به نام خدا
نقل قول:و من فکر می کنم عوامل دیگه ای به جز ماهواره هم توی این مسئله دخیلند..
با شما موافقم... نمیشه گفت بی حجابی بطور مطلق وابسته به ماهواره ست...
یکی از دوستام ماهواره دارن خونشون، برنامه هاشم میبینه ولی از من مومن تره (گرچه من پفکم و صحبتم نیس)... فکر میکنم به این وابسته ست که آدم چقدر از این ابزارها تاثیر میگیره و در اونها غرق میشه... گرچه من خودم خیلی به ماهواره بدبینم و مطمئنم هرقدر هم کم، ولی تاثیر منفی خودش رو میذاره... هرکس به این موضوع به یه مدل نگاه میکنه، یکی میگه ماهواره رو میخواد فقط برا مستندهاش، یکی فقط برا کنسرتها و موزیکها و ویدئو موزیکها، یکی برا فیلم های روز، یکی اینکه بچه هاش بشینن کارتون تماشا کنن، یکی عاشق شوهای عربیه، یکی همه اینها رو با هم و یکی هم .........
ولی شما برنامه سالم خیلی کم میتونی توش پیدا کنی، از نحوه تبلیغاتش بگیر تا اون بالا بالاها...
والدین باید خیلی مراقب این جریان باشند اگه بچه کوچیک تو خونه دارن، اینکه تنهاش نذارن تو خونه، چون اون موقع که تو مدرسه بودیم بچه ها به هم ترفند اینکه چطور کانالهایی که قفله رو باز کنن، به هم یاد میدادن... دیگه شما حساب کن....... خیلی پیش اومده خونه دوستان و آشنایان، طرف یه فیلم توو ماهواره داره میبینه، این فیلمها هم که معمولا سانسور نداره، یه دفعه کار به جای باریک میکشه، طرف میاد سریع کانال رو عوض میکنه... در اینجا شاید در لحظه تونست جلوگیری کنه ولی به دختر یا پسر دوره راهنماییش که دقت کنی، داره توو ذهنش توهم پردازی میکنه و اون صحنه رو بازسازی میکنه... اینها خیلی مخرب اند... بستگی داره والدین چه برنامه هایی برا بچه هاشون دارن، براشون تو کلاس های ورزشی اسم بنویسن و یا اینکه کلا بچه ها رو یجور درگیر کنن تا زیاد نشینن پای ماهواره خیلی خوب میشه... گرچه به نظر من اصلا بساطش رو تو خونه ردیف نکنن بهتره تا پس فردا به چنین مصیبت هایی نیفتن و دغدغه ذهنی شون این چیزها نشه... یه کودک به توجه های بسیار با ارزش تر و مهمتری نسبت به این چیزها نیاز داره...
حالا همونطور هم که گفتم دلیل بی حجابی فقط مختص ماهواره نیست... یه دختر یا پسر در سن جوونی نیاز داره که توو دید باشه، در معرض توجه باشه، دوست داره ارزشمند باشه ولی وقتی از طرف خانواده بی مهری میبینه، توو سری میخوره، تحقیر میشه، مجبوره خودشو برا دیگران ابراز کنه تا مورد توجه قرار بگیره...
یا بعضی از پدر مادر ها هم که کلا مشکل دارن، دوست دارن بچه هاشون بی حجاب باشن...
یه چیز دیگه هم که مهمه دوران مدرسه مخصوصا دبیرستانه... و بازم مخصوصا بین دختر خانمها... برا اینکه جلو دوستاشون کم نیارن حاضرن هرکاری کنن، خیلی از دوست پسر و دوست دختر بازی ها زمینه اش همینه که به هم میگن بابا تو دیگه کی هستی؟ توو این دوره زمونه اگه با پسری دوست نباشی عقب افتاده ای، اگه مدل موهات و لباسات اینطوری نباشه کسی نمیاد طرفت...
این حرفها خیلی زیاده و دامنه بحثش هم گسترده... در کل من مشکل رو در بی توجهی والدین ( هم از نظر کم گذاشتن محبت برا بچه هاشون و ... و هم از نظر اینکه کلا خودشون بی حجاب دوست دارن) و اینکه بچه ها در انتخاب دوستانشون حساسیت و دقت نظر لازم رو ندارن، می دونم... البته حجاب فقط برا خانمها نیست و در زمینه آقایون هم نکاتی وجود داره...
دلایل دیگه هم طبیعتا داره... کمک کنید که بهتر و بیشتر دلایل رو بشناسیم...
می بخشید که حرفهام طولانی شد ولی با اجازتون میخوام یه خاطره از ماهواره براتون بگم:
اون اوایل که مد شده بود توی بانکها ال سی دی میزاشتن، یه آقایی اومد کنارم نشست و بهم گفت:
اهـــهـــــهـــــهــــــــهــــــه (این یعنی خیلی تعجب کرده بود :dodgy

این تلویزیونها چقدر گــُـنــــدَست... چند اینچه؟
گفتم لابد 40 یا 50 اینچ... چطور مگه؟؟ جوابی داد که من خودم خیلی خجالت کشیدم، دیگه می بخشید که میگم، میخوام با عمق فاجعه مواجه شید...
گفت: چه حالی میده بری ماهواره بگیری و تو خونه ات یه دونه از این تلویزیونها داشته باشی و صبح تا شب رقص خانمها رو ببینی... (یه چیز دیگم گفت من شرمم میشه)...
متاسفانه ما این مدلی آدم، کم نداریم دور و برمون... به نظر من کلا این آدم، شخصیتش بی حجاب بود...........