۳۰/مرداد/۹۲, ۲۲:۱۰
۳۰/مرداد/۹۲, ۲۲:۱۳
نقل قول:در ضمن بنده آتئیست نیستم شاید با تفکرات دینی مشکل داشته باشم ولی با ریشه تفکرات آتئیست ها هم مشکل دارم. اینکه خدایی هست که تمام کائنات رو خلق کرده دور از عقله که اختصاصی فقط برای مسلمانان باشه من هم دنیای خودم و خلوت خودم رو دارم از مسند قضاوت تشریف بیارید پایین لطفا.
پس چی هستید ؟ اعلام موضع کنید من بدونم با چه شخص و تفکری صحبت میکنم ... در ضمن خدای ما در اسلام مثه یهودیت و یا مسیحیت اختصاصی نیست ...ما خدایی رو میپرستیم که خالق هر انچه در اسمان و زمینه و تمامی پیامبرهای الهی قبل از خودش رو تائید میکنه و معیارش هم برای برتری تقوی است !
من با خلوت شما هم کاری ندارم ...ولی وقتی هر چی پیامبر هست رو زیر سوال میبری میتونم این حق رو به خودم بدم که شما داری یه خدای دیگه رو میپرستی چون کلا با این تعریف ما از خدا و دستوراتش مشکل داری ...پس ناراحت نباش وقتی بهت میگم خدا رو قبول نداری چجوری واست کارهای مخلوقش رو توجیه کنم
۳۰/مرداد/۹۲, ۲۲:۲۱
یه چیزی هم هست،چرا از تقریبا 150 سال پیش و با ابداع دوربین یه دفعه ای سیل معجزات تموم شد و یه جورایی معجزه مختوم النسل شد؟چرا الان نمیبینیم از دل کوه شتر بیرون بیاد یا اینکه ماه از هم شکافته بشه یا امثال اینها؟این خداتون مارو داخل آدم حساب نمیکنه؟فقط مردم قدیم آدم بودن؟
۳۰/مرداد/۹۲, ۲۲:۲۲
(۳۰/مرداد/۹۲ ۲۲:۱۰)anti نوشته است: [ -> ]بیا،دیدی یه چشمه اومدم منو سنی کردی،خدا نکنه سنی باشم
نوشتی آخرش رضی الله عنه ، برام سوال شد بپرسم... پس الان شیعه اید؟ اگه اونم نیستید ، میشه بفرمایید چه تفکرات و عقایدی رو بهش پایبندید؟
۳۰/مرداد/۹۲, ۲۲:۲۷
نقل قول:یه چیزی هم هست،چرا از تقریبا 150 سال پیش و با ابداع دوربین یه دفعه ای سیل معجزات تموم شد و یه جورایی معجزه مختوم النسل شد؟چرا الان نمیبینیم از دل کوه شتر بیرون بیاد یا اینکه ماه از هم شکافته بشه یا امثال اینها؟این خداتون مارو داخل آدم حساب نمیکنه؟فقط مردم قدیم آدم بودن؟
1400 سال پیش اخرین پیامبر خدا روی زمین بود الان انتظار داری من برای شما معجزه کنم؟؟؟

الان بحث از همجنس بازی و سوال بی پاسخ من از شما به پیامبرها کشید اره؟ افرین بحث رو بسیار زیبا شیفت کردین

۳۰/مرداد/۹۲, ۲۲:۳۳
هه
معجزه !!شما اهل دل باش بله از کوه شتر بیرون نمیاد رود نیلم شکافته نمیشه ولی واسه شما تاحالا خدا وکیلی پیش نیومده !! خیلی عجیبه ! من که اینقدر گناهکارم چند بار برام پیش اومده ولی نه در اون حد که.... واسه خودم در حد خودم حالا شما باز بگو ... . شما تا حالا کتاب احوالات نخودکی اصفهانی رو خوندی ؟ نخوندی دیگه !! تا حالا مریضایی که تو کما رفتن و هیچ امیدی به برگشت نداشتن و برگشتن رو دیدی؟ ندیدی دیگه !! مگه معجزه فقط به شتر و ماه و ایناست هر چیزی تو دوره خودشه ! بعضیا یه ایرادای بنی اسرائیلی میگیرن ! اونام همینطور بودن ... بخدا!!! ادم تو خلقت بعضیا میمونه! خودمو میگما
معجزه !!شما اهل دل باش بله از کوه شتر بیرون نمیاد رود نیلم شکافته نمیشه ولی واسه شما تاحالا خدا وکیلی پیش نیومده !! خیلی عجیبه ! من که اینقدر گناهکارم چند بار برام پیش اومده ولی نه در اون حد که.... واسه خودم در حد خودم حالا شما باز بگو ... . شما تا حالا کتاب احوالات نخودکی اصفهانی رو خوندی ؟ نخوندی دیگه !! تا حالا مریضایی که تو کما رفتن و هیچ امیدی به برگشت نداشتن و برگشتن رو دیدی؟ ندیدی دیگه !! مگه معجزه فقط به شتر و ماه و ایناست هر چیزی تو دوره خودشه ! بعضیا یه ایرادای بنی اسرائیلی میگیرن ! اونام همینطور بودن ... بخدا!!! ادم تو خلقت بعضیا میمونه! خودمو میگما
۳۰/مرداد/۹۲, ۲۲:۴۲
(۳۰/مرداد/۹۲ ۲۲:۳۳)help me نوشته است: [ -> ]ههمعجزه !!شما اهل دل باش بله از کوه شتر بیرون نمیاد رود نیلم شکافته نمیشه ولی واسه شما تاحالا خدا وکیلی پیش نیومده !! خیلی عجیبه ! من که اینقدر گناهکارم چند بار برام پیش اومده ولی نه در اون حد که.... واسه خودم در حد خودم حالا شما باز بگو ... . شما تا حالا کتاب احوالات نخودکی اصفهانی رو خوندی ؟ نخوندی دیگه !! تا حالا مریضایی که تو کما رفتن و هیچ امیدی به برگشت نداشتن و برگشتن رو دیدی؟ ندیدی دیگه !! مگه معجزه فقط به شتر و ماه و ایناست هر چیزی تو دوره خودشه ! بعضیا یه ایرادای بنی اسرائیلی میگیرن ! اونام همینطور بودن ... بخدا!!! ادم تو خلقت بعضیا میمونه! خودمو میگما
شتر هم از کوه بیرون بیاد ، بعضیا یحتمل اشکال می گیرند که چرا چشش چپه؟ قشنگ گفتی ایراد بنی اسرائیلی...
آدمی باید ثبات عقیده داشته باشه ، تا بشه باهاش در بحثی با اون به نتیجه رسید ، ما از صبح داریم بحث می کنیم ، از رابطه ی جنسی رسیدیم به لاو و رمانتیک بازی و بوسه ی عاشقانه ، کسی که از صبح تا حالا اینقدر رنگ کرده ، معلوم نیست از کجا با بحث باهاش سر دربیاریم...
۳۰/مرداد/۹۲, ۲۲:۵۰
(۳۰/مرداد/۹۲ ۲۲:۲۲)Prestige نوشته است: [ -> ]نوشتی آخرش رضی الله عنه ، برام سوال شد بپرسم... پس الان شیعه اید؟ اگه اونم نیستید ، میشه بفرمایید چه تفکرات و عقایدی رو بهش پایبندید؟
در باب اون بذلگی که گفتم بهتون اونو گفتم،خیر شیعه هم نیستم،مسیحی بودم و هستم البته شناسنامه ای
الان هم تو بیشتر چیزا در مورد عقایدم به جامعیت رسیدم،اما تو مفاهیمی مثل خدا و جهان هستی هنوز به اجماع نرسیدم
۳۰/مرداد/۹۲, ۲۳:۰۰
(۳۰/مرداد/۹۲ ۲۲:۲۱)anti نوشته است: [ -> ]یه چیزی هم هست،چرا از تقریبا 150 سال پیش و با ابداع دوربین یه دفعه ای سیل معجزات تموم شد و یه جورایی معجزه مختوم النسل شد؟چرا الان نمیبینیم از دل کوه شتر بیرون بیاد یا اینکه ماه از هم شکافته بشه یا امثال اینها؟این خداتون مارو داخل آدم حساب نمیکنه؟فقط مردم قدیم آدم بودن؟
اتفاقاً آدم حسابتون کرده که معجزه ای درحد فهم اون بشرای قدیمی واستون نفرستاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!(مگه شما خودتون رو از نظر عقلی در حد آدمای چندهزارسال پیش میبینید؟؟؟!!؟؟)
بشر پیشرفت کرده... از نظر عقلی کامل تر شده! حتما باید مثل چندهزارسال قبل از کوه براتون شتر دربیاره!؟!؟!؟!؟!!؟
مگه عقلتون کجاست که ببینید معجزه جاوید پیامبر اسلام، قرآن کریم هستش؟!
اون اعراب با اون همه ادعا نتونستن حتی 1 سوره مثلشو بیارن اونوقت شما دنبال شتری میگردی که از کوه دربیاد!؟
یهودیایی که همه چیو تحریف کردن و میکنن هنوز نتونستن حتی یک کلمه از قرآن رو جابجا کنن!!!!!!!!! این معجزه نیست!؟!؟!؟!؟!
خواهشاً یه کم به حرفائی که میزنید فکر کنید...
-=-=-=-=-=-
پ.ن:
الان فهمیدم که مسیحی هستید...
ولی میتونید به راحتی اعجاز قرآن رو درک کنید...
هم بخاطر در امان ماندنش از تحریفات دشمنان، که وعده خود خداوند هست و هم بخاطر اینکه تاحالا کسی نتونسته حتی 1 سوره مثل اون رو بیاره...
و هم بخاطر اینکه با پیشرفت علم در واقع داره حقایق قرآن بیش از پیش بر انسانها آشکار میشه...
۳۰/مرداد/۹۲, ۲۳:۰۱
نقل قول:من تو کار ترجمه هستم، و اینی که میگید «زبان فارسی نقص داره در مقابل زبان انگلیسی» اگه بخوام با خونسردی بگم خیلی اشتباهه.
چه جالب! پس از این به بعد برای ترجمه ی فیلم و سریالها از شما کمک بگیریم چون همیشه یسری از جمله ها هست گند میزنه به زیرنویس! هرکاری کنی فارسیش در نمیاد. واقعا جامعه ی مترجمین عمریه دنبال راه حل میگردن برای همین مشکل!
در مورد واژگان هم من دیگه نمیدونم چی بگم! یچیز تعریف شدست تمام اونا چرا دارید پیچش میدید قضیه رو؟!
در مورد معجزه هم تفاوت عقاید داریم من فکر نمیکنم ایراد به اینکه تمام حیوانات تو یک کشتی جا نمیشن ایراد علمی باشه (محالاته) یا اینکه فقط چندین نفر انگشت شمار از تمام حیوانات کره ی زمین نگه داری کنن برای سه ماه ایراد علمی باشه. در مورد کشتی نوح تاپیک جدا بزنید بحث میکنیم. کوهی از مشکله این داستان!
نقل قول:پس چی هستید ؟ اعلام موضع کنید من بدونم با چه شخص و تفکری صحبت میکنم ...
من چیزی رو قبول میکنم که عقل بتونه تحلیلش کنه
همونطور که من نمیتونم کانسپت معجزه که دوستمون صفحه قبل گفتن رو قبول کنم همینطور هم نمیتونم قبول کنم که این جهان به این بزرگی بی دلیل و اتفاقی بوووم یهو ایجاد شده (بیگ بنگ) پس اینکه آتئیست هستم رو فراموش کنید.
تضاد خدای مهربان و خدای خشمگینه جهنم بر بخاطر غریزه ای که خودش به انسان داده رو نمیتونم قبول کنم بی هدف بودن زندگی انسان رو هم نمیتونم قبول کنم.
خدایی که انسان رو بینهایت خلق میکنه ولی توقع داره مثل روبات مطیعش باشه و کار دیگه ای نکنه وگرنه میره جهنم رو نمیتونم قبول کنم نبود ماوراطبیعه رو هم نمیتونم قبول کنم چون همگی حسش کردیم.
انحصاری بودن خدا برای منطقه های خاص زمین رو نمیتونم قبول کنم عدم وجود روح رو هم نمیتونم قبول کنم.
ادیان تابع چیزی نیستند به جز جغرافیا! دین یک اتفاق ژنتیکیه بستگی داره شما کجای دنیا متولد بشید تا دینتون بهتون داده بشه.
همین خود شما اگه تو اسرائیل بدنیا میومدید یهودی بودید ،اگه عربستان بدنیا میومدید سنی یا وهابی بودید ،اگه آمریکا بدنیا میومدید مسیحی بودید یا آتئیست حتی! اگه نروژ بدنیا میومدید اصلا دین نداشتید. اگه تو قبایل آمریکای جنوبی بدنیا میومدید بت پرست میشدید. اگه تو قبایل اسکیموها بدنیا میومدید اصلا نمیدونستید دین چی هست!
پس این با عقل جور در نمیاد که بگیم خدا به مسلمونها نگاه ویژه ای داره! یا هرکی سه دین حال حاظر رو قبول داره فقط میره بهشت اونی که تو یه کشور بی دین بدنیا میاد چه گناهی کرده اونوقت؟! این با خدای عادل تناقض داره.
تو تاریخ سر همین ادیان چقدر خون ریزی شده باشه خوبه؟! یعنی خدا نمیتونسته بدون جنگ و خون ریزی خودش رو معرفی کنه به بشر؟! به اسم خدای ادیان چقدر خون ریخته شده باشه خوبه؟! این نقشه ی بی عیب و نقص خداست؟! نخیر اینا مشکل درک بشر از اصل وجود خداست که فکر میکنه خدا تیم کشی کرده هرکی تو این تیم باشه میره بهشت نباشه میره جهنم آتش و عقرب و مار هیولا! نخیر
خدا به بشر عقل داده هرکس بتونه با استفاده از همین عقل خودش اولا به دلیل وجود خودش پی ببره بعد ببینه میتونه تو این دنیا به چه دردی بخوره و با کمک همین عقل باعث عاقبت بخیر شدن خودش و حتی المکان اطرافیانش بشه همین یعنی رستگار شدن! به قول معروف به تعداد آدم های زمین راه رسیدن به خدا هست نه نیازی به یک شکل شدن رفتارها هست نه خون ریزی نه زور نه وعده ی بهشت نه ترس از جهنم. اینکه خدا همچین سیستم بزرگ و دقیقی رو خلق کنه که بشر از تصورش به جنون برسه فقط برای اینکه انسان 17 رکعت نماز بخونه و قرآن تلاوت کنه و دعا کنه بره کلیسا ،بره دم دیوار مقدس و برای دینش آدم بکشه همین بنده های خدا رو خیلی ببخشید کار بیهوده ایه خدا میتونست خیلی ساده تر از اینا برگذارش کنه این تورنومنت گلادیاتورها رو! هدف خدا بالاتر از اینها بوده.
تفکرات ادیان ساخته شدن تا عده ای سود جو به بقیه مردم مسلط باشند و ازشون سواستفاده کنند من با این مشکل دارم
نه شما هیچکس روی زمین جای خدا نیست که تصمیم بگیره خدا من انسان با همچین تفکری رو به عنوان مخلوقش دوست داره یا ازم متنفره!