ببخضید فاطمه خانم اما تا جائی که به ما یاد دادند،
حلقه ازدواج از نظر خیلی از مراجع زینت محسوب نمیشه و نپوشوندنش ایرادی نداره..

ممنون از جواب دوستان که بهم دادن....تا حد زیادی قانع شدم که کارم اشتباه بوده...
میدونستم که دوستام توی تالار اینقدر فهمیده هستن که بفهمن درمورد این مسئله گفتم چون توی این چند سال یه کسایی بودن که همچین پوشش های حجابی رو تبلیغ میکنن...یه سری مزون ها هستن که بر پایه ی اینن که حجاب میتونه زیبا و رنگی هم باشه...مثه حجاب توی ترکیه و بعضی کشور های عربی...میخواستم درستی یا نادرستی کار اینها رو بدونیم
واما...خدا به اون چیزی که توی دلها هست آگاهه و آگاه بودن اون کافیه....من به هیچ وجه قصد پیچوندن دینم رو نداشتم چون اعتقاد دارم برای من به عنوان یه انسان اجباری نیست و اگه بخام میتونم حجابی هم نداشته باشم...پس نیازی به پیچوندن دینم ندارم اگه قبولش کردم...با اختیار کامل..
اما دلیلی که من این طرز پوشش رو داشتم و دارم اینه که من دوست داشتم حجابم زیبا باشه.....چون دخترم و ذاتا زیبایی رو دوست دارم...و قبلا هم گفتم میخواستم به همسنام بفهمونم که حجاب میتونه زیبا هم باشه
اما پس از یه سری اتفاقا تو درست بودن کارم شک کردم....تو همین مسئله ی جذاب بودنش
تا حدودی قانع شدم ممنون از همه ...
راستی این چادرای قدیمی 2تیکه بودن اسمشو نمیدونم چقدر زیبا بودن....رو بند هم داشتن..من عاشق اون چادرام....ولی اگه بخام سرم کنم میشم....پیشونی سفید

....خدا لعنت کنه کسایی رو که بهترین حجابمون رو ازمون گرفتن و کاری کردن تا خودمون اونو مسخره کنیم...و حجاب ناقص رو به ماها دادن....طبق گفته ی آیت الله بهجت پس این چادر ای الانی هم زیاد حجاب کامل نیستن داریم خودمونو گول میزنیم
والله من هنوز وقتي يه دختر چادري سنگين و رنگين ميبينم رووووحم شاد ميشه ... جدا يه حس خوبي بهم دست ميده .
به نظر من راهكارش تو آزاد بودن ، بزارن ملت آزاد باشن تا هر چي خواست محجب باشه ، هر كي نخواست بي حجاب ...
اينجوري خيلي وسط هستن ، يه روسري كوتاه و آرايش ! يا رومي رومي يا زنگي زنگي .
لعنت بر هر كس يا هر جريان و قومي كه اينجور بيحجابي رو تو مملكت رواج داد
جناب جهرمز؛
اینجا ایران ئه،
جمهوری اسلامی ایران...
توی اسلام هم بی حجابی نداریم....
با همین شعار متاسفانه پیشنهادتون نقض میشه..
(۸/خرداد/۹۰ ۲۰:۳۲)jahromzzz نوشته است: [ -> ]والله من هنوز وقتي يه دختر چادري سنگين و رنگين ميبينم رووووحم شاد ميشه ... جدا يه حس خوبي بهم دست ميده .
سوال:
مگه چادر روح شاد کن هست؟

یا حکمی در رابطه با این موضوع داریم؟
(۸/خرداد/۹۰ ۲۰:۳۲)jahromzzz نوشته است: [ -> ]به نظر من راهكارش تو آزاد بودن ، بزارن ملت آزاد باشن تا هر چي خواست محجب باشه ، هر كي نخواست بي حجاب ...
اینم که واقعا زیباست

هر کی هر کاری دلش می خواد بکنه دیگه
بعدش هم همگی جمع میشیم یه فاتحه با 3 تا صلوات، (البته با
و عجل فرجهم) واسه حجاب می خونیم
زشته به خدا
اصلا فکر کنید
یه مرداب داریم که توش لجن جمع شده
4 تفر هم پیدا میشن که می گن ما کاری بهش نداریم
یکی هم نیست بگه،
درست، شما کاری به لجن ندارید، ولی بوی لجن رو که میگیرید
(۸/خرداد/۹۰ ۲۳:۱۲)mehrnaz نوشته است: [ -> ]جناب جهرمز؛
اینجا ایران ئه،
جمهوری اسلامی ایران...
مهرناز و محب الزهرا :
اول ااينكه اسلام موافق حجاب اجباري نيست ، از اونجايي كه اينجا
جمهوري اسلامي هست پس ملت بايد آزاد باشن در انتخاب حجاب ...
دوم محب الزهرا :
مگه الان هر كار ميخوان نميكنن ؟ مگه محمود نگفت 30 سال ميخواين زوري چادر سر ملت كنين نميشه ، از اين به بعد هم نميشهه .
اصلا خودتون ميشه به زور چادر رو ازتون گرفت ؟
يه چيز ديگه ... فك نكنين وقتي آزادي بياد حجاب ميره ، آزاد معقول وقتي بياد من تو انتخاب همسر به مشكل بر نميخورم ... يكي كه چادريه من مطمئنم به ميل خودش چادر سر كرده نه به زور ...
در ضمن الان كه يه مانتو بر ميكنن كه بر نكنن سنگين تره ، موهاشون هم كه كلا بيرونه ، روسري هم الكي سرشون ... فقط اسم دين رو خراب ميكنن با اين كارشون .
پس آزادي در انتخاب پوشش باشه تا خوب و بد معلوم بشه .
تموم
(۹/خرداد/۹۰ ۰:۳۹)jahromzzz نوشته است: [ -> ] (۸/خرداد/۹۰ ۲۳:۱۲)mehrnaz نوشته است: [ -> ]جناب جهرمز؛
اینجا ایران ئه،
جمهوری اسلامی ایران...
مهرناز و محب الزهرا :
اول ااينكه اسلام موافق حجاب اجباري نيست ، از اونجايي كه اينجا جمهوري اسلامي هست پس ملت بايد آزاد باشن در انتخاب حجاب ...
دوم محب الزهرا :
مگه الان هر كار ميخوان نميكنن ؟ مگه محمود نگفت 30 سال ميخواين زوري چادر سر ملت كنين نميشه ، از اين به بعد هم نميشهه .
اصلا خودتون ميشه به زور چادر رو ازتون گرفت ؟
يه چيز ديگه ... فك نكنين وقتي آزادي بياد حجاب ميره ، آزاد معقول وقتي بياد من تو انتخاب همسر به مشكل بر نميخورم ... يكي كه چادريه من مطمئنم به ميل خودش چادر سر كرده نه به زور ...
در ضمن الان كه يه مانتو بر ميكنن كه بر نكنن سنگين تره ، موهاشون هم كه كلا بيرونه ، روسري هم الكي سرشون ... فقط اسم دين رو خراب ميكنن با اين كارشون .
پس آزادي در انتخاب پوشش باشه تا خوب و بد معلوم بشه .
تموم
نکته ی اول
رعایت حجاب در جامعه ی اسلامی اجباری نیست، الزامیه. همونطور که وقتی شما وارد مکانی میشین موظفین که قوانین اون مکان رو (از اداره و محل کار گرفته تا مدرسه و...) رعایت کنین. وقتی شما در جامعه ی اسلامی زندگی میکنید پس موظفید که به قوانینش احترام بذارید و به اونها عمل کنید. همونطورکه هموطنان کلیمی و ارمنی و زردشتی یا حتی اتباع خارجی این قوانین رو رعایت میکنن...
نکته ی دوم
یعنی مشکل فقط انتخاب همسره؟؟؟ بلایی که سر جامعه ی اسلامی میاد چی؟ مثلا وقتی تو یه کشور وبا میاد مسئولین بگن خب هرکی میخواد وبا نگیره آب نخوره! همه آزادن...!
این کار ضررش خیلی و منفعتی هم نداره...
نکته ی سوم
محمود کیه؟؟؟
(۸/خرداد/۹۰ ۱۹:۱۴)boghz نوشته است: [ -> ]ممنون از جواب دوستان که بهم دادن....تا حد زیادی قانع شدم که کارم اشتباه بوده...
میدونستم که دوستام توی تالار اینقدر فهمیده هستن که بفهمن درمورد این مسئله گفتم چون توی این چند سال یه کسایی بودن که همچین پوشش های حجابی رو تبلیغ میکنن...یه سری مزون ها هستن که بر پایه ی اینن که حجاب میتونه زیبا و رنگی هم باشه...مثه حجاب توی ترکیه و بعضی کشور های عربی...میخواستم درستی یا نادرستی کار اینها رو بدونیم
واما...خدا به اون چیزی که توی دلها هست آگاهه و آگاه بودن اون کافیه....من به هیچ وجه قصد پیچوندن دینم رو نداشتم چون اعتقاد دارم برای من به عنوان یه انسان اجباری نیست و اگه بخام میتونم حجابی هم نداشته باشم...پس نیازی به پیچوندن دینم ندارم اگه قبولش کردم...با اختیار کامل..
اما دلیلی که من این طرز پوشش رو داشتم و دارم اینه که من دوست داشتم حجابم زیبا باشه.....چون دخترم و ذاتا زیبایی رو دوست دارم...و قبلا هم گفتم میخواستم به همسنام بفهمونم که حجاب میتونه زیبا هم باشه
اما پس از یه سری اتفاقا تو درست بودن کارم شک کردم....تو همین مسئله ی جذاب بودنش
تا حدودی قانع شدم ممنون از همه ...
راستی این چادرای قدیمی 2تیکه بودن اسمشو نمیدونم چقدر زیبا بودن....رو بند هم داشتن..من عاشق اون چادرام....ولی اگه بخام سرم کنم میشم....پیشونی سفید
....خدا لعنت کنه کسایی رو که بهترین حجابمون رو ازمون گرفتن و کاری کردن تا خودمون اونو مسخره کنیم...و حجاب ناقص رو به ماها دادن....طبق گفته ی آیت الله بهجت پس این چادر ای الانی هم زیاد حجاب کامل نیستن داریم خودمونو گول میزنیم
خواهر عزیز حجاب یعنی جلب توجه نکردن
و عرفی هم هست حجاب لبنان و ترکیه برای خودشون حجابه برای ما نه
اما شما زیبایی خیلی زیبا
خداوند بهت نگاه میکنه میگه افرین دخترم چه زیباست به فرشتگان میگه ببینید اشرف مخلوقات را که به خاطر من از نفسش گذشت .
حضرت فاطمه (سلام الله علیها) میبینتت میگه افرین دخترم چه قدر زیباست
حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) میگه افرین چه زیباست براش بهشت رو مهیا کنید که دخترم این گل زیبای هستی لایق اونه .
این زیباست .و اون که چشمش بازه میبینه.قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری. به نظر نمی اید با این وجود دیگه مهم باشه نظر بقیه!
ایمان چیز کمی نیست که خداوند به هر کسی بده .با ارزش ترین ارزش هستی به به محبوبترین بندگان میرسه .
یا حق
jahromzzz
دوست گرامی لطفت از اول بحث رو بخونید
در این رابطه زیاد صحبت شده .در این صورت باز تکرار مکررات نمیکنیم
متشکرم
یا حق
(۹/خرداد/۹۰ ۰:۳۹)jahromzzz نوشته است: [ -> ]اول ااينكه اسلام موافق حجاب اجباري نيست ، از اونجايي كه اينجا جمهوري اسلامي هست پس ملت بايد آزاد باشن در انتخاب حجاب ...
دوم محب الزهرا :
سلام.
اولا که حجاب در اسلام واجبه و وقتی واجبه یعنی اجباره هر کسی مسلمون شد باید حجاب داشته باشه و تو دین هیچ تسامحی هم وجود نداره.بعدشم از اونجایی که اینجا جمهوری اسلامی است آزادی در چهارچوب اسلام معنا پیدا میکنه و لاغیر پس انتخاب حجاب هم که از ضروریات اسلامه میشه قانون میشه الزام میشه وظیفه حتی برای کسی که مسلمون نیست ولی تو ایران زندگی میکنه