۲۷/اسفند/۹۲, ۲۳:۱۵
۲۷/اسفند/۹۲, ۲۳:۲۳
(۲۷/اسفند/۹۲ ۲۰:۵۷)zahra11 نوشته است: [ -> ]بچه ها من حاظرم !!!
ولی دل تو دلم نیست آخه یکی از بچه هام بزور با فامیلامون رفت!!!! راهنمایی میکنم که اون گل پسرم
نیست چون مثل مامانش پای کامپیوتره !!!
والا ماتیرونیام در اون حد نیستیم که تو چارشنبه سوری با موبایل آن باشیم!!!
به نظرتون چیکار کنم؟؟ برم با زور بیارمش ؟؟!!بچمو میگم!!
عجیبه
فکرشو نمیکردم نتونید گوش پسرتونو بپیچونید!!!
========
خوش بختانه امسال از سال پیش تلفات کمتر بود و مراسم جاهلی به پایان رسید
فقط یه نکته
بنظرتون اگر این افرادی که امنیت شهر رو کم کردند دستگیر و مجازات کنند کسی حرف نمیزنه؟
مثلا نمیگن با جوون مردم چکار داری
با شادی مخالفی
سنت ایرانیه و هزارتا بهانه
من حقیقتا متاسفم که جو طوریست که نمیشه به این افراد ...... چیزی گفت
میگن اگر خیلی خطرناک بشن تا آخر عید مهمون پلیسن!!!
انگار بچه کوچیکن
بنظر من باید با افرادی که از مردم امنیت رو میگیرن محکم تر برخورد کرد
حداقلش افرادی که نارنجک دستی دارند رو باید نقره داغ کرد
چرا باید یسری بخاطر هوا و هوس جاهلی یه عده خسارت ببینن؟
۲۸/اسفند/۹۲, ۰:۲۵
دوستان با تشکر از همدردیتون! پسر جانم اصلا بیرون نرفتند! اون یکی بچه بود که پدر گرامیشون با زبون خوش زحمتشو کشید !
تا همین الانم داشت تو فیسبوک ول میگشت! ولی خدارو شکر بغل دست خودمون بود! خدایا سایه ی همه ی پدرارو بالاسر بچه هاشون حفظ کنه!!!
تا همین الانم داشت تو فیسبوک ول میگشت! ولی خدارو شکر بغل دست خودمون بود! خدایا سایه ی همه ی پدرارو بالاسر بچه هاشون حفظ کنه!!!
۲۸/اسفند/۹۲, ۰:۲۸
(۲۷/اسفند/۹۲ ۲۳:۲۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]عجیبه
فکرشو نمیکردم نتونید گوش پسرتونو بپیچونید!!!
========
اگر اشتباه نکنم خداوند در قرآن گفته که حق نداری بیشتر از یه پشت دستی که اونم فکر کنم گفته با دو انگشت بچه رو بزنی...
این یک..دوم فکر کنم باید با شما مباحثه کنم شاید لازم باشه..و سوم اینکه همینطور که مشاهده میشه مردم رو با رسانه جمعی آگاه تر شدن ولی برا عده خاص که گفتید نارنجک دستی و اینها که باید صد در صد برخورد قاطع بشه...
و حالا به جای برسی جواب بهتره به صورت مسئله بپردازیم خب در مورد افرادی که استفاده میکردند رسانه رو داریم..
و حالا در برابر کسایی که اینا رو وارد کشور میکنند چیو داریم؟؟اینجا مسئله گیر داره..
مسئولین بخش مربوطه باید بیشتر تلاش کنند که به کلی ریشه کن کنند این قسمت رو و وارد کننده ای هم نباشه..
۲۸/اسفند/۹۲, ۰:۳۶
(۲۸/اسفند/۹۲ ۰:۲۸)am22 نوشته است: [ -> ]========
اگر اشتباه نکنم خداوند در قرآن گفته که حق نداری بیشتر از یه پشت دستی که اونم فکر کنم گفته با دو انگشت بچه رو بزنی...
این یک..دوم فکر کنم باید با شما مباحثه کنم شاید لازم باشه..و سوم اینکه همینطور که مشاهده میشه مردم رو با رسانه جمعی آگاه تر شدن ولی برا عده خاص که گفتید نارنجک دستی و اینها که باید صد در صد برخورد قاطع بشه...
و حالا به جای برسی جواب بهتره به صورت مسئله بپردازیم خب در مورد افرادی که استفاده میکردند رسانه رو داریم..
و حالا در برابر کسایی که اینا رو وارد کشور میکنند چیو داریم؟؟اینجا مسئله گیر داره..
مسئولین بخش مربوطه باید بیشتر تلاش کنند که به کلی ریشه کن کنند این قسمت رو و وارد کننده ای هم نباشه..
..
اون یک مثال بود
یعنی با این افراد نباید نرم و لطیف برخورد کرد
در ضمن مسئولین باید همه افراد این زنجیره رو مجازات کنن من نگفتم فقط اون افراد رو
۲۸/اسفند/۹۲, ۱:۵۹
اینجا که هنووووووووووووووز دارن میزنن و آتش نشانی هم صداش میاد.

۲۸/اسفند/۹۲, ۱۱:۴۸
بسم الله الرحمن الرحیم
متاسفانه امسال هم ، 

تعداد مجروحان چهارشنبه سوری به ۱۴۸ نفر رسید-پسر ۸ ساله در تهران جان باخت
آرزو دهقانی، مدیر روابط عمومی اورژانس کشور در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه سوری در کل کشور که توسط مأموران اورژانس خدمات رسانی شده است به 148 نفر رسید که از این تعداد 97 نفر به بیمارستان منتقل شدند و 51 نفر به صورت سرپایی در محل درمان شدند.
وی گفت: گزارش مأموران مرکز مدیریت عملیات بحران اورژانس کشور( EOC) نیز حاکی از مرگ یک پسر 8 ساله در شهرک راه آهن تهران بر اثر انفجار کپسول است.
۲۸/اسفند/۹۲, ۱۱:۵۳
(۲۸/اسفند/۹۲ ۱۱:۴۸)Night_World نوشته است: [ -> ]به کدامین گناه...؟بسم الله الرحمن الرحیممتاسفانه امسال هم ،![]()
تعداد مجروحان چهارشنبه سوری به ۱۴۸ نفر رسید-پسر ۸ ساله در تهران جان باخت
آرزو دهقانی، مدیر روابط عمومی اورژانس کشور در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه سوری در کل کشور که توسط مأموران اورژانس خدمات رسانی شده است به 148 نفر رسید که از این تعداد 97 نفر به بیمارستان منتقل شدند و 51 نفر به صورت سرپایی در محل درمان شدند.وی گفت: گزارش مأموران مرکز مدیریت عملیات بحران اورژانس کشور( EOC) نیز حاکی از مرگ یک پسر 8 ساله در شهرک راه آهن تهران بر اثر انفجار کپسول است.
به گناه تربیت نادرست

...و از حقوق فرزند بر پدر آن است که نام نیکو برایش انتخاب کند و او را نیکو تربیت کند... (پیامبر اعظم)
۲۸/اسفند/۹۲, ۱۲:۰۵
به نام خدا
ی لحظه اشتباه ، چند خانواده رو عزادار کرد ، نزدیک سال جدید
شهرک گلستان نام جدید شهرک "راه آهن" هست.
بازپرس ویژه قتل خبر داد
بازپرس ویژه قتل تهران با اشاره به قتل یک پسر ۸ ساله گفت: متهم وقوع این حادثه در بیمارستان بستری است.
۲۸/اسفند/۹۲, ۱۳:۴۱
(۲۸/اسفند/۹۲ ۱۱:۵۳)Tishtar نوشته است: [ -> ]به کدامین گناه...؟
به گناه تربیت نادرست
...و از حقوق فرزند بر پدر آن است که نام نیکو برایش انتخاب کند و او را نیکو تربیت کند... (پیامبر اعظم)
چه اشکالی داره برادر من
خب جشن ملی ایرانیانه دیگه
مخالف شادی هستید؟
پیش میاد دیگه بالاخره
وحی منزله که از رو آتیش بپریم
باید آسایش مردم رو بهم بزنیم
مردم هم حق ندارن چیزی بگن چون دلمون میخواد
حق الناس کیلویی چند؟
اولین متهم افرادی هستن که حاضر نیستن جلوی این سنت جاهلی وایسن
و به بهانه بعضی موارد ....
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...#pid258770
افرادی که از ایران میگن(نه در این تالار) چند درصدشون موقعی که 8 سال جنگ بود اومدن خط مقدم؟
چو ایران نباشد تن من نباد

!!!! راهنمایی میکنم که اون گل پسرم
نیست چون مثل مامانش پای کامپیوتره !!!