شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام...
از اونجایی که هممون موافق حجابیم و بحث داره تقریبا بدون چالش و یک طرفه پیش میره( که فوق العادس) اجازه میخوام من به عنوان یک نفر مخالف یا بهتر بگم ناآگاه وارد بحث بشم...

باور کنید من مشکلی با حجاب ندارم

به قول آقا وحید من میشم عامل نا آگاه! ( چون زمانی خودم هم چنین تفکراتی داشتم، خوب میدونم سوال های این قشر چیه...)
با اجازه...
(۳/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۳)علی 110 نوشته است: [ -> ]اگه خدایی نکرده ظاهر شما در ملأ عام و فضای عمومی به اندازه ی یک سر سوزن باعث کلید خوردن وسوسه در یک مرد بشه و اون رو از یاد خدا غافل کنه و ذهنش رو درگیر کنه و یا از اون بدتر مقدمه ای بشه برای ارتکاب به گناه یک پسر
بالاترین حق الناس هست و پوست عامل اولیه رو خدا میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بر طبق آیات قرآن و روایات!!!!!!!!!!!!
اول سلام.
بعد از سلام هم عرض کنم خدمتتون که بنده ی عاصی خودم کاملا مقید به حجاب هستم از نوع برترش که چادر باشه و تاج بندگی من محسوب میشه و کاملا هم با حرف شما که ما زنان نباید مقدمه ساز گناه کردن مردان باشیم موافقم.اما در قرآن عظیم آیه حجاب بسیار حکیمانه بیان شده مثل تمامی آیاتش و قبل از اینکه به زنان دستور حجاب داده شود خداوند تبارک و تعالی میفرمایند به مردان بگویید مراقب نگاه هایشان باشند.در حال حاضر دقیقا شماره آیه مد نظرم نیست ولی در اسرع وقت شماره آیه و سوره را اعلام خواهم کرد.
البته بحث من اینجا اصلا این نیست که تقصیر از زنان است یا مردان چون هر دو مقصرند.بحث سر نگاهه.چشم ها مقدمه ی بسیاری از گناهانند علی الخصوص در آقایان.از آقایان عزیز مخصوصا آقایان حاضر در این تالار که انشاالله همه شون سربازان و سرداران آقا امام زمان باشن(البته در کنار ما خانم ها) عاجزانه خواهش میکنم مراقب نگاه این دروازه ی وسوسه های شیطانی باشند.گاهی اوقات برخی از آقایون(که اطلاق اسم آقا به این موجودات واقعا بی انصافی است.)نگاه های هرزه شان از ورای چادر ها هم می گذرد و خود بنده بارها شاهد حرف های زشت و حیوانی و زنده شان بودم و البته هنوز هم هستند مردان علی واری که اگر یک لشکر زن هم کمر به اغوای آن ها ببندند باز هم گوشه چشمی به هیچ یک نخواهند انداخت.
خدایا غیرت علوی را به مردان ما و حیا و عفت فاطمی را به زنان ما اعطا کن.
به نظر من چيزي كه مهمه خانواده اين افراده اگه خودتونو در نظر بگيرين كه كسي از افراد خانواده به رفتار شما توجه نكنه قطعا 1 درصد هم كه شده به سمت رفتار هايي كه قبلا از اونها دوري ميكردين ميرين.آزادي در خانواده هاي ما يه تعريف غلط به خودش گرفته ......
بسم الله الرحمن الرحيم
عرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام دوستان و تشکر به خاطر اهمیت دادن به این موضوع.
ارسال ها رو خوندم همه خوب بودند. بیشتر دوستان نظراتی مشابه دارند با یه خورده اختلافات جزئی.
ولی حقیر هدف دیگه ای داشتم و اون هدف این بود که با این پدیده شوم چه طور برخورد کنیم؟
تمام دوستان نکات خوبی رو اشاره کردند ولی کمتر کسی یه راه حل برای مبارزه با این موضوع ارائه داد.
ئرسته حیا مهمه ، درسته بعضی افراد از روی نادانی بیحجاب میشن و درسته ... اما این چیزی نیست که درد جامعه رو کامل دوا کنه. ریشه یابی لازم و واجب هست و در کنار اون راه حل مقابله با این موضوع هم مهم است. یه لطف کنید ارسال اول رو بخونید. بنده عرض کردم چه طور باید با بی حجابی مقابله کنیم؟
دوستان: تا این جای بحث به خواست خدا به موضوعات مهم و جالبی اشاره شد ولی راه حل مقابله با این موضوع رو به فراموشی سپردیم.
از همه خواهش می کنم نظرشون رو درباره راه حل های پیشنهادی ارائه بدن و اگر راه حلی غیر از گزینه های مطرح شده دارن ارائه بدن و مورد بحث قرار بدهیم.
آیه ی 30 و 31 سوره ی نور...
به مردان مومن بگو چشمان خود را کنترل کنند و دامان خود را (از گناه) حفظ نمایند
این پاکتر است برای آنان
قطعا خدا به آنچه انجام میدهید آگاه است
و به زنان مومن بگو چشمان خود را کنترل کنند و دامان خود را حفظ نمایند
و زینتهایشان را آشکار نکنند
مگر آنچه نمایان است( گردی صورت و دستها تا مچ)
و روسری های خود را بر گریبان خویش بیندازند.
حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند:
[b]نگاه به نا محرم تیری زهر آلود از ناحیه ی شیطان است. هر کس به پاس حرمت الهی آن را ترک کند ، خداوند ایمانی به او میدهد که شیرینی آن را در دل احساح می نماید. ( بحارالانوار، ج 104، ص 38)
[/color]میخوام یه بحث جالب و علمی[color=#800000] رو در این قسمت عنوان کنم که در یکی از پست های قبل هم اشاره کوتاهی بهش کرده بودم سعی میکنم حتی الامکان از اصطلاحات علمی استفاده نکنم و مطلب رو بسیار ساده بیان کنم تا عزیزانی که هیچ سررشته ای از ژنتیک ندارند هم متوجه کلیت مطلب بشن :
ما انسان ها(همه پستانداران)در هنگام تشکیل نطفه جنسیتمون به وسیله دو کروموزوم جنسی که از یکی را از پدر و یکی را از مادر می گیریم یعنیXوYمشخص میشود.افراد نر حاوی کروموزوم هایXYهستند و افراد ماده دو کروموزومXدارند.پس وجود کروموزوم Yکه از پدر دریافت میشود(چون مادرYندارد)تعیین کنندهی نر بودن فرزند است.
حالا میخواهیم ببینیم کروموزومYچطور مرد بودن را القا میکند.روی کروموزوم Y ژنی وجود دارد به نام SRY که این ژن محصول ایجاد اندام های جنسی نرینگی در افراد نر است و اگر این ژن وجود نداشته باشد فرد ماده خواهد شد.تحقیقات اخیر نشان می دهد که این ژن علاوه بر اینکه در سلول های مسوول ساختن اندام های جنسی بیان میشود در سلول های مغزی نیز بیان شده و مغز را به سمت مغز مردانه(که نه بزرگتر نه باهوشتر از مغز زنانه است بلکه از لحاظ مولکولی متفاوت با مغز زنانه است و سبب تغییر و تفاوت در خیلی از رفتار ها و خصوصیات مردانه با زنانه میشود)به پیش میبرد. و این یعنی دو جنس از یک گونه با دو دنیای متفاوت و این یعنی جواب این سوالات که:چرا حجاب برای زن است ؟چرا حجاب به زنان آرامش میدهد؟چرا زن باید از شوهر اطاعت کند نه شوهر از زن؟چرا زن در 9 سالگی به سن تکلیف میرسد و مرد در 15 سالگی و و و هزاران سوال دیگر که هر کدام را شبهه ای ساخته بودند برای بر حق نبودن اسلام در این مورد که تفاوت های زیادی را بین زن و مرد قایل است و حال شده است معجزه اسلام و قرآن و سند حقانیتش همانطور که خداوند خود فرموده:"انا نحن نزلتا الذکر و انا له لحافظون".یعنی منتظر باشید که در آینده ای نه چندان دور حجاب به عنوان دارویی برای بیماری های روحی و جسمی تجویز شود.یعنی احمقانه ترین حرف قرن اخیر تساوی حقوق زن و مرد است.یعنی اسلام بعد از 1400سال هنوز معجزه می کند.یعنی حالا حالاها راه هست تا علم بخواهد خود را فقط یک قدم به اسلام نزدیک کند.یعنی تحجر و عقب مبندگی برای بی دین هاست.یعنی فتبارک الله احسن الخالقین.
به نظرمن كه مشكل رو از خانواده ميدونم بايد خانواده ذهن فرزندان رو كنترل كنه نه رفتارشونو
طبق گفته حضرت علي عليه السلام
مراقب افكارت باش كه گفتارت ميشود
مراقب گفتارت باش كه رفتارت ميشود
خب بریم سر سوال ها !
مگه خدا زن و مرد رو به یک اندازه به عنوان بنده هاش قبول نداره؟ خب پس چرا به خاطر اینکه مردها به گناه نیفتن زن ها رو متحمل زحمت کرده؟ چرا به خاطر اینکه مثلا جوون مردم از راه راست منحرف نشه من باید خودمو بپوشونم؟
بعد اگه یه تار موم بیرون باشه میگن خدا فلان میکنه و...
واقعا زوره! خدا میخواست مرد ها رو اینطوری نیافرینه... به من چه ربطی داره که طبیعتشون اینطوریه؟ سرشون رو بندازن پایین! اگه مشکلی دارن نگاه نکنن...
چه دلیلی داره واسه گناه نکردن یکی دیگه من خودم رو بقچه پیچ کنم؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم.
به نظرم میاد بیشتر گناهانی که کسی مرتکب میشه به خاطر کمی شخصیت یا همون حس احترام به نفسه که داره!
یک جور خلاء آزاردهنده داره از ندیدن محبت واقعی و نچشیدن طعم احترام وشخصیت نفس که فرد رو خودکامه و خود رای میکنه. یعنی وارد باتلاقی می شود که عاقبتش مشخص است ولی انگار با عصیان چشم ها وگوش ها بسته می شود وچه بسا کار خود را زیبا می بینند.
پناه برخدا از این حس شوم ناامیدی و کم خود بینی و کمبود شخصیت آدمی که پایه ریز اصلیش خانواده ی فرد است.
مخصوصا مادر فرد.
مادر خیلی تاثیرداره. باید زنان را ساخت. احترام کرد و آن ها را به حقوق وشان خود آگاه کرد.
آنگاه جامعه به خواست خدا گلستان می شود.
یاحق یاعلی
(۴/خرداد/۹۰ ۱۴:۱۷)آرین (الهه.ع) نوشته است: [ -> ]خب بریم سر سوال ها !
مگه خدا زن و مرد رو به یک اندازه به عنوان بنده هاش قبول نداره؟ خب پس چرا به خاطر اینکه مردها به گناه نیفتن زن ها رو متحمل زحمت کرده؟ چرا به خاطر اینکه مثلا جوون مردم از راه راست منحرف نشه من باید خودمو بپوشونم؟
بعد اگه یه تار موم بیرون باشه میگن خدا فلان میکنه و...
واقعا زوره! خدا میخواست مرد ها رو اینطوری نیافرینه... به من چه ربطی داره که طبیعتشون اینطوریه؟ سرشون رو بندازن پایین! اگه مشکلی دارن نگاه نکنن...
چه دلیلی داره واسه گناه نکردن یکی دیگه من خودم رو بقچه پیچ کنم؟؟؟
خانم الهه.ع
ساختهای متفاوت شیوه های تکاملی متفاوتی رو میطلبه
خداوند به خاطر مردان به زنان همچین دستوری نداده .بلکه لازمه تکامل خود زن این است .کاهی ما دچار قیاس میشیم که کار شیطان است و شیعه ان را قبول ندارد .
تحریک جنسی مردان بیش از ۹۵ درصد از طریق چشم است و زنان از طریق لامسه و کوش(شنوایی)
بنابرین خداوند زنان را بسیار زیبا از نظر صورت .هیکل.صدا .نوع حرکات(ناز و عشوه)و با احساسی لطیف افریده .مطابق قانون ماده هر چیزی در این دنیا موجب کمال شود از طرفی موجب نقص نیز میشود .مثلا فیل قدرت زیادی دارد و چثه بزرگ این باعث میشود سرعت نداشته باشد .از درخت نتواند بالا رود و .....
خداوند نعمات کثیری به زنان داده است و در مقابل ان برای محافظت از انان و به جهت تکامل دستوراتی اضافه نیز بر انان مقدر کرده .
مثال ساده ان .شما هزاران سایت را میبینید که از اندام و صورت زنان عکس و فیلم دارند اما چند تا از این سایتها در مورد مردان است !!!ان هم نه به این صورت!!اگر مردی حجاب نداشته باشد هیچ زنی تحریک نمیشود و در فکر تجاوز به او نمی افتد .اما اگر زنی ..........
تفوت دیگر نوع تحریک پذیری جنسی متفاوت است ....
این مقدمه را داشته باشید تا در یک پست نتیجه دو ۳ سال تحقیق در روانشناسی جنسی را قرار دهم باشد که بیشتر به حکمت و قدرت خدا و دینش اسلام پی ببریم .
اتماس دعا