تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کـــــمــــــکــــــــــ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(۲۹/تیر/۹۲ ۱۹:۰۹)Prestige نوشته است: [ -> ]یاد بگیرم فردا چیزی تهه دستم باشه بتونم این کار نشد برم طراحی کنم ، پول در بیارم ، شما چه تواندمندی دارید ، از لحطا اقتصادی فکر کردی فدایی جان؟
فدایی ولایت جان ما چیکار میتونیم برات بکنیم؟
شما که شرایط ازدواج رو نداری، امکان ازدواجت هم وجود نداره، دلت رو هم که به دریا نمیزنی، صبر هم که نمیکنی، فراموش هم که نمیکنی آخه ما بگیم چیکار کنی؟Big Grin میخوای یه ورد بخونیم همه چیز درست شه؟Big Grin
به روانشناس و مشاور هم اعتقاد ندارندConfused(اینو از قلم انداختید)
من که میگم بهترین کار ایجاد روابط قوی با پدر و مادر خیلی خوبه اگه باهاشون صحبت کنه این برادر عزیز ما الآن من خیلی راحت با پدرم صحبت می کنم.
حتی در مورد مسائل الممنوعه
Big Grin بابام هم با لبخند ملیحی جواب منو میدهBig Grin ( البته اون مسائلی که من میگم زیادم ممنوعه نیست اگه خیلی ممنوعه باشه با آرامش کامل اردنگی لطیفی به من میزنهDodgy)

اصلا من با ازدواج شما موافق
Cool
دلایل(جمع دلیل) اینکه شما الآن نمیتونید ازدواج کنید و اون چیزهایی(جمع چیزSmile) که سد راهتونه را با ذکر مثال(جمع مثل) و با اولویت توضیح دهید؟(0.25)

البته این پست جدی آمیخته به شوخی بوده
من بر اساس تجربیاتم (HuhBlush) یه پیشنهاد میکنم بهت!اول به طور غیرمستقیم با خودش صحبت کن،اگه دیدی مشکلی نداری کل ماجرا رو روراست به خودش بگو،بعد بگو پات وایسه تا بزرگ شی باش ازدواج کنی!Wink

در کل این پیشنهاد من دو وجهه بیشتر ندارهDodgy
یا طرف میگیرتت به باد کتک،اون وقت دستت میاد دختر جماعت چه مدلین،تا یه مدت دور ازدواج و هر چیزی که مربوط به جنس مخالف باشه خیط میکشی!
یا اینکه طرف روشنفکرانه بات برخورد میکنه،کار میرسه به مسائل عشقی و عاشقی.

(اگه یه بار تو عمرم جدی بودم همین الانه)Smileاز من میشنوی،فعلا از دوران خوش مجردی نهایت استفاده رو ببر! Mat
یا علی
اوه!!!!

یه لحظه فکر کردم تاپیکو اشتباه اومدم.یعنی از غروب تا الان اینهمه... !

فکر کنم همون بهتر که تاپیک بسته باشه
درضمن،کی گفته من به روانشناس اعتقاد ندارم؟ بابا ما تا اومدیم حرفمونو بگیم یهو دیدیم جنجال به پا شد سر قضیه روانشناسی و این حرفا...! اتفاقا تا دو سه روز دیگه قراره با یه روانشناس حرف بزنم... پس شایعه منتشر نکنید خواهشا ! Angel

درضمن،قصد من از دوباره باز شدن تاپیک این بود که افرادی که از قبل حضور پررنگ داشتن بیان و نظرشونو بگن،نه امثال آقای tishtar که هر روز داریم با هم سروکله میزنیمBig GrinWink

به هر حال ممنون...
بازهم درضمن،شرایط زندگی هر فرد،نوع تفکرات اون،نوع دید اون به زندگی و آینده هزاران ویژگی دیگه هر فرد با افراد دیگه فرق میکنه که البته به راحتی هم قابل شناسایی نیست.پس لطفا ویژگی های هرشخص خاص رو با همه مساوی ندونید

در پاسخ به جناب prestige که همیشه طرفدارم بودن،من هم همیشه طرفدارشونمAngel بله که فکر کردم! البته در طول تاپیک هم یه چیزایی گفته شده...فقط در این حد بگم که برنامه هایی که من دارم کمی فراتر از یادگیری فوتوشاپ هستن که اتفاقا یکیشونو بلدم ،میخوام عملیش کنم،یکیشونو همچنان در حال یادگیری هستم،یکی هم بزودی بهش میرسم،یکی هم فعلا به حال تعلیقهExclamation

یه سری اطلاعات جدید از افکار خانوادم به دست آوردم.یعنی جدیدا فهمیدم که خانواده من با بخش مذهبی اون دختر کمی مشکل داره،البته خودم هم همینطور (بیخود نیست که میگن تیزهوشم،آخه یه جوری این حرفارو از زیر زبون خانواده کشیدم که خودم هم نفهمیدم چی شد،چه برسه به اوناBig GrinBig GrinBig Grin )
البته،طبق همون اطلاعات،خانوادم به طور کل اون دختر رو نفی نکردن و به گفته خودشون و همچنین به اعتقاد خودم،چون آدم با اصالت و با خانواده ایه،وضعش از خیلی های دیگه بهترهAngel
و البته یه نکته.به اعتقاد من این مشکل امکان حل شدن داره،به همون دلیلی که در خط بالا گفته شد
تمام خانم ها دوست دارن به کسی تکیه کنن. حداقلش اینه که از خودشون بزرگتر باشه. بعدا از نظر سنی به مشکل نخوری و بگی کسی بهم نگفت
نقل قول:در پاسخ به جناب prestige که همیشه طرفدارم بودن،من هم همیشه طرفدارشونمAngel

یه دونه ولیمه ی عروسی که این حرف ها رو نداره اخوی!Big Grin

نقل قول:بله که فکر کردم! البته در طول تاپیک هم یه چیزایی گفته شده...فقط در این حد بگم که برنامه هایی که من دارم کمی فراتر از یادگیری فوتوشاپ هستن که اتفاقا یکیشونو بلدم ،میخوام عملیش کنم،یکیشونو همچنان در حال یادگیری هستم،یکی هم بزودی بهش میرسم،یکی هم فعلا به حال تعلیقهExclamation

سعی کن برنامه هات خیال پردازانه نباشه ، یعنی نره بیشتر تو فازهای آرزو و ... سعی کن خیلی نزدیک باشی ، من خودم مثلا خلاقیت رو دارم ولی اون امکانات(فوتوشاپ) رو در اختیار ندارم تا بالفعلش کنم ، شما هم ببین اگه خیلی نزدیکی یه تکونی بخور ، من همین الان تو سپاه دارم کار می کنم ، الحمدالله یه درآمد بخور نمیری هم می گیرم ، تو هم سعی کن ببین می تونی بری کار کنی؟ آیا با سختی های کار می تونی بسازی؟ من خودم از کار دفتری بدم میاد ولی الان مجبورم ، چون می خوام برای آیندم برنامه داشته باشم ، بتونم فردا راحت کنار بیام.

نقل قول:یه سری اطلاعات جدید از افکار خانوادم به دست آوردم.یعنی جدیدا فهمیدم که خانواده من با بخش مذهبی اون دختر کمی مشکل داره،

همسرو نه بخاطر جمالش نه زیباییش نه فکرش نه پول باباش ، بلکه بخاطر عقیدش به اسلام بگیر ، من خودم اولین اولیتم برای انتخاب همسر چادری بودنشه ، اگه چادر داشت ، میرم سراغ فاکتور های دیگه و همینجور غربال می کنم ببینم مسلمان حقیقی و معتدل هست؟! خیلی ها بدشون میاد از زن مذهبی چون که زن مذهبی معتدل ندیدند ، متاسفانه عموم زن هایی که خودشون رو مذهبی می دونند ، افراطی هستند ، شوهرداری بلد نیستند ، خیلی دیدم شنیدم مثلا مردی دوس داره همسرش لاک ناخن استفاده کنه ، زن برای این که این کارو نکنه میگه من نماز می خونم وضو میگیرم لاک بزنم!؟!؟!؟ اینه متاسفانه شما دنبال یک زن مذهبی معتدل راستین بگرد که اسلام حقیقی داشته باشه نه اسلام دلبخواهی!

نقل قول:البته خودم هم همینطور (بیخود نیست که میگن تیزهوشم،آخه یه جوری این حرفارو از زیر زبون خانواده کشیدم که خودم هم نفهمیدم چی شد،چه برسه به اوناBig GrinBig GrinBig Grin )

من که خودم سمپادی هستم ، اعتقاد دارم همه ی تیزهوشان تیزهوش نیستند بلکه سخت کوشن!Wink

نقل قول:البته،طبق همون اطلاعات،خانوادم به طور کل اون دختر رو نفی نکردن و به گفته خودشون و همچنین به اعتقاد خودم،چون آدم با اصالت و با خانواده ایه،وضعش از خیلی های دیگه بهترهAngel

معیارت اسلام باشه بعد سایر عوامل ، شاید الان چادری نباشه ولی بگی عیبی نداره بعد عقد چادری میشه بزور هم که شده ، ولی اینو بدون تابحال کسی بزور چادری نمیشه ، شاید یه مدت جواب بده ولی یه روز میزاره زمین ، نمیشه اعتقاد تو قلب آدم هاست داداش گلم ، خوب فکر کن همیشه عقل نیست گه گاهی به قلبت رجوع کن...

نقل قول:و البته یه نکته.به اعتقاد من این مشکل امکان حل شدن داره،به همون دلیلی که در خط بالا گفته شد

زن مسلمان عفیفه محجبه با حیا بگیر همین...
دوست گرامی شرائطت هیچ تغییری نکرده ... الان شما شدی 16 ساله مشکل تحصیلیت حل شده؟؟؟ الان آیندت مشخص شده قراره چی بشود؟؟ الان شما مشکل کار حل شده؟؟ الان دید شما به دنیا خیلی تغییر کرده؟؟ هیچ چیزی تغییر نکرده دوست من ... پس چرا دوباره ذهن خودت رو درگیر اما و اگر و شاید می کنی؟؟؟
===============
در ضمن دوست من در آخرین ارسالت قبل از بسته شدن یادت هست چه نتیجه ای گرفته بودی؟؟؟
در چواب پست من چی گفتی شما؟؟؟
نقل قول:آقایون به چی قسم،بحث این تاپیک تموم شده
بابا من خودم بیخیال شدم،شما چرا بیخیال نمشین؟!!! [تصویر: biggrin.png][تصویر: huh.png]

من که گفتم.تصمیممو با توجه به پست ها گرفتم و خودم هم میدونم که باید کمی صبر کنم
الان شما بی خیال شدی؟؟؟ فردای تولد 16 سالگیتون آمدید میگید من 16 ساله شدم حالا نظرتون رو بگید یعنی الان دارید صبر میکنید؟؟؟ الان بی خیالیدBig GrinBig GrinBig Grin
برادر من چرا خودت رو عذاب میدی؟؟؟ گفتنی ها رو همه ی دوستان گفتن ... بعد شما میگویید من بی خیال شدم و فهمیدم باید صبر کنم بعد امروز میاید میگید رفتید یک سری اطلاعات جدید به دست آوردید!!!!!!!!!!!!!
خوب برادر من اینکه شما مدام به این موضوع فکر کنی و اطلاعات جمع کنی که اسمش بیخیال شدن و صبر کردن نیست ...
این اسمش صبر کردن نیست دوست من ... اسمش می شود زجر دادن خودتون ...
بعد باز میاید نظر جمع رو میپرسید ؟؟؟!!! مگه نگفتید بی خیال شما بشیم؟؟؟
برادر،چرا جوش میارید حالا... Blush
آره ، من گفتم تصمیممو گرفتم،الان هم این تاپیک دوباره باز نشده که همون بحث ها باز شه،فقط میخواستم تاثیر عدد سنیو رو افکار بقیه ببینم
دیروز هم به ناظر محترم پیام دادم دوباره تاپیکو ببنده !
نقل قول:معیارت اسلام باشه بعد سایر عوامل ، شاید الان چادری نباشه ولی بگی عیبی نداره بعد عقد چادری میشه بزور هم که شده ، ولی اینو بدون تابحال کسی بزور چادری نمیشه ، شاید یه مدت جواب بده ولی یه روز میزاره زمین ، نمیشه اعتقاد تو قلب آدم هاست داداش گلم ، خوب فکر کن همیشه عقل نیست گه گاهی به قلبت رجوع کن...
اصلا منظورم به زور نبودAngel

یا حق
(۳۰/تیر/۹۲ ۱۷:۴۹)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]برادر،چرا جوش میارید حالا... Blush
آره ، من گفتم تصمیممو گرفتم،الان هم این تاپیک دوباره باز نشده که همون بحث ها باز شه،فقط میخواستم تاثیر عدد سنیو رو افکار بقیه ببینم
دیروز هم به ناظر محترم پیام دادم دوباره تاپیکو ببنده !
اصلا منظورم به زور نبودAngel

یا حق

شما میگی زور نه میدونم منظورت چیه ولی بازهم احتمالش کمه ، من خودم عموم تازه ازدواج کرده همسرشون رو شرط گذاشتند که بعد عقد باید با چادر و حجاب کامل باشند ، ایشون در نگاه اول قبول کرده بودند یه چند سالی هم رعایت کردند ولی امروز همون آش و همون کاسه ، به بهونه ی بچه دار شدن و این که سخته چادر دیگه سر نمی کنند ، شما دنبال یکی باش که باهاش آخرتتو بخری نه این که باعث بشی حق الناس ضایع بشه ، اون دنیا خودت کم مصیبت و مشکل داری یه چنتایی هم بیاد روش...

نصیحت دوستانس داداش امیدوارم بهترین همسر رو پیدا کنی و باهاش سروسامون بگیری...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع