(۲۳/اسفند/۹۶ ۱۱:۰۱)Hadith نوشته است: [ -> ]فکر کنم میشه از یک زاویه دیگه هم به این کار صدا و سیما نگاه کرد. درصد قابل توجهی از مخاطبان صدا و سیما رو افراد معمولی جامعه تشکیل میدن که ممکنه نسبت به عواقب بعضی کارها و یا حتی سوء اثرات ترکیب مواد محترقه نااگاه باشند. با اینکه شخصا برنامههای صدا و سیما رو دنبال نمی کنم، اما این کارشون و تلقین احتیاط به خانواده ها در این شب، کار منطقی و عاقلانهای ه.
درمورد جشن های مذهبی هم، اتفاقا خیلی خرج نمی کنند. یا اگر هم خرج کنند، خرج مذهبی نمی کنن. ادارات و نهادها جشن هایی رو در سالن های بزرگ میگیرن که خب واقعا جشن هم محسوب نمیشه.
چهارشنبه سوری یک مناسبت ملی ماست. زنده نگه داشتن و درست برگزار کردنش هم لزوما بر عهده «اینا» نیست..مثل سیزده بدر و عید نوروز و شب یلدا..
تلقین احتیاط نه . تلقین ترس
برای جشن های مذهبی خیلی هم خرج میکنن الان مثل قدیم نیست که مساجد از مردم کمک بگیرن و التماس کنن برا پول جمع کردن واسه مراسم ها
الان هر مسجد و هر هیئتی در سراسر کشور بودجه جداگانه برای برگذاری مراسم مذهبی دریافت میکنه.
مگه نمی بینید چند ساله چقدر ریخت و پاش هیئت و مسجد ها زیاد شده ؟؟ بجای برگذاری مراسم مذهبی با هم دیگه رقابت سر تجمل گرایی میذارن
خب پول اینا از کجا میاد ؟؟ مردم و خیرین اینقدر پول دارن که به این مسجد ها بدن ؟؟؟
یکی از هیئت های شهر ما که قبلا معروف بودن به بی بضاعت بودن و اینا پارسال فقط 300 میلیون خرج مداح کردن .
که مداح به همراه خانواده شون با بهترین هواپیما از شهر خودشون بیان شهر ما و توی بهترین هتل اقامت کنن و چند شب مداحی کنن. همین!
این پولا از کجا میاد ؟؟
حالا حساب کنید تو کل کشور این هزینه ها رو اگه جمع کنی سر به فلک و آسمون هفتم میزنه .
اینا خرج نیست به نظر شما ؟؟؟
خب مراسم های مذهبی هم جز مناسبت های دینی ما هست و برگذار کردنش بر عهده اینا نیست . پس اینا لطف کنن از جیب مردم خرج نکنن و هزینه این جور مراسم رو بسپرن به خود مردم .
(۲۳/اسفند/۹۶ ۱۲:۰۵)A L I نوشته است: [ -> ]سلام
به نظر من درصد از این شلوغی های چهارشنبه سوری بخاطر خود صداو سیما و کارهای دولت
مثلا من خودم یادم رفته بود چهارشنبه سوری کی هست!! از بس تو تلویزیون نشون دادن و تو شهر بنر زده بودن باز یادم افتاد
دقیقا
ما هم دیروز مادربزرگم فوت شد و مراسم و خاکسپاری و اینا بود اصلا یادم رفته بود که چهارشنبه سوریه
(۲۳/اسفند/۹۶ ۱۴:۳۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]به نظر من که بدتر بوده در هر صورت مشخصه کیا از این مراسم دفاع میکنن و تبلیغشو میکنن از رژیم گذشته تا کنون
کجا تو رژیم گذشته انفجار با نارنجک و بمب و قطع عضو و اینا داشتیم ؟؟؟
زمان شاه دقیقا مراسم اصیل و واقعی چهارشنبه سوری انجام میشده .
این بساط نارنجک و بمب و غیره حدود 20 یا 30 ساله وارد ایران شد ه
از یه طرف پول میدن به چین و این آت و آشغال ها رو از چین وارد میکنن و رضایت چینی ها و حمایت شون رو کسب میکنن
از یه طرف دیگه با پخش کردن این مواد منفجره بین مردم و اتفاقات بعد از اون وجهه ملی این مراسم و کشور رو خراب میکنن. (چیزی که چهل ساله دنبالش هستن )
از یه طرف هم کلی پول این وسط جابجا میشه که به نفع شون هست
می بینیبد با یه تیر چندتا نشون میشه زد
اگه برا حل مشکلات مملکت هم انقدر سیاست به خرج میدادن الان ایران گلستون شده بود