(۱۸/اسفند/۹۲ ۱۲:۴۸)zahra11 نوشته است: [ -> ]ببینید دوستان تقریبا همگی بجز عبد الرحمن که با صل موضوع مخالفه ! یه چیز رو می گید
همه با مردم آزاری و سر وصدای الکی به هر عنوان مخالفید ! بیایم رو راست باشیم با خودمون ! چارشنبه سوری کاراوناست(غربیا) یا مال خودمون خدایی اونایی که این رسم رو گذاشتن هدفشون صله رحم و دید وبازدید و شادی مردم بوده !
یا نانجک و بقول دوستمون بمب هسته ای ( خدایا اشتون این ارسال منو نخونه سوء برداشت میکنه)!
همه ی مراسمات ملی ما ریشه در یک چیز داشته! آسایش دو گیتی! حسن خلق! بخشش! بهانه ای برای دور هم جمع شدن و بدیهای همدیگه رو فراموش کردن!
بیاین به جای متهم کردن نوجوونا و جوونا و اگزجره نشون دادن چارشنبه سوری یه راه حل پیدا کنیم که چه جوری می شه با این مشکل مواجه شد ! چند سال پیش یه جا ناظم بودم تو دست بچه یه عالمه سیگارت پیدا کردم! فوری به مدیرگفتم بدون هیچ برخوردی با دانش آموز ! میدونید مدیر چی کار کرد؟ اومد تو نماز خونه و همه بچه ها رو جمع کرد و از اونا نظر خواهی کرد چی کار کنیم هم چارشنبه سوری داشته باشیم و خوش بگذرونیم هم به کسی ضرر نزنیم ! راه حل آخر بچه ها:
همون راه حل علی جان بود ! فشفشه تو مدرسه !! خودشون اوردن در حضور ما کلی هم ذوق کردن و بازی کردن انرژیشون تخلیه
شد !
می تونستیم بجای این کار بیایم چکشی عمل کنیم ! تو ذوق بچه های نوجوون مردم بزنیم ! از انظباط کم کنیم !! که چی بشه آخه؟
همشون از جمله دانش اموز خاطی سیگارت و ترقه و.... تحریم کردن و گفتن فقط فشفشه!!!
همه ی این حرف هایی که میزنین درسته
حتی آتش روشن کردن و دورش جمع شدن هم در جای خودش خوب و لذت بخشه.
ولی من هم بجز خطرش با
فلسفه از روی آتیش پریدن و حتی آتیش در شهر روشن کردن مخالفم .
اگه دور همی و جشن باشه مثل شب یلدا هم خوبه و هم لذت بخش .

دقیقا حرف خانم نینا رو قبول دارم....
چرا فقط دور و بر خودتونو نگاه میکنید...
همین پارسالیا بود...همون اولای شب چهارشنبه سوری...یکی از این جوونا! سوار موتور شد بعد چند تا از این بمب ها هم دستش بود همینطوری که از کوچه رد میشد به در و دیوار میکوبید!
دقیقا یکیشو زد به در خونه ما....همون لحظه دست خواهرزادمو کشیدیم که بهش نخوره...
شما تصور کنید اگر بهش میخورد چی میشد...
بعضی ها با کمال پر رویی هر کاری که دلشون میخواد به اسم چهارشنبه سوری انجام میدن....
ما خودمون شب چهارشنبه سوری کل خانواده هامون دور هم جمع میشیم....
فشفشه هم روشن میکنیم!!!!
از لحاظ خوراکی ها هم همه رسومات رو اجرا میکنیم!!!
بعضی موقع هم از این بالن آتیشیا روشن میکنیم....میفرستیم فضا!
خیلی هم خوش میگذره...ولی از جونمون سیر نشدیم بریم بیرون....
(۱۸/اسفند/۹۲ ۱۳:۲۴)nina نوشته است: [ -> ]اخه زهرا جان موضوع اینه دخترا با فشفشه خوشحال میشن
اخر هیجانشونم اینه که سیگارت میزنن
پسرا تا بمب نزنن حس نمیکنن چهارشنبه سوریه
به اقای عبدالرحمن تو این اتیش و فلان ما که جرئت نمیکنیم از خونه بریم بیرون که حالا صله رحمی کرده باشیم
نه دولت،نه نیروی انتظامی از هیچ کس هم کاری برنمیاد
کلا شعور جمعی پایینه
ما خونه مون قدیمی بود واقعا شیشه ها میلرزید
نکته بعدی اینه
هر سال دریغ از پارسال
الانا ببخشید کاش ترقه بزنن و ...
الان مست میکنن میان تو خیابون
الان زن و مرد تو خیابون میرقصن
یادمه یه سالی اینکارو کردن
سمت خونه مامانم اینا ،نیروی انتظامی اومد،ماشینش رو چپ کردن
ببینید مردم جو گیر میشن،مخصوصا اقایون تو این شرایط دیگه هورمون مردونه هاشون میزنه رو عقلشون
دلیل چیه؟
شاید بخاطر اینکه در تمام سال جوانها محروم هستند،محدود هستند...فقط همین یه شب رو دارند!
ببینید وقتی به فرض تیم ملی میره جام جهانی!بازم چی میکنن!
کلا یک بنده خدایی بود توی این تالار...!دیگه نمیاد!!اونم اصلا حرف کسی رو قبول نداشت!
بهش میگفتی الان ساعت 12 ظهره خورشید توی آسمونه! میرفت میگشت یک حدیثی،آیه چیزی پیدا میکرد
با سند میگفت الان خورشید توی آسمون نیست

حرف بضعی از دوستان هم مثل اونه!
وقتی طرف فقط بخاطر مخالفت با من!!!از خوردن نمک حاصل از خشک کردن آب کثیف جوراب!!!!!!!دفاع میکنه
دیگه آدم چی باید بگه...
همون بحث نکنه بهترین کاره!
نقل قول:عبدالرحمن یه برنامس که تکثیر میشه مثل مامور اسمیت در ماتریکس
منم نئو هستم! که در آخر خودت میدونی چی شد

چه بلایی سر آندرسون آورد!
نقل قول:چهارشنبه سوری چیزی شبیه به این مراسمه
زیاد در اخبار بزرگش نمیکنند
ولی همین مراسم هر سال کلی خسارت میزنه
خوبه بالاخره اینجا گ..... به شقیقه تعبیر شد
قبل این که آمریکا(
چماغ مورد استفاده برای کوبیدن هر چه مخالف دیدگاه شماست) بوجود بیاد چند صد هزار سال پیش ایران و ایرانی این مراسم رو داشته و دارد و خواهد داشت و سعی کنید زیاد نزدیک تاریخ و قدمت و اینا نشید
یه چیز من میگم تو روش فکر کن
آدم ها اون چیزی نیستن که میگن اون چیزی هستن که نمیگن و مرد تا سخن نگفته باشد عیب و هنرش (البته جز وراجی هنر دیگه ای داشته باشه) نهفته باشد
(۱۸/اسفند/۹۲ ۱۳:۵۳)A L I نوشته است: [ -> ]دلیل چیه؟
شاید بخاطر اینکه در تمام سال جوانها محروم هستند،محدود هستند...فقط همین یه شب رو دارند!
ببینید وقتی به فرض تیم ملی میره جام جهانی!بازم چی میکنن!
کلا یک بنده خدایی بود توی این تالار...!دیگه نمیاد!!اونم اصلا حرف کسی رو قبول نداشت!
بهش میگفتی الان ساعت 12 ظهره خورشید توی آسمونه! میرفت میگشت یک حدیثی،آیه چیزی پیدا میکرد
با سند میگفت الان خورشید توی آسمون نیست
حرف بضعی از دوستان هم مثل اونه!
وقتی طرف فقط بخاطر مخالفت با من!!!از خوردن نمک حاصل از خشک کردن آب کثیف جوراب!!!!!!!دفاع میکنه
دیگه آدم چی باید بگه...
همون بحث نکنه بهترین کاره!
منم نئو هستم! که در آخر خودت میدونی چی شد
چه بلایی سر آندرسون آورد!
علی اقا متن منو نقل قول کردین به یکی دیگه تیکه بندازین؟
حرف شما منو یاد حرف دوستم میندازه که زمان انتخابات یه عده میومدن میرقصیدن
دوستم میگفت دو تا دیسکو و فلان واسه اینا میزدن الان نمی اومدن اینجا شلنگ تخته بندازن
جواب اونو ندادم چون نرود میخ اهنین در سنگ
اما اینو بگم که
لئیمان از طعام لذت میبرند و کریمان از اطعام
اون پسر 13 ساله هم محض هیجان نرفت زیر تانک
ادمایی که مثل شما فکر میکنند دور من زیادن،نه شما به حرف ما قانع میشی و نه ما به حرف شما
چون فضای تفکراتمون متفاوته
همیشه برای خودم از روزی میترسم که عزراییل رو ببینمو بهم بگه وقت تمام
بعد بگم چقدر زود تموم شد
همش همین بود،من که بازی نکردم
من جوابمو گرفتم
پاسخگوی آنلاین مکارم : چهارشنبه سوری از خرافات است و مسلمانان باید از آن پرهیز کنند ولی بسیاری از مراسم عید اموری عقلایی و مفید است
تمام
(۱۸/اسفند/۹۲ ۱۴:۵۷)nina نوشته است: [ -> ]علی اقا متن منو نقل قول کردین به یکی دیگه تیکه بندازین؟
حرف شما منو یاد حرف دوستم میندازه که زمان انتخابات یه عده میومدن میرقصیدن
دوستم میگفت دو تا دیسکو و فلان واسه اینا میزدن الان نمی اومدن اینجا شلنگ تخته بندازن
جواب اونو ندادم چون نرود میخ اهنین در سنگ
اما اینو بگم که
لئیمان از طعام لذت میبرند و کریمان از اطعام
اون پسر 13 ساله هم محض هیجان نرفت زیر تانک
ادمایی که مثل شما فکر میکنند دور من زیادن،نه شما به حرف ما قانع میشی و نه ما به حرف شما
چون فضای تفکراتمون متفاوته
همیشه برای خودم از روزی میترسم که عزراییل رو ببینمو بهم بگه وقت تمام
بعد بگم چقدر زود تموم شد
همش همین بود،من که بازی نکردم
اگر جنگ بود بعد کسی نرفت زیر تانک شما بیا اعتراض کن!
حرف ما اینه که مردم همه مثل شما فکر نمیکنن!!همه مثل هم فکرای شما به روضه خوانی و این چیزا علاقه ندارند!
مردم شادی میخوان!تفریح میخوان...
نمیشه که همه چیز رو از مردم گرفت...
مشکل اینه که بعضی افراد میخوان نحوه زندگی رو واسه همه مردم مشخص کنند! مردم اینجور دوست ندارند!
خداروشکر که بعضی ها جای خدا نیستن...!وگرنه همه جهنمی میشدن!
اینم بگم و دیگه کاری با این تاپیک ندارم!چونکه اصلا حرف همدیگه رو متوجه نمیشیم!
هیچ وقت مذهب رو در مقابل ملیت قرار ندید....هیچ وقت!
نتیجه خیلی بدی داره...!
(۱۸/اسفند/۹۲ ۱۵:۲۳)A L I نوشته است: [ -> ]اگر جنگ بود بعد کسی نرفت زیر تانک شما بیا اعتراض کن!
حرف ما اینه که مردم همه مثل شما فکر نمیکنن!!همه مثل هم فکرای شما به روضه خوانی و این چیزا علاقه ندارند!
مردم شادی میخوان!تفریح میخوان...
نمیشه که همه چیز رو از مردم گرفت...
مشکل اینه که بعضی افراد میخوان نحوه زندگی رو واسه همه مردم مشخص کنند! مردم اینجور دوست ندارند!
خداروشکر که بعضی ها جای خدا نیستن...!وگرنه همه جهنمی میشدن!
اینم بگم و دیگه کاری با این تاپیک ندارم!چونکه اصلا حرف همدیگه رو متوجه نمیشیم!
هیچ وقت مذهب رو در مقابل ملیت قرار ندید....هیچ وقت!
نتیجه خیلی بدی داره...!
بعله دقیقا شما حرف من رو متوجه نمیشید
چون من نگفتم ملت بشینن روضه بخونن،من تا حالا تو مراسم روضه شرکت نکردم
میشه تفریح کرد
اما سالم
این همه دریا داریم و دریاچه داریم کلی ورزش هیجان انگیز دریایی وجود داره
بانجی جامپینگ
صحرا نوردی
هوانوردی
اسب سواری
خیلی زیاده با هر قیمتی هم بگید پیدا میشه
همه شونم اینقدر گرون نیستن که قشر متوسط از پس هزینه اش بر نیاد
و گرنه بنده هم میدونم اقایون همواره میل به هیجان دارن
موضوع اینه میل شدید به تخریب
من اینو دارم در بین جوونا میبینم!!!
اتفاقا من کلی ایده دارم برای ملیت گرایی
به عنوان نمونه مسابقات قوم کرمانجی
من یه مدت کوتاهی در مورد اداب و رسومشون تحقیق داشتم و اینقدر این فرهنگ غنیه که میشه کل ایران رو باهاش سرگرم کرد
افسانه هاشون،موسیقی فوقالعاده شون،رقص ها و نمادهاشون
حالا هر قومی به نحوی
ملی گرایی فقط چهارشنبه سوری نیست
همون ادما از اقوام ایرانی چقدر اطلاعات دارن؟
چرا در برابر احیای طب بومی کشورمون هیچی نمیدونن
اینا براشون ملی گرایی و غیره مهم نیست
دور همیم
بترکونیم
دنیا دو روزه
اون دو روزه حال کنیم
دوستان از جمله مامور اسمیت!مثل این که سوء برداشت شد من به هیچ عنوان از چهارشنبه سوری دفاع نکردم

و اصلا خوشم نمیاد خدا شاهده حتی یکبار بچه هام هم تو این مراسم شرکت نکردن!!!فقط گفتم
وجود داره حالا راهکار چیه ؟باید دنبال راهکار بود ! ضررهای مادی و معنوی قضیه رو کم کرد و گفتم رفتار چکشی جواب نمی ده !
نینا جان عزیزم !اون که بد مستی می کنه بچه دبیرستانی نیست که به فشفشه رضایت بده ! اون ببخشید یه ع..یه که دنبال موقعیت می گرده دنبال بد مستی و هزار تا خلاف خفن دیگه !!
الان هم میگم حرف شهید مطهری و علماء و .... کاملا قبول و فرمانشون مطاعه ! البته از نظر ما! آیا یه بچه ی 16 ساله هم پذیرش این حرفا رو داره !!! باید دنبال راهکار باشیم نه ادله برای حرام و حلال بودنش!!! به هر حال این مسئله داره ضرر به جامعه میزنه
آفرین به اون گل دختر یا گل پسری که یه راه حل عملی بده!!!
تازه آقای مکارم هم چکشی نگفتن که حرامه بلکه گفتن پرهیز بشه!!!
(۱۸/اسفند/۹۲ ۱۶:۰۱)zahra11 نوشته است: [ -> ]
الان هم میگم حرف شهید مطهری و علماء و .... کاملا قبول و فرمانشون مطاعه ! البته از نظر ما! آیا یه بچه ی 16 ساله هم پذیرش این حرفا رو داره !!! باید دنبال راهکار باشیم نه ادله برای حرام و حلال بودنش!!! به هر حال این مسئله داره ضرر به جامعه میزنه
آفرین به اون گل دختر یا گل پسری که یه راه حل عملی بده!!!
تازه آقای مکارم هم چکشی نگفتن که حرامه بلکه گفتن پرهیز بشه!!!
من متوجه منظورتون شدم.

بله شما درست میگین نمیشه یه دفعه برخورد کرد با این مسئله و عکس العمل شمارو تحسین میکنم .

ولی باید کم کم جمع بشه..که این مسئله درست نخواهد شد مگر اینکه ما قبول کنیم این کار فلسفه و منطقی نداره ،
و بغیر از اینکه بیهودست زیان هم داره..حتی اگه تیر و ترقه ها هم جمع بشن بازم اجرای رسوم به نحو امروزی درست نیست
هرچند دوستان قبول نکنن.
(کلا من با هر مراسمی که توش عنصر اصلی آتیش و خورشید باشه مشکل دارم )