم زنداني شده که فرار کنه (از ديدگاه شيعه و از ديدگاه مسيحيت) ؟؟؟
سريال
Prison Break محصول کمپاني 20th Century Fox ، سال 2004 تا 2008
خالکوبي روي بدن مايکل تصويريست Epic از جنگ دو فرشتۀ مقرب! مايکل و لوسيفر ! و همينطور داستان فصل اول اين فيلم دربارۀ نجات دادن لينکلن (لوسيفر) برادر مايکل هست. که از قضا اشتباهي به زندان افتاده و بخاطر جرم انجام نداده قرار اعدام بشه !!! حتما ميدونيد که از ديدگاه هاليوود فرشته ها باهم برادرند!!! (شباهت هايي واقعا ريز و عجيب بين اين سريال و سريال سوپرنچرال وجود داره) !
فيلم
Watchmen محصول مشترک کمپاني Warner و Paramount ، سال 2009
شخصيت
رورشاک در اين فيلم به زندان ميفته و آزادش ميکنن !
.
.
.
اگه بخوايم بگيم تا شب بايد ادامه بديم ... تو بسياري از فيلما و سريال هاي هاليوود اين اِلمان ديده ميشه.
نتيجه اخلاقي اين پُست : در فيلم هاي هاليوود، جايگاه و خانۀ شيطان، زندان (=جهنم، نه به معناي دوزخ، بلکه به معناي عالم اجنه) است که از قضا در آنجا محبوس شده.
.
.
.
To Be Continued
امیدوارم بتونیم توی پیام خصوصی بحث رو به نتیجه برسونیم !

(۲۰/تیر/۹۲ ۲۱:۴۶)MaTeY نوشته است: [ -> ]امیدوارم بتونیم توی پیام خصوصی بحث رو به نتیجه برسونیم ! 
با یاد حق
اگه میشه بحث تون رو همین جا ادامه بدید بلکه ما هم به نتیجه ای برسیم!
این جور بحث ها اتلاف وقت نیست! اتفاقا مفیده...
بنظر من شما یه مقدار توی شناخت شیطان دچار اشتباه میشید(دلیلشم قبلا گفتم چون از الگوریتم پیروی میکنید) مثلا شما تصور میکنی هرکس بیگناه میفته زندان شیطانه!! یا با یه خالکوبی به این نتیجه رسیدی شخصیت لینکن شیطانه(البته من سریالو ندیدم شایدم شیطان باشه)
البته نظریه خوبیه که خانه ی شیطان زندانه و میتونه در نقدهای اینده کمکمون کنه ولی دیگه هرکی افتاد زندان = شیطان یکم زیاده رویه
(۲۱/تیر/۹۲ ۸:۴۶)Imam12 نوشته است: [ -> ]مثلا شما تصور میکنی هرکس بیگناه میفته زندان شیطانه!! یا با یه خالکوبی به این نتیجه رسیدی شخصیت لینکن شیطانه(البته من سریالو ندیدم شایدم شیطان باشه)
ببینید قطعاً این فیلمایی که آوردم برای وجود شیطان توشون دلایل بیشتری دارم. اگر صبر داشته باشید، یکی یکی توضیح میدیم! بنده نگفتم، چون تو اون فیلم یه خالکوبی (شیطانی) وجود داره، پس کاراکتر ابلیس هم وجود داره ! اگه صبر داشته باشید و زود نتیجه گیری نکنید، ممنون میشم !
فک میکنم مشکل شما بیشتر فیلم رستگاری از شاوشنک هست و میخواین به هر طریق ممکن این یه دونه فیلم رو حداقل تبرئه کنید !
بنده فقط میتونم به شما پیشنهاد کنم که سعی کنید هرگونه تعلق خاطری که به فیلمای هالیوود دارین از بین ببرین ! و نگاهتون رو به هالیوود عوض کنید. این خوب نیست که شما فکر میکنید بعد از سال 2000 هالیوود به این وضع درومده.
بعله، درسته، بعد از سال 2000 تشدید شده این ماجراها، ولی به این معنی نیست که قبل از 2000 همچین چیزی هیچوقت نبوده !
تعلق خاطر داشتن به فیلمای هالیوود ، اشتباه محضه ! و فرد باید خیلی متواضع و واقع بین باشه تا قبول کنه که برداشت و تفسیر اشتباه از یه فیلم داشته !
بنده یادمه که تا قبل از خوندن تاپیک ارباب حلقه ها و نظرات شما و دوستان، از طرفدارای پر و پا قرص اون فیلم بودم و از کسایی بودم که فک میکردم این فیلم ضد ماسونی ــه ! ولی وقتی استدلال های شما دوستان رو خوندم، اولین کاری که کردم، سعی کردم علاقه ای که به اون فیلم داشتم رو تو خودم بکشم !
تنها اینجوریه که میتونیم حقیقت و واقعیت رو ببینیم.
البته به شما حق میدم. ما هنوز تحلیل کاملی از فیلم رستگاری ارائه ندادیم. و مطالبی که
دوستم عبدالرحمن تو تاپیکش گذاشته، برای همه قابل قبول نمیتونه باشه. یا بعبارتی فرد باید تعلق خاطری نسبت به اون فیلم نداشته باشه تا بتونه اون موارد رو بگیره ، آنالیز کنه و بعد قبولشون کنه !
ایشالا تو همین تاپیک سعی میکنم تحلیل این فیلم رو هم بذارم براتون. باشد که فرجی بشه.
نقل قول:البته نظریه خوبیه که خانه ی شیطان زندانه و میتونه در نقدهای اینده کمکمون کنه ولی دیگه هرکی افتاد زندان = شیطان یکم زیاده رویه
ایشالا بنده براتون تحلیل رستگاری رو هم میذارم تو این تاپیک تا بطور کامل این تئوری رو بهش اعتقاد پیدا کنید !
تو فیلم رستگاری هم ما فقط صرف اینکه اَندی افتاده زندان نمیگیم که نماد ابلیس هستش. قطعاً همه جوانب رو باید در نظر گرفت و باید به همۀ اِلمان ها پیرامون یه شخصیت دقت کرد.