تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اینک آخرالزمان: هم جنسبازی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
نقل قول:اولا شما مخاطب بحث من نبودید آقای محترم که من بخوام جواب شما رو هم بدم.
یه نفر به دونفر داشتم پست میدادم.

دوما اگر هم حرف شما درست باشه رفتار من فرقی با شما نداره. شما هم انتخابی جواب میدید کلی از حرفهای من هم تو این تاپیک بی پاسخ موند. هر دفعه وضع خفقان کشور ،نقایص دین ،عقاید مخالف اومده تو این انجمن همه رفتند حاشیه پست ها رو جواب دادن و از زیر پاسخگویی در رفتند. تازه شما چند ده نفرید.

ضمن اینکه نوشته هایی هم که شما گذاشتید و این دست کپی پیست ها رو من هم صد برابر شما میتونم انجام بدم. خیلی بهتر میشه رفت مقاله در دفاع همجنسگرا هم آورد. پر هست توی اینترنت! شما که برای بحث دست به دامان سرچ میشید تو مباحثه های خارج از اینترنت چیکار میکنید؟!

شما بیاد از دیدگاه خودتون بحث کنید اگه به من ارتباط داشت بحث میکنیم همونطور که عباس آقا و بیداری اندیشه و صفحه های اول کاربر nina نوشته های خودشونو آوردن.

حرفهای شما هدفی جز شبهه افکنی نداره ...دونه دونه حرفهاتون جواب داده شده ولی شما و همفکرانتون جرات پاسخ گویی ندارین ... بحث کپی پیست نیست ! بحث اینه که دارین از حقیقت فرار میکنید ! وقتی شبهه ای مطرح میکنید تا اخرش پای حرفتون بایستید نه اینکه وقتی جواب گرفتین مثه بقیه دوستان صداتون در نیاد و برید یه گوشه ! مطلب صفحه ی قبل راجع به علم ژنتیک یه جواب به تمام دروغ هایی که دارین توی این چند صفحه میبافین ... نه یک کپی پیست! اگر میتوانستید پاسخ پست قبلی را میدادید نه اینکه انرا محکوم به کپی کنید.
بنده در هر بحثی شرکت کنم باید دست به دامان تحقیق و سرچ کردن در اینترنت و کتاب بشم و هیچ وقت نمیتونم بدون اطلاع از چیزی نظر بدم ولی به نظر شما در این کار استادید و معیارتون اینه که چون از نظر من همجنس بازی خوبه پس دیگه این مسئله اشکالی نداره ... چون شما گفتین ژاپن اتوبوس مغناطیسی داره و خیلی پیشرفته است من نباید تحقیق کنم که اونجا کاپیتولاسیونه ؟

توی همین پست هم جواب پست های منو ندادید فقط خواستید شبهه وارد کنید اگر میتوانید جمله ی فروید و کاهر رو رد کنید...اینها که حرف ما نیست حرف مقتداهای فکری شماست .

در ضمن برای دفاع از دینم پاسخ میدم ولی شما میخواین به دین من حمله کنی پس به هیچ وجه منو مثه خودتون ندونید Wink
من میتونم چندین مقاله بیارم که مقاله های شما رو رد کنه! شما فکر میکنید منابع شما کاملا درست و بیطرف نوشته شده ولی اگه ما بگیم نظام سلطه اونو گفته. با عرض معذرت من برای این طرز تفکر پشیزی ارزش قائل نیستم

خیلی خیلی از حرفهام جواب داده نشده و هزاران حرف دیگه که نگفتم و اگه بگم باز نمیتونید جوابش رو بدید چون یا دوگانگی اعتقاداتون رو میشه یا اصلا جوابی ندارید و در بهترین حالت شروع میکنید به سفسطه.

نمونش همون اخلاق اسلامی و عمل تغییر جنسیت.

اتفاقا اگه گروهی تو این کشور باشن که جرات بحث رو داشته باشن همین من و همفکران من هستن چون هیچوقت بله قربان گو نبودند و اعتقادات خودشونو به زبون آوردن.

چشمتون رو هم که خوب باز کنید میبینید روز به روز داره چشم مردم بیشتر باز میشه و همفکران من دارن بیشتر رشد میکنن. در کل عقل گرایی تو ایران داره گسترش پیدا میکنه و هر روز قویتر و بیشتر از دیروز میشن. پس دلیلی نداره که ما از بحثی فرار کنیم چون به زودی اکثریت میشیم. اما فعلا برای زندگی تو این کشور مجبوریم خودمون رو علنی ابراز نکنیم ولی هستیم!
همین الانش هم تو این انجمن کم تاپیک زده نشده به گلایه که شما از جامعه دارید طرد میشید! پس به خودتون بیاید.

این نسل نه نسل بعدی هم نه بلاخره نسلی میرسه که عقل گرایی تو ایران همه گیر میشه چون همین عقلگراهای امروز میشن والدین فردا و فرزندان اونها میشن والدین نسل بعد.

شما و عاقلتر از شما از جواب دادن به کوچکترین چالش های ما در موندید ولی از اونطرف اکثر خرافه های شما با دلایل روشن رد شدن و شما هم کاری نتونستید بکنید. چرا؟! چون جوون امروزی دلیل و مدرک میخواد از رو آیه و حدیث نمیتونید جذبش کنید.
نقل قول:از اون طرف دین بیشتر وعده داده تا نشانه چیزهایی که کسی نمیبینه و حس نمیکنه. قبلا بوده ها مثلا عصا مار میشده ،نیل شکافته میشده ،شتر از کوه بیرون میومده همه حس میکردن و باور داشتند به دین. ولی متاسفانه از وقتی دوربین فیلمبرداری اختراع شد خدا بیخیال این حرکتا شد.

امروز بیشتر از اون موقع هست. زمان پیامبر خودمون و معصومین به وفور بوده. الان هم کرامات اولیای خدا مثل نخودکی اصفهانی، آیت الله بهجت، سید علی قاضی و .... زیاد هست. در محل زیارات معصومین که الی ما شاءالله. فقط چشم میخواد اینها رو ببینی...

نقل قول:شما چوب تو سوراخ همه میکنید بعد توقع دارید کسی چپ نگاهتون نکنه

به قول رهبری ببین یه کشوری چه کثافت کاری علیه ما کرده که علیرغم اینهمه دروغ گفتن، باز ملت از مرگ بر آمریکا گفتن کوتاه نمیان. مگر اونها چه کردن که ملتی عظیم اینطوری بهشون مرگ می فرسته؟ چرا این نفرت به وجود اومده. چه جنایاتی در حق ما کردن؟ ما چوب کردیم تو سوراخ اونها یا چون علیه چپاول اونها قیام کردیم شدیم آدم بده. اصلا ما دوست داریم چپاولی هم اگر هست گیر ایرانی ها بیاد. دزدی هم اگر هست دوست داریم ایرانی بخوره نه یه بیگانه مفت خور زورگو. همین باعث شده اونها بشورن علیه ما.

نقل قول: حالا مثلا اونموقع که آمریکای جهان خوار این قدرت رو نداشت ما چه گلی به سر دنیا زدیم که الان که هست بهونه میاریم جلوی پیشرفت ما رو گرفته؟!

اونموقع که سران مملکت ما کفش آمریکا رو با زبان تمیز می کردن که دشمنی وجود نداشت. شده بودیم ملتی تو سری خور و مصرف کننده کامل. الان هم هنوز داریم نکبت اون قرنها رو پاک می کنیم ولی زمان بره. داشتن برامون یا به عبارت دیگه برای خودشون کشور ییلاقی درست می کردن و از اون ساختمون بزرگا که بعضی ها عشقش رو دارن می ساختن که انقلاب شد. دردشون گرفت دشمنی رو شروع کردن وگرنه مگه ملتی که تازه انقلاب کرده با اونهمه مشکلات داخلی بیکاره قلدر بازی در بیاره و دشمن تراشی کنه؟ ببینین چه کردن که ملت الان اینطوری شدن.

بعدش هم مرگ ما بر ملت آمریکا نیست که اونها هم بیچاره ها اسیر گرگها شدن. کافیه برین سایتهای خارجی و مستندات اونها رو ببینین که چطور آینده ای تاریک برای خودشون و مردمشون متصور هستن. مرگ ما برا همون اقلیت 1 درصدی پشت پرده هست. بانکداران یهودی الاصل شیطان پرست.... پس دشمنی اولا با کل دنیا نداریم و فقط چند کشور اونم دولتهای مغرور و جاه طلب که تاریخ نشون میده چقدر اینها به کشورهای مختلف و حتی مردم خودشون ظلم کردن.

نقل قول:آیت الله بهجت خوب یا بد که زندگی کرده زندگیه خودش رو داشته نمیتونید بگید چون زندگی ایشون مطابق آرمان ها ما بوده پس پیشرفته اینه و اون غربی که مخالف آرمان های ماست نیست.

آیت الله بهجت استثنای خلقت نبوده. امثال ایشون از صدر اسلام تاکنون زیاد بوده و ایشون هم آخرینش نیست. هر کس طریق خداوند رو طی کنه به اونجاییکه باید برسه میرسه.

نقل قول: مثال امام حسین هم باز تو تعریف شخصیه شما از پیشرفته. بهتر نیست بجای پیشرفت یک کلمه ی دیگه جایگزین کنید؟! چون پیشرفت رو معمولا رو همین نیازهای دنیوی میذارن.

اتفاقا میخواستم این غلط رایج رو درست کنم. تا کی باید از تعریفی که دزدان جهانی برامون ارائه دادن استفاده کنیم و تا ابد نفهمیم چه فریبی خوردیم؟ اون پیشرفت مد نظر شما بدون انسانیت که امروزه اثری ازش نیست در دولتهای استکباری، نهایت پسرفت هست.

نقل قول:شهادت امام صادقه طرف میاد تو تلوزیون میزنه به دشت کربلا! امام کاظمه میزنه به دشت کربلا! خب پای منبر بشینه بگه امام صادق به شاگرداش در میداد کسی گریه نمیکنه که.

شما وقتی در مقدمات اسلام مشکل داری چطور چنین سوالی مطرح می کنی؟ اینکار توصیه خود معصومین هست که در هر مصیبتی گریزی به عاشورای جد ما حسین علیه السلام بزنین. اینم بد نیست از اجتماع اطرافت بدونی که برای گریه کردن نیست که ماها اگر محبت واقعی داشته باشیم با شنیدن نام معصومین گریه می کنیم نه حتی مصیبتهای اونها. پس گریز زدن توصیه خودشون بوده نه برای اشک در آوردن. اینهم درش اسراری هست که هر جایی بیان نمیشه. قدر زر، زرگر شناسد....

نقل قول: ببین چه کشورای آزادی هستن که تا به مردمشون سخت میگذره میریزن راهپیمایی میکنن

آره آزادی توی آمریکا که الان شده جوک قرن. چند سال پیش ملت فقط آمریکا رو از طریق فیلمهای هالیوودی می شناختن. چند ساله جوونها توی اینترنت تحقیق می کنن و از واقعیت دیکتاتوری و ظلم به مردم در آمریکا پرده ها برداشتن با کمک ملت آمریکا نه رسانه کانالیزهSmile من یادمه چند سال قبل از این آشوبها به زور یه پی دی اف از یکی از اساتید آمریکایی پیدا کردم درش نرخ فقر و گرسنگی داده بود وحشتناک که برای اینکه دروغ نگفته باشم عدد نمیدم چون یادم نیست. الان که دیگه نکبت اونها اینقدر زیاد شده که داد همشونو در آورده. کلیپهایی هم توی اینترنت از نحوه برخورد مسالمت آمیز پلیس دولت با مردم راهپیمایی کننده هست که می تونه الگو باشه برای ما.Wink

نقل قول: آمریکا به خیلی از کشورها حمله میکنه تا به قول شما جیبش رو پر کنه. ولی جیبش که پر شد میاد در اختیار مردمش میذاره.

کلا توی باغ تشریف ندارین. چشمها را باید شست، گوش ها رو هم همینطور. کلا خبر دارین توی دنیا چی می گذره؟ ورشکستگی ها، وام کلان بانک مرکزی آمریکا به دولت آمریکا در سال 193 و خورده ای چی؟ بدهی ابدی ملت و دولت آمریکا به بانک چی؟ بردگی رو از خود محققان آمریکایی نشنیدین؟ جنبش 1 درصدی، و مالکیت 80 90 درصد پول در اختیار اقلیت 1 درصدی و ... اینها دیگه ارزش نداره بحث کنم توی هر موتور جستجو خواستی بگرد پیدا میشه.

نقل قول: اینو من نمیگم nبار تو همین تلویزیون گفته که لبنان خط مقدم جنگ ماست! خب این فرهنگ عاشورایی شماست؟! کی رو دارید گول میزنید؟! به قیمت اینکه کشورتون سالم بمونه لبنان و سوریه و مردمش رو کردیم گوشت قربونی برای همینم هست مردمشون از ما متنفرن.

دلایل مختلف برای حمایت مطرح میشه. از باب وظیفه مسلمانی ما وظیفه داریم از هر مظلومی علیه استبداد کبیر حمایت کنیم. از منظر ملی هم عاقلانه هست هزینه کنیم چون هم به دوست کمک کردیم هم به دشمن دشمن. اینکار به سود خود سوریه و لبنان هم هست. پس همه جوره مفیده این حمایت.
حالا مردمش از ما متنفرن دیگه؟ خیلی جالبه. بله همیشه عده ای .... مخالف خیلی مسائل هستن اما واقعیت رو میشه در صحبتهای سران کشورها و خصوصا اقشار مختلف مردم دید و شنید. حالا بعضی ها دوست دارن فقط کلام مخالفان رو بشنون. اون دیگه به مزاج افراد بستگی داره....

نقل قول: ما زنان مخالفانمون رو میدزدیم اونا هم غلط کردن اعتراض کنن! بنابراین اگه کسی پیدا شد که مخالف عقاید شما رو داشت و مسلمون نبود میتونید ایمان داشته باشید حمله کنید به کشورش مردانشون رو بکشید زنانشون رو هم بدزدید!

Smile. اینها شبهات بچگانه ای هست که همه جا بهش پاسخ دادن اما باز تکرار میشه انگار از اول هم سوالی نبوده یا کسی دنبال جواب نبوده بلکه از بی مطالعگی مردم سوء استفاده کردن و ....

نقل قول:خب اینجا هم مردم آرامش ندارند و همش در استرس زندگی میکنن طبق همون الگوی خاص شما.

خدا میدونه ما که خودمون از آرامش بالایی در زندگی برخورداریم چون چند ساله روش زندگیمون رو تغییر دادیم و سعی کردیم بر اساس تعالیم قرآن و فرموده معصومین باشه و حالش رو هم داریم می بریم با خانواده. خیلی ها هم مثل بنده. منتهی مشکل اینجاست که هر کس با همفکر خودش حشر و نشر داره. سکولارها چون از ذکر خداوند فاصله گرفتن دائم تشویش دارن و مجبورن با سرگرم کردن خودشون صورت مسئله رو فراموش کنن و نمی دونن فقط یاد خداست که می تونه روح بشر رو سیراب و آروم کنه وگرنه دنبال دنیا دویدن فقط انگار به تشنه آب شور دریا بدی. یه لحظه آسایش و دوباره روز از نو.... منم الگو گیری کردم از سیره معصومین و عرفا و بزرگان و اولیای خدا که تعدادشون بسیار هست. ایکاش همه مسلمونها فقط اسما مسلمون نبودن و واقعا به اینهمه دستورات عمل می کردن و مزه اون رو می چشیدن....

نقل قول:شما مخالف طب غرب هستی ولی اگه مشکل حادی برای خودت یا خدایی نکرده اطرافیانت بیوفته دست به دامن همون طب میشی. طب اسلامی یه بیماری های محدودی رو میتونه کاری کنه براشون اونم نه بهبود کامل. سرطان رو طب غرب رسیدگی میکنه یا کتاب بوعلی؟!

اولا که شما ظاهرا اطلاعاتت خیلی نسبت به این طب کمه و حتی از اقبال جهانی مردم و دنیا به این طب خبر نداری. حالا تازه مردم دنیا متوجه شدن دارن کم کم راهش می اندازن. کسی هم منکر دستاوردهای پزشکی نوین نیست. زمان می بره تا طب سنتی پا بگیره. از طرفی بیماری های جدیدی پیدا شده که اون زمان نبوده هر چند برای خیلی هاش راهکار هست اما باید زمان داد تا بتونه خودش رو در عرصه های جدید ثابت کنه. ما هم مخالفتی با دستاوردها نداریم. گفتم انقاد دارم و سر حرفم هستم چون خیلی ایرادها دیدم....

نقل قول: در ضمن اگه مسبب بدبختی کشورها همون آمریکاست حداقل قشری سعی تو برطرف کردنش هستند ولی شما نیستید پس حرفی نزنید در این مورد.

شما تحقیق کنین ببین روحیه استکبار ستیزی از کجا اومده. خودت برو توی اینترنت آزادانه تحقیق کن. نشستهایی که می گذارن و حرفهای مهمی توش زده میشه. بشنو که از ملتها می گفتن ما مدتهاست دلمون می خواست بگیم علت بدبختی های ما آمریکاست اما جرئتشو نداشتیم اما به لطف ایران این شهامت رو پیدا کردیم. حالا این اول کاره. این ولوله که افتاده بین مردم ممکنه با نیرنگ و حقه بازی مهار بشه اما خاموش نمیشه...

نقل قول: از نظر شما فقط مسلمانان آدم هستند و بقیه مردمان اگه مشکلی دارند میتونن برن به درک!

رفتار ما با همه نوع انسانی در دین ما تعریف شده. شما رو ارجاع میدم به کتاب مفاتیح الحیاه آیت الله جوادی آملی. بخش ارتباط با اهل کتاب و کفار و .... این حرف هم تهمت هست مثل خیلی حرفهای دیگه که از سر بی اطلاعی و نشر اکاذیب به دین اسلام نسبت داده میشه.

نقل قول:تو این وضعیت علم پیدا شده و جواب سوالات مردم رو داد ،اینکه زمین چجوری بوجود اومده ،چه به سر زمین اومده ،تو این جهان هستی کجاییم. نیازهاشون رو برطرف کرد. همین هم شد که مردم رفتند سمت علم.

اولا علم همیشه سیر پیشروی رو داشته فقط رسانه نبوده توی بوقش کنه. اما حالا به لطف رسانه موفق شدن ذهن خیلی ها رو شستشو بدن که بـــــــــعله ما آدمیان امروز خیلی از نسل گذشته پیشرفته تریم و دیگه تموم شد. ما خیلی کارمون درسته. اصلا هر چی قبلا بوده علم نبوده آشغال بوده. تازه علم پیدا شده. جوابهای علمی به هستی شناسی هم واقعا معرکه هست و می طلبه واقعا بریم بچسبیم به علم. اتفاقا بیشترین اشتباهات علمی در همین زمینه هستی شناسی بوده. حالا چطور ملت رفتن سراغ علم...

کلا این قضیه پیشرفته بودن و علم و جایگاه فرهنگ غرب و نقش فرهنگ اسلامی و .... خیلی بحث شیرینی هست و خیلی بحث مفصلی می طلبه افسوس که وقتش نیست و شنونده واقعی هم نیست...

دوست عزیزمون هم نفهمیدیم چه اعتقادی داره. نه دیندار نه بیخدا حیران و سرگردان و بی اعتقاد. علت اینکه اساس اعتقاد مورد بررسی قرار می گیره به این دلیله که بحثها بی ثمر ادامه پیدا میکنه بدون اینکه طرفین حرف همدیگه رو بفهمن. ریشه رو بررسی می کنی می بینی تفاوتهای عمیق اعتقادی و جهانبینی وجود داره.

بنابراین توصیه میکنم شما بحثهای توحیدی تالار رو دنبال کنین بعد به علت تفاوت تعریف پیشرفته بودن می رسین.
نقل قول:من میتونم چندین مقاله بیارم که مقاله های شما رو رد کنه! شما فکر میکنید منابع شما کاملا درست و بیطرف نوشته شده ولی اگه ما بگیم نظام سلطه اونو گفته. با عرض معذرت من برای این طرز تفکر پشیزی ارزش قائل نیستم

اگر میتوانستید که پاسخ میدادید نه اینکه بگوئید من میتوانم پاسخ بدهم ...اتفاقا منم جملات فروید و برت کاهر رو براتون نوشتم نه احادیث اسلامی رو چون میدونم به این چیزها باور ندارید... کتاب کاپلان و سادوک و چه کسی در ذهن شما خوابیده است ؟ و تلمود رو که ما ننوشتیم مقتداهای فکری شما نوشتن .

نقل قول:چشمتون رو هم که خوب باز کنید میبینید روز به روز داره چشم مردم بیشتر باز میشه و همفکران من دارن بیشتر رشد میکنن. در کل عقل گرایی تو ایران داره گسترش پیدا میکنه و هر روز قویتر و بیشتر از دیروز میشن. پس دلیلی نداره که ما از بحثی فرار کنیم چون به زودی اکثریت میشیم. اما فعلا برای زندگی تو این کشور مجبوریم خودمون رو علنی ابراز نکنیم ولی هستیم!

راجع چیزی حرف بزنید که ما خودمون بهش اعتقاد نداشته باشیم ... قبلا هم توی تاپیک نوشتم که قران خیلی جاها به فکر و عقل اشاره میکنه و همین چند وقت پیش رهبر انقلاب گفت : سرعت رشد علم در ایران به هیچ قیمتی نباید متوقف بشه !

البته شما این پست ها رو مثه خیلی از حرفهای دیگه نتونستید پاسخ بدید Wink

نقل قول: شما و عاقلتر از شما از جواب دادن به کوچکترین چالش های ما در موندید ولی از اونطرف اکثر خرافه های شما با دلایل روشن رد شدن و شما هم کاری نتونستید بکنید. چرا؟! چون جوون امروزی دلیل و مدرک میخواد از رو آیه و حدیث نمیتونید جذبش کنید.

کدوم چالش؟ اینکه خدا وجود نداره ؟ اگه این حرف ها ذره ای ارزش داشت امروز اوتوپیای شما امریکا دست به دامن انجمن کریشنا اگاهی نمیشد که هندوئیسم رو در امریکا جا بندازه ... اگه خدا مرده و دین باعث پسرفته پس ترنس مدرنیسم و عرفان های شرقی توی اروپا چه حرفی برای گفتن دارن ؟

البته هنوزم منتظرم پاسخ این مباحث رو بگیرم :

مدارک اکادمیک >>> جمله فروید در کاپلان و سادوک و صحبت های دکتر برت کاهر
مدارک حکم لواط >>> گنجینه ای از تلمود صفحه ی 321
مدارک ژنتیک >>> پست صفحه ی قبل
دلایل رنساس >>>صفحه ی 4
زیبا کلام >>> کسی که معتقد است امریکا حق داشت هواپیمای مسافربری ما رو بزنه
پیشرفت ژاپن >>> وجود کاپیتولاسیون در ژاپن

اینکه نیوتون قانون جاذبه به قول خودشون کشف کرد و کوپرنیک انقلاب کرد چون گفت زمین مرکز نیست ...حرفهایی که مسلمون ها خیلی وقت قبل ترش بهش رسیده بودند و اکثریت مردم باهاش اشنا بودن مدرکش مستند علم در اسلام که تیموس بورن در سال 2009 ساخته و هیچ ربطی هم به احادیث نداره Wink

دانلود مستند علم و اسلام با دوبله ی فارسی

البته میدونم باز دست به دامن حرفهای جدید میشید و البته این برای کسانی که پست های شما رو خوندن چیز جدیدی نیست Wink
سلام
(۲۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۱۴)#1Zero نوشته است: [ -> ]کویت منظورم رفاه مادی نبود که.

شما و هم فکرانتون تنها قسر این کشور هستید که آزادی بیان دارید و میتونید اوچیزی رو که میخواید بگید اونکاری رو که میخواید بکنید هیچکس هم چیزی بهتون نمیگه تشویقتون هم میکنن. این یعنی کویت از نظر آزادی بیان

در طرف مقابل بقیه عقاید تو این کشور سرکوب میشن. کاری رو که میخوان نمیتونن بکنن حرفی رو که میخوان نمیتونن بزنن. برای همین یا فراری میشن کشورهای دیگه یا ساکت میمونن و میریزن تو خودشون عقایدشون رو. که این یعنی کره شمالی!

متوجه منظورتون شدم لازم نبود کره و کویت و باز کنین!!
ولی بازم متوجه نشدم چ ربطی ب حرف من داره من دارم میگم ما مشکل داریم ب خاطر اینکه خاستیم ادای ی عده دیگه رو دربیاریم شما میگی kayo و هم فکراش میتونن حرف بزن!!! خب اینا ربطی بهم نداره ک...

دوست عزیز همون ک دوستمونReza2035فرمودن ب نظرم شما دارین سعی میکنین تفکرات خودتونو القا کنین ب کپی پیست هم ایراد نگیرین ب احتمال زیاد هیچ کدوم ما نرفتیم ی جامعه اماری برداریم و مثلا روی هورمون ها یا ژنومشون (ب گفته دوستان من ک بهم ثابت نشده) تحقیق کنیم در نتیجه ی جورایی کار بقیه هم کپیه منتها با زبون خودشون مینویسن

جناب #1Zeroاگه شما پست جنابReza2035 و خرافه میدونین دیگه جای بحث نیس چون هیچ جوری نمیشه شما رو توجیه کرد ( ب حدیث و ایه ک گیر میدین در جواب بحث علمی هم میگین کپی پیست!!ب قول خودتون دارین نظر شخصیتونو میگین)
در ضمن لازم نیس شما نگرا ن طرد شدن ما از جامعه باشین....

(من دنبال اون ژن یا هورمون ب خصوص هستم ک فک نمیکنم البته وجود خارجی داشته باشه ک البته اگه ثابت بشه ک وجود نداره دیگه نیازی ب بحث دوستان نیست )

[ضمنا عقل و دین منافاتی نداره ولی ی عده برا توجیه کاراشون ک تو دین جایگاهی نداره دست ب دامن علم میشن و حتی (مثل این مسئله )علم و تحریف میکنن( ک طرف بیماره بیچاره!!!)
فک نکنم همین علم کاملا غربی پزشکی هم توجیهی براشون بیاره
( منظورم شخص خاصی نیس کلی گفتم لطفا کسی ب خودش نگیره)]

فک نکنم این بحث فایده ای داشته باشه چون همه چی روشنه سایرین میتونن قضاوت کنن.دوستان عقلگرا حتی یک دلیل محکم از علوم غربیه و شرقیه و .... نمیتونن بیارن.
باتشکر...

یاعلی....
سلام دوست عزیز کفر از آنجا آغاز شده که گفته شده ایاز به الله زن با مرد برابر است ، تو وقتی پذیرفتی که زن با مرد برابر است در حقیقت پذیرای کفر شده وکسی که پذیرای آنچه که خلاف واقعیت است میشود دیگر چرا باید نگران هم جنس بازان باشد ؟ مردی که خود را برابر زن میداند و زنی که خود را برابر و همسان مرد میداند دیگر چه فرقی دارد که کی مذکر است و کی مونث و کی خودش را برای کی بزک می کند ؟ حقیقت این است که امروز همه ملت روی کره زمین هم جنس بازند .
خداوند زن را زن آفریده و مرد را مرد و هر کدام از آنها زمین تا آسمان با هم تفاوت دارند و هر گز با هم یکسان نیستند از بعضی جهاد زن به مراتب از مرد بالا تر است و از بعضی جهاد مرد بالا تر از زن است ، مشروط به آنکه هریک از آنها سر جای خود باشند . آسمان بری پایین بیای جای زن در خانه است و جای مرد در خارج از خانه مردی که خود را برابر زن میداند و دست به کار های زنانه می زند بی رو در واستی از آن مرد باید به جای یک زن استفاده کرد و جای هیچگونه نگرانی نیست پس اصلا نگران هم جنس بازان نباش که زن و مرد امروزی چه مسلمان و چه غیر مسلمان همه از یک جنسند هر دو با هم یکسان و همسانند و امروز اگر کسی غیر از این بگوید دهانش را جر میدهند. خدا وکیلی سیاست بازان مفسد کاری کرده اند که زنان به جای مردان قوقولی میکنند و مردان بال بال کنان از مقابل آنان می گریزند. مرد حسابی بیش از پنجاه سال است که زن و مردبا هم مساوی شده هیچ فرقی با هم ندارند، آنوقت تو میگویی هم جنس بازی حرام و کفر است ؟ اگر این حرف را جایی دیگر از اینجا بزنی خونت به گردن خودته پس مواظب خودت باش و توی خیابان مبادا فرقی بین زن و مرد بزاری .
مخلص هرچی بچه مسلمان با غیرت که متاسفانه امروزه غیرت هیچ مفهومی ندارد . چه کنیم بعضی وقت آدم مجبور میشه آنجه را که نباید بگه نا خود اگاه به زبان بیاره دوست عزیز آدم در دنیای امروزی شاهد جنایات بس خوف ناکیست که هم جنس بازان را باید سرمه چشم خود کنیم ، هم جنس باز در اثر غریضه جنسی نهفته در وجو دشان سر در گریبان بد بختی خودشان هستند تنها جرم آنان بغ بغو کردن با هم است که اگر من یا تو نیز گرفتار چنان غریضه نا خواسته بودیم شاید از آنان کمتر نبودیم ، ما باید نگران اعمال آن جنایت کارانی که هر روز دها و صد ها کودک بی گناه را برای رسیدن به پول و قدرت به خاک و خون می کشند باشیم و آن سیاست بازان کثیف را محکوم به محاربه با خدا و خلق خدا کنیم و آنان را مفسد و ملهد و مسبب خشم خدا بدانیم.
نقل قول:آقای

abbas133
این آخرین ریپلی من به شما تو این تاپیک هست چون واقعا مطمئن شدم به جایی نمیرسیم

.

شما یا دارید حرفهاتون رو از جایی میگیرید یا خودتون هم نمیدونید دارید چی تایپ میکنید چون نوشته ی خودتون رو هم یادتون میره

!

بله منم خوشحالم که دیگه ادامه نمی دید چون دیگه اگه شک داشتم ولی با پست آخرتون متوجه شدم که پست هاتون ارزش خوندن نداشت تمام حرفاتون تشکیل شده از یک سری اطلاعات محدود و ضعیفی که معلوم هم هست از کجا بدست آوردید....
انشاالله با این پست بحثمون تموم بشه فقط به این شرط که باز نیایی اینجا حرف های بی منطق و بی ربطت رو تکرار کنی!!!!!

نقل قول:مثلا گفتید

نقل قول

:
شما که ماشاالله عالم هستی چرا این حرف رو می زنی یعنی می خوای بگی که ویژگی های رفتاری پدر و مادر و شرایط تربیت، تو تولید صفات ارثی و همینطور تغییرات هورمونی تاثیری نداره
بعد من جواب دادم

نقل قول

:
آره یه دختری همسایه ی ماست پدر و مادرش با هم همش دعوا میکنن یه شب خوابید صبح بلند شد دید ریش در آورده

!

خب این مصداق حرف شما بود دیگه شما میگید رفتار پدر و مادر تو تغییرات هورمونی تاثیر داره. منم گفتم پدر مادر اون بنده خدا همش دعوا دارن تو خونه هورمون ایشون قاطی شد ریش در میاره دیگه

!

حالا حرف من مسخرست یا رفرنس حرفم که پست شما بود؟

!

عزیز من اطلاعاتت محدوده مجبور نیستی زور بزنی همه چی رو بفهمی و تازه بعد از این که نفهمیدی مجبور نیستی که فکر کنی کشف جدیدی انجام دادی......

دوران نوجوانی و مخصوصا سنین بلوغ در پسران و باز مخصوصا در دختران بزگترین دوران شکل گیری شخصیتی فرده و هم چنین بروز تغییرات هورمونی و همینطور رفتارهای جنسی، و همچنین تو این سن تاثیر پذیری زیادی از اطراف دارن شرایطی مثل استرس، افسردگی، خستگی، بروز رفتار های عصبی و..... خیلی زیاد تو این سن دیده میشه
بنده بزرگ شدن یک یه همچین فردی رو در یک خانواده دزد و قاتل مثال زدم که ظاهرا درکش خیلی براتون سخت بود.

اما اینکه یه سری رفتار پدر و مادر از طریق ژن به فرزند منتقل میشه نمی دونم چه ربطی داشت به جوابی که دادین!!!!
و منطقتون این بود و از حرفای من این رو کشف کردین که پدر مادر با هم دعوا می کنند و دختر ریش در میاره
دوست عزیز پس قرار بر این شد که این آخرین پست این بحث باشه پس بزار دیگران بیان پست ها رو بخونن و خودشون متوجه می شن که حرف کی مسخرست!!!!!
نقل قول:نقل قول

:
مردهایی که سرطان بیضه میگیرن رو دیدید تا حالا؟! به خاطر این بیماری کمبود یا تداخل هورمونی پیدا میکنن ،حتی گاهی علائم زنانه بروز میدن مثلا رشد سینه پیدا میکنن
بعد شما گفتید

نقل قول

:
سرطان بیضه، اخته شدن و عقیم بودن هیچ کدوم دلیل نمیشه که فرد بره سمت همجنس گرایی

.

باز ضعف تجزیه و تحلیل جملات

منظور من این بود که شما میگید همجنسگراها با قدرت اختیار خودشونو درست کنن ولی این غیر ممکنه

!
همونطور که اختیار دست شما نیست که سرطانتون رو خوب کنید ،همونطور که سرطان بیضه باعث کمبود هورمون میشه و شما اختیار کنترلش رو ندارید پس اختیار کمبود هورمونی مادرزادی رو هم ندارید

!
این یه مثال کاملا بی ربط بود. شما که تجزیه تحلیل جملاتت حرف نداره میشه بری قدرت اختیاری که برات تعریف کردمو درست تجزیه تحلیل کنی یا اصلا بزار قبل از اینکه بری زور بزنی و باز به جایی نرسی یه خورده بیشتر توضیح بدم..... البته بعید می دونم در شما تاثیری بزاره اینو برای کسایی میگم که شاید سوال شده براشون........
عملی رو که هم جنس گراها و یا همجنس بازها (البته دو تا اسم ساختن که کار حیوانی خودشون رو توجیح کنن) داشتم می گفتم عملی و ارتباطی رو که این گروه با جنس موافق خودشون برقرار می کنن خدا براش مجازات تعیین کرده و اونو گناه دونسته اما خدا برای اینگونه رفتارها که عذاب و پاداش تعیین کرده قدرت اختیار و انتخاب بین عذاب و پاداش رو قرار داده و این یعنی فرد وقتی در شرایط ارتباط بر قرار کردن با جنس موافق قرار می گیره می تونه انتخاب کنه بین دو تا عمل متفاوت......

اما مثالی که ایشون زدن خداوند، برای مرد به خاطر سرطان بیضه و رشد سینه مجازاتی در نظر نگرفته و این هم از قدرت اختیار انسان خارجه.......

نقل قول:بله با اختلاص و تورم و دزدی و کلاهبرداری ،سرکوب ،تجاوز و... آماده سازی کنید حکومت مهدوی رو
این وسط مدل موی دختر پسرها ،رابطشون ،مختلط بودن دانشگاه ها و چندتا چیز دیگه کثافتن و تو این مملکت جایی ندارن

!

اگه تو تمام جملات رو اینطوری تجزیه تحلیل می کنی به عنوان یه برادر می گم حتما در تجزیه و تحلیلات یه تجدید نظر انجام بده......

من کجای جملم گفتم تورم و دزدی و کلاهبرداری و سرکوب و تجاوز و ..... جز کثافت کاری ها نیست

نقل قول:خسته نباشید! اون اتئیست هم عقایدش براش ثابت شدست
شما اگه برات ثابت نمیشد که ازش دفاع نمیکردی مهم اینه که بتونی برای مخالفت اثباتشون کنی

البته نه اینکه مثال ها کتاب دین و زندگی دبیرستان بزنی برای ملت

.

اگه خواستید یه پیج فیس بوک بهتون معرفی کنم برید ببین مخالفان نظر شما اونجا چجوری دلیل میارند و نظراتشون رو بخونید

.

من جواب اینو که دادم، گفتم اگه اگه یه موقع حوس کردی ببینی که کی حرف حق و درست رو میزنه برو ببین خود حق داره چه حرفی میزنه........

بله ما مشتاق خواندن نظرات مخالف هم هستیم فقط آدرسش رو خصوصی برام بفرست.........

نقل قول:قربانی کردن مردم سوریه و لبنان چطور؟

!

البته با این استدلالی که تو داری نباید بعید دونست که یه همچین حرفی بزنی حتما این هم جز کشفیاتت بوده که این شیعیان بودند که تو سوریه سر بچه ها رو می برن و آدم خواری می کنند یا اینکه این شیعیان بودند به لبنان و حزب الله حمله کردند این آخری دیگه اوج استدلاله!!!!!!!!
نقل قول:حرفتون رو رد میکنم چون منطقی نیست
حرف یه آتئیست رو رد میکنم چون منطقی نیست

پدر کشتگی با کسی ندارم ،گور پدر غرب اصلا آدمیزاد قدرت استدلال داره و هر حرفی رو بهش بزنن چشم بشته قبول نمیکنه

بله تو این مدت شاهد استدلال ها و منطق جالبتون بودیم.

....................................................................................................​..................

و در آخر همونطور که یکی از دوستان گفتن عمر انسان به پایان می رسه اما آیا تا حالا فکر کردید که کدوم یکی از استدلالاتون بدرد اون دنیا می خوره!!!!این هم برای دوستان اهل فکر!!

بسم الله الرحمن الرحیم

وَإِنَّ اللَّهَ رَبِّي وَرَبُّكُمْ فَاعْبُدُوهُ هَذَا صِرَاطٌ مُّسْتَقِيمٌ

و خداوند پروردگار من و شماست، او را پرستش كنيد اينست راه راست.

فَاخْتَلَفَ الْأَحْزَابُ مِن بَيْنِهِمْ فَوَيْلٌ لِّلَّذِينَ كَفَرُوا مِن مَّشْهَدِ يَوْمٍ عَظِيمٍ

ولي (بعد از او) گروهها از ميان پيروان او اختلاف كردند، واي به حال كافران از مشاهده روز بزرگ (رستاخيز).

أَسْمِعْ بِهِمْ وَأَبْصِرْ يَوْمَ يَأْتُونَنَا لَكِنِ الظَّالِمُونَ الْيَوْمَ فِي ضَلَالٍ مُّبِينٍ

چه گوشهاي شنوا و چه چشمهاي بينائي (در آنروز) كه نزد ما مي‏آيند پيدا ميكنند؟ ولي اين ستمگران امروز در گمراهي آشكارند

وَأَنذِرْهُمْ يَوْمَ الْحَسْرَةِ إِذْ قُضِيَ الْأَمْرُ وَهُمْ فِي غَفْلَةٍ وَهُمْ لَا يُؤْمِنُونَ

آنها را از روز حسرت (روز رستاخيز كه براي همه مايه تاسف است) بترسان، روزي كه همه چيز پايان مييابد در حالي كه آنها در غفلتند و ايمان نمي‏آورند.

إِنَّا نَحْنُ نَرِثُ الْأَرْضَ وَمَنْ عَلَيْهَا وَإِلَيْنَا يُرْجَعُونَ

ما زمين و تمام كساني را كه بر آن هستند به ارث ميبريم و همگي به سوي ما باز ميگردند

سوره مریم) آیات 36-40
جناب بیداری اندیشه بلاخره جواب دادند. من جواب کامل نمیدم چون دوباره اون دوستمون میاد داد و بیداد.
ولی چون زحمت تایپ کشیدند خلاصه نظرم رو میگم:

بعضی از حرفهاشون رو قبول دارم مثل گرفتاری های غرب که خودم هم گفته بودم اونجا بهشت نیست ولی موضوع بحث از اونجا شروع شد که اومدید گفتید ما از اونها بهتریم که من اینو قبول ندارم. وگرنه ایرادات شما هم درسته.

در مورد طب هم باید بگم اصلا طب مورد نظر شما رو کامل هم بدونیم همه ی ما داریم از پزشکی غرب استفاده میکنیم و بدون اون زندگی همه مختل میشه حالا چشم ما صبر میکنیم تا طب اسلامی پا بگیره ببینیم چی میشه. ولی در حال حاظر که جون مردم رو همین پزشکی نوین نجات میده. نمیتونید اینو انکار کنید

یسری حرفهاتون رو هم که منطق خاص سدا و صیمایی داشت من اصلا قبول ندارم مثل همین تئوری آمریکایی ها فکر میکنن خوشبختن ولی نیستن و ما فکر میکنیم بدبختیم ولی نیستیم!

نقل قول:[تصویر: happy.png]. اینها شبهات بچگانه ای هست که همه جا بهش پاسخ دادن اما باز تکرار میشه انگار از اول هم سوالی نبوده یا کسی دنبال جواب نبوده بلکه از بی مطالعگی مردم سوء استفاده کردن و ....

آقای رضا Reza2035 این جوابیه که من اینجا میگیرم بعد بیاید بگید به تک تک حرفاتون جواب داده شده!

شبهات بچگانه؟!
چجوری دارید از اتفاقاتی که سندش موجود هست دفاع میکنید؟! شما دارید زود میزنید آیه قرآن رو توجیح کنید که اصلا گیریم درست ولی رفتار مسلمانان در جنگ هاشون خلاف این رو نشون میده.

اکثر جنگ های مسلمونا همین غنیمت ها رو داشته و مسلمون ها به غارت ناموس پرداختند
مثل جنگ بنی قریظه
اصلا چرا راه دور بریم همین حمله ی مسلمانان به ایران! کثافتکاری هایی که کردن نقاشی هاش موجوده تو کتابای تاریخ موجوده! ما خیر سرمون ایرانی هستیم و دم از ناموس میزنیم ولی کسانی که ناموس ما رو به غارت بردن رو قهرمان میدونیم! باز اونقدر قوی بودیم که بطور کامل نسلیم اعراب و فرهنگشون نشیم ولی کاری که نباید میشد شده بود دیگه.

بعد شما میای میگی راسل گفته گوساله ی همسایه رو نمیدزدم چون گوسفند منو میدزده!

به قول دوستمون صفحه ی قبل این دست سوالات هر دفعه پرسیده شده جوابی نداشته!

شما خیلی اصرار دارید که بگید اسلام اینجوری نیست و برداشت غلط ازش شده و اطلاعات اشتباه بدست ما رسیده! اگر اسلام پاکترین چیز روی زمین هم باشه رفتاری که ما از مسلمانان میبینیم و توی تاریخ خوندیم چیز دیگه ای رو نشون میده. پس یا مشکل مسلموناست که نمیتونن دینشون رو بفهمند یا مشکل از دینه از این دو حالت که خارج نیست؟!

راستی آقای Reza2035 تازگی ها مد شده به تفکری رو که جواب براش ندارید میگید شبیه افکن!
یچیزیه که معمولا اونطرف بومی ها به شما میگند خشک مذهب. شما رو بقیه اسم میذاری بقیه رو شما این روند باید تموم شه.

نقل قول:اگر میتوانستید که پاسخ میدادید نه اینکه بگوئید من میتوانم پاسخ بدهم ...

اگر نیاوردم چون تاپیک بحث بود نه مقاله به رخ کشیدن!
ولی حالا که اصرار دارید باز من کپی نمیکنم ولی میتونید یسری به انجمن همجنسگرایان اصفهان یا تهران بزنید.

نقل قول:اتفاقا منم جملات فروید و برت کاهر رو براتون نوشتم نه احادیث اسلامی رو چون میدونم به این چیزها باور ندارید... کتاب کاپلان و سادوک و چه کسی در ذهن شما خوابیده است ؟ و تلمود رو که ما ننوشتیم مقتداهای فکری شما نوشتن .

اینم در نظر بگیرید بد نیست که تو این چندسال اخیر مسلمونا شروع کردن به جعلیات خیلی مقاله و نشانه آوردن غالبا هم اسم یه دانشمند غربی میذارن روش که بگند درسته تا که اثبات کنن به حق هستند در صورتی که هیچکدومشون پایه ی علمی ندارند و همشون یک وجه مشترک دارند و اونم اینکه میدونند مسلمونا چیزی که از جبه ی خودشون بیاد رو چشم و گوش بسته قبول میکنن بنابراین هرچی بخواند مینویسن.
اگه این نظریه ها درصدی پایه ی علمی داشت باید تو دانشگاه ها قابلیت تدریس شدن رو پیدا میکرد نه تو صفحات وب خاک بخورند.
چند وقیه یه انجمن گمانه و گروه مبارزه با چرندیات راه افتاده داره این مطالب بی پایه رو با دلیل رد میکنه.

نقل قول: البته شما این پست ها رو مثه خیلی از حرفهای دیگه نتونستید پاسخ بدید [تصویر: wink.png]
متوجه نشدم کدوم پست رو میگید؟!
مشکل شما اینه که فکر میکنید جوابهای خودتون بسیار قانع کنندست و جواب های من نه پس این توهم رو دارید که جواب من رو میدید ولی من جواب شما رو نمیدم! چون جو هم اینجا موفق شماست این توهم قوت هم میگیره در صورتی اگر جو برعکس بود این اعتمادبفس کاذبتون رو نداشتید!

نقل قول:کدوم چالش؟ اینکه خدا وجود نداره ؟ اگه این حرف ها ذره ای ارزش داشت امروز اوتوپیای شما امریکا دست به دامن انجمن کریشنا اگاهی نمیشد که هندوئیسم رو در امریکا جا بندازه ... اگه خدا مرده و دین باعث پسرفته پس ترنس مدرنیسم و عرفان های شرقی توی اروپا چه حرفی برای گفتن دارن ؟

شما دیگه رفتیدحد آخر رو گرفتید!
مسلمونا مخصوصا تو این چند سال اخیر باورهای خرافیشون رو علم رد کرده به مثال های زیر توجه کنید:
کشتی نوح (بزرگترین داستان فانتزی تاریخ)
تئوری موجود برای آدم و حوا
علم ریاضی در قرآن
بلورهای آب
علم جغرافیا در قرآن مثل کوهها
دریای شور و شیرین بالتیک!
آفرینش ناگهانی زمین و انسان
اثر شق القمر بر روی ماه
خاص بودن محل ظهور اسلام و نسبت دادنش به عرض های هاص جغرافیایی
داستان آفرینشی که همه ی ما شنیدیم و بخ خوردمون دادند.
و خیلی چیزهای دیگه
اونوقت هنوز مسلمونا تو پیچ رد نظریه ی فرگشت موندند!

هموطور هم که قبلا گفتم دوست عزیز
علم شواهدی پیدا میکنه و بر اساس اون شواهد داستانی ارائه میده
دین داستانی میگه و بعد براش به دنبال شواهد میگرده!

که البته کار دین و مقاله نویس های دینی خیلی راحتتره اول میبینند چی رو میخوان ثابت کنن و چی رو رد کنن بعد براش دلایل میتراشند تا علم که مجبوره رو شواهد موجود کار کنه و کنار هم بذارتشون تا به واقعیت برسه

نقل قول:دوست عزیز همون ک دوستمونReza2035فرمودن ب نظرم شما دارین سعی میکنین تفکرات خودتونو القا کنین

من نمیخوام القا کنم! من دارم این تفکرات رو بیان میکنم چون بیرون از نت که صدامون به جایی نمیرسه و شما هم فکر میکنید تفکر غالب کشورید. میلیون ها نفر اون بیرون تفکرات مشابه من دارند اگر هم نظرات من اشتباهی داشته باشه ناشی از نقص اطلاعات منه نه تفکراتم ولی پایه ی تفکرات اون میلیون ها نفر مثل منه فقط اینجا بیانشون میکنم که بدونید همچین چیزی هم هست و خودتون رو گول نزنید.

در ضمن نگران طرد شدن شما نیستم ،فقط نشونه اوردم که شما دیگه اکثریت رو تشکیل نمیدید.
الان جمعیت ایران به طور تقریبی فکر کنم این تفکرات تشکیل میده.
مسلمونای پایبند و تندرو مبارز یا هرچی میخواید اسمش رو بذارید (مثل اکثر کاربرهای اینجا)
مسلمون شیعه ی شناسنامه ای
عقل گرا
آتئیست و آگنوستیک

تو این مقطع زمانی شیعه شناسنامه ای از همه بیشتر هستند ولی این نسل که تموم شه نسل بعدی بیاد عقلگرا عا غالب میشند.
آتئیست ها رو هم که معمولا یه قشر خاص جامعه تشکیل میدند.

آقای abbas133 آدرس رو براتون میفرستیم.
فقط امیدوارم اگه اونجا که حامی ندارید جرات بحث کردید از این حرفهایی که به من زدید و استدالال هایی که آوردید نیارید.
سلام

خیلی خلاصه:

وقتی وسیله ای می خریم به توصیه های کارخانه سازنده در مورد موارد و طرز استفاده و نگهداری و تعمیرات اون عمل می کنیم و میدونیم که هر نوع استفاده و تعمیر و دستکاری نا به جا موجب خرابی اون وسیله میشه.

ولی به انسان که پیچیده ترین موجود ساخت خداوند هست می رسیم دقیقا برعکس عمل می کنیم.تمامی کتاب های اسمانی و ادیان الهی که راهنمای این موجود از طرف سازنده اش هست را کنار می گذاریم و خودمون براش راهنما درست می کنیم.
نتیجه اش هم خرابی روح و روان و جسم انسان هست.
سلام

همونطور ک دوستان فرمودن فک نمیکنم این بحث ها فایده ای داشته باشه
چون احتمالا هیچ کدوم از طرفین از تفکراتشون دست برنمیدارن
ی عده ای هستن ک دارن اینو دست مایه مسخره کردن دین قرار میدن ولی در عین حال با هیچ چیزی قانع نمیشن
دوست عزیز شما نشونی از اکثریت بودن خودتون نیاوردین فقط بیان کردین ک اکثریت هستین(ما ک از نظر شما عقل نداریم اما از شما دوست عقلگرا عزیز بعیده ک توقع دارین من ب استناد یک بیان شما بدون هیچ دلیلی حرفتونو بپذیرم)

من یک بار توضیح دادم ک عقل و دین منافاتی نداره ک شما اینا رو در تقابل هم قرار میدین
مثلا اینکه در قران اومده سه تاریکی ک جنین درش قرار داره و الان علم بهش رسیده یا رابطه الکل با تعداد زیادی بیماری ک حتی منجر ب مرگ و سرطان کبد میشه و تو دین حرامه و خیلی چیزای دیگه ک شاید هنوز حتی علم هم بهش نرسیده باشه....(رشته ای ک من میخونم پر از خدا شناسیه)

شما فرمودین دین داستان میگه واسش دنبال شواهد میگرده . خب این بدیهیه چون پیامبر نمیتونسته بگه الکل نخورین تا سیروز و سرطان کبد نگیرن!! گفته حرام . اما الان علم هم اینو داره میگه این ک شما ایراد میگیری دیگه نمیدونم چی باید گفت

اگه تا حالا پای بحث موندم دلیلش این بود ک دوستانی سعی میکردن دین منو محکوم کنن اما حالا من حرفامو زدم دیگه قضاوت ب عهده دوستانه

الانم خیلی کارای مهمتر دارم از اینکه بشینم با دوستان بحث بیهوده کنم
باتشکر از همه دوستان...

یا علی ...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع