تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظر شما چيست؟ (راهکارهای بهبود حجاب)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:دوست عزیز
حق دارید نگران منحرف شدن بحث باشید.
اما
بعضی جاها واقعا لازمه که نقد انجام بشه.
چون ممکنه من نظر خودم رو بگم و راهکار هم بدم اما نظرم اشتباه باشه... یا حداقل از نظر یک نفر اشتباه باشه. اونوقت هم ممکنه شخصی که با من مخالفه توجیه بشه هم اینکه من به اشتباهم پی ببرم و حرفم رو پس بگیرم.
چون هیچ کدوممون کارشناس حجاب نیستیم به حرفهامون نقد وارده...
دوستان کنار نقدهاشون نظر خودشون رو هم میگن
و این خیلی قشنگه!

انحراف بحث جای خود دارد ولی شما خودتون رو جای من بذارید که میخوام از این همه ارسال دلایل و راه کار ها رو بیرون بکشم. انصافا شدنیه؟ دوستان بحث خود تون رو ادامه بدین ولی به فکر نظر سنجی هم باشید که بتونیم تو یه تاپیک به صورت دسته بندی شده و مرتب نتایج بحث رو ارائه بدیم. این شکل بحث کردن فقط به درد افراد بحث کننده میخوره و یه نفر مهمون که حوصله نداره این همه بحث رو بخونه. ما باید از این همه وقت که صرف بحث می کنیم نتیجه بگیریم.
پس لطفا در کنار بحث راه کار ها و دلایل مورد نظرتون رو به شکل مشخص بنویسید. یا به اون شکل که قبلا گفتم یا یه جوری که من بتونم راحت مطالب رو استخراج کنم.
موفق باشید.
سلام

مهمترین عامل خانواده هستش
هي ميآين از هم بخاطر همون حرفاي تكراري تشكر ميكنين ؟‌

چرا ؟ منم بلدم از اين حرفا بزنم!‌

مگه ما گفتيم ملت بي حيا بشن ؟ الان حجاب اجباريه ، خوب؟ حالا چه قدر ملت با حيا هستن ؟‌

حجاب و انتخابش بايد آزاد باشه ... اينجوري تقدس چادر از بين رفته .

اينجوري اسم محجب رو دارن خراب ميكنن .

ادعاي دين ندارم اما منم تا چند وقت پيش فكر ميكردم بايد همه رو به زور محجب كنن اما نميشه .... با زوووووووووووووور نميشه .

فقط با آزادي ، همون جوري كه الان زناي انگليسي و فرانسوي كم كم خودشون با علاقه حجاب رو انتخاب ميكنن اما

دختراي ما به زور هم حاضر نيستن چادر سر كنن .

آزادي در چارچوب اسلام ... تا جايي كه اشاعه فساد نكنن .

جواب نكته :‌ محمود = آقاي دكتر محمود احمدي نژاد كه چند ماه پيش تو گفت گو شبكه 2 گفت اين روش حجاب اجباري جواب نميده .

يا علي .
با یک مثال جوابتون رو میدم
یک بچه رو در نظر بگیرین...
مادر دلسوز این بچه به زوووووووووووووور بچه رو میبره و بهش واکسن میزنه، به زووووووووور غذا بهش میده، به زور میخوابونتش ، به زور هم که شده ادب رو یاد بچه میده، وقتی بچه مریض میشه به زور میبردش دکتر و آمپول میزنه و به زور دارو تو دهن بچه میریزه، یه کم که بچه بزرگتر شد به زور میفرستتش مدرسه، به زور مجبورش میکنه درس بخونه...
چند سال بعد جامعه اون بچه رو به زور میفرسته نظام وظیفه و........
در نهایت اون بچه حالا تبدیل شده به یک مرد موفق، یک مرد سالم، یک مهندس وظیفه شناس....
فکر کنید از اول هیچ زووووری در کار نبود!
اون بچه خودش میرفت واکسن بزنه؟ واکسنی که اون بچه فایده شو نمی دونه و فقط از سوزنش میترسه!
اون بچه خودش ادب یاد میگرفت؟ ادبی که برای هر انسانی لازمه و از نظر اون بچه ادب فقط آدم رو محدود میکنه!
اون بچه خودش میرفت مدرسه؟
خودش درس میخوند....؟
توی پست قبل هم گفتم! حکومت، حکومته اسلامیه...
کسی هم نمیخواد به قوانینش احترام بذاره تشریف ببره! هیچ اجباری در کار نیست که بمونه و به قوانین اسلامی پایبند باشه!
زووووووور یه جاهایی لازمه، حتی اگه خیلی ها فواید برخی چیزها رو ندونن...
( در ضمن من پسر خاله هام رو هم به اسم خالی صدا نمی کنم! لطفا به شخصیت های سیاسی کشور احترام بذارین، حتی اگه با نظراتشون مخالفین...)
همون طور كه الهه خانم گفتن
يك چيزهايي براي پايه بايد وجود داشته باشه.
اگر بيايم به اونهايي كه كمتر از يك وجب شال روي سرشونه بگيم
بفرماييد آزاد باشيد
همين كم هايي رو هم كه داريم از دست ميديم .
بعدش آستين هاشون رو كوتاه مي كنن.
شلوارهاشون رو هم كه كوتاه هست كوتاهتر مي كنن.
بعدش كاميون بيار باقالي بار كن . حجاب فقط روسري كه نيست آقاي jahromzzz!
آقاي دكتر احمدي نژاد ! ايشون رئيس جمهور يك كشور هستندها!
(۹/خرداد/۹۰ ۱۵:۲۳)آرین (الهه.ع) نوشته است: [ -> ]با یک مثال جوابتون رو میدم
یک بچه رو در نظر بگیرین...
مادر دلسوز این بچه به زوووووووووووووور بچه رو میبره و بهش واکسن میزنه، به زووووووووور غذا بهش میده، به زور میخوابونتش ، به زور هم که شده ادب رو یاد بچه میده، وقتی بچه مریض میشه به زور میبردش دکتر و آمپول میزنه و به زور دارو تو دهن بچه میریزه، یه کم که بچه بزرگتر شد به زور میفرستتش مدرسه، به زور مجبورش میکنه درس بخونه...
چند سال بعد جامعه اون بچه رو به زور میفرسته نظام وظیفه و........
در نهایت اون بچه حالا تبدیل شده به یک مرد موفق، یک مرد سالم، یک مهندس وظیفه شناس....
فکر کنید از اول هیچ زووووری در کار نبود!
اون بچه خودش میرفت واکسن بزنه؟ واکسنی که اون بچه فایده شو نمی دونه و فقط از سوزنش میترسه!
اون بچه خودش ادب یاد میگرفت؟ ادبی که برای هر انسانی لازمه و از نظر اون بچه ادب فقط آدم رو محدود میکنه!
اون بچه خودش میرفت مدرسه؟
خودش درس میخوند....؟
توی پست قبل هم گفتم! حکومت، حکومته اسلامیه...
کسی هم نمیخواد به قوانینش احترام بذاره تشریف ببره! هیچ اجباری در کار نیست که بمونه و به قوانین اسلامی پایبند باشه!
زووووووور یه جاهایی لازمه، حتی اگه خیلی ها فواید برخی چیزها رو ندونن...

میدونستی بعد بچه عقده ای میشه؟ میدونستی از خوانوادش زده میشه؟ میدونستی با بچش هم همین رفتار رو میکنه؟ میدونستی از ترس مدرکش رو میگیره اما هیچ کاری نمیتونه انجام بده چون به رشته دکتری علاقه نداشته؟
دوست عزیز
گفتم مدرسه رفتن به اجبار هست نه انتخاب رشته!
سربازی هم که پسرها رو مرد بار میاره، اینو از هر کسی که رفته سربازی شنیدم...( واسه همینه که یکی از شروط خواستگاری اینه که پسر حتما سربازی رفته باشه)
و منظورم از زور، زور های دلسوزانه ی مادر بود...
احتمالا متوجه منظور من نشدین...
منظور من همون اجبارها و زورهایی هست که به تعالی و رشد ما کمک میکنه...
دوستان:
این تایپک مربوط به راهکارهای بهبود حجاب است...همین وهمین.
-----------------------------------
به یکسری شبهات درمورد حجاب قبلا پاسخ داده شده.عزیزانی که بازهم باموضوع حجاب مشکل دارند کتاب فلسفه حجاب اثراستاد مطهری روبخونند.شاید جواب داد...
-------------------------------------------
راهکار: کسی که دغدغه دین وارزش های اصیل اسلامی داره ونمیتونه دربعدوسیع کارکنه،بهتره ازخودش،محیط خانواده واطرافیانش شروع کنه .
فقط این رو بگم که زور زوره حتی اگه دلسوزانه باشه
(۹/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۹)Unname28 نوشته است: [ -> ]فقط این رو بگم که زور زوره حتی اگه دلسوزانه باشه
من هم فقط همین رومیگم وتمام:
ازشرایط بندگی اینه که به خواسته خدای خودمون سرتعظیم فرودبیاریم.وبگیم چشم..اون موقع خواست خدادیگه برامون زور نیست.
والسلام.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع