تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اینک آخرالزمان: هم جنسبازی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
فردی که همجنس گرا هست میگرده یه نفر عینهو خودش همجنس گرا پیدا میکنه و با هم مچ میشند،نه اینکه بیاد عاشق یه فرد با گرایش معمولی بشه،اصن عقل من ناقص،با عقل خودتون جور در میاد؟وقتی یکی از طرفین رابطه ای که اصن شکل نگرفته همجنس گرا نیست،چجوری میخواد رابطه عشقی و جنسی برقرار بشه؟اصن مگه میشه رابطه این چنینی دو طرفه نباشه؟

میگیم متعصبید اما میگین نه،تعصب از سر و روی این تاپیک داره میباره،تا اون حد که همجنس گراها رو با معتادین و خلاف کارا و دزد و قاتل و اینا یکی میدونین،آدم میمونه چی بگه بهتون
نقل قول:فردی که همجنس گرا هست میگرده یه نفر عینهو خودش همجنس گرا پیدا میکنه و با هم مچ میشند،نه اینکه بیاد عاشق یه فرد با گرایش معمولی بشه،اصن عقل من ناقص،با عقل خودتون جور در میاد؟وقتی یکی از طرفین رابطه ای که اصن شکل نگرفته همجنس گرا نیست،چجوری میخواد رابطه عشقی و جنسی برقرار بشه؟اصن مگه میشه رابطه این چنینی دو طرفه نباشه؟

خیر - تا اینجائیکه من از صحبت های شما و همفکرانتون فهمیدم همجنس گرایی یک مسئله ی بسیار طبیعیه و این افراد حق دارند این کارو کنن و ما حق نداریم این افراد رو که به علت مشکلات ژنتیکیBig Grinبه این وضع افتادن تقبیح کنیم !
پس اگر چنین شخصی از ما درخواستی کنه نباید برداشت بدی کنیم چون بلاخره اون هم انسانه و نیاز جنسی داره میریم یه خطبه میخونیم که گناهی هم این وسط اتفاق نیفته ... چرا انسان باید با یک مسئله طبیعی اینقدر بد برخورد کنه ؟ Huh البته میتونیم بگیم عشق یه طرفه است و بهش جواب منفی بدیم ...شنیدین که عشق یه طرفه خیلی بده اصلا با روح و روان ادم بازی میکنه Wink شاید یه نفر پیدا بشه اخلاقیاتش بهمون بخوره قبولش کنیم چه اشکالی داره ؟

این منطق شماست دیگه ... حرفی هم که میزنید رو قبول ندارید
نقل قول:فردی که همجنس گرا هست میگرده یه نفر عینهو خودش همجنس گرا پیدا میکنه و با هم مچ میشند،نه اینکه بیاد عاشق یه فرد با گرایش معمولی بشه،اصن عقل من ناقص،با عقل خودتون جور در میاد؟وقتی یکی از طرفین رابطه ای که اصن شکل نگرفته همجنس گرا نیست،چجوری میخواد رابطه عشقی و جنسی برقرار بشه؟اصن مگه میشه رابطه این چنینی دو طرفه نباشه؟

داداش عشق که زمان و مکان نمیشناسه! یهو دیدی یکی عاشق شما شد ، گفت بیا با هم روابط رمانتیک داشته باشیم ، نمیشه که بیاد اول از شما سوال کنه بگه آقا ببخشید شما همجنسگرایید؟ من می خواستم ببینم که اگه شما هم مثل من هستید با هم روابط عاشقانه داشته باشیم...

یا نکنه میخواید تو جلسه ی خواستگاری از شما بپرسه؟!


نقل قول:اصن عقل من ناقص،با عقل خودتون جور در میاد؟

با عقل ما جور در نمیاد که میگیم این نوع رابطه صرف یک رابطه ی غیرمشروع هست و بس... و شدیدترین عذاب ها در پی اینگونه افراد هست... واقعا اگر کسی عاشق شما شد و شما بهش جواب منفی دادید و به اصلاح حرف خودتون باهاش مچ نبودید باید این همه سال در فراق عشق به شما بسوزه و خون دل بخوره؟Blush
(۳۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۰۴)Reza2035 نوشته است: [ -> ]خیر - تا اینجائیکه من از صحبت های شما و همفکرانتون فهمیدم همجنس گرایی یک مسئله ی بسیار طبیعیه و این افراد حق دارند این کارو کنن و ما حق نداریم این افراد رو که به علت مشکلات ژنتیکیBig Grinبه این وضع افتادن تقبیح کنیم !
پس اگر چنین شخصی از ما درخواستی کنه نباید برداشت بدی کنیم چون بلاخره اون هم انسانه و نیاز جنسی داره میریم یه خطبه میخونیم که گناهی هم این وسط اتفاق نیفته ... چرا انسان باید با یک مسئله طبیعی اینقدر بد برخورد کنه ؟ Huh البته میتونیم بگیم عشق یه طرفه است و بهش جواب منفی بدیم ...شنیدین که عشق یه طرفه خیلی بده اصلا با روح و روان ادم بازی میکنه Wink شاید یه نفر پیدا بشه اخلاقیاتش بهمون بخوره قبولش کنیم چه اشکالی داره ؟

این منطق شماست دیگه ... حرفی هم که میزنید رو قبول ندارید

به به چه آدم بذله گویی،مظلوم نمایی میکنی بگی حق با شماست؟دست پیش میگیری پس نیفتی؟حتما اینم از اخلاقیات و قوانین اسلام هست نه؟

(۳۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۰۸)Prestige نوشته است: [ -> ]داداش عشق که زمان و مکان نمیشناسه! یهو دیدی یکی عاشق شما شد ، گفت بیا با هم روابط رمانتیک داشته باشیم ، نمیشه که بیاد اول از شما سوال کنه بگه آقا ببخشید شما همجنسگرایید؟ من می خواستم ببینم که اگه شما هم مثل من هستید با هم روابط عاشقانه داشته باشیم...

یا نکنه میخواید تو جلسه ی خواستگاری از شما بپرسه؟!



با عقل ما جور در نمیاد که میگیم این نوع رابطه صرف یک رابطه ی غیرمشروع هست و بس... و شدیدترین عذاب ها در پی اینگونه افراد هست... واقعا اگر کسی عاشق شما شد و شما بهش جواب منفی دادید و به اصلاح حرف خودتون باهاش مچ نبودید باید این همه سال در فراق عشق به شما بسوزه و خون دل بخوره؟Blush


بابا چرا شما نمیگیرید؟یه رابطه دو طرفه هست،تو رابطه دو طرفه،هر دو طرف باید رضایت داشته باشن از رابطشون،یه نفر همجنس گرا میاد به یه نفر دیگه اظهار عشق میکنه،سه حالت داره:1-طرف همجنس گرا هست اما از طرف مقابل خوشش نمیاد،خیلی رک میره بهش میگه من دوستت ندارم و رابطه تموم میشه،دقیقا عین یه رابطه معمولی که هر دختر و پسری میخوان برقرار کنن و یکی از طرفین راضی نیست2-طرف همجنسگرا هست و طرف مقابلش رو هم دوست داره،در این حالت خب یه رابطه رو به خوبی و خوشی برقرار میکنن و به هیچ احدی هم ربطی نداره که این دو نفر دارن چیکار میکنن یا میخوان چیکار کنن3-طرف مقابل گرایش معمولی داره که به احتمال زیاد خواهان برقراری رابطه نیست،میشه عین حالت اول

به قول اون فیلمه اسمش چی بود،افتاددددددددددد؟
نقل قول:به قول اون فیلمه اسمش چی بود،افتاددددددددددد؟

نه نیفتاد!
نقل قول:بابا چرا شما نمیگیرید؟یه رابطه دو طرفه هست،تو رابطه دو طرفه،هر دو طرف باید رضایت داشته باشن از رابطشون،یه نفر همجنس گرا میاد به یه نفر دیگه اظهار عشق میکنه،سه حالت داره:1-طرف همجنس گرا هست اما از طرف مقابل خوشش نمیاد،خیلی رک میره بهش میگه من دوستت ندارم و رابطه تموم میشه،دقیقا عین یه رابطه معمولی که هر دختر و پسری میخوان برقرار کنن و یکی از طرفین راضی نیست2-طرف همجنسگرا هست و طرف مقابلش رو هم دوست داره،در این حالت خب یه رابطه رو به خوبی و خوشی برقرار میکنن و به هیچ احدی هم ربطی نداره که این دو نفر دارن چیکار میکنن یا میخوان چیکار کنن3-طرف مقابل گرایش معمولی داره که به احتمال زیاد خواهان برقراری رابطه نیست،میشه عین حالت اول

خب این حرف هایی که شما میگید یک در میلیون احتمال داره اتفاق بیفته ، اصلا مشکلات روحی و روانی که برای فرد بوجود میاد در صورتی که جواب منفی بشنونه چی میشه؟! Big Grin

افسردگی؟ خودکشی؟ اسیدپاشی به سوی همجنسش!؟Big Grin
(۳۰/مرداد/۹۲ ۲۰:۵۱)Prestige نوشته است: [ -> ]نه نیفتاد!

خب این حرف هایی که شما میگید یک در میلیون احتمال داره اتفاق بیفته ، اصلا مشکلات روحی و روانی که برای فرد بوجود میاد در صورتی که جواب منفی بشنونه چی میشه؟! Big Grin

افسردگی؟ خودکشی؟ اسیدپاشی به سوی همجنسش!؟Big Grin

جواب درستی ندادید،در حال مغالطه هستید و همچنین بذله گویی،فک نکنین من بلد نیستم عین خودتون مسخره بازی در بیارم،اتفاقا خیلی هم خوب بلدم،اما بعضی دوستانتون همین جوری نزده میرقصن،چه برسه یه پست اینجوری از من ببینن که دیگه میکنن پیراهن عثمان(رضی الله عنه)
نقل قول:جواب درستی ندادید،در حال مغالطه هستید و همچنین بذله گویی

خب ، تعداد همجنسگرایان در اقلیت می باشد ، خب با شرایطی که شما گفتید ، احتمالش خیلی کم خواهد بود که هرکسی جفت خودش رو پیدا کنه... مثلا با چه رویی بیاد از شما خواستگاری کنه ، اصلا بگه من فلان احساس رو نسبت به شما دارم حالتون بد نمیشه؟



نقل قول:چه برسه یه پست اینجوری از من ببینن که دیگه میکنن پیراهن عثمان(رضی الله عنه)

شما هم سنی هستید؟
نقل قول: به به چه آدم بذله گویی،مظلوم نمایی میکنی بگی حق با شماست؟دست پیش میگیری پس نیفتی؟حتما اینم از اخلاقیات و قوانین اسلام هست نه؟

بذله گویی ؟

من تنها جایی شکلک خنده زدم که نوشتم مشکلات ژنتیکی چون برام خنده داره ... و اگر نه بقیه حرفام بسیار جدی بود
من از منابع خودتون حرف میارم قبول نمیکنید ... حرفها و نظرات شخصی خودتون رو قبول نمیکنید.... منطق اسلام و هم قبول ندارید ... من که متعجبم از رفتار شما ... در هر صورت من مثه شما نیستم یه جمله بنویسم وقتی جواب گرفتم دیگه حرفی نزنم .


نقل قول:فک نکنین من بلد نیستم عین خودتون مسخره بازی در بیارم،اتفاقا خیلی هم خوب بلدم،اما بعضی دوستانتون همین جوری نزده میرقصن،چه برسه یه پست اینجوری از من ببینن که دیگه میکنن پیراهن عثمان(رضی الله عنه)

شما هم که مثه همفکرانتون میگین : بلدم...بلدم !
یه بار این اسرارتون رو برای ما هم فاش کنید بلکه ما به راه شما هدایت شیم
WOW

فرمیسک نوشته است:
نقل قول:برادر من! شاید یک سری مثالهایی زده باشم برای نشان دادن وضعیت زنان در جامعه اما این دلیل نمیشه که شما فکر کنین زن شئ هست وسیله هست یا چیزی هست که احتیاج به دزدگیر و قفل داشته باشه.
زن مثل شما "توجه کنین دقیقا مثل شما" یک انسان هست و تمامی حقوق انسانی که شما دارین را باید داشته باشه

این درست نیست که شما بخوای یک زن را محدود کنی که خودت راحت باشی!!

فلسفه حجاب که میگه خودت را بپوشان که من به گناه نیفتم یعنی اینکه من توانایی کنترل خودم را ندارم و میخواهم راحت باشم به هر جا دوست دارم نگاه کنم و برای راحتی من تو راحتی خودت را قربانی کن و خودت را محدود کن تا من راحت باشم!


این یک نوع خودخواهی هست که شما زنها را محدود و زندانی کنی که خودت راحت باشی!
زن انسان هست. وسیله جنسی و رفع شهوت نیست. متاسفانه نگاه مذهبیون به زن این هست که زن وسیله رفع شهوت هست و باید پنهان بمونه
این نگاه اشتباهه.
زن وسیله رفع شهوت شما نیست!

این چند خط رو چندین بار خوندم ،واقعا عالی بود! i take my hat off to you Big Grin

یکی از دوستان شما رو خانوم خطاب کرده بودند منم به همون تکیه میکنم و میگم که اگه این جملات رو یک پسر مثل من بگه
معمولا اینجا برداشت میشه که یارو عیاشه میخواد حجاب برداشته بشه به کثافتکاری هاش برسه! پس همون بهتر که شما گفتید به زیبایی هم گفتید.

اون مثال قفل و مغازه تفکریه که تو مغز ما رسوب کرده زن وسیله هست میشه غنیمت گرفتش میشه به عنوان املاک شخصی بهش نگاه کرد. فعلا کاری در بارش نمیشه کرد جز صبر!

***

Reza2035 جان let's just agree to disagree Heart
در ضمن بنده آتئیست نیستم شاید با تفکرات دینی مشکل داشته باشم ولی با ریشه تفکرات آتئیست ها هم مشکل دارم. اینکه خدایی هست که تمام کائنات رو خلق کرده دور از عقله که اختصاصی فقط برای مسلمانان باشه من هم دنیای خودم و خلوت خودم رو دارم از مسند قضاوت تشریف بیارید پایین لطفا.
(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۰:۱۱)#1Zero نوشته است: [ -> ]با اینکه عهد کرده بودم دیگه تو این تاپیک نقل قول جدید نگیرم ولی این یکی رو مینویسم
باز هم اگر جوابی داشتید، خوبه که در جهت روشن شدن افکار ارائه بدید.

(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۰:۱۱)#1Zero نوشته است: [ -> ]کی گفته تو انگلیسی یکی هست این کلمات؟!

یه Homosexual داریم که فقط به رابطه ی مرد و مرد یا زن و زن میگند.
که گرایش مردانه و زنانه هرکدوم اسم خاص خود رو دارند همه هم میدونند دیگه خیلی معروفه.

یه Bisexual داریم که گرایش به دو جنس رو داره صفحه های اول هم گفتم یه مرد همجنسباز براش فرقی نمیکنه اگه با زن هم رابطه داشته باشه چون مادرزادی این رفتار رو نداشته ولی یه مرد همجنسگرا از بدن زنانه بدش میاد حتی!

یه Transsexual داریم که تو ایران هم زیادن ،تناقض جنسیتی دارند زن هستند رفتار مردانه دارند یا مرد هستند رفتار زنانه دارند که خیلی هم اذیت میشن توسط جامعه!

Heterosexual هم هست

پس شما که اهل مطالعه هستید چرا این حرف رو میزنید؟!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعاً چرا الکی حرف می‌زنید؟!!!
حالا اینها چه ربطی داشت به رد اون؟!!!
بحث سر «همجنس‌گرا» بود.

Heterosexual که همون دگرجنس‌گرا هست!!! میگید «Heterosexual هم هست» ؟؟؟؟!!!!
Transsexual کسی هست که از نظر احساسی و روانی حس میکنه که به جنسیت مخالف تعلق داره.
نمیدونم چه ربطی داشت به ادعاتون در مورد همجنس‌گرا.
Bisexual یعنی کسی که به هر دو جنس گرایش جنسی داره، یعنی هم Homosexual هم Heterosexual.
نمیدونم چه ربطی داشت به ادعاتون در مورد همجنس‌گرا.

بحث سر Homosexual هست که در قسمت 3 این ارسال گفتم که در لغتنامه‌های انگلیسی به فارسی(مثل این یکی) میتونید ببنید که هم به معنی «همجنس‌گرا» هست و هم به معنی «همجنس‌باز»، و در لغتنامه‌های فارسی به انگلیسی هم میتونید ببینید که همجنس‌گرا هم همجنس‌باز ترجمه میشه.
حرف این بود که شما دارید الکی چنین معنی‌ای برای «همجنس‌گرا» می‌تراشید.
همچنان که در همون ارسال از طرق دیگر هم اثبات شد که ادعاتون در مورد تأثیرگذاری هورمون بر گرایش جنسی غلطه، و ادعاتون در مورد وجود چنین افرادی غلطه. الکی توجیه هورمونی تراشیدید، و الکی برای واژه معنی درست کردید.

اون وقت این که شما میگید چیه؟!!! چه ربطی داشت به رد اون؟!!!
واقعاً مشکل اینه که شماها با دقت فکر نمی‌کنید. بخاطر همین هم هست که بقیه‌ی اطلاعاتتون هم بشدت نادرسته.

(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۰:۱۱)#1Zero نوشته است: [ -> ]جدای از اینها
زبان انگلیسی اصلا قابل مقایسه با زبان فارسی نیست. یسری از الفاظ و جملات هستند که اصلا برگردان فارسی ندارند اگر هم داشته باشند برای یک کلمه باید یه جمله معنی بنویسی تازه هویت و زیبایی اصل اثر هم از بین میره! اونایی که تو کار ترجمه هستند دقیقا میدونند من چی دارم میگم خیلی زبان فارسی نقص داره در مقابل زبان انگلیسی مثل اینکه بخواین آب یه استخر رو تو یه کاسه جا بدین.
من تو کار ترجمه هستم، و اینی که میگید «زبان فارسی نقص داره در مقابل زبان انگلیسی» اگه بخوام با خونسردی بگم خیلی اشتباهه.

شاید بعضی واژه‌ها معادل نداشته باشن، ولی این یه طرفه نیست.
از این گذشته، هر کلمه یه بار معنایی داره. مثلاً یه زمانی بوده که واژه‌ی "همجنس‌گرا" در فارسی نبوده. ولی حالا که اومده، وقتی یه نفر شنید و معنی‌اش رو هم(با شنیدن توضیح یا با مشاهده‌ی کاربردش) فهمید، میشه دقیقاً مثل همون واژه در زبان اول. مگه یه نفر از اول عمرش واژه‌ها رو چطوری یاد میگیره؟

(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۰:۱۱)#1Zero نوشته است: [ -> ]شما وقتی میتونید باور کنید یه پیرمرد 500 ساله تمام حیوانات دنیا رو میبره تو کشتی و جهان میره زیر آب! یا شتر از کوه میاد بیرون یا دریا شکافته میشه و و و معلومه تخیلی قویی داری چطور نمیتونید پای چند خط از مقاله های اونجا وقت بذارید؟! به بهونه آوردن ادامه بدید...
به معجزه ایراد "علمی" می‌گیرید؟!!!!!!
آیا معنی معجزه رو میدونید؟
یعنی بقیه از انجامش عاجزند و بطور طبیعی قابل انجام نیست.
بلکه سخنی که در توضیح طبیعت گفته میشه قابل سنجش توسط علوم طبیعی هست، که در این مورد قرآن کوچکترین خطائی نداره(اگر آوردید خودم مشتریشم!).

چند نمونه از اشارات آیات قرآن در زمینه‌های کیهان‌شناسی و رویان‌شناسی و زمین‌شناسی اینها هستند.
هر وقت تونستید بگید که نویسنده‌ی این کتاب کجای کار اشتباه کرده بوده که چنین نظری داشته:
کد قالب بندی شده:
Whereas monumental errors are to be found in the Bible, I could not find a single error in the Quran. I had to stop and ask myself: if a man was the author of the Quran, how could he have written facts in the Seventh century A.D. that today are shown to be in keeping with modern scientific knowledge?
ترجمه: در حالی که خطاهای بزرگ در انجیل پیدا می‌شود، من نتوانستم یک تک خطا در قرآن پیدا کنم. باید می‌ایستادم و از خودم می‌پرسیدم: اگر یک بشر پدید آورنده‌ی قرآن بوده، چطور می‌توانسته در قرن هفتم پس از میلاد اطلاعاتی را بنویسد که امروزه اثبات شده‌اند که در مطابقت با دانش مدرن علمی هستند؟

هر وقت تونستید، اون وقت بیایید و چیزی که در مغایرت با علم هست رو به عنوان "یه شبهه‌ی جدید" مطرح کنید.
چرا "شبهه"؟
چون در اون صورت تازه میشه مثل حرفهای الآنتون!
یعنی دلیل نمیشه چیزی که یه نفر نمیدونه غلط باشه، پس قبل از اینکه مطمئن بشه غلطه، نباید بگه "غلطه"، باید بگه "نمیدونم".

قبلاً هم از این حرفها زده بودید:
(۲۷/مرداد/۹۲ ۹:۴۰)#1Zero نوشته است: [ -> ]مسلمونا مخصوصا تو این چند سال اخیر باورهای خرافیشون رو علم رد کرده به مثال های زیر توجه کنید:
کشتی نوح (بزرگترین داستان فانتزی تاریخ)
تئوری موجود برای آدم و حوا
علم ریاضی در قرآن
بلورهای آب
علم جغرافیا در قرآن مثل کوهها
دریای شور و شیرین بالتیک!
آفرینش ناگهانی زمین و انسان
اثر شق القمر بر روی ماه
خاص بودن محل ظهور اسلام و نسبت دادنش به عرض های هاص جغرافیایی
داستان آفرینشی که همه ی ما شنیدیم و بخ خوردمون دادند.
و خیلی چیزهای دیگه
اونوقت هنوز مسلمونا تو پیچ رد نظریه ی فرگشت موندند!
یه دسته‌اش اصلاً غلطه! مثل آفرینش ناگهانی زمین. کسی چنین چیزی نگفته.
یه دسته‌اش حرف مسلمون‌ها نیست! مثل بلورهای آب.
یه دسته‌اش معجزه است، که اگه با علم طبیعی بررسی‌شون کنید، فقط نشون میده معنی معجزه رو نمیدونید.

چیزی که قرآن میگه دلایل محکمی داره، مثل آفرینش انسان، که غیر از اثبات شدن از راه اثبات حقانیت قرآن، با نظریه‌ی طراحی هوشمند(‌Intelligent Design) که نظریه‌ی تکامل(فرگشت) رو رد میکنه کاملاً توجیه میشن(البته بحث من در تاپیک فرضیه داروین نصفه‌کاره هست، و هنوز تموم نشده).
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع