تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظر شما چيست؟ (راهکارهای بهبود حجاب)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
مهمترين علل بد حجابي ماهواره است.
وقتي كه افرادي رو مي بينن كه لباس نيمه پوشيدن
بعد به صورت نا خودآگاه روسري برداشتن براشون عادي مي شه
لباس يقه باز عادي مي شه

روابط محرم و نامحرم تبديل به "روابط اجتماعي " مي شه !!!.

نقل قول:مثلا با نگاه کردن روحمو میدزدن؟؟؟
به خدا دقيقا همين اتفاق مي افته
بعد از سی و اندی سال از قانون حجاب اجباری امروز شاهد هستیم که وضعیت حجاب و فحشا در کشور روز به روز خراب تر میشود
این طرح از بن و اساس از همان اول ایراد داشت .
چون مدیریت این طرح با بی برنامگی و بسیاری از رفتارهای ناشایست و تصمیمات غلط همه دست به دست هم دادند تا وضعیت حجاب به چیزی تبدیل بشه که امروز شاهدش هستیم
دوستان در این سایت به جای اینکه ریشه مشکل رو بررسی کنید دلیلی های فرعی آوردین.

اشکال کار این هست که در راس اموری از این قبیل افراد باسواد هم از لحاظ فرهنگی و علمی و هم از لحاظ دینی که به دستورات اسلام تسلط کامل داشته باشند نداریم یا اگه هم باشند تعدادشان خیلی کم هست.
بهترین دلیل هم برای این ادعام این هست که شاهد هستیم وضعیت حجاب روز به روزبدتر میشود
علاوه بر وضعیت حجاب چند مشکل اساسی تر رو هم اضافه کنید که یکی از آنها به مراتب از حجاب بدتر است و آن بی ایمانی و روی گردان شدن جوانان از دین است. دومین مورد هم گستاخ شدن جوانان است که امر به معروف و نهی از منکر اثر کمتری بر جوان های امروزی داره.

مسئولان از یک طرف میگن برای حجاب اقدامات فرهنگی انجام بدین - از یک طرف هراز گاهی جوانها رو میگرین و رفتارهای خشن انجام میدهند.
همین تضادها در رفتارها آن هم در فاصله زمانی کوتاه مدت
نشان از عمق بی سوادی برخی از مسئولین دارد

این رفتارات بد باعث شده که طرز فکر خانم ها نسبت به حجاب منفی بشه . بعضی از خانم ها تا اسم حجاب و عفاف و .....رو میشنون زود موضع گیری میکنند یا از این موضوعات فرار میکنند

این رفتارهای خشنی که برای رعایت حجاب در طول این 30 سال به جوان ها تحمیل کردند اثر مثبتی نگذاشت که به عکس اثرات جبران ناپذریری رو ایجاد کرد. چون مسئولین قبل ازاینکه مبانی فکری و اعتقادی جوانها رو در ابتدا بررسی ولایه برداری کنند و ببینند که مردم به چه چیزی اعتقاد دارند آیا اصلا به حجاب و .. اعتقاد دارند یا نه و...
وارد مرحله آخر یعنی رفتار خشن شدند . رفتاری که باید در آخرین مرحله انجام میشد در همان ابتدای کار بدون هیچ تحقیق و موشکافی انجام دادند.

وضعیت حجاب هرگز ایده آل نخواهد شد اما میشه بهبود پیدا کنه
اما راهکار چیه
اولا که حجاب در ذهن خانم ها بد شکل گرفته . این امر باید به یک موضوع زیبا و جذاب تبدیل بشه .
وباید کاری کنیم که این ذهنیت نسبت به حجاب برداشته بشه.
راهکاری که به ذهنم میرسه این هست که مراکزی رو در هر منقطه ای درست کنند که این مراکز پوشش بانوان رو با زیرکی مدیریت کنه .
در واقع میشه گفت یک نوع سالن مد از نوع اسلامی
در این مراکز انواع و اقسام لباس های اسلامی اعم از چادر - مانتو - مقنعه -روسری های عربی لبنانی و......گذاشته بشه.بانوانی که به این مراکز مراجعه میکنند انواع طرحهای حجاب زنان مسلمان در کشورهای مختلف را میبینند و به نوع سلیقه اشان پس از صحبت با طراحی که در مرکز هست پوشش رو انتخاب میکنند.
حتی برای اینکه مراکز جذاب تر باشه خانم ها میتوانند انواع حجاب ها رو در همان مرکز امتحان کنند و با مدل پوششان عکس هنری هم بگیرن .
حتی میتوانیم این مراکز رو کمی مدرنترش کنیم مثلا کافی شاپ مخصوص بانوان داشته باشه . و مغازه های خرید مخصوص بانوان و....

به هر حال باید مدرن ساخته باشه تا بشه نتیجه لازم رو گرفت.و نکته مهم این هست که این مراکز باید عضو گیری کنند. هرکسی که عضو این مراکزشد در واقع یک سفیر این مراکز در جامعه هست.

یک راهکار دیگه ای که به ذهنم میرسه این هست که میتوان به خانم های محجبه کارت های مخصوصی بدهیم که این کارت شامل مزیت های خاص میشود. مثلا شامل تخفیفات وِِیژه برای خرید - و.....
البته این راهکار جنبه تشویقی داره که ممکنه بعضا با سواستفاده هایی هم روبه رو بشه یعنی ممکنه یکنفر به خاطر جنبه اقتصادی محجبه بشه نه از روی اعتقاد .

به هر حال من فکر میکنم خانم ها بهتر میتوانند راجب این موضوع راهکار بدهند .چون خانم ها ذهن خلاقی دارند
از خانم ها میخوام اگر راهکاری به ذهنشان میرسه بیان کنند.
هیچ کس هم اینجا هیچ طرحی رو مسخره نخواهد کرد.
میدنونین به نظر من این بد حجابی بخاطر اینه که قباحت بد حجابی ریخته و بد حجابی طبیعی شده واین بر میگرده به سیاست گذاری وفرهنگ سازی اشتباه. اگه قبح بد حجابی برگرده شاید بجایی برسیم که حتی کسی حتی به فکرشم خطور نکنه که با بی حجابی بیاد از خونشون بیرون.
مثلا الان به فکر هیچ کس خطور نمیکنه که بره ونجاست بخوره چون کاره خیلی زشت وناپسندیه.بد حجابی هم زیاد با این فرقی نمیکنه اما برای مردم متأسفانه طبیعی شده مثل اینکه تو ژاپن خوردن خرجنگ عادیه اما ما ایرانی ها حتی فکرشو نمیکنیم چه برسه به اینکه بخوام بخوریمSmile
حالا اگه تلاش کنیم و فرهنگ سازی کنیم ,بچهامونو درست تربیت کنیم,تو دانشگاهها ,محل کار ,مساجد وغیره زشتی این کارو بیان کنیم امیدواریم که نتیجه بخش خواهد بود البته با توکل به خدا.
اما بهترین روش وراهکار دعا برای فرج آقامونه که گشایش همه کارا دست آقامونه.
اللهم عجل لولیک الفرج
در مورد اینکه باید مفهوم حجاب،اون طوری که هست واقعا"،توی جامعه جا بیفه،باهاتون موافقم.
به نظرم اگر ما بیایم یه مسئله دیگه و اونم اینکه حداقل بی حجابی،مثل اینکه چند تا تار مو بیرون باشه،یا اینکه ناخواسته قسمتی از گردن کسی معلوم باشه، چه تاثیر بدی روی مردها می ذاره و باعث میشه فکر و روحشون در گیر بشه،رو به صورت گسترده به همه اطلاع بدیم...
چند روز پیش توی مترو با خانمی در این مورد حرف می زدم،واقعا" نمی دونست که همین بد گذاشتن شالش چه قدر مردها رو درگیر می کنه...
خیلی ها هستند که ناخواسته درگیر این مد بدحجابی شدند . شاید اگر بفهمند یه جورائی حق الناس می مونه گردنشون،مراعات کنند...
(۶/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۴)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]بعد از سی و اندی سال از قانون حجاب اجباری امروز شاهد هستیم که وضعیت حجاب و فحشا در کشور روز به روز خراب تر میشود

چون مدیریت این طرح با بی برنامگی و بسیاری از رفتارهای ناشایست و تصمیمات غلط همه دست به دست هم دادند تا وضعیت حجاب به چیزی تبدیل بشه که امروز شاهدش هستیم
خانم شيرازي منظور شما چي بود ميشه دقيق تر بگيد؟Huh
(۶/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۴)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]دوستان در این سایت به جای اینکه ریشه مشکل رو بررسی کنید دلیلی های فرعی آوردین.
ماهواره يكي از مشكلات اصلي ماست . هركس مي خره ظرف يه سال خودش هم نپره بچه هاش پريدن!
(۶/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۴)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]این رفتارهای خشنی که برای رعایت حجاب در طول این 30 سال به جوان ها تحمیل کردند اثر مثبتی نگذاشت که به عکس اثرات جبران ناپذریری رو ایجاد کرد. چون مسئولین قبل ازاینکه مبانی فکری و اعتقادی جوانها رو در ابتدا بررسی ولایه برداری کنند و ببینند که مردم به چه چیزی اعتقاد دارند آیا اصلا به حجاب و .. اعتقاد دارند یا نه و...
وارد مرحله آخر یعنی رفتار خشن شدند . رفتاری که باید در آخرین مرحله انجام میشد در همان ابتدای کار بدون هیچ تحقیق و موشکافی انجام دادند.
خوب وقتي كه حرف حساب به يه نفر اثر نداره چه كار بايد كرد؟
دزد رو ارشاد مي كنن بفرستنش خونه؟
وقتي كه بهش بگن موهات رو بنداز تو
بگه نمي خوامHuh

(۶/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۴)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]یک راهکار دیگه ای که به ذهنم میرسه این هست که میتوان به خانم های محجبه کارت های مخصوصی بدهیم که این کارت شامل مزیت های خاص میشود. مثلا شامل تخفیفات وِِیژه برای خرید - و.....
البته این راهکار جنبه تشویقی داره که ممکنه بعضا با سواستفاده هایی هم روبه رو بشه یعنی ممکنه یکنفر به خاطر جنبه اقتصادی محجبه بشه نه از روی اعتقاد .
خوبه ديگه
همين الانش كه ما به خاطر خدا چادر سرمون مي كنيم
اين همه حرف و حديث پشت سرمون هست
ديگه اون موقع خدا رحم كنه !!!
خانم شما چي مي گي آخه؟
يك نفر از روي جنبه اقتصادي بياد محجبه بشه
خدايا.........
خدايي جامعه رو به گند كشيدن
فاطمه خانم ،خواهر من...
نمیشه کلی گفت تنها ماهواره فقط باعث فحشا میشه...
ماهواره تازه تو ایران نیومده؛اما رشد بد حجابی توی این 3-4 سال اخیر وحشتناک بوده...
من نمی دونم شما ساکن کدوم شهر هستید،اما اگر تهران تشریف آورده باشید و علی الخصوص از حمل و نقل عمومی استفاده کرده باشید،می بینید به حد فاجعه رسیده..
و من فکر می کنم عوامل دیگه ای به جز ماهواره هم توی این مسئله دخیلند..
به نام خدا

نقل قول:و من فکر می کنم عوامل دیگه ای به جز ماهواره هم توی این مسئله دخیلند..

با شما موافقم... نمیشه گفت بی حجابی بطور مطلق وابسته به ماهواره ست...
یکی از دوستام ماهواره دارن خونشون، برنامه هاشم میبینه ولی از من مومن تره (گرچه من پفکم و صحبتم نیس)... فکر میکنم به این وابسته ست که آدم چقدر از این ابزارها تاثیر میگیره و در اونها غرق میشه... گرچه من خودم خیلی به ماهواره بدبینم و مطمئنم هرقدر هم کم، ولی تاثیر منفی خودش رو میذاره... هرکس به این موضوع به یه مدل نگاه میکنه، یکی میگه ماهواره رو میخواد فقط برا مستندهاش، یکی فقط برا کنسرتها و موزیکها و ویدئو موزیکها، یکی برا فیلم های روز، یکی اینکه بچه هاش بشینن کارتون تماشا کنن، یکی عاشق شوهای عربیه، یکی همه اینها رو با هم و یکی هم .........

ولی شما برنامه سالم خیلی کم میتونی توش پیدا کنی، از نحوه تبلیغاتش بگیر تا اون بالا بالاها...
والدین باید خیلی مراقب این جریان باشند اگه بچه کوچیک تو خونه دارن، اینکه تنهاش نذارن تو خونه، چون اون موقع که تو مدرسه بودیم بچه ها به هم ترفند اینکه چطور کانالهایی که قفله رو باز کنن، به هم یاد میدادن... دیگه شما حساب کن....... خیلی پیش اومده خونه دوستان و آشنایان، طرف یه فیلم توو ماهواره داره میبینه، این فیلمها هم که معمولا سانسور نداره، یه دفعه کار به جای باریک میکشه، طرف میاد سریع کانال رو عوض میکنه... در اینجا شاید در لحظه تونست جلوگیری کنه ولی به دختر یا پسر دوره راهنماییش که دقت کنی، داره توو ذهنش توهم پردازی میکنه و اون صحنه رو بازسازی میکنه... اینها خیلی مخرب اند... بستگی داره والدین چه برنامه هایی برا بچه هاشون دارن، براشون تو کلاس های ورزشی اسم بنویسن و یا اینکه کلا بچه ها رو یجور درگیر کنن تا زیاد نشینن پای ماهواره خیلی خوب میشه... گرچه به نظر من اصلا بساطش رو تو خونه ردیف نکنن بهتره تا پس فردا به چنین مصیبت هایی نیفتن و دغدغه ذهنی شون این چیزها نشه... یه کودک به توجه های بسیار با ارزش تر و مهمتری نسبت به این چیزها نیاز داره...

حالا همونطور هم که گفتم دلیل بی حجابی فقط مختص ماهواره نیست... یه دختر یا پسر در سن جوونی نیاز داره که توو دید باشه، در معرض توجه باشه، دوست داره ارزشمند باشه ولی وقتی از طرف خانواده بی مهری میبینه، توو سری میخوره، تحقیر میشه، مجبوره خودشو برا دیگران ابراز کنه تا مورد توجه قرار بگیره...

یا بعضی از پدر مادر ها هم که کلا مشکل دارن، دوست دارن بچه هاشون بی حجاب باشن...

یه چیز دیگه هم که مهمه دوران مدرسه مخصوصا دبیرستانه... و بازم مخصوصا بین دختر خانمها... برا اینکه جلو دوستاشون کم نیارن حاضرن هرکاری کنن، خیلی از دوست پسر و دوست دختر بازی ها زمینه اش همینه که به هم میگن بابا تو دیگه کی هستی؟ توو این دوره زمونه اگه با پسری دوست نباشی عقب افتاده ای، اگه مدل موهات و لباسات اینطوری نباشه کسی نمیاد طرفت...

این حرفها خیلی زیاده و دامنه بحثش هم گسترده... در کل من مشکل رو در بی توجهی والدین ( هم از نظر کم گذاشتن محبت برا بچه هاشون و ... و هم از نظر اینکه کلا خودشون بی حجاب دوست دارن) و اینکه بچه ها در انتخاب دوستانشون حساسیت و دقت نظر لازم رو ندارن، می دونم... البته حجاب فقط برا خانمها نیست و در زمینه آقایون هم نکاتی وجود داره...

دلایل دیگه هم طبیعتا داره... کمک کنید که بهتر و بیشتر دلایل رو بشناسیم...

می بخشید که حرفهام طولانی شد ولی با اجازتون میخوام یه خاطره از ماهواره براتون بگم:
اون اوایل که مد شده بود توی بانکها ال سی دی میزاشتن، یه آقایی اومد کنارم نشست و بهم گفت:
اهـــهـــــهـــــهــــــــهــــــه (این یعنی خیلی تعجب کرده بود :dodgySmile این تلویزیونها چقدر گــُـنــــدَست... چند اینچه؟
گفتم لابد 40 یا 50 اینچ... چطور مگه؟؟ جوابی داد که من خودم خیلی خجالت کشیدم، دیگه می بخشید که میگم، میخوام با عمق فاجعه مواجه شید...

گفت: چه حالی میده بری ماهواره بگیری و تو خونه ات یه دونه از این تلویزیونها داشته باشی و صبح تا شب رقص خانمها رو ببینی... (یه چیز دیگم گفت من شرمم میشه)...

متاسفانه ما این مدلی آدم، کم نداریم دور و برمون... به نظر من کلا این آدم، شخصیتش بی حجاب بود...........
بسم الله الرحمن الرحيم

به نظر بنده ريشه اصلي اين مشكل و خيلي از مشكلات ديگه ما ، سست شدن اعتقادات ماست . كسي كه اعتقادات محكمي نداره تقوي داشتن براش معنا نداره .هر كار قبيحي رو بي پروا انجام مي ده. امر به معروف و نهي از منكر هم بي معنا ميشه..در اين حالت اگر كساني كاري قبيح و مخالف با عرف و شرع انجام بدن كسي جلوش واي نميسته.و به مرور از قباحتش كم ميشه و تبديل به يك مسئله عادي ميشه. يعني منكر تبديل به عرف ميشه.وقتي هم كه عرف شد اغلب مردم به سمتش كشيده ميشن. حالا اينكه چرا اعتقادات ما سست شده قضيه مفصليه . از دشمنان دانا تا دوستان غافل و بعضا نادان .....

يا علي

اللهم صل علي محمد و آل محمد
پاسخ علی اکبر، جانِ مطلب هست از نظر حقیر
و جامع و مانع ترین علت
(۶/خرداد/۹۰ ۱۸:۰۲)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]
(۶/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۴)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]بعد از سی و اندی سال از قانون حجاب اجباری امروز شاهد هستیم که وضعیت حجاب و فحشا در کشور روز به روز خراب تر میشود

خانم شيرازي منظور شما چي بود ميشه دقيق تر بگيد؟Huh
(۶/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۴)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]دوستان در این سایت به جای اینکه ریشه مشکل رو بررسی کنید دلیلی های فرعی آوردین.
ماهواره يكي از مشكلات اصلي ماست . هركس مي خره ظرف يه سال خودش هم نپره بچه هاش پريدن!
(۶/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۴)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]این رفتارهای خشنی که برای رعایت حجاب در طول این 30 سال به جوان ها تحمیل کردند اثر مثبتی نگذاشت که به عکس اثرات جبران ناپذریری رو ایجاد کرد. چون مسئولین قبل ازاینکه مبانی فکری و اعتقادی جوانها رو در ابتدا بررسی ولایه برداری کنند و ببینند که مردم به چه چیزی اعتقاد دارند آیا اصلا به حجاب و .. اعتقاد دارند یا نه و...
خوب وقتي كه حرف حساب به يه نفر اثر نداره چه كار بايد كرد؟
دزد رو ارشاد مي كنن بفرستنش خونه؟
وقتي كه بهش بگن موهات رو بنداز تو
بگه نمي خوامHuh

(۶/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۴)m.shirazi80 نوشته است: [ -> ]یک راهکار دیگه ای که به ذهنم میرسه این هست که میتوان به خانم های محجبه کارت های مخصوصی بدهیم که این کارت شامل مزیت های خاص میشود. مثلا شامل تخفیفات وِِیژه برای خرید - و.....
خوبه ديگه
همين الانش كه ما به خاطر خدا چادر سرمون مي كنيم
اين همه حرف و حديث پشت سرمون هست
ديگه اون موقع خدا رحم كنه !!!
خانم شما چي مي گي آخه؟
يك نفر از روي جنبه اقتصادي بياد محجبه بشه
خدايا.........
خدايي جامعه رو به گند كشيدن
فاطمه خانم جونم
من که سنم به اون موقع ها قد نمیده! اما همه واسم تعریف کردن که یه زمانی تو مدرسه ها غیر از کفش مشکی دانش آموز ها حق نداشتن هیچ کفشی بپوشن! یا اگر تو کیف کسی آینه میدیدن مادرشو میخواستن و سه روز اخراج!!!
به این میگن تصمیمات غلط و خشن... که به هیچ عنوان به اسلام هم ربطی نداشته. دختر نوجوونی که نیاز به تنوع داشته و روحیش نرم و لطیف بوده و در اوج هیجانات نوجوانی بوده با یک سری قوانین خشک و بی پایه افسردگی میگرفته!(دوره نوجونی خودتون که یادتون هست چقدر شکننده بودین؟ منظورم از شما شمای نوعیه)
یا اگر کسی یک تار موش بیرون بود ، ارشاد و تعهد و...
به جای اینکه از همون اول برنامه ریزی کنن و آگاه سازی صورت بدن و با ملایمت رفتار کنن هیچ کدوم از قوانین امر به معروف و نهی از منکر رو رعایت نکردن و مردم خصوصا دختر های جوون رو دین گریز یا دین زده کردن...

وقتی به یک نفر میگن موهاتو بکن تو میگه نمی خوام معنیش این نیست که حرف حساب سرش نمیشه، معنیش اینه که یه جای قضیه واسش نا مفهومه... اون وقت باید دید که کجای تربیت اون دختر اشکال داره. خانوادش ، آموزش و پرورش، دوستهاش، ماهواره... چون میدونیم که هر معلولی ، بدون شک علتی داره...

آدم نباید به حرف و حدیث کاری داشته باشه...
خیلی از خانم های بی حجاب هستن که نصف علت بی حجابیشون اینه که ظاهرا تو جامعه باهاشون خوش رفتاری میشه!!! چند نفر رو میشناسم که وقتی بیحجابن و با فروشنده ها گرم میگیرن و... یه تخفیف حسابی میگیرن یا گاهی اوقات مجانی جنس مورد نظرشون رو به دست میارن!!! و چون با بی حجابی بهشون توجه میشه اینطوری میگردن... چه بپذیریم چه نپذیریم این چیزا تو جامعمون وجود داره...
حالا اگر یه قانونی نوشته بشه در مورد تخفیف ویژه به خواهران محجبه یا مثلا اینکه در مورد مشاغل فقط خواهران محجبه استخدام بشن، خب مسلما یه تغییراتی رخ میده!
همینکه بی حجاب ها واسه همین چیزها هم که شده حجابشونو رعایت کنن کافیه! ما که با باطن کسی کار نداریم...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع