تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اینک آخرالزمان: هم جنسبازی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
نقل قول:سلام
شوخی میکنید دیگه! مگه نه؟

!
دزد و قاتل بودن کجاش یه پدیده ی ژنی و کمبود هورمونه که شما با این مقوله مقایسه میکنید؟

!
مثالهای اینجا منو کشته اصلا

سلام علیکم

عزیز من این یه مثال برای این بود که درک کنید انسان مثل حیوان نیست! برای تغییر رفتار های اشتباهش قدرت اختیار داره.شما که ماشاالله عالم هستی چرا این حرف رو می زنی یعنی می خوای بگی که ویژگی های رفتاری پدر و مادر و شرایط تربیت، تو تولید صفات ارثی و همینطور تغییرات هورمونی تاثیری نداره!!!!! یا نه باز می خوای بگی که فقط همجنسگرایی که تو تغییرات هورمونی تاثیر می زاره....

هنوز شما جواب بنده رو ندادید! فقط دارید تفره میرید!... شما تو پستهای اولتون فرموده بودید که این رفتار در حیوانات وجود داره و به صورت بیولوژیکی است !!!!! پس نباید سرزنششون کرد بعد از این نتیجه گرفته بودید که این رفتار در انسان هم بیولوژیکی بوده و به همین خاطر نباید به این افراد بی احترامی کرد ولی من تو چند تا پست قبلی جوابتون رو دادم و ثابت کردم که این رفتار یک بیماری روحی و روانی است و حتی اگه هم ارثی بوده و تغییرات هورمونی درش دخیل بوده انسان بر خلاف حیوان قدرت اختیار و تغییر داره. شما هم به جای حاشیه رفتن این موضوعی رو که ادعا کردید ثابت کنید.....!!!!

نقل قول:همجنسگرایی یه مسئله ی جهانیه همه جای دنیا وجود داره شما نمیتونید به دنیا بگید علم و شواهد رو ول کنن بچسبن به گفته های چند صدسال پیش که. اگه گفته های دین برای همه قابل قبول بودن که الان همه مسلمون بودن که

!

مردم علم رو قبول دارن چون نتایجش رو میبینند. وقتی بهشون گفته میشه که هواپیما طبق این قوانین فیزیکی پرواز میکنه و بعد میبینن واقعا داره پرواز میکنه هواپیما خب به حقانیتش پی میبرن

.

از اون طرف دین بیشتر وعده داده تا نشانه چیزهایی که کسی نمیبینه و حس نمیکنه. قبلا بوده ها مثلا عصا مار میشده ،نیل شکافته میشده ،شتر از کوه بیرون میومده همه حس میکردن و باور داشتند به دین. ولی متاسفانه از وقتی دوربین فیلمبرداری اختراع شد خدا بیخیال این حرکتا شد

.

واقعا این عقل گرایی و منطقت منو کشته!!! چون مردم میگن خوبه شما هم میگی خوبه که البته بعید هم می دونم جز یه عده نظریه پرداز که مشخصه به نفع کی و به ضرر کی دارن نظریه می دن و دیگران هم به خاطر عدم اطلاع و آگاهی، و نداشتن دین درست و حسابی دارن بهش عمل می کنند.

اومدیم همین فردا این عده گفتن اگه یه همجنسگرا اومد و از شما درخواستی کرد ممانعت نکن چون رفتارش بیولوژیکیه!! اونوقت اگه مبنای عقلی شما نظر مردم باشه نباید ممانعتی کنید!!!!!

دوست عزیز من خیلی واضخ و روشن هم تو این پست و هم قبلی اشتباه بودن اظهارات شما رو بیان کردم حالا شما داری بجای اثبات عدم صحیح بودن حرفهای من باز همون حرفای خودتو تکرار میکنی اگه جوابی نداری اسراری نیست که وقت ما رو بگیری و مدام حرفاتو بدون دلیل و منطق تکرار کنی.....

این که هواپیما ساختن ما که بخیل نیستیم دستشون درد نکنه ولی من از خودت سوال می کنم که چون هواپیما ساختن ما باید اونا رو در حد خدایی قبول داشته باشیم؟؟؟!!!!

البته اگه منطقت همون منطق قبلی باشه معلومه جوابت چیه!!!

اما اینکه دین چرا به وعده هاش عمل نمی کنه خوب به خاطر اینه که ما دستوراتش رو کامل انجام نمی دیم مثل این می مونه که شما خلبان همون هواپیما باشی و بری رو صندلی بشینی و مدام غر بزنی که چرا پرواز نمی کنیم. و باز بهتون پیشنهاد میدم که زندگی نامه بزرگان چند سال اخیر و حتی حال حاضر دین تشیع رو بخونید و ببینید چطور وعده های الهی براشون مححق شده........

نقل قول:کشوری که میخواد خلاف مسیر دنیا حرکت کنه ،خودشو از همه بهتر بدونه ،بیشترین احترام رو از بقیه طلب کنه و کمترین احترام رو به بقیه بذاره معلومه تو فشار میمونه! شما چوب تو سوراخ همه میکنید بعد توقع دارید کسی چپ نگاهتون نکنه

!

حالا مثلا اونموقع که آمریکای جهان خوار این قدرت رو نداشت ما چه گلی به سر دنیا زدیم که الان که هست بهونه میاریم جلوی پیشرفت ما رو گرفته؟

!

این یعنی این که می خواهیم خودمون برای کشورمون تصمیم بگیریم میشه خلاف جهت بقیه و زیر بار رفتن کثافت کاری های غربی ها میشه در جهت مسیر دنیا !!!!!!! واقعا کمی فکر کن عزیز من!!!!

و اون هشت سال هم حتما این ما بودیم که چوب تو سوراخ همه می کردیم... واقعا حرفتون خنده داره...

نقل قول:از نظر آماری ،مبدا ،اصالت هرچی که بگیریم عربستان یه کشور مسلمان نشین حساب میشه. اسلام به کشور ما وارد شده ولی اونجا شروع شده! دقیقا همونطور که شما میگی اونها دین ندارند اونها هم باور دارن شما که شیعه هستی کافری و دین نداری! خب پس هر جوری بخوای حساب کنی یه طرفه به قاضی رفتنه اونا خودشونو به حق میدونند شما هم خودتونو

!

پس خوبه که بری تاریخ عربستان رو بخونی شما که بدنبال علم و دانش هستی تا قبل از ظهور اسلام در عربستان برو ببین که چه وضعیتی از نظر فرهنگ و علم دانش داشتن بعد اونو با زمانی که پیامبر بر اونها حکمیت می کرد مقایسه کن و بخون که همین هایی که شما الان داری سنگشون رو به سینه می زنی بعد از پیامبر چه بلایی سر اسلام و مسلمین آوردن بالاخره نمی شه همین طور رو هوا حرفی رو قبول کرد شما برو در رابطه با این چیزای که گفتم و اون آماری که به شما دادن تحقیق کن ببین کدام درسته.....
و خوبه که اینو هم بدونی که زمان بروز و ظهور دانشمندان بزرگ ایرانی زمانی بود که اسلام وارد ایران شد.....
اما اینکه اونا خودشون رو به حق می دونن و ما هم خودمون رو به حق یه راه خوب بهت پیشنهاد میدم که ببینی کدوم درست میگن برو بدون پیشداوری ببین حق طرف کدوم یکی رو می گیره.... فقط نری طرف فیلسوفان غربی گفتم حق!!!!

نقل قول:حرف من نبود حرف دکتر شریعتی بود برای همین تو نقل قول گذاشتمش
اگه به ایشون نقد دارید تو کرسی های دانشگاهی بحث کنید

.

ما که دکتر شریعتی رو معصوم نمی دونیم که هر خرفی زد قبول کنیم ولی میشه منبعشو ذکر کنید .....
ادامه حرفات که نوشتی بیداری اندیشه، جوابت رو نمی دم! انشاالله جناب بیداری اندیشه خودشون جواب می دن.

موفق باشید
یاعلی
اون دوستی که گفت عمل تغییر جنسیت سخت انجام میشه ولی تو تهران که عکسش دیده میشه.
پسرهای زیادی هستن که این عمل رو انجام دادن هرچندوقت یبار هم اخبار جنجالیش درمیاد

اگر هم به زور بخوان جلوشونو بگیرن و فقط قاضی حکم جراحی رو صادر کنه باز هم صورت مسئله سر جاشه.
شما میگید مردی که تداخل هورمونی داره نمیتونه با مرد دیگه ای رابطه داشته باشه ولی قاضی اسلامی این اجازه رو میتونه صادر کنه! خب اگه میشه همچین حکمی صادر کرد پس مشکل فقط سر آلت تناسلیه دیگه؟!

نقل قول:عزیز من این یه مثال برای این بود که درک کنید انسان مثل حیوان نیست! برای تغییر رفتار های اشتباهش قدرت اختیار داره.شما که ماشاالله عالم هستی چرا این حرف رو می زنی یعنی می خوای بگی که ویژگی های رفتاری پدر و مادر و شرایط تربیت، تو تولید صفات ارثی و همینطور تغییرات هورمونی تاثیری نداره!!!!! یا نه باز می خوای بگی که فقط همجنسگرایی که تو تغییرات هورمونی تاثیر می زاره....

آره یه دختری همسایه ی ماست پدر و مادرش با هم همش دعوا میکنن یه شب خوابید صبح بلند شد دید ریش در آورده!

یعنی می خوای بگی که ویژگی های رفتاری پدر و مادر و شرایط تربیت، تو تولید صفات ارثی و همینطور تغییرات هورمونی تاثیری نداره!!!!! یا نه باز می خوای بگی که فقط همجنسگرایی که تو تغییرات هورمونی تاثیر می زاره....

اینو یه آدم بخونه مخش سوت میکشه واقعا! همجنسگرایی تو تغییرات هورمونی تاثیر میذاره؟!
مجبور نیستید اطلاعات علمی تو پستتون بکار ببرید وقتی حرفی برای گفتن ندارید.

نقل قول:هنوز شما جواب بنده رو ندادید! فقط دارید تفره میرید!... شما تو پستهای اولتون فرموده بودید که این رفتار در حیوانات وجود داره و به صورت بیولوژیکی است !!!!! پس نباید سرزنششون کرد بعد از این نتیجه گرفته بودید که این رفتار در انسان هم بیولوژیکی بوده و به همین خاطر نباید به این افراد بی احترامی کرد ولی من تو چند تا پست قبلی جوابتون رو دادم و ثابت کردم که این رفتار یک بیماری روحی و روانی است و حتی اگه هم ارثی بوده و تغییرات هورمونی درش دخیل بوده انسان بر خلاف حیوان قدرت اختیار و تغییر داره. شما هم به جای حاشیه رفتن این موضوعی رو که ادعا کردید ثابت کنید.....!!!!

مردهایی که سرطان بیضه میگیرن رو دیدید تا حالا؟! به خاطر این بیماری کمبود یا تداخل هورمونی پیدا میکنن ،حتی گاهی علائم زنانه بروز میدن مثلا رشد سینه پیدا میکنن.

برید بهشون بگید چون انسان قدرت اختیار و تغییر داره جلوی این مشکلشون رو بگیرن. گام موثری تو علم پزشکی برمیدارید شاید جایزه نوبل هم بدن بهتون با این راهکار!

نقل قول:واقعا این عقل گرایی و منطقت منو کشته!!! چون مردم میگن خوبه شما هم میگی خوبه که البته بعید هم می دونم جز یه عده نظریه پرداز که مشخصه به نفع کی و به ضرر کی دارن نظریه می دن و دیگران هم به خاطر عدم اطلاع و آگاهی، و نداشتن دین درست و حسابی دارن بهش عمل می کنند.

اومدیم همین فردا این عده گفتن اگه یه همجنسگرا اومد و از شما درخواستی کرد ممانعت نکن چون رفتارش بیولوژیکیه!! اونوقت اگه مبنای عقلی شما نظر مردم باشه نباید ممانعتی کنید!!!!!

خجالت بکشید و حرف تو دهن من نذارید من حرف از خوبی و بدی نزدم گفتم این بنده خداها رو به حال خودشون بذارید حالا مگه اومدن به شما اعرض کردند که انقدر بدتون میاد ازشون؟!

نخیر مگه دینه که بیاین اجرای کاری رو به آدم تحمیل کنن؟! قوانین زندگی امروز داره تلاش میکنه مردم رو بدون تنش کنار هم نگه داره ولی اگه تندروها بذارن!

نقل قول:دوست عزیز من خیلی واضخ و روشن هم تو این پست و هم قبلی اشتباه بودن اظهارات شما رو بیان کردم حالا شما داری بجای اثبات عدم صحیح بودن حرفهای من باز همون حرفای خودتو تکرار میکنی اگه جوابی نداری اسراری نیست که وقت ما رو بگیری و مدام حرفاتو بدون دلیل و منطق تکرار کنی.....

اولا من 100 خط مینویسم شما میای چهار خط مینویسی به خیال خودت چیزی رو اثبات کردی
دوما مخاطب اصلی من شما نبودی تو این تاپیک! بحث با کسی که فکر میکنه تعلیماتی که بهش داده شده غیر قابل انکاره کار بیخودیه چون هرچی دلیل بیاری قبول نمیکنه.

شما اول قبول کن ممکنه حرفایی که بهت گفته شده اشتباه باشه بعد بیا شروع کن با یه مخالف بحث کن

اگر هم میبینی اینجا همه طرف شما هستن و نه من دلیل این نیست که حرف شما درسته حرف من غلط! نه عزیز چون اینجا منطقه ی شماست ،هم فکرهایی من اینجا کم هستن یا نیستن. شما اگه جای دیگه که آدمایی با نظر مخالفت وجود داشتن بودی جرات بحث نمیکردی چه برسه این دلایل و به قول خودتون اثباتات رو بیاری! من الان اینجا مثل یه پرسپولیسی میمونم که رفته تو تماشاچی های استقلال داره از پرسپولیس دفاع میکنه معلومه بقیه قبول نمیکنن حتی اگه دلیلم منطقی باشه شاید کتکم هم بزنن!

نقل قول:اگه جوابی نداری اسراری نیست که وقت ما رو بگیری و مدام حرفاتو بدون دلیل و منطق تکرار کنی.....

من تو هر پستم یه چیز جدید گفتم و اگه هم تکراری گفتم دوباره تایپ نکردم تو نقل قول گذاشتم
در عوض شما میاین حرفای تکراری میزنید (دوستانتون هم حال میکنن) بعد به من میگید جوابی نداری!!!!
خجالت هم خوب چیزیه

نقل قول: این که هواپیما ساختن ما که بخیل نیستیم دستشون درد نکنه ولی من از خودت سوال می کنم که چون هواپیما ساختن ما باید اونا رو در حد خدایی قبول داشته باشیم؟؟؟!!!!

البته اگه منطقت همون منطق قبلی باشه معلومه جوابت چیه!!!

جواب اینو تو پست قبلیم دادم اما به خودتون زحمت ندادید بخونید!

نقل قول:اما اینکه دین چرا به وعده هاش عمل نمی کنه خوب به خاطر اینه که ما دستوراتش رو کامل انجام نمی دیم مثل این می مونه که شما خلبان همون هواپیما باشی و بری رو صندلی بشینی و مدام غر بزنی که چرا پرواز نمی کنیم. و باز بهتون پیشنهاد میدم که زندگی نامه بزرگان چند سال اخیر و حتی حال حاضر دین تشیع رو بخونید و ببینید چطور وعده های الهی براشون مححق شده........

باز هم بهونه تراشی! همیشه اشکال از ماست Smile)

قوم موسی تک تک دستورات خدا رو انجام دادن که براشون دریا شکافته شد و از مشکل نجات یافتن؟!
یعنی فقط بزرگان چندسال اخیر آدم بودن؟! خدا بقیه رو چرا خلق کرد دیگه؟!
اون هواپیما نمیگه بزرگان شیعه تو هواپیما باشن پرواز میکنیم! هر آدمی با هر اخلاقی باشه قوانین علمی فزیک کار خودشو انجام میده.

نخیر دوست عزیز از وقتی آدم شروع کرد به ثبت وقایع اطرافش تمام وعده ها و معجزات دینی ناپدید شدن!

نقل قول:این یعنی این که می خواهیم خودمون برای کشورمون تصمیم بگیریم میشه خلاف جهت بقیه و زیر بار رفتن کثافت کاری های غربی ها میشه در جهت مسیر دنیا !!!!!!! واقعا کمی فکر کن عزیز من!!!!

و اون هشت سال هم حتما این ما بودیم که چوب تو سوراخ همه می کردیم... واقعا حرفتون خنده داره...

نخیر اینکه میگید اسرائیل باید از نقشه جهان پاک بشه یعنی خلاف جهت
اینکه میگید مرگ بر آمریکا ،مرگ بر همه و همه یعنی خلاف جهت
اینکه میگید همه باید به ما احترام بذارن ولی ما به کسی احترام نمیذاریم یعنی خلاف جهت
اینکه از کشورهای در حال درگیری سو استفاده میکنید برای نفع خودتون یعنی خلاف جهت

نقل قول:پس خوبه که بری تاریخ عربستان رو بخونی شما که بدنبال علم و دانش هستی تا قبل از ظهور اسلام در عربستان برو ببین که چه وضعیتی از نظر فرهنگ و علم دانش داشتن بعد اونو با زمانی که پیامبر بر اونها حکمیت می کرد مقایسه کن و بخون که همین هایی که شما الان داری سنگشون رو به سینه می زنی بعد از پیامبر چه بلایی سر اسلام و مسلمین آوردن بالاخره نمی شه همین طور رو هوا حرفی رو قبول کرد شما برو در رابطه با این چیزای که گفتم و اون آماری که به شما دادن تحقیق کن ببین کدام درسته.....
و خوبه که اینو هم بدونی که زمان بروز و ظهور دانشمندان بزرگ ایرانی زمانی بود که اسلام وارد ایران شد.....

قبل اسلام رو چیکار دارید شما؟! واقعا جواب حرف من رو ندارید حرفها میزنید از خودتون ها
بخواین یا نه اسلام تو عربستان ظهور کرده و بعد به ایران آورده شده (اگه نگیم تحمیل شده) حالا ما بگیم فقط ایرانی ها مسلمون هستند (بی شک میشه گفت نصف ایرانی ها نیستند یا شناسنامه ای هستند) و شما هم میگید شعیه به حقه دقیقا همین لحن شما رو هم سنی ها دارن که میگند ما به حق هستیم.
در ضمن برای من هم مهم نیست کی به حق هست چون کلا با درگیری بین انسان ها و برتر دونستن آدما مشکل دارم.

نقل قول: ما که دکتر شریعتی رو معصوم نمی دونیم که هر خرفی زد قبول کنیم ولی میشه منبعشو ذکر کنید .....

بله شریعتی و معصوم نمیدونید ولی خیلی های دیگه رو میدونید!

کتاب مذهب علیه مذهب. البته اگه نسخه ی اصلی و سانسور نشدش رو پیدا کنید بهتره
(۲۴/مرداد/۹۲ ۱۱:۳۶)anti نوشته است: [ -> ]مدیران عزیز یه مساله دیگه هم هست،اگه پستای من خیلی ناجوره و یه موقع شاید مجبورتون کنه که ای پی من رو گزارش کنین و برای من دردسر درست بشه بگین اینجور پستا رو نزنم

برادر گرامي واقعا شما فكر مي كنين نياز هست مديران آي پي شمارو گزارش كنن؟!!
بهتره بدونين بچه هاي بالا!! آيپي هر كسي در هر سايتي كه بخواهن را دارن و اصلا نيازي به مديران هيچ سايتي ندارن كه به اونها آيپي بدن!

(۲۴/مرداد/۹۲ ۱۸:۰۰)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]بیایم فریب افکار روشنفکرانه رو نخوریم. مثل مستندی که یکی از فامیل ها می گفت از ماهواره پخش میشد و می گفت کسانی بالفطره قاتل به دنیا میان. آخه این چطور با فطرت پاک و توحیدی خداوند جور در میاد؟ چطور اونموقع قتل نفس بزرگترین گناه کبیره محسوب میشه؟ اینها جز فریب چیزی نیست برای نشر جنایت و جرم و گناه تا در سایه چنین جامعه فاسدی اشرار بتونن حکومت شر خودشون رو سیطره بدن.
چه جالب آقاي بيداري انديشه
متاسفانه من ماهواره ندارم و اين مستند را كه فرمودين نديدم.
اما از نظر علمي اين مسئله يعني "به دنيا آمدن قاتلان بالفطره" كاملا امكان پذير هست و هيچ ربطي هم به عدل خدا نداره.
يك ماده غذايي هست كه اگر مادر در دوران نه ماه بارداري به هيچ وجه مصرف نكنه باعث ميشه كه فرزند دچار نوعي بيماري بشه كه علاقه مفرط به جنايت و جرم پيدا مي كنه. اينگونه افراد به طور ذاتي علاقه به قتل دارن و جاني بالفطره هستن!

ممكنه بگين اگر ميشه با اين نوع رژيم لشكري از جانيان ذاتي به وجود آورد پس چرا دول پيشرفته چنين كاري نمي كنن؟
بايد بگم اولا از كجا ميدونين كه چنين كاري نكردن؟! حتم داشته باشين كه اين كارو كردن منتها به يك اشكال برخوردن !
اون اشكال اين هست كه كودكاني كه اينگونه به دنيا مي آن گذشته از اينكه از نظر ژنتيكي بيمار رواني و قاتل هستن از نظر ظاهري هم كاملا مشخص هستن كه نرمال نيستن. يعني چشمهاي خون گرفته صورت عصبي و مطابق جنايتكاران دارن و به راحتي لو مي رن...
اضافه كنم كه اون ماده غذايي طوري هست كه محاله مادر در دوران بارداري اصلا مصرف نكنه و جاي نگراني نيست.

اما مصرف زياد آن ماده باعث دختر شدن نوزاد ميشه!
و دليل اينكه زنها علاقه اي به جنگ و خونريزي نشون نميدن اين نيست كه جنس لطيف هستن بلكه به صورت ژنتيكي هست!
و اگر در اسلام جهاد بر مرد واجب شده نه بر زن به خاطر ژنتيك و همين مساله هست كه تا الان كسي به آن توجه نكرده! ( يا من جايي نديدم)

(۲۵/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۴)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]تا چند سال پیش که این آشوبها در عرب و اروپا و آمریکا نبود کسی حق نداشت بگه آمریکا فلانه. حالا همه میگن اونها هم مشکل دارن کمتر از ما..
آقاي بيداري انديشه
آمريكا هر مشكل فرهنگي داشته باشه اون مشكل به خاطر قوانينش نيست بلكه به خاطر تفكر مردم هست.
اما در كشور ما قوانين هست كه مشكل زاست.
همين قوانيني كه باعث عدم امنيت رواني زنان ميشه و هزاران توجيه براش هست باعث افزايش فساد ميشه
همين صيغه كه خيلي بين مردان حتي متاهلها محبوبه باعث سست شدن بنيان خانواده ها ميشه
چند همسري باعث نگراني دختران و دوريشون از ازدواج ميشه و امنيت روحي اونها را براي ازدواج به مخاطره ميندازه كه سبب ميشه دور ازدواج را خط بكشن خصوصا كه نه حق طلاق دارن نه حضانت فرزند و تازه مجبور به تمكين و اطاعت از مرد هستن

اين مسائل در آمريكا قانون نيست. بنابراين ما بايد نگاه كنيم ببينيم آيا قوانين آمريكا ظالمانه است يا رفتار مردمش اشتباهه؟
در ضمن در همين ايران خودمون جنايتهايي ميشه كه هيچ جاي دنيا نميشه. فقط ايران صداشو در نمياره. چون آزادي بيان وجود نداره. اما در آمريكا كوچكترين مسئله را مطرح مي كنن و كل دنيا مي فهمن. در ايران چند وقت قبل سه مرد متاهل به يك دختربچه 8 ساله كه از ترس سگ به اونها پناه آورده بود اونقدر تجاوز كردن كه دختر بيچاره مرد!!!
چنين جنايتهايي در ايران كم اتفاق نمي افته. منتها كسي نمي فهمه.

شما مشكلتون اين هست كه چون خودتون انسان پاك و شريفي هستين و ظاهر و باطنتون يكيه فكر مي كنين هرچيزي كه اسم اسلامي و انساني داشته باشه خوبه و باطنا هم همونه. اما لزوما اينطوري كه فكر مي كنين نيست.

نقل قول:آره یه دختری همسایه ی ماست پدر و مادرش با هم همش دعوا میکنن یه شب خوابید صبح بلند شد دید ریش در آورده

!

یعنی می خوای بگی که ویژگی های رفتاری پدر و مادر و شرایط تربیت، تو تولید صفات ارثی و همینطور تغییرات هورمونی تاثیری نداره!!!!! یا نه باز می خوای بگی که فقط همجنسگرایی که تو تغییرات هورمونی تاثیر می زاره

....

اینو یه آدم بخونه مخش سوت میکشه واقعا! همجنسگرایی تو تغییرات هورمونی تاثیر میذاره؟

!
مجبور نیستید اطلاعات علمی تو پستتون بکار ببرید وقتی حرفی برای گفتن ندارید

.

برادر من انگار تو یه دنیای دیگه ای هستی!!! خودت از این حرفات و منطقت خندت نمی گیره!!!!

چون یه دختر با دعوای پدر و مادرش امکان نداره ریش در بیاره دیگه ممکن هم نیست در آینده پرخاشگر بار بیاد خوب اینکه مخالف نظریه های شماست که گفتین:
نقل قول:همجنسگرا مثل کسیه که مادرزادی دست چپه میتونین به زور روش کار کنید دست راست بشه ولی هنوز نیم کره ی راست مغزش فعالتره شما نمیتونید اینو تغییر بدید. ولی همجنس باز مثل یه دست راستی میمونه که شرایط باعث شده دست چپ بودن رو انتخاب کنه اینو میشه درستش کرد

.

من از همجنس باز دفاعی نمیکنم چون اکثرا باعث فساد تو جامعه و ناامنی جنسیتی میشند. چون همونطور که گفته شد اکثرا کودکی بدی داشتن میتونن باعث تجاوز و حتی قتل بشن

.

از این حرفاتون مشخصه که فقط قصدتون مخالفت با یک سری نوشته است اونم به هر طریقی!!!!
نقل قول:مردهایی که سرطان بیضه میگیرن رو دیدید تا حالا؟! به خاطر این بیماری کمبود یا تداخل هورمونی پیدا میکنن ،حتی گاهی علائم زنانه بروز میدن مثلا رشد سینه پیدا میکنن

.

برید بهشون بگید چون انسان قدرت اختیار و تغییر داره جلوی این مشکلشون رو بگیرن. گام موثری تو علم پزشکی برمیدارید شاید جایزه نوبل هم بدن بهتون با این راهکار

!

سرطان بیضه، اخته شدن و عقیم بودن هیچ کدوم دلیل نمیشه که فرد بره سمت همجنس گرایی.

شما حتی نمی دونی که قدرت اختیاری که خدا بهت داده چی هست!!!!

این قدرت این نیست که جلو خواست خدا رو بگیره، عزیز من قدرت اختیار یعنی می تونه تو هر شرایطی عمل گناه رو انتخاب کنه که این جا میشه همبستر شدن با جنس موافق یا می تونه با اراده خودش این کار رو انجام نده که خدا برای یکی عذاب در نظر گرفته و برای یکی پاداش و شما که این عمل رو با عمل حیوانات مقایسه کردی بدون که حیوانات یه همچین قدرت اختیاری ندارن

نقل قول:نخیر مگه دینه که بیاین اجرای کاری رو به آدم تحمیل کنن؟! قوانین زندگی امروز داره تلاش میکنه مردم رو بدون تنش کنار هم نگه داره ولی اگه تندروها بذارن

!

بله دینه که احکام رو برای ما مشخص میکنه چون انسان باید ملاک هایی برای تشخیص حق و باطل داشته باشه.

قوانینی هم که شیطان صفت ها سعی در برقراری آن در دنیا دارند تلاش میکنه که فقط انسان رو درگیر پول در آوردن و ساختن زندگی کنه که انسان رو روز به روز از هدف اصلی خلقتش دور کنه .

اما انگار توجیه شما با این استدلال و منطقتون کار بی فایده ایه

اما اینو بدونید هدف ما آماده سازی جامعه برای تشکیل حکومت مهدوی است و اینگونه گناه ها و کثافت کاری ها تو این حکومت جایی نداره چه خوشتون بیاد و چه بدتون بیاد....
نقل قول:اولا من 100 خط مینویسم شما میای چهار خط مینویسی به خیال خودت چیزی رو اثبات کردی
دوما مخاطب اصلی من شما نبودی تو این تاپیک! بحث با کسی که فکر میکنه تعلیماتی که بهش داده شده غیر قابل انکاره کار بیخودیه چون هرچی دلیل بیاری قبول نمیکنه

.

شما اول قبول کن ممکنه حرفایی که بهت گفته شده اشتباه باشه بعد بیا شروع کن با یه مخالف بحث کن

والا همون چهار خط هم تا الان درکش برای شما مشکل بوده چه برسه به اینکه بشه 100 خط!!!!!....... و این ها هم نظر شخصی بنده نبوده........

بله تشیع برای ما غیر قابل انکاره چون این دین از همه نظر برای ما ثابت شده است.

متاسفانه شما بحث نمی کنید و فقط قصد مخالفت دارید این از دلیل هایی که میارید کاملا مشخصه!!!

نقل قول:اگر هم میبینی اینجا همه طرف شما هستن و نه من دلیل این نیست که حرف شما درسته حرف من غلط! نه عزیز چون اینجا منطقه ی شماست ،هم فکرهایی من اینجا کم هستن یا نیستن. شما اگه جای دیگه که آدمایی با نظر مخالفت وجود داشتن بودی جرات بحث نمیکردی چه برسه این دلایل و به قول خودتون اثباتات رو بیاری! من الان اینجا مثل یه پرسپولیسی میمونم که رفته تو تماشاچی های استقلال داره از پرسپولیس دفاع میکنه معلومه بقیه قبول نمیکنن حتی اگه دلیلم منطقی باشه شاید کتکم هم بزنن

!

بنده خدا کسی اینجا طرفدار من نیست !!!! همه ما طرفدار دینمون هستیم.....

منطقه ما!!!! پرسپولیس!!! ، استقلال!!!!! ، کتک کاری!!!!! خوابی ها شایدم تو توهم .......

بله عقاید جنابعالی در حد همون پرسپولیس و استقلال و کتک کاری می ارزه......!!!!!!!

در ضمن من خبر ندارم، کسی از مدیران برای ایشون دعوت نامه فرستاده؟؟؟؟؟؟!!!!
نقل قول:من تو هر پستم یه چیز جدید گفتم و اگه هم تکراری گفتم دوباره تایپ نکردم تو نقل قول گذاشتم
در عوض شما میاین حرفای تکراری میزنید (دوستانتون هم حال میکنن) بعد به من میگید جوابی نداری

!!!!
خجالت هم خوب چیزیه

واقعا فکر می کنی جواب سوالای منو دادی.... من در این باره اظهار نظر نمی کنم کسانی که پست ها رو می خونن متوجه میشن.........
نقل قول:باز هم بهونه تراشی! همیشه اشکال از ماست

[تصویر: C:\Users\ghaemi\AppData\Local\Temp\msoht...age001.png]
)

قوم موسی تک تک دستورات خدا رو انجام دادن که براشون دریا شکافته شد و از مشکل نجات یافتن؟

!
یعنی فقط بزرگان چندسال اخیر آدم بودن؟! خدا بقیه رو چرا خلق کرد دیگه؟

!
اون هواپیما نمیگه بزرگان شیعه تو هواپیما باشن پرواز میکنیم! هر آدمی با هر اخلاقی باشه قوانین علمی فزیک کار خودشو انجام میده

.

نخیر دوست عزیز از وقتی آدم شروع کرد به ثبت وقایع اطرافش تمام وعده ها و معجزات دینی ناپدید شدن

!

بله قوم موسی تک تک دستوراتی رو که پیامبرشون داد اجرا کردن و خدا هم به صورت معجزه آنها را از دست فرعونیان نجات داد. اما همین قوم بنی اسرائیل زمانی که شروع کردن در مقابله با موسی به بهانه تراشی و ایراد از دین او و همینطور گوساله پرستی و..... خدا هم موسی و تمام نعماتش را از آنها گرفت.

نخیر برای مثال عرض کردم چند سال اخیر شما می توانید خیلی سال اخیر را هم مطالعه بفرمایید!!!

و وعده های الهی هم زمانی از چشم ظاهر بین ما ناپدید شد که همانند قوم موسی شروع کردیم به بهانه تراشی و گرفتن ایراد در دین و همینطور پرستیدن دنیا......

اما مثالی که برای هواپیما زدم منظورم این نبود که تا علمای شیعه داخل هواپیما نباشن هماپیما به پرواز در نمی یاد واقعا درکتون تو این جور مسائل در همین حده؟؟؟؟!!!!

منظورم این بود که اون خلبان برای به پرواز در اوردن هواپیما باید تمام دستوراتی رو که بهش داده شده و آموزش دیده رو باید به طور کامل اجرا کنه تا هواپیما به پرواز در بیاد .

دین هم به همین شکل اگه ما می خواهیم دین به طور کامل در ما و جامعه ظهور و بروز پیدا کنه باید به صورت کامل و دقیق دستوراتش رو اجرا کنیم......
نقل قول:نخیر اینکه میگید اسرائیل باید از نقشه جهان پاک بشه یعنی خلاف جهت
اینکه میگید مرگ بر آمریکا ،مرگ بر همه و همه یعنی خلاف جهت
اینکه میگید همه باید به ما احترام بذارن ولی ما به کسی احترام نمیذاریم یعنی خلاف جهت
اینکه از کشورهای در حال درگیری سو استفاده میکنید برای نفع خودتون یعنی خلاف جهت

بله ما میگیم مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل این فکر نمی کنم حرف زیادی باشه در مقابل اسلحه ها و نیرو هایی که به صدام داده می شد تا شهر های ما رو بمب باران کنند و یکی یکی فرزندان این مملکت رو شهادت برسونن فقط به جرم اینکه می خواستن آزادانه تصمیم بگیرن و عاشق امامشون بودند.

فکر نمی کنم گفتن یک مرگ بر اسرائیل در مقابل کشتار کودکان و خانواده های فلسطینی کار زیادی باشه!!!

ما نمی گیم که همه به ما احترام بزارن ولی انتظار داریم در مقابل احترامی که به اونا می زاریم دانشمندان ما رو ترور نکنند!!!!

این ما هستیم که داریم سو استفاده می کنیم یا آنها که با دادن صلاح به جنایت کاران و آدم خواران در سوریه دارند زن بچه مردم بی گناه رو قتل عام می کنند .

اونوقت شما که انسانیت در وجودتون هست باید بفهمید که گفتن مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا در مقابل این جنایات کار زیادی نیست که انجام میدهیم.
نقل قول:قبل اسلام رو چیکار دارید شما؟! واقعا جواب حرف من رو ندارید حرفها میزنید از خودتون ها
بخواین یا نه اسلام تو عربستان ظهور کرده و بعد به ایران آورده شده (اگه نگیم تحمیل شده) حالا ما بگیم فقط ایرانی ها مسلمون هستند (بی شک میشه گفت نصف ایرانی ها نیستند یا شناسنامه ای هستند) و شما هم میگید شعیه به حقه دقیقا همین لحن شما رو هم سنی ها دارن که میگند ما به حق هستیم

.
در ضمن برای من هم مهم نیست کی به حق هست چون کلا با درگیری بین انسان ها و برتر دونستن آدما مشکل دارم

.

این رو بخاطر این گفتم که شما که دنبال این هستید که بدونید دین مانع پیشرفت علم میشه برید و عربستان قبل و بعد از اسلام رو مقایسه کنید.

خوب شما که براتون مهم نیست که کی حقه پس چطور حرف های مارو به همین راحتی رد می کنید و چطور مطمئن هستید که غربی ها حرف حق و صحیح را می زنند در صورتی که نمی دانید چه کسی حرف حق را میزند!!!!!

نقل قول:بله شریعتی و معصوم نمیدونید ولی خیلی های دیگه رو میدونید

!

منظورتون از خیلی ها کیا هستن؟؟ ما چهارده معصوم بیشتر نداریم!!!!!
نقل قول:چه جالب آقاي بيداري انديشه
متاسفانه من ماهواره ندارم و اين مستند را كه فرمودين نديدم.
اما از نظر علمي اين مسئله يعني "به دنيا آمدن قاتلان بالفطره" كاملا امكان پذير هست و هيچ ربطي هم به عدل خدا نداره.
يك ماده غذايي هست كه اگر مادر در دوران نه ماه بارداري به هيچ وجه مصرف نكنه باعث ميشه كه فرزند دچار نوعي بيماري بشه كه علاقه مفرط به جنايت و جرم پيدا مي كنه. اينگونه افراد به طور ذاتي علاقه به قتل دارن و جاني بالفطره هستن!

ممكنه بگين اگر ميشه با اين نوع رژيم لشكري از جانيان ذاتي به وجود آورد پس چرا دول پيشرفته چنين كاري نمي كنن؟
بايد بگم اولا از كجا ميدونين كه چنين كاري نكردن؟! حتم داشته باشين كه اين كارو كردن منتها به يك اشكال برخوردن !
اون اشكال اين هست كه كودكاني كه اينگونه به دنيا مي آن گذشته از اينكه از نظر ژنتيكي بيمار رواني و قاتل هستن از نظر ظاهري هم كاملا مشخص هستن كه نرمال نيستن. يعني چشمهاي خون گرفته صورت عصبي و مطابق جنايتكاران دارن و به راحتي لو مي رن...
اضافه كنم كه اون ماده غذايي طوري هست كه محاله مادر در دوران بارداري اصلا مصرف نكنه و جاي نگراني نيست.

اما مصرف زياد آن ماده باعث دختر شدن نوزاد ميشه!

کدام ماده غذایی ؟ کدام ارتش قاتلین ؟ کدام لو رفتن به خاطر چشم های خونین ؟
سند ادعاهایتان کجاست ؟ لابد خیالبافی هایتان ؟ این ارتش خونین رو به ما هم نشان بدهید
----------------------------------------------------------
سه تا از کاربران عزیز هم که پاسخ خود را گرفته اند نمیدانم چرا از پست های من فرار میکنند و از شاخه ای به شاخه ی دیگر میپرند !
با شاخه شاخه کردن بحث که به نتیجه ای نمیرسیم ... در بلاهت پاسخ های شما همین بس که همجنس بازی را به پیشرفت غرب ربط میدهید و حتی حرفهای روانشناس های خودتون رو هم قبول ندارید ... فقط میخواید یه چیزی بگید دیگه .... یعنی بین سه نفری گفتن مدرک اکادمیک کسی نبود جواب حرفهای فروید و برت کاهر رو بده ! فقط سکوت Wink

-------------------------------------------------------------------------------------------------
سوء استفاده از گزارش های علمی

حمایت مالی و تبلیغاتی دنیای غرب از همجنس بازی جهت اشاعه خانواده ستیزی و تولید نسل به حدی برای سردمداران آن اهمیت دارد که حتی ساحت علم را نیز به پای این معرکه ضد اخلاقی باز کرده و از مفاهیم آن برای توجیه سیاست های خود بهره می برند. با این که علم ژنتیک و تحقیق در مورد ماده ژنتیکی جانداران خدمات بزرگی برای بشر انجام داده است اما دستگاه فرهنگ سازی جهانی حتی از این علم نیز برای رسیدن به اهداف خود سوء استفاده کرده و از اوایل دهه نود قرن بیستم میلادی برای توجیه و طبیعی نشان دادن مشکل روانی-رفتاری همجنس بازی در برخی از افراد جامعه بشری از آن بهره برده است.

[تصویر: 223933_159.jpg]
من در حالی که همجنسبازم مسیحی هم هستم (تفاوتی با شما ندارم)!

دستگاه تبلیغاتی نظام فرهنگ سازی غرب سعی می کند همجنس گرایی را به جای موضوعی محیطی و یا حداقل محیطی_ژنتیکی به صورت پدیده ای صرفا ژنتیکی توصیف کند تا راه بر هرگونه پرسشگری در این مورد بسته شود. با نگاهی کاوشگرانه به مقالات علمی منتشر شده مرتبط، یک فرد بی طرف هیچ گاه با آن سطح از تاییدهای روشن و شفافی که بتواند موجب چنین هیاهوی پر پروپاقرصی در مورد ژنتیکی بودن همجنس بازی شود؛ روبرو نخواهد شد. گاهی حتی با وارونه جلوه دادن تحقیقات توسط بنگاه های مدافع همجنس بازی هم روبرو می شویم.

برای مثال طی اولین پژوهش هایی که بر روی تفاوت مغزی همجنس بازان با افراد سالم انجام گرفت این تفاوت در همجنس بازان مبتلا به بیماری ایدز بررسی شده بود که هیچگاه هم با مطالعات دقیق تر تایید نشد. ولی با وجود این که بیماری ایدز نیز در این افراد یک فاکتور تعیین کننده در مسیر تحقیقات محسوب می شد دستگاه تبلیغاتی مدافع همجنس بازی در هیاهویی آشکار شروع به دم زدن از تفاوت مغزی همجنس بازان با افراد عادی کرده و خواهان احترام به این تفاوت های طبیعی شد!

[تصویر: 223928_666.jpg]
نمونه ای از ژاژخایی های به اصطلاح علمی که از ژن های همجنسگرایی صحبت می کند!

در یک سری سوء استفاده دیگر از گزارش های علمی، مقالات مربوط به تاثیر هورمون های جنسی در گرایش جنسی افراد دست مایه تقلا برای سر هم کردن پشتوانه علمی برای طبیعی نشان دادن تفاوت همجنس بازان با دیگر افراد شد. در حالی که این تحقیقات به تاثیر گذرای افزایش یا کاهش برخی هورمون ها در بدن زن و مرد اشاره داشتند و راهکارهای درمانی برای تعدیل گرایش های مقطعی به وجود آمده را ارائه می دادند پادوهای غلط انداز پروپاگاندای دفاع از همخوابگی همجنسان شروع به تفسیر علمی (؟!) نتایج این پژوهش ها کرده و همجنس بازی را نتیجه تفاوت طبیعی سطح هورمون های افراد معرفی کرد که نمی توان در مورد آن از افراد پرسش کرد!

سوء استفاده از علم ژنتیک

ژنتیکی جلوه دادن همجنس گرایی از طریق استناد به برخی از گزارش های فاقد صلاحیت های لازم از سال 1993 با گزارشی از دكتر دین هامرآغاز گردید. او در گزارش خود نشانگرهای مرتبط با DNA در كروموزوم X را با گرایش جنسی مردان ارتباط می داد. پس از این گزارش تحقیقات مختصری در این زمینه انجام شد ولی هیچگاه دنیای علم به نتیجه قطعی و مطمئنی در این زمینه نرسید و ژنتیکی بودن مشکل روانی- محیطی همجنس گرایی در افراد هیچگاه تایید نشد. در ادامه تحقیقاتی بر روی کروموزوم های 7، 8 و 10 نیز انجام شد اما اظهار نظرها هیچگاه از گمانه زنی و حدس و گمان و تعابیر و تفاسیر فراتر نرفت.

[تصویر: 223926_148.jpg]
ورق پاره های چاپ شده با پول صهیونیسم با ربط دادن همجنس بازی به
مولکول دی ان آ در تلاش برای سلب مسئولیت از همجنس بازان هستند.[/b]

با توجه به این که ژنتیک و محیط بر هم دیگر تاثیر می گذراند یکی از سوالات اساسی در مورد ژنتیکی بودن همجنس گرایی این است که اگر هم تفاوتی در بخشی از کروموزوم های افراد همجنس گرا با افراد عادی وجود داشته باشد چرا نتوان چنین مطرح کرد که این تفاوت در ساختار یا عملکرد ژنی، خود معلول رفتار و گرایش فرد بوده است و نه عامل آن. همچنان که برای مثال ژن های مربوط به هورمون های ساختن شیر در زنان هنگامی فعال می شوند که نوزادی در کنار آنها بوده و آن مادر رابطه عاطفی با آن نوزاد داشته باشد که در این صورت حتی اگر آن نوزاد از آن خود فرد هم نباشد عملکردهای ژنی مربوطه و هورمون های ساختن شیر در بدن زن فعال خواهند شد.

مسلم است که اگر در آن حالت فعالیت برخی ژن های چنین زنی با زن دیگری که با نوزادی در ارتباط نیست مقایسه شود تفاوت هایی دیده خواهد شد. اما هیچگاه هیچ عاقلی نخواهد پذیرفت که این دو زن به طور بنیادی دو سیستم متفاوت ژنتیکی هستند. با این حال برنامه ریزان متلاشی کردن بنیاد خانواده از کوشش های خود و انجام جعل ها و پراکنده گویی و یاوه بافی ها دست بر نداشته و تا کنون نیز با پر رویی تمام به سعی و تلاش خود برای طبیعی وانمود کردن همجنس بازی و دست و پا کردن توجیهات علمی برای آن ادامه داده اند.

[تصویر: 223925_764.jpg]
من همجنس باز متولد شده ام (و بی گناهم!)

یکی دیگر از سوالات ساده ای که از مدافعان ژنتیکی بودن همجنس گرایی پرسیده می شود و همیشه نیز بی جواب مانده و گاهی پاسخ های محیرالعقولی برای آن دست و پا می شود این است که بر اساس تئوری تکامل که عمود خیمه زیست شناسی نوین را تشکیل می دهد صفات فاقد نفع برای جاندار طی تناسل و توالد از او حذف می شوند. اگر همجنس بازی امری ژنتیکی است با توجه به اینکه هیچ همجنس بازی به تولید نسل نمی پردازد و این پدیده نیز برای بشر نفعی ندارد چرا در طول صدها هزار سال تکامل در سیستم ژنتیکی بشر حفظ شده است؟!

[تصویر: 223924_322.jpg]
مرد همجنس گرا ژن های خود را به طور غیر مستقیم حفاظت می کند؟؟!!!
در پاسخ به این سوال گاهی نوشته ها و بیانات نشخوارکنندگان دفاع علمی از همجنس بازی به حدی پا را از حیطه (بی) سوادی کم عمق خود فراتر می نهند که افراد مطلع و آگاه در وسعت وقاحت مدافعان حیران می مانند! گویا یکی از اهداف حمایت غرب از همجنس بازان در کشورهای جهان تولید و تکثیر چنین افراد بی اختیار، منقاد و خالی از عقلانیت پرسشگرانه است تا به نشخوار گفته های آنها در تمامی زمینه های سیاسی و اجتماعی و علمی پرداخته و عملگی زمینه سازی برای رسیدن به اهداف آنها برای به اضمحلال کشاندن بنیاد خانواده و جوامع را با افتخار تمام به گرده و گردن خم خود برگیرند. برای مثال در یکی از سایت های فارسی زبان مدافع همجنس بازی جملاتی از این دست می خوانیم که توصیف کامل شدت ابتذال و کج اندازی علمی آن از عهده و حوصله این قلم خارج است:

«همجنس گرایی نه تنها یک نقص ژنتیکی نیست بلکه در اثر روند تکامل به وجودآمده است»!!! «یک مرد می تواند تعداد بی شماری زن را بارور کرده و نسل خود را گسترش دهد پس احتمال همجنس گرایی پسر اول خانواده پایین است تا نسل خانواده حفظ شود اما هرچه به تعداد پسر های خانواده افزوده شود نیاز برای تولید مثل و ادامه نسل خانواده کاهش می یابد در نتیجه پسرهای بعدی به احتمال بیشتری همجنس گرا خواهند بود!!! پسران بیشتر نقش چندانی درابقاء نسل ندارد بلکه می تواند تولید یک انفجار جمعیتی کرده و برعکس باعث به خطر افتادن نسل بشر گردند!!! این مشکل با همجنس گرا شدن پسران بعدی می تواند حل شود! همچنین مردان همجنس گرا می توانند باعث شوند خشونت های بین مردان کاهش یابد!! دلیل دیگری که همجنس گرایی همچنان در طبیعت وجود دارد و از بین نمی رود می تواند فواید اجتماعی یا خویشاوندی آن باشد مرد همجنس گرا ژن های خود را به طور غیر مستقیم حفاظت می کند یعنی با حفاظت از افرادی که ناقل غیر مستقیم ژن های او هستند»!!!

لاطائلاتی از این نوع که بیشتر شبیه به پاورقی های نشریات هزل نویس و هجویه پرداز است به نام دلایل علمی ژنتیکی و تکاملی بودن پدیده ضد اخلاقی همجنس بازی به خورد مردم دنیا داده می شود. حال این که چرا اگر همجنس گرایی در اثر تکامل به وجود آمده است به صفتی غالب در میان مردان تبدیل نشده تا فقط تعداد معدودی از مردان برای سراسر عمر به بارورسازی مشغول بوده و بقیه مردان همچون زنبوران کارگر عقیم در کندوها به پرستاری از نوزادان بپردازند (؟!) در ذهن کوته اندیش مدعی توجیهات بالا جایی نمی تواند پیدا کند. به علاوه آیا تکامل در اینجا لنگیده است یا در حال حرکت برای رسیدن به چنین وضعیتی است؟! چرا اصلا صفت عقیمی و یا عدم توانایی جنسی در اکثر مردان به وجود نیامده است تا هم مشکل نیاز به رابطه جنسی به کلی از بیخ و بن حل شود و هم جمعیت به خوبی کنترل شود؟! اگر همجنس بازی باعث کاهش خشونت در میان مردان است پس آمارهای رو به رشد ارتکاب انواع جرایم جنسی در میان همجنس بازان در تمامی جوامع از کجا نشات می گیرد؟!

[تصویر: 223931_298.jpg]
سخیف ترین تمسخر طبیعت و غریزه انسان

چرا با وجود استخدام، به کارگیری و حمایت از همجنس بازان در ارتش آمریکا قتل و تجاوز و کشتار درون سازمانی روز به روز در این ارتش افزایش می یابد؟! کدام عقل می تواند قبول کند که انسان برای حمایت از ژن های خود (؟!) به پرستاری و مواظبت از کودکان اقوام و خویشاوندان پرداخته و در عوض به همجنس بازی روی بیاورد؟!! اگر به طور غریزی حفظ ژن ها برای این انسان مهم است یقینا بارورسازی برای غریزه او بسیار مهم تر از پرستاری از بچه دیگران خواهد بود!! در مورد احتمال بالای همجنس باز شدن برادران کوچکتر نیز باید گفت اینکه نویسنده به احتمال قوی جو حاکم بر خاندان و خانه خود را یک پدیده علمی می انگارد و آن را از دیدگاه خود به نوع بشر تسری می دهد به هر روی امری غیر اخلاقی است. یاوه بودن چنین خذعبلاتی گاهی برای خود مدافعان نیز آشکار بوده و در نهایت به هدف اصلی ایشان از این نشخوارهای علمی گونه که در فحوای جملاتی همچون افاضات زیر مستتر است؛ پی می بریم:

«
برخی از پژوهش ها نشان می دهد که همنجس گرایی، منشا ژنتیک دارد. سوالی که فورا در ذهن هر انسان منصفی شکل می گیرد، این است که چرا باید یک فرد همجنس گرا، به دلیل رفتار ناشی از ژن خود، مورد بد رفتاری جامعه قرار گیرد؟! مگر او در شکل گیری آن ژن نقش داشته است؟! خود یک انسان، در وجود آن ژن، هیچ نقشی ایفا نکرده است، اگر خدایی وجود داشته باشد، او مسول این ژن است(!)، آیا منطقی و منصفانه است که یک انسان را به دلیل وجود یک ژن (که خود در وجودش هیچ نقشی نداشته!) آزار دهند، زندانی کنند و یا اعدام کنند؟!»

[/b]

[تصویر: 223927_650.jpg]

[b]
مگر او در شکل گیری آن ژن نقش داشته است؟!

در همین چند جمله بالا تمامی پشت پرده دست و پا زدن برای طبیعی نشان دادن همجنس گرایی به خوبی خود را نشان می دهد و علت اختراع و کشفیات علمی و نظریه پردازی های سخیف از قبیل آنچه که گذشت برای حمایت از همجنس بازی عیان می شود. دنیای غرب به هر نحوی که شده به دنبال حمایت و ایجاد پذیرش برای سربازان خود در جوامع مختلف است. چه سربازانی بهتر و خدمت گذار تر از "پذیرنده ترین" افراد که از نظر روانشناختی سدهای درونی مقاومت روانی را از دست داده و به راحتی در مقابل هر درخواست و نظر و دستوری سر خم می کنند؟!
[تصویر: 223929_505.jpg]

غرب برای تولید سربازان مطمئن برای خود از همجنسبازی حمایت می کند.
متعادل ترین نظریات علمی

متعادل ترین نظریات علمی در مورد همجنس گرایی معتقدند که این پدیده ممکن است در اثر همکاری سه منشاء یعنی 1- ژنتيك، 2-فیزیولوژی بدن و هورمون ها، و 3- عوامل محيطي يا اكتسابي- روانی به وجود آید. اما هیچ یک از منابع معتبر آن را از فهرست ناهنجاری های روانی خارج نمی دانند. بدین معنی که حتی اگر برخی از وجوه گرایش به همجنس ریشه در ژنتیک نیز داشته باشد همچون دیگر بیماری های ژنتیکی باید یک ناهنجاری تلقی شده و درمان شود. برای مثال همانطور که در مورد بیماری هموفیلی که یک بیماری شناخته شده ژنتیکی است؛ هیچگاه دست بر روی دست نگذاشته و آن را چون محصول طبیعت است قبول نمی کنیم؛ در مورد همجنس گرایی نیز حتی اگر به فرض محال ثابت شود که کاملا ژنتیکی است؛ نمی توان آن را پذیرفته و از لیست ناهنجاری ها حذف کرد.

بسیار اتفاق افتاده است که با یک مراجعه ساده به متخصص‌ هورمون ها و غدد درون ريز، با يك آزمايش خون ساده و تجويز چند دارو فرد از دام این ناهنجاری روانی رها شده است. گاهی این اختلال جنسي مربوط به اختلالات جسمي بوده و هویت جنسی واقعی فرد با تظاهرات جسمی او متفاوت است که در این صورت نیز راهکارهای قانونی درمانی در کشورهای مختلف در نظر گرفته شده است. در صورتی که اختلال همجنس گرایی دارای عوامل جسمی و هورمونی نباشد آنگاه فرد با کمک روان درمانگر متخصص می تواند از شر این اختلال رها شده و به زندگی عادی باز گردد.

[تصویر: 223930_968.jpg]
گاهی حتی رفتار حیوانات نیز دستمایه توجیه علمی همجنس بازی می شود!
.............................................................
منابع و مآخذ:

http://narth.com/docs/mythgene.html
http://catholiceducation.org/articles/homosexuality/ho0086.html
http://www.trueorigin.org/gaygene01.asp
http://www.truenews.org/Homosexuality/are_people_born_gay.html
http://www.wnd.com/2010/06/161549
http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20i...ad_end.htm
http://www.newswithviews.com/Stang/alan9.htm
http://www.illuminati-news.com
https://www.nytimes.com/2011/07/15/us/15gay.html?_r=1
http://parenting.families.com/blog/homos...in-schools
http://www.pearltrees.com/t/database/cases/id4548679
http://discovermagazine.com/2007/jun/born-gay
http://www.theway.org/article.php?page=mar_12&lang=de
بسم الله
با تشکر از رضا عزیز
وقتی داشتم متن ایشان را می خوانم خودم را در زمان فروید یا داروین تصویر کردم. زمانی که آنها نظریه هایشان را ارائه می کردند و به سادگی، اصلی ترین اصولا آفرینش یا زندگی را زیر سوال می بردند و چه بسا افراد دنیا طلب و تن پرستی که به این افکار باطل و پوچ تن در دادند.
از زمان داروین و فروید سالها گذشته ولی هنوز اثرات مخرب بی دینی و لاابالی گری از نظریات آنها در جامعه بشری در جریان است.
نظریات علمی موافق همجنسبازی نیز امروزه سنگ بنای و نطفه گناهان کبیره ای خواهد شد که معلوم نیست تا به کی جاری خواهد بود و زمینه ساز نزول عذاب الهی خواهد شد.

(۲۶/مرداد/۹۲ ۳:۱۵)#1Zero نوشته است: [ -> ]از اون طرف دین بیشتر وعده داده تا نشانه چیزهایی که کسی نمیبینه و حس نمیکنه. قبلا بوده ها مثلا عصا مار میشده ،نیل شکافته میشده ،شتر از کوه بیرون میومده همه حس میکردن و باور داشتند به دین. ولی متاسفانه از وقتی دوربین فیلمبرداری اختراع شد خدا بیخیال این حرکتا شد.

خیلی از گفتنی ها را دوستان گفتند
ولی من می خواهم جوابی کوتاه به این سوال شما بدهم
زمانی نیاز به مار و شتر و ... بود که مردم قدرت درک و شعور بالایی نداشتند و به قول معروف عقشون به چشمشون بود و تا چیزی را با حواس پنجگانه دریافت نمی کردند نمی توانستند تصمیم بگیرند.
متاسفانه امروزه نیز برخی از انسان ها هنوز برای درک حقیقت متوسل به قوای پنجگانه هستند و با دیدن برج و اتوبوس و ... تصمیم می گیرند.

خداوند برای ما قرآن را فرستاده که بزرگترین معجزه تاریخ است. و شما هم اگه عقلتون به چشمتون نیست بهتره که یه نگاهی به قرآن مجید بیاندازید.

بَلْ يُرِ‌يدُ الْإِنسَانُ لِيَفْجُرَ‌ أَمَامَهُ
(انسان شک در معاد ندارد) بلکه او می‌خواهد (آزاد باشد و بدون ترس از دادگاه قیامت) در تمام عمر گناه کند!
سوره قایمه آیه 5

یا علی مدد
سلام
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۱)kayo نوشته است: [ -> ]دوست عزیز من زیبا کلام و نمیشناسم اما بستگی داره شما ب چی بگی زندگی خوب ب چی بگی خوشبختی.....
من حاضرم مث خر درس بخونم مث خرم کار کنم اما همسرم بی غیرت نباشه ب زندگیم شک نداشته باشم تو غربی ک شما و زیبا کلام تعریف میکنین این واسم فراهمه؟
چرا میگن پایانه غرب؟ب همون دلیل ک ب علوم تحقیقات شیراز میگن علوم تفریحات!!=ما ایرانی ها بدمون نمیاد مسخره بازی در بیاریمو بخندیمBig Grin

همون ک گفتم بستگی داره شما خوشبختی و چی تعریف کنی

نتیجه زندگی غربی شده ماهواره و اینترنت ک هر کسی ب چیزی ک نباید دسترسی پیدا کنه ک نتیجش بشه اخنلالات هورمونی ک نتیجه اش بشه سندرم متابولیک ک اخرش این همه امار سکته و دیابت و سرطان بره بالا تو همون بهشت غرب
اینا ک میگم حرف مفت نیس از تو اینترنت و اینام جم نکردم سر کلاس یاد گرفتم از اساتیدی ک شاید خیلی هم سمت دین نبودن....منتها اینجا جاش نیس ک باز کنم

نمیگم ما خوشبختیم غربیا بدبخت
میگم ما بدبختیم اونام بدبخت اما چون مرغ همسایه غازه الان اونا خوبه ان...
بدبختی اونا ب من ربط نداره اما بدبختی ما ب علت دین نیس ب علت ادا دراوردنه!!!!!!
بله ما نخاستیم خودمون باشیم خاستیم بهمون بگن باکلاس خاستیم بشیم عین غربیا شدیم این نکبتی ک توش هستیم
اگه ما همون مسلمون خودمون مونده بودیم الان این نبود وضمون
نه؟
اگه همون ایرانی خودمون مونده بودیم فرهنگ خودمونو داشتیم الان وضمون این نبود
شدیم عین اون کبکه ک راه رفتن خودشم یادش رفت
حالا دیگه نه میدونیم چی بودیم نه تونستیم ادا دربیاریم ..........

عربا هم بدون خوش خدمتی ب اسرائیل و امریکا نفسم نمیتونن بکشن

یاعلی....
ب خاطر امتحانم ی مدت از بحثا عقب موندم
پست و دوباره گزاشتم مخصوص جناب#1Zeroمیشه دقیقا بگین از کجای حرفای من برداشت کردین ک من دارم تو کویت زندگی میکنم من ک صحبت از بد بختی و نکبت کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا درست بخونین و نظر شخصیتو نو از پست من برداشت نکنید...
ضمنا این ک واسه حرفای من نظری ندارین علتش این نیس ک من نظر شخصیمو گفتم من ک دارم با دلیل حرف میزنم
علتش اینه ک حرف حساب جواب نداره....
ی سوال هم دارم میشه ی نفر دقیقا ب من بگه در افرادی ک این تمایلات رو دارن دقیقا کدوم هورمون بالا یا پایین یا دچار اختلال عملکرد شده یا چه اختلال ژنتیکی ب وجود اومده منظورم اینه ک دقیقا چه بلایی سر ژنومشون اومده!!؟(با ذکر نام هورون یا اختلال ژنتیکی)
اینو واسه این میپرسم ک (همونطور ک جناب همReza2035 فرمودن )ی بار تو کلاس استاد روان شناسی مون اتفاقا گفت ی عده هستن ک میخان این چیزا رو نسبت بدن ب اختلالات هورومونی و ژنتیکی و بعد هم نتیجه بگیرن ک این بد بختا بیمارن !!

مثلا گفت ی موقع میگفتن اینا دو تا شریان تو مغزشون ب ی حالت خاصی قرار میگیره

حالا میگن اختلال هورمونی...

باتشکر...

[b]یاعلی....
(۲۶/مرداد/۹۲ ۱۳:۰۲)anti نوشته است: [ -> ]جناب #1Zero واقعا که دست مریزاد داری،برای من دیگه حالی نمونده بیام جواب اینارو بدم،دستت درد نکنه بابت پاسخ های جامع و کاملت

خواهش میکنم. بله واقعا آدم پیر میشه تو این بحث ها. بحث هایی که طرف مغز طرف مقابلت به طور پیشفرض برنامه ریزی شده که اطلاعاتی که بهش داده شده کامله و هیچ وقت امکان نداره خلافش ثابت بشه!

آشکار ترین شواهد علمی رو هم که برای آیه و حدیث گیر نیارند میگند که اشتباهه. اگه خیلی هم براشون دلیل بیاری تهش میگن اگه خدا بخواد خلافش ثابت میشه! واقعا به نتیجه رسیدن بحث با همچین تفکری غیر ممکنه.

تنها دلیلی که تو بحث های اینجا شرکت میکنم من اینه که با نظرات مختلف مردممون آشنا بشم. همونطور که اینجا بحث میکنم جاهای دیگه با عقاید دیگه هم بحث میکنم. بلاخره چه بخوایم چه نخوایم اعضای این انجمن هم مردم کشور ما هستن نمیتونیم حذفشون کنیم باید باهاشون تعامل داشته باشیم و برای این تعامل شناختن عقاید همدیگه لازمه.

آقای abbas133 این آخرین ریپلی من به شما تو این تاپیک هست چون واقعا مطمئن شدم به جایی نمیرسیم.

شما یا دارید حرفهاتون رو از جایی میگیرید یا خودتون هم نمیدونید دارید چی تایپ میکنید چون نوشته ی خودتون رو هم یادتون میره!

مثلا گفتید

نقل قول:شما که ماشاالله عالم هستی چرا این حرف رو می زنی یعنی می خوای بگی که ویژگی های رفتاری پدر و مادر و شرایط تربیت، تو تولید صفات ارثی و همینطور تغییرات هورمونی تاثیری نداره

بعد من جواب دادم

نقل قول: آره یه دختری همسایه ی ماست پدر و مادرش با هم همش دعوا میکنن یه شب خوابید صبح بلند شد دید ریش در آورده!

خب این مصداق حرف شما بود دیگه شما میگید رفتار پدر و مادر تو تغییرات هورمونی تاثیر داره. منم گفتم پدر مادر اون بنده خدا همش دعوا دارن تو خونه هورمون ایشون قاطی شد ریش در میاره دیگه!

حالا حرف من مسخرست یا رفرنس حرفم که پست شما بود؟!

نقل قول:خوب اینکه مخالف نظریه های شماست که گفتین

هنوز هم میگم کسی که کودکی سختی داشته و اذیت شده مستعد ای جرایم هست.
تو فرهنگ عامه میگند عقده ای! شنیدید حتما
حالا این کودکی سخت با اختلال هورمون جنسی ربطش چیه من نمیدونم

شما یا زبون فارسی مشکل دارید یا نمیتونید تجزیه تحلیل کنید جملات رو

یا این یکی خیلی جالبه!

من گفتم

نقل قول:مردهایی که سرطان بیضه میگیرن رو دیدید تا حالا؟! به خاطر این بیماری کمبود یا تداخل هورمونی پیدا میکنن ،حتی گاهی علائم زنانه بروز میدن مثلا رشد سینه پیدا میکنن

بعد شما گفتید

نقل قول: سرطان بیضه، اخته شدن و عقیم بودن هیچ کدوم دلیل نمیشه که فرد بره سمت همجنس گرایی.

باز ضعف تجزیه و تحلیل جملات

منظور من این بود که شما میگید همجنسگراها با قدرت اختیار خودشونو درست کنن ولی این غیر ممکنه!
همونطور که اختیار دست شما نیست که سرطانتون رو خوب کنید ،همونطور که سرطان بیضه باعث کمبود هورمون میشه و شما اختیار کنترلش رو ندارید پس اختیار کمبود هورمونی مادرزادی رو هم ندارید!

خداوکیلی چجوری از حرف من برداشت کردین که اونایی که سرطان بیضه دارن همجنسگرا میشن!!!

نقل قول:اما اینو بدونید هدف ما آماده سازی جامعه برای تشکیل حکومت مهدوی است و اینگونه گناه ها و کثافت کاری ها تو این حکومت جایی نداره چه خوشتون بیاد و چه بدتون بیاد....

بله با اختلاص و تورم و دزدی و کلاهبرداری ،سرکوب ،تجاوز و... آماده سازی کنید حکومت مهدوی رو
این وسط مدل موی دختر پسرها ،رابطشون ،مختلط بودن دانشگاه ها و چندتا چیز دیگه کثافتن و تو این مملکت جایی ندارن!

نقل قول: بله تشیع برای ما غیر قابل انکاره چون این دین از همه نظر برای ما ثابت شده است.

خسته نباشید! اون اتئیست هم عقایدش براش ثابت شدست
شما اگه برات ثابت نمیشد که ازش دفاع نمیکردی مهم اینه که بتونی برای مخالفت اثباتشون کنی
البته نه اینکه مثال ها کتاب دین و زندگی دبیرستان بزنی برای ملت.

اگه خواستید یه پیج فیس بوک بهتون معرفی کنم برید ببین مخالفان نظر شما اونجا چجوری دلیل میارند و نظراتشون رو بخونید.

نقل قول:من در این باره اظهار نظر نمی کنم کسانی که پست ها رو می خونن متوجه

به تا کی بخونه!!!

راستی
نقل قول: فکر نمی کنم گفتن یک مرگ بر اسرائیل در مقابل کشتار کودکان و خانواده های فلسطینی کار زیادی باشه!!!

قربانی کردن مردم سوریه و لبنان چطور؟!

نقل قول:این ما هستیم که داریم سو استفاده می کنیم یا آنها که با دادن صلاح به جنایت کاران و آدم خواران در سوریه دارند زن بچه مردم بی گناه رو قتل عام می کنند .

اونا قتل عام میشن تا شما آسوده خاطر بشینی اینجا پست بدی!

در آخر
نقل قول:خوب شما که براتون مهم نیست که کی حقه پس چطور حرف های مارو به همین راحتی رد می کنید و چطور مطمئن هستید که غربی ها حرف حق و صحیح را می زنند در صورتی که نمی دانید چه کسی حرف حق را میزند!!!!!

حرفتون رو رد میکنم چون منطقی نیست
حرف یه آتئیست رو رد میکنم چون منطقی نیست

پدر کشتگی با کسی ندارم ،گور پدر غرب اصلا آدمیزاد قدرت استدلال داره و هر حرفی رو بهش بزنن چشم بشته قبول نمیکنه

mohamad

نقل قول:خیلی از گفتنی ها را دوستان گفتند
ولی من می خواهم جوابی کوتاه به این سوال شما بدهم
زمانی نیاز به مار و شتر و ... بود که مردم قدرت درک و شعور بالایی نداشتند و به قول معروف عقشون به چشمشون بود و تا چیزی را با حواس پنجگانه دریافت نمی کردند نمی توانستند تصمیم بگیرند.
متاسفانه امروزه نیز برخی از انسان ها هنوز برای درک حقیقت متوسل به قوای پنجگانه هستند و با دیدن برج و اتوبوس و ... تصمیم می گیرند

هیچ دورانی مثل دوران ما جهان تو کثافت و بدبختی گیر نکرده بوده. اگه جهان نیاز به راهنما و ناجی و معجزه داشته الان بیشتر از هر موقعی وقتش بوده!

چگونه بوده که خداوند 124000 پیامبر برای هر ده و ده کوره ای میفرستاده تا نجاتشون بده در صورتی که وضعشون اونقدر بحرانی نبوده ولی امروزه که بشر بیشتر از هر موقعی چشم انتظار کمکه خدا برای هدایت مردمانش کاری نمیکنه؟!

یعنی خدا نمیدونسته 1400 سال بعد از نزول قرآن مردم دوباره گمراه میشن به قول شما و آیات این کتاب براشون منطقی به نظر نمیاد که گفته آخرین پیامبر و کتاب من اینه؟!

یعنی خدا طرح بهتر از این نداشته؟!

به قول دیکاپریو تو فیلم الماس خونین که میگفت:
بعضی وقت ها این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سرهم میاریم می بخشه؟
ولی بعد به دوروبرم نگاه میکنم و به ذهنم میرسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده.

تو این وضعیت علم پیدا شده و جواب سوالات مردم رو داد ،اینکه زمین چجوری بوجود اومده ،چه به سر زمین اومده ،تو این جهان هستی کجاییم. نیازهاشون رو برطرف کرد. همین هم شد که مردم رفتند سمت علم.

تا چندسال پیش آتئیست ایرانی برای من از ساسکواچ و پاگنده هم غریب تر بود ولی امروزه میبینیم که به وفور همه جا پیدا میشن.

kayo
نقل قول:پست و دوباره گزاشتم مخصوص جناب#1Zeroمیشه دقیقا بگین از کجای حرفای من برداشت کردین ک من دارم تو کویت زندگی میکنم من ک صحبت از بد بختی و نکبت کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کویت منظورم رفاه مادی نبود که.

شما و هم فکرانتون تنها قسر این کشور هستید که آزادی بیان دارید و میتونید اوچیزی رو که میخواید بگید اونکاری رو که میخواید بکنید هیچکس هم چیزی بهتون نمیگه تشویقتون هم میکنن. این یعنی کویت از نظر آزادی بیان

در طرف مقابل بقیه عقاید تو این کشور سرکوب میشن. کاری رو که میخوان نمیتونن بکنن حرفی رو که میخوان نمیتونن بزنن. برای همین یا فراری میشن کشورهای دیگه یا ساکت میمونن و میریزن تو خودشون عقایدشون رو. که این یعنی کره شمالی!
نقل قول:
#1Zero

با توجه به اینکه شما و چند نفر دیگه در این تاپیک حتی یک خط پاسخ پست های منو نمیدید نتیجه میگیرم که حرفی برای گفتن ندارید ...
مدارک اکادمیک >>> جمله فروید در کاپلان و سادوک و صحبت های دکتر برت کاهر
مدارک حکم لواط >>> گنجینه ای از تلمود صفحه ی 321
مدارک ژنتیک >>> پست صفحه ی قبل
دلایل رنساس >>>صفحه ی 4
زیبا کلام >>> کسی که معتقد است امریکا حق داشت هواپیمای مسافربری ما رو بزنه
پیشرفت ژاپن >>> وجود کاپیتولاسیون در ژاپن

اگه حرفی برای گفتن دارید از شاخه ای به شاخه ی دیگه نپرید شما که ثبات فکری ندارید و از همجنس بازی به رنسانس و سپس ژاپن و فلسطین و لبنان رسیده اید برای چه وقت ما را میگیرید ؟ اصلا به چه چیزی معتقد هستید در پست اخر هم به آتئیست ها اشاره کردید هدف شما چیه ؟

هر وقت کم میارید دست توسل به جاهای دیگه میندازید ؟Huh
اولا شما مخاطب بحث من نبودید آقای محترم که من بخوام جواب شما رو هم بدم.
یه نفر به دونفر داشتم پست میدادم.

دوما اگر هم حرف شما درست باشه رفتار من فرقی با شما نداره. شما هم انتخابی جواب میدید کلی از حرفهای من هم تو این تاپیک بی پاسخ موند. هر دفعه وضع خفقان کشور ،نقایص دین ،عقاید مخالف اومده تو این انجمن همه رفتند حاشیه پست ها رو جواب دادن و از زیر پاسخگویی در رفتند. تازه شما چند ده نفرید.

ضمن اینکه نوشته هایی هم که شما گذاشتید و این دست کپی پیست ها رو من هم صد برابر شما میتونم انجام بدم. خیلی بهتر میشه رفت مقاله در دفاع همجنسگرا هم آورد. پر هست توی اینترنت! شما که برای بحث دست به دامان سرچ میشید تو مباحثه های خارج از اینترنت چیکار میکنید؟!

شما بیاد از دیدگاه خودتون بحث کنید اگه به من ارتباط داشت بحث میکنیم همونطور که عباس آقا و بیداری اندیشه و صفحه های اول کاربر nina نوشته های خودشونو آوردن.

راستی
اولین جایی که بحث خارج شد پست ادمین همین انجمن بود که منم مجبور شدم جواب بدم و بحث تو بحث پیش اومد. کروکی کوچه ی علی چپ رو بدم خدمتون؟!
کسی هم به زور شما رو نشونده پای این بحث هرکی بخواد شرکت میکنه هرکی هم نخواد نمیکنه. پس برید که وقتتون هدر نره.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع