تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کـــــمــــــکــــــــــ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام. چقدر خوبه که مسائلت رو با بچه های اینجا درمیون میذارین ولی ایکاش به جای ما برین سراغ متخصصش، یعنی مشاور.

با مشاور مذهبی و متدین صحبت کن که اگه متدین نباشه حتما مشاوره ی غربی بهتون میده که زمین تا آسمون راهتون عوض میشه.

و ای کاش رابطتون با والدینت صمیمی تر بشه که از راهنماییهای اونها هم استفاده میکردین و به این گرفتاری ها دچار نشین.

و طبق گفته ی دوستان تا از رفتار و خصوصیات کسی اطلاع نداری، عشق و بالاتر از اون دوست داشتن کسی چه مفهومی میتونه داشته باشه؟

با عرض معذرت ولی این حالت دقیقا هوس هستش که هرچه بیشتر زمان میگذره و به طرف دستیابی نداری، شدیدتر میشه و شیطان از این موقعیت برای انحراف شما استفاده میکنه و خودتون هم از این مسئله واهمه داشته باشید که مبادا به گناه بیفتید.دقیقا مانند خیلی از بزرگان که در برابر نامحرم واهمه ی گناه رو داشتن.

سعی کنید وابستگی قبل از ازدواج به هیچ وجه براتون ایجاد نشه که بسیار آزاردهنده است.

برخی از پژوهش ها نشان می دهد که طلاق، در جوانانی که زیر نوزده سالگی ازدواج کرده اند، بیشتر از جوانانی است که پس

از آن ازدواج کرده اند.
(کتاب تحکیم خانواده از نگاه قرآن و حدیث/محمد محمدی ری شهری)

زیرا به گفته ی دوستمون بعد از این سنین جوانان بسیار پخته تر شده و تجارب بیشتری کسب میکنن و دیدگاهشون کاملتر و گاهی به کلی عوض میشود.

البته احتمالا شما استثنا باشید به همین دلیل عرض کردم حتما حتما به مشاور متدین یا مشاور روحانی رجوع کنید که اگه حضوری باشه خیلی بهتر هستش.
سلام
دوست عزیز شما چه معیاری داشتید که فکر کردید عاشق ای ن خانوم شدید؟
منظورم اینه که آیا شما از چهره ی ایشون خوشتون اومده؟از اخلاقش خوشتون اومده یا چیز دیگه ای؟
احتمالا از طاهرشون خوشتون اومده البته شایدم من اشتباه کنم.
اما یه سوال داشتم ایا اگر این چیزی که به خاطرش شما از ایشون خوشتون اومده در ایشون نبود بازم عاشقش بودید؟
ببینید دوستان،اینطور هم نیست که من اصلا اون دخترو نشناسم.بلکه همون اول هم گفتم،شاید بزرگترین دلیل این عشق،اخلاق طرفه.یعنی اینکه شناخت هرچند سطحی به رفتار و اعتقاداتش دارم

یه دلیل در مقابل اینکه گفتید 19 به بالا باید ازدواج کرد
[تصویر: 10792352169508237398.png]

به نظرم مقوله طلاق بستگی به شناخت افراد داره.برای دو فردی که نسبت به هم غریبه باشن،شاید این شناخت دلیل کاملی نباشه،اما همونطور که گفتم،ما فامیلیم
سلام دوست عزیز
صبر کن و بخدا توکل کن و ازش بخواه خیرتو بهت بده..ما این کاروکردیم وشد..چند روز دیگه هم سالگرد ازدواجمونه!!Blush
(۱۸/تیر/۹۲ ۲:۳۳)miad نوشته است: [ -> ]صبر کن و بخدا توکل کن و ازش بخواه خیرتو بهت بده.
سلام
این دوران هم دارم همینکارو میکنم
و حس میکنم بسیار دوران لذت بخشیه Angel Smile
(۱۷/تیر/۹۲ ۱۹:۴۳)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]ببینید دوستان،اینطور هم نیست که من اصلا اون دخترو نشناسم.بلکه همون اول هم گفتم،شاید بزرگترین دلیل این عشق،اخلاق طرفه.یعنی اینکه شناخت هرچند سطحی به رفتار و اعتقاداتش دارم

به نظرم مقوله طلاق بستگی به شناخت افراد داره.برای دو فردی که نسبت به هم غریبه باشن،شاید این شناخت دلیل کاملی نباشه،اما همونطور که گفتم،ما فامیلیم

واقعا خدارو شکر که صبر و توسل رو پیشه ی راهتون کردید و اینقدر فهمیده هستین که دچار انحراف نشید. ولی اصولا باید مشکل رو حل کرد نه این که صورت مسئله رو پاک کرد. چون احتمال داره دوباره این مشکل براتون پیش بیاد و یا اصلا شاید راهش اینه که مستقیم با والدین درمیان بگذاری و کار رو یکسره کنید. باز تاکید میکنم که حتما با یه متخصص صحبت کنید تا شرایط شما و خانواده رو بسنجه.

چون اکثر اوقات کسی که بیرون از گود هست قدرت بیشتری برای تفکر و مشاوره داره تا کسی که خودش غرق در مشکلات میشه و احتمال زیاد بتونه حتی راهکارهای راحتی که به ذهن هیچکس نمیرسه جلوی راهتون بزاره.طبق گفته ی پیامبر که تاکید بر مشورت دارند.

این راه برای حل مشکلات، برای بنده خیلی جواب داده و بسیاری از افراد رو میشناسم که در شرایط شما چون خودشون به تنهایی تصمیم گرفتن یا با افراد غیر مطلع مشاوره کردن الان از وضعشون پشیمون هستن.

و باید اضافه کنم مطلبی که بهش اشاره کردید نظر بنده نبود و حاصل تحقیقات هستش و مسئله مطلق نیست بلکه نسبی هست و همیشه همانطور که گفتم استثنا هست و ممکنه شما استثنا باشید که با مشاوره مشخص میشه

چون موردای مشابه شمارو زیاد دیدم و کمی هم درگیر حل مشکلشون هستیم.فقط خدا باید کمکمون کنه.

واقعا از خدا میخوام که در این راه بهتون خیلی کمک کنه که راه درست رو انتخاب کنید و لحظه ای مارو به حال خودمون رها نکنه و اراده ای قویتر و منطق بالاتری بهمون عطا کنه. انشالله. یا علی
البته که من همچنان بدنبال راه نفوذ به اذهان خانواده هستم اما در همین مدت،بهترین راه،صبر و توکل و کشیدن یه نقشه زیرکانه است Big GrinBig Grin
حالا که میخواین با خانواده درمیون بزارین و باهاشون مشورت کنین پس حتما خودتون رو آماده ی هر نوع برخورد و تصمیم گیری رو داشته باشین و خوبه که خانواده هم متقاعد کنین که از نفر سومی جهت مشاوره استفاده کنن چون احتمال خطا برای اونها هم وجود داره.

و حتما نرمخویی رو پیش بگیرید و به یاد داشته باشین در این جریان احترام به خانواده و احترام به نظرشون واجبه که در غیر این صورت هم خداوند ناراضیه و به تبع اون، شرایطتون از هر لحاظ و چه حال و چه آینده بدتر میشه.

خوشحال میشم و تجربه ای برای بنده و دوستانه که در جریان تصمیم گیری هاتون باشیم و اگر خدا بخواد بتونیم کمکتون کنیم. اگه خداوند لایق بدونه.

یاعلی و خدا به همراتون در لحظه لحظه ی زندگی چه در این دنیا و چه در آخرت
سلام

چه معنی داره!!!! نجوون( همون بچه خودمونی) 15 ساله رو چه به این حرفا ؟!!!

به قول مازندرانی: لیسک شاخ در بیارده ( مثله محض عوض شدن فضای بحث)

حیف که دم دست من نیستین وگرنه آنچنان میزدم پس گردن مبارکتون که دیگه از این ...... نکنین Smile

واقعا" تعجب میکنم چرا دوستان اینقدر نرم و نازک برخورد میکنن عزیزم نکنی ال میشه و بل میشه!!!! باید مثل قدیمیا سریع زد تو گوش نوجوون ( همون بچه) Big Grin

آقاجون ما هم دوران شما رو تجربه کردیم با کلی دوست و رفیق با تجربیات مشابه حالا شما میخوای قبول کن میخوای نکن همین الانشم کلی نووجوون مثل شما تو کوچه ما هستن که دارن خودشون رو سرگرم میکنن هم درس میخونن هم کار میکنن اونا هم مثل شما احساس دارن هم دوران بلوغ رو تجربه میکنن خصوصیت ذاتی مرد صبور بودن و تودار بودنه
کلی حرف دیگه بود که دوستان گفتن دوباره نمیگم میشه تکرار مکررات باید برم جایی وگرنه حرف زیاد داشتم

ضمنا" ما از نظر شهری همسایه ایم پافشاری کنین میام از خجالتتون در میام Big Grin
(۱۸/تیر/۹۲ ۲۲:۳۱)ilidin نوشته است: [ -> ]سلام

چه معنی داره!!!! نجوون( همون بچه خودمونی) 15 ساله رو چه به این حرفا ؟!!!

به قول مازندرانی: لیسک شاخ در بیارده ( مثله محض عوض شدن فضای بحث)

حیف که دم دست من نیستین وگرنه آنچنان میزدم پس گردن مبارکتون که دیگه از این ...... نکنین Smile

واقعا" تعجب میکنم چرا دوستان اینقدر نرم و نازک برخورد میکنن عزیزم نکنی ال میشه و بل میشه!!!! باید مثل قدیمیا سریع زد تو گوش نوجوون ( همون بچه) Big Grin

آقاجون ما هم دوران شما رو تجربه کردیم با کلی دوست و رفیق با تجربیات مشابه حالا شما میخوای قبول کن میخوای نکن همین الانشم کلی نووجوون مثل شما تو کوچه ما هستن که دارن خودشون رو سرگرم میکنن هم درس میخونن هم کار میکنن اونا هم مثل شما احساس دارن هم دوران بلوغ رو تجربه میکنن خصوصیت ذاتی مرد صبور بودن و تودار بودنه
کلی حرف دیگه بود که دوستان گفتن دوباره نمیگم میشه تکرار مکررات باید برم جایی وگرنه حرف زیاد داشتم

ضمنا" ما از نظر شهری همسایه ایم پافشاری کنین میام از خجالتتون در میام Big Grin

نمیدونم چرا 90 درصد مازندرانی ها همینطورین!
شاید بخاطر همینه که میونه خوبی با خانوادم ندارم

شما اینطوری فکر کنید...! چی بگم والا !
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع