تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ای محض؟!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(۲۹/اسفند/۹۲ ۰:۰۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]چرا گذاشتی کنار!!؟

باشه شما فکر کن وجود نداشته

اعتدالی که شما میگی یعنی یکم از چیزای باطل هم باشه به جایی بر نمیخوره فقط افراط نشه
Dodgy

اصلا درباره ی این سخن آیت الله مطهری،من یه چیز میپرسم:
ایشون میگن ما پدران خری داشتیم که چهارشنبه سوری برگزار میکردن

حالا مگه در قدیم چه سنت سیئه ای توی چهارشنبه سوری وجود داشته؟؟Huh

این ترق توروق هم که پنجاه ساله شکل گرفته!
در مورد استاد شهید مطهری هم بگم

چون خیلی خیلی میفهمیدند برامون شاید یکم ثقیل باشه

در ضمن ایشون گفتن هفت سین اگر برای نحس زدایی باشه

عزیزان برید جستجو کنید

ببینید هم فکر چه افرادی شدید

من اصلا نمیگم کیا خودتون برید نگاه کنید

انقدر مسائل مهم تو دنیا هست ببینید به چه چیزایی مشغولمون کردن

این تاپیک چرا باید رو زمین بمونه؟

http://yon.ir/IGUR
اقای رحیم پور یه حرف نه چندتا حرف جالب زد
"قبل از اسلام تقویم هفتگی نبوده و ایران باستان 30 تا اسم مختلف برای روزای ماه داشته
در واقع چهارشنبه ای وجود نداشته

ایشون از یک زرتشتی پرسیده و اون اقا گفته ما بالای پشت بوم اتش روشن میکردیم برای نمیدونم چی چی ارواح

زرتشتی ها از یه جایی دو دسته میشن موحد و اتش پرست
این حرفشم خیلی باحال بود میگفت اکثر ما نژاد هامون قاطی شده و خالص نداریم
خلاصه طرف داره قیل و داد میکنه واسه سنت اریایی اونوقت نژادش مغوله،اخه به تو چه ؟ Smile)

"

واقعا پیشینه این از کجا در اومده قبلنا میگفتن نمادی از گذر سیاوش از اتش هست اما اینکه اینا میگن زردی من از تو سرخی ....
نه ربطی به ارواح داره و نه سیاوش
(۲۹/اسفند/۹۲ ۰:۱۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]در مورد استاد شهید مطهری هم بگم

چون خیلی خیلی میفهمیدند برامون شاید یکم ثقیل باشه

در ضمن ایشون گفتن هفت سین اگر برای نحس زدایی باشه

عزیزان برید جستجو کنید

ببینید هم فکر چه افرادی شدید

من اصلا نمیگم کیا خودتون برید نگاه کنید

انقدر مسائل مهم تو دنیا هست ببینید به چه چیزایی مشغولمون کردن

این تاپیک چرا باید رو زمین بمونه؟

http://yon.ir/IGUR
خودتون به این سخنان ارجاع دادید SmileCool

توی چهارشنبه سوری تنها چیزی که مطرح نیست نحسیه!Smile
دقت کنید،از فرد دفاع میکنید یا از طرز تفکر؟؟
من میگم این طرز تفکر غلطه...که چون یک چیز چهارشنبه سوری غلطه،از ریشه همه چیزش رو بزنیم.

ولی مثل این که شما دارید از آیت الله مطهری دفاع میکنید!
بنده نظرم رو گفتم،ایشون هم مث گفتار خودشون درباره دکتر شریعتی:
از لحاظ دینی و اسلامی اعلی،از نظر تاریخی متوسط و از لحاظ ادبی و هنری تعطیل هستندBig Grin
(دقیقا برعکس دکتر)

(۲۹/اسفند/۹۲ ۰:۱۵)nina نوشته است: [ -> ]زرتشتی ها از یه جایی دو دسته میشن موحد و اتش پرست
موحد و دوگانه پرست
(۲۹/اسفند/۹۲ ۰:۱۹)Tishtar نوشته است: [ -> ]خودتون به این سخنان ارجاع دادید SmileCool

توی چهارشنبه سوری تنها چیزی که مطرح نیست نحسیه!Smile
دقت کنید،از فرد دفاع میکنید یا از طرز تفکر؟؟
من میگم این طرز تفکر غلطه...که چون یک چیز چهارشنبه سوری غلطه،از ریشه همه چیزش رو بزنیم.

ولی مثل این که شما دارید از آیت الله مطهری دفاع میکنید!
بنده نظرم رو گفتم،ایشون هم مث گفتار خودشون درباره دکتر شریعتی:
از لحاظ دینی و اسلامی اعلی،از نظر تاریخی متوسط و از لحاظ ادبی و هنری تعطیل هستندBig Grin
(دقیقا برعکس دکتر)

موحد و دوگانه پرست

یکی مثل من حرفش باید بهش دقت بشه ولی یک نفر مثل استاد مطهری خودش ترازه

در مورد دکتر شریعتی هم ایشون راست گفتن

بگذریم باز یچیزی میگیم دعوا میشه

انقدر گفتم و شماها هم دوست ندارید گوش کنید

ببینید کیا دنبال این مسائلن و تمام
به نام الله

محمدپارسا کودک سه ساله همدانی در مراسم چهارشنبه آخر سال با تصور اینکه شکلاتی را از روی زمین برداشته است آن را در دهانش گذاشت اما لحظاتی بعد این مواد منفجره در دهان وی منفجر و باعث مجروح شدن وی از ناحیه لب و دهان شد. این کودک بلافاصله به بیمارستان منتقل شد و مورد مداوا قرار گرفت.
[تصویر: 102534_277.jpg]

کودک مجروح در چهارشنبه سوری 93

[تصویر: 525233_906.jpg]
بزنید پتانسیل شبی که 70 نسل هممون باهاش اشنا هستن رو نابود کنید و حرام شرعی اعلام کنید و اختلافات داخلی رو رونق بدید.
ببینم بلدید یه روز ملی رو شروع کنید و در تمام کشور باهاش شروع به فرهنگ سازی کنید. ایده بدید .یه روز رو اعلام کنید.بعد از چند دهه بره تو تقویم .حتی شیعه و سنی رو نتونستید تو تالار اشتی بدید.منتظر ایده هاتون هستم.
برای کسانیکه پتانسیل یک شب رو میتونن با تلاش در جهت درست استفاده بهینه کنن، اما با تعصبات، سعی به نابودی دارن حرفی برای گفتن باقی نمیمونه .
گوشه ی تالار اندیشه بشینید و این روز رو با انواع و اقسام سخنرانی ها و ادله ی های دینی و ..... بکوبونید .
بیرون خبرای دیگه هست .
وقتی هالوین شد جشن این مملکت . اونوقت به این کارای امروزتون .........................
اون چیزی که مهمه اینه که نسل حاضر که مخاطب اصلیه بحث هست تا چه حد پذیرش مسائل رو داره!!!
آیا اینجا بحث میکنیم که بگیم حرف کی درسته حرف کی غلطه؟ یا نه میخوایم راهکار پیدا کنیم با آسیبهاش مبارزه کنیم یا درست مواجه بشیم!!!واقعا هدف چیه؟؟؟

دوستان دقت کنید آقایان شهید مطهری ، رحیم پور ازغدی، حتی علما اگه مخالفت کردن مخالفتشون به چه دلیلی بوده!
هر چند که بیشتر علما حرام اعلام نکردن و گفتن بهتره پرهیز بشه!!!

نکته ی بعدی اینکه هیچکدام از این افراد معصوم نیستند ولو اینکه مثل منی خیلی قبولش داشته باشیم دلیل نمی شه که اشتباه نکنن!!!

بعد هم خود من با اینکه اصلا از چارشنبه سوری خوشم نمیاد به خودم اجازه نمی دم که یک کلمه توهین کنم به کسی که دوست داره!! با توجه به اینکه ادله ای پیدا نشده برای حرام بودن اصلش!!!

مسئله بعدی و از همه بسیار مهمتر این هست که ما چه جایگزینی داریم به جای چارشنبه سوری ارائه بدیم !! ما که نمتونیم به قول اون دوستمون خط بطلان بکشیم رو همه چیز و بگیم اونهایی که عقیده داره احمقن!!!

خواهش می کنم ازتون بیان صادقانه بگیم به نوجوون هامون بگیم چارشنبه سوری نگیرن به جاش چی کار کنن! برای بعضیا واقعن این شده دلخوشی !

آقای عبدالرحمن با شما هستم که برای همه چیز جواب دارین !! زوذ یه الترناتیو صد در صد پاستوریزه و بی ضرر ارائه بده که نسل جوون پذیرش اون رو داشته باشن !!! اگه همین یه کارو درست بتونی انجام بدی قول میدم انقد صلوات برای ظهور آقا بفرستم تا از ترشیدگی در بیایBig Grin
البته اقای رحیم پور خودش میگفت که بچه بوده همه این کارا رو کرده
فقط من باب مردم ازاریش داشت میگفت
که همه در مردم ازاریش متفق القول هستن که نباید باشه

وگرنه ایشون نگفت کلا چهارشنبه سوری حذف شه
سلام
در رادیو معارف و در تحلیل تحریف دین زرتشت می گفت که آتش پرستی جزوی از زرتشتیت نبوده و مردم بنا بر رسم گذشته بهش اضافه کردن.
پس می بایست پرستش آتش سابقه ای داشته باشه از قدیم
شما خودتون بگید ، دین زرتشت که بر پایه اهورامزدا استواره ، چه طور می تونه مبلغ آتش پرستی باشه؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع