تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نظر شما چيست؟ (راهکارهای بهبود حجاب)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
نميدونم ديگه .... من فكر ميكردم مردم تركيه راضي هستن از سياست هاي كشورشون .

خيلي خوب من نميگم آزادي بدن ، اما اينو باز هم ميگم ، حجاب زوري جواب نداده و نميده .

بحث كنيد ببينم به كجا ميرسيد ، شايد واقعا يه راه خوب پيدا كردين .

الان كه خيلي اوضاع مملكت بيريخته ...
ای بابا!
دوست عزیز مثل اینکه اصلا به خودتون زحمت خوندن دقیق تاپیک ها رو نمیدین ها!
ما هم که کلا گفتیم زور جواب نمیده. داشتیم سر این بحث میکردیم که به جز زور چه راهکار های دیگه ای هست...
انشا الله به جاهای خوبی میرسیم...
باتشکر از همه ی دوستانی که در این بحث شرکت کردن به نظر من مطالب مفیدی در
این چند صفحه مطرح شد،که نشان از بصیرت بالای اعضای مذهبی تالار داره،
من قصد بستن این مبحث رو داشتم،ولی با مشورت با وحید110 عزیز منصرف شدم.
فقط چند نکته رو که به نظرم برای سرانجام این تاپیک مهم میاد رو مطرح می کنم.:

1_ بعضی از اعضا که تازه وارد بحث میشن،بدون خواندن مباحث قبلی که به اون ها پاسخ
داده شده،شروع به مطرح کردن مباحث تکراری می کنند،توصیه من به این دسته از دوستان
خواندن تمام سوالات و پاسخ هاست،و در غیر اینصورت پست مربوطه حذف خواهد شد.

2_در پیدا کردن راهکارهای مفید در رابطه با این پدیده،به دنبال راضی کردن خدا و
ائمه معصومین(علیه السلام) باشیم.

3_ما باید به دنبال جذب حداکثری مردم باشیم،ولی در این راه اصول دینی و اخلاقی رو نباید
برای جذب عده ای زیر پا بگذاریم.
(۱۰/خرداد/۹۰ ۱۱:۰۸)jahromzzz نوشته است: [ -> ]نميدونم ديگه .... من فكر ميكردم مردم تركيه راضي هستن از سياست هاي كشورشون .

خيلي خوب من نميگم آزادي بدن ، اما اينو باز هم ميگم ، حجاب زوري جواب نداده و نميده .

بحث كنيد ببينم به كجا ميرسيد ، شايد واقعا يه راه خوب پيدا كردين .

الان كه خيلي اوضاع مملكت بيريخته ...

سلام
ببخشيد اگر تند حرف زدم ولي من معتقدم ما از روزي كه به دنيا ميايم اطلاعات غلط به خوردمون داده مي شه حالا از هر كانالي كه باشه ماهواره، سينما ،دانشگاه و ...
خوب همه دوستان با اجبار مخالف هستند. اما به قول دوستان تو مملكت ما اجبار كه نيست هيچ، تازه بي حجاب ها رو هم بيشتر تحويل ميگيرن. به خدا اين وضعي كه بعضي خانم ها و آقايان دارن (به نظر من حجاب مختص خانم ها نيست) نمونه بارز فساد در ارضه. به خدا بي حجابي مثل يه جرمه. من كه ميخوام توي يه مملكت اسلامي 5 دقيقه بيرون برم منصرف مي شم. الان من آزادي دارم كه نميتونم به خاطر اين همه بي حجابي بيرون برم؟ من آدم ضعيفي هستم و نمي تونم ادعا كنم كه اگه رفتم بيرون به بي حجاب ها نگاه نمي كنم. حتي اگر هم خيلي قوي باشم مجبورم مي شم توي بعضي جاها با افراد بي حجاب حرف بزنم. بگذريم. نظر من اينه كه سيستم رو عوض كنيم.
چند بار گفتم ولي كسي اهميت نداد. اين آخرين باره كه ميگم. بيايد نظراتتون رو بنويسيد(حتما به شكل گزينه وار) تا در يه نظر سنجي ببينيم كدوم راه حل راي بيشتري مياره. ديگه نظرات هم ديگه رو نقد نكنيد. بعد از نظر سنجي نظراتي كه بيشتر راي آوردن رو در همين بخش به بحث ميذاريم. اين طوري از طولاني شدن بيخودي بحث جلو گيري ميكنيم. فقط لطف كنيد كه الان نيايد اين ارسال من رو به تجزيه و تحليل بذارين.
فقط به شكل گزينه نظراتتون رو بنويسيد.
به نام خدا

سلام دوستان... معذرت میخوام که نتونستم در این بحث اونطور که شایسته ست، شرکت کنم... بخاطر یه سری مشغله های کاری و درسی فرصتش وجود نداشت، البته بماند که چیزی هم بلد نیستم.
و همچنین با عرض معذرت از shafagh_mah عزیز، یه چیزی ته دلم مونده، اگه نگم نمیشه... (ببخشید Angel )

گفتنی ها رو دوستان گفتند... اگه منم بخوام بگم میشه تکرار مکررات که از صبر و حوصله هممون خارجه...
فقط چون چندتا از دوستانمون فرمودند که هم اکنون در غرب زنها با علاقه به حجاب روی می آورند، باید بپرسم که شما می دونید چه بهای سنگینی برای این کارشون پرداختند؟؟؟ اگه نمیدونید با دقت مطالعه بفرمایید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-919.html
از این نمونه ها زیاده، آدم عاقل یک اشتباه رو دوبار انجام نمیده عزیز من...

يَا بَنِي آدَمَ قَدْ أَنزَلْنَا عَلَيْكُمْ لِبَاسًا يُوَارِي سَوْءَاتِكُمْ وَرِيشًا وَلِبَاسُ التَّقْوَىَ ذَلِكَ خَيْرٌ ذَلِكَ مِنْ آيَاتِ اللّهِ لَعَلَّهُمْ يَذَّكَّرُونَ
اي فرزندان آدم! لباسي براي شما فرو فرستاديم كه اندام شما را ميپوشاند و مايه زينت شماست و لباس پرهيزگاري بهتر است، اينها (همه) از آيات خدا است شايد متذكر (نعمتهاي او) شوند.
سوره اعراف، آیه 26

آدم اگه واقعا بخواد بندگی خدارو کنه، دیگه رو حرف خالقش حرف نمیزنه و حد و حدود تعیین نمیکنه...
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَلْتَنظُرْ نَفْسٌ مَّا قَدَّمَتْ لِغَدٍ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
اي كساني كه ايمان آورده‏ايد! از مخالفت خدا بپرهيزيد، و هر انساني بايد بنگرد تا چه چيز را براي فردايش از پيش فرستاده، و از خدا بپرهيزيد كه خداوند از آنچه انجام مي‏دهيد آگاه است.
سوره حشر، آیه 18

و باز هم لطف کنید، 16mb از جیب تون خرج کنید و حتما حتما حتما، کلیپ زیر رو دانلود بفرمایید:
http://www.roshangari.ir/index.php/video...94HHdex4jg

و ضمیمه این کلیپ، دوتا حدیث میارم از مولا علی (علیه السلام) و عرضم تمام:

امام علی (علیه السلام) فرمودند: عبرت گرفتن، باعث پاكدامني و عدم آلودگي است.
«ميزان الحكمة، ج 6، باب عصمت»

امام علي - عليه السلام - (به عثمان بن حنيف، استاندار خود در بصره) فرمودند: ... مرا با ورع و پارسائي، تلاش و کوشش، عفت و پاكدامني و پيمودن راه صحيح، ياري دهيد.
«نهج البلاغه، نامه 45»

موفق باشید.
وَإِذَا تُتْلَى عَلَيْهِ آيَاتُنَا وَلَّى مُسْتَكْبِرًا كَأَن لَّمْ يَسْمَعْهَا كَأَنَّ فِي أُذُنَيْهِ وَقْرًا فَبَشِّرْهُ بِعَذَابٍ أَلِيمٍ

و هنگامى كه آيات ما بر او خوانده مى‏شود، مستكبرانه روى برمى‏گرداند، گويى آن را نشنيده است؛ گويى اصلا گوشهايش سنگين است! او را به عذابى دردناك بشارت ده!
سوره لقمان آیه 7
به نظر من دلیل اینه
بسم الله الرحمن الرحيم

انجام علني گناه باعث ترويج اون ميشه. بي حجابي هم گناه بزرگيه و آزاد بودن و علني شدنش باعث ترويج بيشترش ميشه كه متاسفانه داره ميشه. كار فرهنگي و مستحكم كردن ريشه اي اعتقادات خيلي مهمه. كسي كه درست دين اسلام و منطقش رو بشناسه راحت تر مي تونه احكام ظاهرا محدود كننده ولي در حقيقت محفوظ كننده دين رو قبول كنه. مثل يه ماشين حساب كه وقتي ازسالم بودنش مطمئن شدي حالا هر عددي بهت بده قبول مي كني. اگه دين رو درست بشناسيم احكامش رو هم بدون چون و چرا قبول مي كنيم چون به منطقي و درست بودنش اطمينان داريم. البته كار فرهنگي كافي نيست و بايد با كساني كه كار رو از حد گذروندن بر خورد بشه. براي حفظ دين بايد سخت گير بود وگرنه با سهل انگاري وضعيت روز به روز بد تر ميشه. همونطور كه دوستان فرمودن آزادي حجاب قبلا امتحان شده و نتيجه اش هم روشنه. و بهاي سنگيني هم براي اين تجربه پرداخت شده.

يا علي
به نظرم باید علاقه پیدا بشه
باید این بین جوونا جا بیوفته که باحجابی مساوی با بد پوشی نیست.
و اینکه کسی که چادر سر میکنه صرفا ادم بدبخت بیچاره ای نیست که نیاز به پول داره(فرهنگی که توی فیلم های ما دارن جا میندازن)

نبیاد به کسی که بی حجابه بدرفتار کرد...باید اینقدر گرم برخورد کرد که اول از روح شریف حجاب خوشش بیاد بعد خودش بخواد.
منظور از حجاب پوشش هست
به نظرم باید پوشش رو ترویج داد.بعد کسی که خواست به حجاب ترفیعش بده.

ببینید الان توی کشورهایی که به نوعی ازادی اما با دین هست این جوریه
اینقدر مدلهای مختلف و زیبای روسری یا مانتوی های شیکی هست که بعضی ها که با دین کار ندارن اما روسری سر میکنن به خاطر زیباییش و نوع این روسری ها جوریه که نمیشه مو رو بیرون داد...
اما متاسفانه در ایران کسی کار طراحی رو انجام میده که تفکر اسلامی ندارن
و کسانی هم که دارن دهنشون دور و ور تمایلات کسانی میچرخه که حجاب دارن نه کسانی که میخوان پوشش داشته باشن.
اگر برنامه دیشب شبکه دو رو دیده باشید در مورد مد بود...به جای اینکه یه طراح ایرانی بیارن که از اول با فرهنگ ایران طرحاشو زده باشه و توجهش به همه جوانب ایران باشه فقط برای جلب بیننده یک طراحی اورده بودن که تازه 3 سال بود به ایران اومده بود و اصلا هم به فرهنگ خودش اشنا نبود.اونوقت این میشه پوشش ایرانیان.یک مدی که از غزب ایده گرفته و با شرق مخلوط شده ....

به نظرم نباید با نگاه اسلام باهاشون برخورد کنیم
چون اکثریت جوونای الان که به حجاب توجهی ندارن چیزی از اصل دینشون نمیدونن که بخوان حجابشو حالا داشته باشن.

بهتره از نگاه علمی باهاشون برخورد کرد.فواید رو گفت.نه فواید حجاب.بلکه فواید پوشش...

نمیشه بگیم دین گفته فلان.امام فرمودند ....چون میگن که اصلا این اما کی هست؟دین چی هست؟
ببینین دوستان ما با دو نسل مواجه هستیم، یکی نسل فعلی و دیگری نسل آینده. راهکارهایی که میخواد مطرح بشه باید برای این دو نسل جدا باشه.

این بررسی که در ادامه میگم برداشت حقیره که حتما دارای اشتباه هست اما خوب.....

نسل فعلی: در مورد نسل فعلی دو مشکل وجود داره. اول اینکه والدین این نسل نه اینکه حتما قصوری داشته باشن اما دین رو بیشتر تقلیدی دنبال کردن یعنی پدر و مادرهای ما می گفتن حجاب داشته باش چرا چون دین گفته. چون خوبه. همین. خیلی به فلسفه مثبت بودن حجاب نتونستن بپردازن. طبیعی هم بود. سطح جامعه و رشد مطالعاتی جامعه چنین نبود. جایی دیگه عرض کردم علمای دین با وجودیکه علم بالایی داشتن (علامه های قدیم بیشتر از الان بودن) اما سطح فکری مردم و شرایط سیاسی دینی زمان باعث شده بود اونها مجبور باشن مسائل احکامی حلال و حرام و نجاسات و طهارت رو رو منبرها بگن. کسی نمی پرداخت به فلسفه احکام تا به دقیق و زیبا بودن دستورات اسلام پی برده بشه.

نتیجه اینکه حجاب رو به فرزندان منتقل می کردن بدون اینکه محاسن و فلسفه کار رو باز کنن. خوب چنین فرزندی بزرگ میشه. بر اساس تربیت فکری و دینی پدر و مادر، لقمه حلال و حرام پدر، شرایط جامعه و خصوصا هجمه و شبیخون فرهنگی غرب علیه دین بعد از انقلاب و ...، بر سر دو راهی قرار گرفت. از یکطرف می گفتن حجاب داشته باش چرا چون دین میگه از طرف دیگه سیل شبهات مثل سم فکرها رو مسموم کرد که دین کلی ایراد داره. اصلا اسلام زیر سواله و .... چنین دختری از یه طرف نفسش دوست داره زیبایی خودش رو به رخ دیگران بکشه از طرف دیگه ارزش و قداست دینش زیر سوال رفته. تنها دلیل با حجاب موندنش رفته زیر سوال. در اینکه شبهات افراد رو بی دین و حتی بیخدا می کنن شک نکینین. مثالهای واقعی زیاده. کی مقصره؟ خودش جای بحث داره. اما حتما خود افراد بشترین تقصیر رو دارن. حالا بگذریم... خوب طبعا عده ای بی حجاب میشن. بی حجابی، بی حیایی میاره و البته برعکسش هم صادقه و همون بی حیایی بی حجابی رو تشدید میکنه. اینه که روند بی حجاب بودن تدریجی بوده و همینطور هم داره بدتر میشه.

راهکار چیه؟ حقیقت امر اینه که راهکار برای چنین افرادی خیلی سخته. راهکارهایی وجود داره. دوستان پیشنهادهایی دادن مثل جذب کردن چنین افرادی به اسلام با خوشرفتاری و یا باز کردن فلسفه حجاب و ... یا حتی مثل مستند ظهور که حالت انقلابی و تحول داره که باعث برگشت مجدد به دین میشه اما برای حداقل ها. برای حل کردن عمومی خود افراد از دین برگشته اول باید به یه سطح اعتمادی از دین برسن. باید شبهات در ذهنشون رو دنبالش برن بلکه سموم از ذهنشون پاک بشه. تا این اتفاق نیافته مشکل حل نمیشه. کمکهایی هم از دست ما برمیاد مثل تهیه کتاب و جزوه و حتی گفتگوهای دوستانه اما بیشتر خود فرد باید تمایل داشته باشه.

متاسفانه وقتی کسی رفت تو خط دنیاطلبی و لذت بردن از زندگی، نمی دونم چطور میشه چنین افرادی رو برگردوند. شاید اصلا نشه. در چنین شرایطی اگر چه با زور قانون به جواب نمی رسیم اما رها کردن هم فقط وضعیت رو بدتر میکنه. در واقع انتخاب بین دو راه زور و آزادی انتخاب بین بد و بدتر هست که مطمئنا آزادی روش بدتر هست.
به جر این دو راهکار رو هم که گفتیم....

اما مورد مهمتر به نظر حقیر بحث نسل آینده هست. دوستان از الان ماها که پدر و مادر نسل آینده هستیم باید برنامه ریزی انجام بدیم. همه ما نگران تربیت اسلامی نسل آینده هستیم خصوصا اینکه وضعیت جامعه داره روز به روز افول میکنه. دوستان نسل آینده دیگه نمی پذیره که چون دین گفته باید حجاب داشت. پدر و مادرها باید سواد دینی و مطالعاتی خودشون رو خیلی افزایش بدن. تربیت اسلامی کودک رو یاد بگیرن. کتابها و سخنرانی ها و سی دی هایی در این زمینه وجود داره.

بدبختی ما اینجاست که سیستم آموزشی ما تبدیل شد به آموزش و پرورش. تربیت فرزند رو از پدر و مادر گرفتن سپردن به مدرسه. اوایل که معلم به شغلش عشق می ورزید شاید جواب میداد اما معلم جامعه امروز ما چه کسانی هستن؟ افرادی عادی بعضا سکولار و بعضی دینی سکولار شده و .... آیا با سپردن کودک به چنین جاهایی انتظار داریم فردا بچه از دستورات دین پیروی کنه؟ آیا پدر و مادر فقط باید دنبال تامین مالی فرزند باشن و تربیت دینی و فرهنگی رو بسپرن به کودکستان و مدارس که متاسفانه مربیان با تفکرات مختلف و بیشتر غلط اونها رو پرورش میدن؟

ربیانی که بعضا آهنگهای سوسن خانم برای بچه های دختر و پسر میگذارن تا بچه ها شاد باشن. !! اصلا تعریف شادی و آرامش رو خوشون هم نفهمیدن. مربیانی که به جای دو تا سوره قرآن، تزیین سفره به بچه یاد میدن؟ مربیانی که چون خودشون تربیت شده نسل قبل هستن و از دین چیزی نفهمیدن، بر اساس تشخیص خودشون فرهنگ برهنگی و موزیک و رقص و جفت کردن پسر و دختر رو انجام میدن. مربیانی که ..... البته عمومی داریم بحث می کنیم و کاری به استثنائات نداریم...

الان وضعیت جامعه اینطوریه. اگر اعتماد کنیم به جامعه، اینقدر جامعه ناامیدمون میکنه که تا آخر عمر حسرت بخوریم. 7 سال اول عمر فرزند مهمترین دوران تربیتی فرزند هست. نباید رها بشن. لااقل بچه های این تالار، ما که با دین تازه آشنا شدیم و به قولی تازه مسلمان شدیم، نباید همرنگ جماعت باشیم. چقدر این ضرب المثل غلط هست که میگه: خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو اما دین ما چی میگه:

إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَةً وَمَا كَانَ أَكْثَرُهُم مُّؤْمِنِينَ
شعراء، 8

لَقَدْ حَقَّ الْقَوْلُ عَلَى أَكْثَرِهِمْ فَهُمْ لَا يُؤْمِنُونَ
یس، 7

إِنَّ الَّذِينَ يُنَادُونَكَ مِن وَرَاء الْحُجُرَاتِ أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
الحجرات، 4

....وَلَكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لاَ يَشْكُرُونَ
یونس، 60

قُلْ سِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَانظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الَّذِينَ مِن قَبْلُ كَانَ أَكْثَرُهُم مُّشْرِكِينَ
روم، 42

وَمَا وَجَدْنَا لأَكْثَرِهِم مِّنْ عَهْدٍ وَإِن وَجَدْنَا أَكْثَرَهُمْ لَفَاسِقِينَ
اعراف، 102

وَمَا يُؤْمِنُ أَكْثَرُهُمْ بِاللّهِ إِلاَّ وَهُم مُّشْرِكُونَ
یوسف، 106

يَعْرِفُونَ نِعْمَتَ اللّهِ ثُمَّ يُنكِرُونَهَا وَأَكْثَرُهُمُ الْكَافِرُونَ
نحل، 83

دوستان جامعه و اکثر مردم اغلب مسیر غلط رو میرن. درس و عبرت بگیریم.

در مقابل اقل مردم:

....فَقَلِيلًا مَّا يُؤْمِنُونَ
بقره، 88

....ثُمَّ تَوَلَّيْتُمْ إِلاَّ قَلِيلًا مِّنكُمْ وَأَنتُم مِّعْرِضُونَ
بقره، 83

.... قَلِيلًا مَّا تَشْكُرُونَ
الملک، 23

....

این یعنی باید به فکر باشیم. اگر میخوایم جامعه رو اصلاح کنیم شاید کار کلان رو نتونیم انجام بدیم اما لااقل از خودمون و خانواده خودمون و فرزندان خودمون که باید شروع کنیم. در عین اینکه باید خلاف جهت رودخانه اجتماع حرکت کنیم باید به فکر دوست و فامیل هم بود. اینطوری جامعه اصلاح میشه نه با سیاستهای کلان دفعی و ضربتی. فرزند ما فردا باید خلاف رودخانه خروشان جامعه شنا کنه. آیا قبلا تمرین کرده، آیا عضلات قوی داره؟ خیلی باید روی فکر فرزندان کار کنیم و پیش نیاز چنین شرایطی اینه که دانش و اطلاعات خودمون رو از دین و احکام دین بالا ببریم.

نکته دیگه ارتباط معنوی و عاطفی والدین با فرزندان هست که خیلی خیلی مهمه. در اسلام فرزند رو باید تا 40 سالگی تربیت کرد اما متاسفانه در جامعه به غلط جا افتاده که جوان که به سن 20 سال رسید دیگه باید رها کرد خودش رو پای خودش بایسته. بله استقلال فرزند و روی پای خودش ایستادن درسته اما رها کردن فرزند در جامعه غلط. تربیت و دادن مشاوره به فرزند حتی تا 40 سالگی تضادی نداره با استقلال فرزند....

البته یک نکته پایانی رو هم از قلم نندازم. توکل به خدا دوستان. اگر به خودمون تکیه کنیم اگر دقیق ترین مطالعات و تربیت ها رو هم انجام بدیم باز تضمینی نیست. اینجا دیگه باید نیتمون رو با خدای خودمون صاف کنیم. تلاش خودمون رو برای تربیت نسل خادم دین خدا بکنیم و بقیه رو بسپریم به خدا که در جریانهای طوفانی جامعه، فرزند ما رو از انحراف حفظ کنه.
بسم الله الرّحمن الرّحیم
امام جماعت دانشگاه علوم پزشكي تهران به دليل اقدام براي نجات يك دختر جوان از چنگال اراذل و اوباش در خيابان شريعتي تهران، در آستانه نابينايي از يك چشم قرار گرفت.

به گزارش رجانیوز به نقل از فارس، حجت‌الاسلام فرزاد فروزش امام جماعت دانشگاه علوم پزشكي تهران كه شب گذشته براي نجات يك دختر جوان از چنگال 2 نفر از اراذل و اوباش از جان‌گذشتگي كرده و هم‌اكنون در پي نجات دادن اين دختر، در آستانه نابينايي چشم راست خود قرار گرفته است، در بخش اورژانس بيمارستان فارابي تهران و در حالي كه خون چشم وي تمام لباس‌هاي وي را پوشانده بود، در تشريح اين واقعه به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: ساعت 22 شب سه‌شنبه در خيابان شريعتي، پائين‌تر از خيابان ملك به همراه 2 نفر همراه داخل خودروي خود در حال عبور بوديم كه ناگهان صداي فريادهاي دختر جوان را شنيديم.
[تصویر: 28405.jpg]

وي افزود: بلافاصله پس از شنيدن اين فريادها به سمت صدا حركت كرده و مشاهده كرديم كه 2 نفر از اراذل و اوباش سوار بر يك موتور براي ربايش يك دختر جوان اقدام كرده‌اند. اين اراذل و اوباش قصد داشتند به زور، دختر جوان را سوار بر موتور كرده و با خود ببرند اما اين دختر با فريادهاي خود درخواست كمك كرده و از سوار شدن خودداري مي‌كرد و 2 پسر جوان نيز وي را ضرب و شتم كرده و مورد هتاكي قرار مي‌دادند.

حجت‌الاسلام فروزش ادامه داد: با مشاهده اين صحنه براي نجات دادن دختر به سمت اراذل و اوباش مهاجم يورش برديم، اما با مقاومت اين مهاجمان روبرو شده و درگير شديم. در هنگام درگيري، يكي از آنها كه شيشه نوشابه‌اي در دست داشت، اين شيشه را با زدن به بدنه موتور شكست و سپس با آن چندين ضربه به چشم راست من وارد كرد كه نتيجه‌اش را مشاهده مي‌كنيد.

ضربات وارد شده بر چشم راست حجت‌الاسلام فروزش بسيار شديد بوده و به گفته يكي از پزشكان حاضر در اورژانس بيمارستان فارابي احتمال تخليه شدن چشم راست اين روحاني از خودگذشته و ايثارگر بسيار زياد است.
لینک خبر:http://www.rajanews.com/detail.asp?id=91749
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع