تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظر شما چيست؟ (راهکارهای بهبود حجاب)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
جامعه مثل اینه است که ما عیبها مان را اصلاح میکنیم مثل اینکه میری جلو اینه اگه موهات خراب باشه درست میکنی وقتی جامعه بد حجابی رو قبول کرد و رسانه ها به اون دامن زدند و تبدیل به فرهنگ شد دیگه خیلی سخته میشه عوض کرد
راهکار بچهارو تشوق به حجاب کنن وقتی نوجوان شدن اجبار کنن وقتی جون شدن فکرشون درست کنن پیراهم برا خودشون حال کنن
نمیدونم چرا دوستان بحث رو نمیخونند از اول !!!
ببینید ما به این نتیجه رسیدیم که عدم حجاب مضرات شخصی و اجتماعی داره (اگر میگید نه پستهای قبلی رو بخونید و بعد نظر بدید)که اگه این نبود اسلام اصراری بر حجاب نداشت
بعد گفتیم بد حجابی دلایل بسیاری داره که باید با کار فرهنگی و اطلاع رسانی و ....رفع بشه .
اما نکته ای که میمونه اینه که بدترین کارها که در قبحش در تمام دنیا شکی نیست مثل قتل باز هم کسانی برای نیاتی انجامش میدن .
در این مورد چه کاری باید کرد ؟چه ضمانت اجرایی برای اون باید باشه .حجاب یک امر صرفا شخصی نیست که فقط مربوط به خود باشه .
اگر جامعه بخواد در مقابل مشکلات این معضل از خودش دفاع کنه چه کاری باید انجام بده ؟
هر کاری هم انجام بشه دست اخر یک عده حتی از روی عمد و با داشتن اگاهی زیر بار نخواهند رفت در اون صورت چه کنیم؟؟

یا حق
(۹/خرداد/۹۰ ۱۵:۰۰)jahromzzz نوشته است: [ -> ]فقط با آزادي ، همون جوري كه الان زناي انگليسي و فرانسوي كم كم خودشون با علاقه حجاب رو انتخاب ميكنن اما

دختراي ما به زور هم حاضر نيستن چادر سر كنن .

آزادي در چارچوب اسلام ... تا جايي كه اشاعه فساد نکنن

میدونین تو انگلیس و فرانسه چند درصد از مردم با حجاب میشن؟کمتر از یک درصد.
میدونن چند درصد از بچه هایی که تو انگلیس و فرانسه به دنیا میان هیچ وقت نمیفهمن پدرشون کی بوده یا به عبارتی حرام زاده ن؟اینه نتیجه ی آزادی بی قید و شرطی که اونجا وجود داره ما نمی خوایم مملکتمون به اون روز بیفته.شهدای ما جونشونو نگرفتن کف دستشون و انقلاب نکردن که جمهوری اسلامی تشکیل بدن بعد نسل ما تبدیلش کنه به حکومت سکولار.بله ما آزادی رو در چهارچوب اسلام قبول داریم و حجاب از چهارچوب های اسلامه.
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی از حرفای دوستان ناشی از حرفای خوشگل و بی مغز ... دانشگاه و مکاتب انسان گرای غرب وبرنامه های لجن ماهواره و رسانه ... ملی نشات می گیره.
اگه به آزادی بود و همه تشخیص میدادن چی خوبه چی بد دیگه پیامبران واسه چی مبعوث شدن؟ ما یه دزد رو توی شهر ول می کنیم؟نه. حالا این دزد از دیوار بکشه بالا یا دین مردم رو بدزده فرقی نمیکنه. این حرف های شعار گرا که زور خوب نیست و اینجا جمهوریه و ... هم تا حالا نتیجه نداده.
امام خمینی فرمود: ما انقلاب کردیم که آزادی داشته باشیم اما نه آزادی غربی.آزادی اون ها بی بند و باری است که ما نمیخواهیم ما آزادی اسلامی میخواهیم.
شفق لطف بفرما از طرف خودتون حرف بزنيد نه بنده ... بنده ماهواره نگاه نميكنم ، ادعايي ندارم اينم نظر منه .

وحيد 110 :‌ من بحث رو از اول خوندم اما من قانع نشدم ....ر

اول اينكه اگه امام خميني ميخواستم اينجوري كه شما ميگين باشه كه يه ميگفتن :‌ ديكتاتوري اسلامي ! كه اسلام و ديكتاتوري در يك قالب نميگنجن .

نميدونم كجاي حرف من نامفهمومه ... با زوووووووووووووووووووووووووووووووور كسي قلبا محجب نميشه ...

همه بسيجي ها و نيروي انتظامي كه بسيج بشن ميتونن زنا رو ظاهرا محجب كنن كه هيچ تاثير در كنترل فساد كه نداره بدتر هم هست .

من ديگه چيزي نميگم چون ببخشيد اما واقعا خودتون رو مسلمون تر از بقيه ميدونين و اگه من يه پست ديگه بزنم ميشم كافر ...

خدا بيامرزه دكتر شريعتي رو گفتن چه لباسي به زن بپوشانيم ... گفت : شما فكرش رو درست كنين خودش ميفهمه چه لباسي براش خوبه .

يه سوال از برادران سر بزير دارم ... مانتو تنگ ، موهاي مش ، صورت آرايش كرده كم تحريك كننده اس؟‌
اگه اين حجاب زوريه من ترجيح ميدم اوني كه حجاب رو نميخواد به جاي عقده با يه تيپ معمولي حداقل بدون جلف بازي باشه . ولو بي حجاب

حجااااااااااااااب زوري نتيجه معكوس ميده من هنوز رو حرفم هستم ، حالا شما هر فكري ميخواين درباره من بكنين .

يا علي .
برادر گرامی
بنده در پستم از شما چند تا سوال کردم .
ممنون میشم بخونید و راهکار خودتون رو بدید .

همه دنیا میدونند با زور فکر کسی عوض نمیشه .
شما میگید دیکتاتوری.در صورتی که برداشت شما از موضوع اشتباهه شما منظور بنده رو نگرفتی .
فرض کن شما همه راههای ممکن رو برای تغییر فکر رفتی .اگر کسی به عمد از این مسعله و به قصد ضربه زدن به اجتماع پیش رفت چی کار باید کرد؟
خدا رو شکر شما فردی مقیدی و بحث خوبی و بدی حجاب نیست .
یک مثال سرقت عملیه که در حال حاضر انجام میشه و امنیت مالی و فزیکی و ... افراد رو به خطر میندازه .
ممکنه کسانی از روی نداری دست به دزدی بزنند.
ممکنه کسانی با وجود مکنت و از سر زیاده خواهی دست به سرقت بزنند
ممکنه کسانی به روشهای خشن و مسلحانه دست به سرقت بزنند.ایا شما میگید باید ازاد باشند چون اسلام با دیکتاتوری مخالفه؟!!
باید کار فرهنگی فقط انجام داد .باید معیشت فرد رو تامین کرد؟این روش بر روی یک عده از مرتکبین جواب میده اما بقیه چی؟
دوست من
ما نمیخواهیم خانواده از هم بپاشه دوست نداریم جامعه به طرف لیبرال دموکراسی غربی بره که در اون زنا و لواط حرف اول رو میزنه .دوست نداریم حرامزاده اونقدر زیاد بشه .
نمیخواهیم در جامعه امار تجاوز ها و جرایم جنسی بالا بره .اگر ما همین مسیر رو بریم که غرب رفت میشه همین که کودکان ۹ سال به بالا هم حامله میشن .امار تجاوز بیداد میکنه .فرزندان نامشروع و سقط جنین صدای خودشونم در اورده .تمام ارزش زن شده بدنش و باید به انواع مختلف بفروشدش تا جایی در اون نوع جامعه باز کنه
روند رشد جمعیت منفی شده و تمدنشون در حال انقراض قرار گرفته
خیلی ها اونجا بعد از ۲ تا بچه تازه ازدواج میکنند .!!
برادر من ازموده را ازمودن خطاست .
اما شما به عنوان یک جوان روشن فکر ایده خودت رو بگو .چگونه باید این معضل ریشه کن بشه .به نظر ما باید دلایل پیدا بشه و با دلایل مبارزه بشه .
هر کسی پیشنهادی داد .بنده هم معتقدم گره که با دست باز میشه لازم نیست با دهان باز کرد .اپتدا همه راه ها رو رفت و این اجبار باید مرحله اخر باشه چون اگر نباشه کارهای شما هیچ اثری نداره و باز میشه همون .
داداش گلم ما خودمون صاحب اندیشه ایم حرفهای تکراری رو ول کن .
اگر باز هم بعد از خوندن این مطالب با ذهن باز معتقدی باید ازاد بشه .بفرمایید بعدش چه اتفاقی میفته .و مثال بزنید در فلان کشور که ازاده فلان حسن پدید امد
ممنونم
فرمايشات شما متين اما جواب بنده حقير:‌

ميفرماييد كه :‌
فرض کن شما همه راههای ممکن رو برای تغییر فکر رفتی .اگر کسی به عمد از این مسعله و به قصد ضربه زدن به اجتماع پیش رفت چی کار باید کرد؟

خوب ... اون كه مخل جامعه اس اونو براش قانون تعيين ميكنيم . اما ... كودوم مساله ؟ آقا وحيد مگه الان به عمد پيش نميرن ؟ مگه شما تو اين ايران زندگي نميكني؟‌ الان اوضاع خوبه ؟ اصلا خوب نه ...يه كم خوبه ؟ به نظر من اصلا خوب نيست ... خوب الان 30 سال از سياست حجاب زوري گذشته به نظر شما جواب داده ؟‌

نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

اوني كه دوست داره چادر سر كنه ميكنه حالا چه زور چه بي زور ...خوب ؟ اصلا حرف من اينه :

اوني كه قلبا حجاب رو نميخواد يا زيرچادر كثافت كاري ميكنه (‌كه حرمت چادر از بين ميره )‌

يا اينكه يه يه شال 3 سانتي ميندازه رو سرش با هزار قر و فر ميآد بيرون مياد .

اگر اگر اگر به فرض محال دولت بتونه جولو اين فساد بارز ، اين محجب هاي از بيحجاب بدتر رو بگيره ، من حجاب زوري رو قبول ميكنم ... اما نميتونه و نميشه .

الان وضعيت حجاب در كشور افتضاحه و همين نشون ميده كه سياست حجاب زوري جواب نداده ...

ببخشيد تركيه ... هر كي باحجابه ، باحجابه كامله ... هر كي هم بيحجابه بي حجابه .

من به نظرم آزاد بزارن ( تا يه حدي ) خيلي بهتره .
(۱۰/خرداد/۹۰ ۲:۳۷)jahromzzz نوشته است: [ -> ]ببخشيد تركيه ... هر كي باحجابه ، باحجابه كامله ... هر كي هم بيحجابه بي حجابه .

این وضع ترکیه‏ست : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3616.html

(۱۰/خرداد/۹۰ ۲:۳۷)jahromzzz نوشته است: [ -> ]من به نظرم آزاد بزارن ( تا يه حدي ) خيلي بهتره .

ببخشید مگه الآن آزاد نیست؟ از یه حدی هم یه چیزی اونورتره!! خیلی اوضاع بیریخته...
نظراتمون یکسانه فقط این که ما داریم میگیم باید در عرصه فرهنگی تبلیغاتی خیلی بیشتر از اینها کار بشه .این زورکی بودنش هم با سیاست درستی نبوده .این که فشار رو هی زیاد کنیم هی کم فقط اثر منفی داره .قانون باید مشخص و ثابت باشه .در واقع این اثر زوری بودن نیست که شما میبینید .
اثر اینه که نه کار فرهنگی درستی تا حالا انجام شده و نه اجرای قانونی حجاب کارشناسی شده بوده . باور بفرمایید عملکرد گشت ارشاد در بعضی جاها غیر قابل توجیه بود .من خودم پیگیر پروندهایی در همین زمینه بودم . اشکال کار اینجاست که اطاق فکر پرمایه ای وجود نداره.هر چیزی میبینیم مصداق ضرب المثل نه به این شوری شور نه اون بی نمکی میشه. در اخر هم هدف فدای ندونم کاری یک عده میشه و اصل قضیه فراموش میشه
ما برای این مسعله حدود ۲۰ علت رو پیدا کردیم که هر علت راهکار خاص خودش رو میطلبه .این که شما میگید رها بشه یک راهکار نیست .
ترکیه رفتین شما؟!!فساد اعم از جنسی و امنیتی .اقتصادی اداری رشوه و همه چیز بیداد میکنه .انتالیا رفتین؟(ترکیه در حدی بی بند و بار شده که ار اروپا و امریکا هم میان اونجا!!)جاهای دیگش چطور؟ از کسایی که رفتند سوال کنید .خدا نکنه ایران عزیز به اون وضع دچار بشه .
این که شما میگی پیشنهاد نیست.یک کند روی در پشت تند روی .
شما جواب من رو باز ندادید .فقط یک تکیه اون رو دیدید .خوب قصد ندارم بیشتر بحث رو کش بدم .چون از نظر وقتی خیلی محدودیت دارم .
کلام اخر باید راهکاری باشه که بشه از اسیبهای این مسعله در امان بود .این که باز بزاریم میشیم همون ترکیه !که شما میفرمایید .
در مورد بد حجابی هم در تهران شما ببین قشر مرفه اونجا بیشترین دخالت رو داره .این خیلی پیامها داره .
الگو سازی رو ببینین وقتی فیلمای اونجوری از بازیگرهای الگو شده ما میاد بیرون......
به نظر بنده نباید تک بعدی نگاه کرد .نباید دلیل رو فقط یه چیز دونست .....
یا حق
دوست عزیز
ببینید، اگر کل تاپیک ها رو خونده باشین میبینین که هیچکس نگفت به زووووووور حجاب رو به خورد مردم بدیم.
اتفاقا اکثرا موافق بودن که در مورد حجاب زور جواب نمبده و باید آگاه سازی بشه...
اما اینکه میگین
آزادی بدیم (تا حدودی)
حدود رو کی مشخص میکنه؟؟؟ اصلا چه حدودی؟
هر کی هر کاری میکنه فردا یکی دیگه بدترش رو انجام میده، حد هم نداره!!!
حجاب یک مسئله ی شخصی مثل نماز خوندن نیست که بگیم هر کس نخواست نخونه...
حجاب یک مسئله ی اجتماعیه و عواقبش خواه ناخواه گریبان هممون رو میگیره...
چه زندگی هایی که به خاطر بی حجابی بعضی ها نابود شده!!!
کسی که بی حجاب میاد بیرون، بدون شک به خاطر جلب توجه ...
حالا فرض کنید که توجه یک مرد خانواده دار جلب بشه و زیبایی های همسر خودش براش کمرنگ بشه و ...
حالا زندگی همون مرد رو در نظر بگیرید که جهنم شده! زن و بچه ی اون مرد چه گناهی کردن که به آتیش بی حجابی یک نفر دیگه باید بسوزن؟؟؟
میبینید که حجاب به هیچ عنوان شخصی و دل بخواهی نیست! که اگر بود ائمه ی ما این همه حدیث نمی آوردن که بی حجابی حق الله نیست حق الناسه...
حالا ما آزاد بذاریمشون که چی؟ فرض میکنیم (فرض محال!) که همه ی بی حجاب ها بعد از یک دوره آزادی کامل بخوان با حجاب بشن. می دونین تا اون موقع چند هزارتا زندگی از هم پاشیده؟ ارزشش رو داره؟؟؟
خانواده مقدس ترین بنیان نزد خداونده! و هدف جامعه ی اسلامی هم در درجه ی اول حفظ این بنیانه و به خاطر این مساله باید ( تاکید دارم که باید) هر کاری بکنه و حتی به زور متوسل بشه!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع