بخشی از تحلیل فیلم The Dark Knight Rises
هشدار!
اگر معتقدید که هالیوود از روی خیرخواهی برای دنیا فیلم سازی می کنه، اگر به کریستوفر نولان و کاراش علاقه دارید، اگر حاضر نیستید علاقه مندی هاتون رو فدای یافتن حقیقت کنید ... این پست رو نخونید !!! 
راستش میخواستم خیلی کامل تر به این فیلم بپردازیم و از سخنرانی های استاد رائفی پور استفاده کنم ولی متاسفانه فعلا فرصت نیست چون تلوزیون تا کمتر از نیم ساعت دیگه میخواد از شبکه 3 این فیلم رو پخش کنه.
توی فیلم The Dark Knight Rises یا به اختصار TDKR (بهش عادت کنید میخوام ازش استفاده کنم!) ... تقریبا اکثر کاراکتر قابل تحلیل هستن (یعنی اینکه عناصر و المان هایی شیطانی/آخرالزمانی خواه آشکار خواه مخفی در کاراکتر اونا وجود داره).
ولی ازونجایی که وقت نیست فعلا همه کاراکترها رو تحلیل کنیم ... فقط به تحلیل کاراکتر بد این فیلم یعنی Bane میپردازیم و یه سری نکات رو اجمالا بهش اشاره میکنیم:
طبق روال پست های گذشته ابتدا فرض مسئله رو میگیم تا کسی زیادی در آخر تحلیل ذوق مرگ نشه ، شایدم عصبانی (نمیدونم والا چه Reaction ی باید نشون داد) !!!
1. Ra's Alghul (رأس الغول) = خدا
2. Dark Knight (شوالیۀ تاریکی) و Selina Kyle = ابلیس
3. Bane = امام زمان (ارواحنا فداه)
(2 مورد اول رو بعداً اثبات خواهیم کرد؛ کسایی که میخوان دو مورد اول رو متوچه بشن باید فیلم Batman Begins رو دیده باشن!)
پیرامون کاراکتر Bane به چند عنصر اشاره میکنیم که تو فیلم به اونا اشاره میشه:
1. عدالت Bane
2. انقلاب Bane
3. یاران Bane
4. خون (Blood) ، آتش (Fire) ، هرج و مرج (Chaos)
...
البته نکات بیشتر از این هست ولی فعلا به همینا بسنده میکنیم ... و از شماره 1 شروع میکنیم به اثبات .
1. عدالت Bane
در فیلم دیالوگی داریم از Bane به Batman ، که میگه در حال آماده شدن برای آوردن عدالت به جهان هستم و میدونیم که از شاخصه های مطرح و بارز امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) عدالت ایشون هست.
و در جایی دیگه وقتی کاراکتر Gordon ، رییس پلیس شهر گاتهام دستگیر شده و به دادگاه Bane آورده شده (که تو تصویر هم هست) . این دیالوگ رو میگه
* نه شاهدی ، نه وکیلی ، این چجور محکمه ای هست ؟ * و ما شیعیان این مورد رو هم میدونیم که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مانند حضرت داوود (علیه السلام) بدون بینه (شاهد و گواه) و بر اساس علم خودشون که علم الهی هست قضاوت میکنن . در این مورد به چند حدیث (که از اینترنت جمع کردم) اشاره میکنم:
منتخب الاثر، ج 2، ص 332
امام مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در قضاوت مانند جد بزرگوارش اميرالمؤمنين
(علیه السلام) عمل ميكند و بر گرفتن بي كم و كاست حقوق مردم اصرار دارد؛ حتي اگر حق كسي زير
دندان ديگري باشد، از زير دندان آن غاصب بيرون كشيده و به صاحب حق باز ميگرداند.
بحارالانوار، ج 52، ص 338
دنيا به پايان نخواهد رسيد تا آن كه مردي از خاندان من ظهور
نمايد. وي به شيوه داوود (علیه السلام) حكم خواهد نمود؛ بينه نخواهد خواست و به هر كس حقش را
اعطا خواهد نمود.
بحارالانوار، ج 52، ص 339
زماني كه قائم آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قيام كند، در ميان
مردم به مانند داوود (علیه السلام) حكم خواهد نمود و به بينه نيازي نخواهد داشت؛ چرا كه خداي
تعالي امور را به وي الهام مي فرمايد. وي بر پايه دانش خود داوري ميكند و هر قوم
را به آنچه مخفي و پنهان نموده اند آگاه سازد.
نعماني، الغيبة، باب 21
وقتي قائم ما قيام كند در هر يك از مناطق جهان
فردي را برگزيده ارسال ميدارد و به وي مي گويد: پيمان تو به دست توست و اگر با
مطلبي رو به روي شدي كه آن را نفهميدي و قضاوت را در موردش ندانستي به دست خود
نگاه كرده و به آنچه در آن است عمل نماید.
كافى،جلد 1،صفحه 509 ،حديث 13
زمانى كه حضرت مهدى سلام الله علیه قیام كند، در میان مردم با علم خودش
قضاوت می كند، همانگونه كه حضرت داوود علیه السلام، قضاوت می كرد و از مردم، بيّنه
و شاهد نمی طلبید.
2. انقلاب Bane
توی فیلم اشاره میشه که این حرکتی که Bane براه انداخته یک انقلاب هست و اشاره میشه که Bane مانند یک Warlord یا به عربی خلیفه حکومت میکنه.
داخل پرانتز: کلمۀ Warlord لقبی هست که هالیوود از 30 سال پیش با ساخت فیلم The Man Who Saw Tomorrow برای امام زمان (اروحنا فداه) انتخاب کرده و برگردانِ کلمۀ عربی خلیفه به انگلیسی است.
یعنی میخوان اشاره کنن که تو حکومت امام زمان چیزی به اسم دموکراسی وجود نداره !!!
و ما میدونیم که سیستم حکومت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خلیفه ای است. و حرکت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم یک انقلاب تلقی میکنیم.
نکته ای که خیلی جالب هست تو آثار اخیر هالیوود ، اینه که اینا ماجرای ظهور رو تو فیلما و سریالاشون بعنوان یه امر اتفاق افتاده قلمداد میکنن ، یعنی قبول کردن که نمیتونن جلوی ظهور امام رو بگیرن و دارن مخاطب رو آماده میکنن که باید بعد از ظهور حضرت ، جلوی امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بایستن و باید هسته های مقاومت رو تشکیل بدن (مثال دیگه ــَـش سریال فرینج فصل 5 هست) !
3. یاران Bane
در فیلم به زیرکی مفهوم
شهادت گنجانده شده . اینو از روی تصویر و با نوشته نمیشه توضیح داد کسایی که فیلم رو دیدن بهتر متوجه هستن.
توی فیلم (تصویر پایین) ، Bane به یکی از افرادش غیر مستقیم میگه که باید تو هواپیمایی که قرار سقوط کنه بمونه و اون ازش در مورد آتش (هدفشون) میپرسه و وقتی که مطمئن میشه که به هدفشون رسیدن تصویر فرد نشون داده میشه که با لبخندی به استقبال مرگ میره.
من این سوال رو دارم که اگه این شهادت نیست ، پس چیه ؟؟؟ مگه شهادت ، مردن برای ارزش های الهی نیست !!!
و از طرفی اکثر افراد / یاران مهم Bane در این فیلم با ریش نشون داده میشن.
4. خون (Blood) ، آتش (Fire) ، هرج و مرج (Chaos)
توی پستهای قبلی (تحلیل فیلم Constantine) گفتیم که هالیوود و رسانه های شیطانی/صهیونیستی دارن امام زمان رو به مفهوم :
خون ، آتش و هرج و مرج پیوند میدن.
موارد دیگه بسیار هست. دیالوگ های انجیلی، مثلا
اشاره به Pit یا گودال (در مکاشفات یوحنا) ، لهجه کاراکتر Bane و همراه بودن Bane با جریان اقتصادی برای اومدن روی کار و اشاره به انفجار هسته ای و مثلا این نکته که Bane برای عوامل CIA فردی شناخته شدس (با 2 عنصر البته) !
اگه کسی از من بپرسه ، میگم این فیلم ورژن سینمایی از سری برنامه های Glenn Beck از شبکه Fox News پیرامون امام زمان هست.
To Be Continued ...